üÇok geçmiş olsun canımmm
o fotokopi çok yetersiz geldi bana.....
ay kuzcuk kıyamam inşllh geçer biranönce heralde insanın içi gider..
bence memede rahatlayıp uyuyoda olabilir benim zeynep öyle yapıyo memeye geldiği an rahatlıyo uyuyo..
demek başladı ohhs sevindimşimdi inmelerde başlar ama çok değil:))benim neden çok oldu acaba ya da oluyo doktorumada gitmedim.
sanırsam oburr:))))şaka bi yana bence memede rahatlıyo kesin benim sütüm 30 luk çıkıyo hemde yarım saatte yine zeynep bi çekiyoki sanırsın şakır şakır geliyo sonrada huzurlu uyuyo:)
evet kızlar benim tırtık kızım bubasuylan uyuyoo:))bende evi toparladım biraz. show da emel acarı seyrediyorum kadın zayıflıktan kırılıyo kilo almaya çalışıyomuş diyoki ben tabağıma hiç bitiremem hemen doyarımayy keşke bende öyle olsamm bu hamilelik benim düzenimi şaşırttıı valla..dün eşim bu yaz tatil senden diyodu demek tatile gidicez ama ben böyle gitmek istemiyorum:18::18::18:acil spor hersferinde yarım kalıyo havalar ısınmaya başladımı başlar bi telaş off (
bencede 500ü kesin geçmeli dediğin gibi bağışıklığı çok önemli ona bakarsan milupa reklamlarında dönüyo 3 yaşına kadar burada reklam kokan hareketler var ama en az 1 yaşına kadar gitmeli benceOkumadan yorum yaptım demin..Bende tam bunu demek istiyodum burcucum...sonuçta bağışıklık sistemini çorbalar geliştirmicek..Bunlar karın doyurmak için...Mama,süt gerekli die düşünüyorum....sırf kotayı doldurmak için çorbaya bile mama katıyolar...Deniz senin doktor ne dio...Ben cumaya randevu aldım :))
ben ölçmedim ama ölçecemdeniz dediki eğer akşam uyanmıyosa yani gece sakın verme sütlü pirinçli dedi heralde tombalak dahada olmasın diye.diğerleri dediğin..
şimdi senin ek gıda dediğin koca bi tabak tarhana 1 dilim ekmek..ve yarım patates havuç kabak karnıbahar kereviz irmik vs..buda zaten öğün...
ama 1 bardak yoğurt ve meyve hangisiyse içinede 1 2 cici bebe bunlar ara öğün..
bu sabah yine kahvaltı veremedim 150 cc mama yedi uyuyo kalkınca çorbası var sonra armut püresi sonra sebze püresi sonra yoğurt sonra mama bide sanırım gece uyumadan mama yiyicek düzen bu :)
sen nekadar veriyosun toplamda mama geçen mama önemli demişti şimdi mamadan uzak duralım dedi acaba kilo aldı diymi çok biliyosun mamalar bebekleri şişiriyo..ne biliyim ya artık ne derse o annem bizide böyle büyütmüş ben 3,5 ay süt almışım 5 6 mama devam etmiş sonra gıdalara başlamış.
güzel bi tarif bende denemek istiyorumda blendırdan nie pirinçler zaten erir artık pişmektenBurcucum ben sordum...Çiğ un karın ağrısı yaparmış...Bi tavada yağ koymadan 4- 5 kaşık unu iki dk kadar kavurdum..Bunu bi fincana koydum..Daha sonra da kullanırım,her seferinde kavurmuyum die...Bi cezvede ( ben günlük yaptığım için cezve kullanıyorum ) Pirinçleri içme suyuyla haşladım...Bi kapta yoğurt ve bi çay kaşığı kadar unu karıştırdım... Pirinçler iyice pişince cezveyi kaba yavaş yavaş ,karıştıra karıştıra boşalttım..Yoğurt kesilmesin die...Sonra bu karışımı cezvede bi, iki dk kaynayana kadar pişir...Blendırdan geçirdim ,bi çay kaşığı z.yağ ilave ettim..afiyet olsumn zeynuşaaaa:))) Benim böcük yemedi:)))
kat cnm zaten bisküvinin tadı ağır basar ve anlamaz peynir yediğini sende böylelikle peynirde yedirmiş olursun kahvaltıya geçsene sende artıkBide ben yetiştiremiyorum neyi ne zaman vericez...Kalkıyo emiyo..En son 9 gibi emiyo..Saat 10 da cici bebeli elma suyu veriyorum...( Peyniri buna katsam olur mu kızlar)),Saat oldu 11...Emiyo..Saat birde sebze püresi saat oldu 2...2,5 ta emiyo ve uyuyo...5 te kalkıyo..emiyo....6 da yoğurt bi iki kaşık yiyo..7 gibi emiyo...8,5 ta emip uyuyo:)) Burda bi hata mı var ecaba:)))
bide portakal mandalina verebilirsin gaz yapabilir ama dedi daha vermedim yarın veriyim diyorum çeyrek portakal suyu ....
bugünlük aptamil maceramız 300 cc bakalım istiycekmi zeynep sizce az mı?? ya zgür bey mamadan uzak dedi kafam çook karışık burda bi çocuk doktoru var öylesine götürsem mi hem fikir alırım yoksa hiç kafamı karıştırmasam mı???
kızlar mrbb
bugün çağana beykoz havasıı aldırdık hava çok güzeldi akşama kadar dışarıdaydıkk oğluşumu parka bile götürdükkk annem fdalga geçtii geç kalmıştınız zatenn diye :) eve bi geldikk çağan pert 9 dan berii uyuyorrr :) gece yarısı jalkarr otuurur artık...
ben kaçar...şu sağdığım sütü ,içirip eeeeee yapıcam
süper ne güzel değişiklik olmuş inşllh uyanmaz sabaha kadarr.
canım inme derken göbekten bahsettimm..zeynep ağlıyo..
Cagan ve sabaha kadar uyumak hiç oğlumun tarzı değil teyzesi:)) su an son kararımı izliyor :)
Ay inşallah
Ya Hatunlar su ayrıntılara çok takılmayın Dr ne diyoda aşağı yukarı uygulayın okaldar iyice psikopata baglicaz yoksa bebisler şükür hepsinin saglıgı yerinde bı sekilde büyüdükler hepinizin çok iyi baktığına eminim ama artık biraz rahatlayın ..
CANIM ağzını seviyim doğru cok şükür büyüyorlar takilmiycam zaten gece yatarken 150 daha yedi nası takilmamaksa)))belki bugece Milad olur sizin için .... Bende çıkmak zorunda kaldım Zeynep ağladı acıkmış yedi uyudu derken yalan dünyaya baktım şimdi yataktan yazıtım dedim:))))
Bbuarada biz bezde 4numaraya geçtik 3 oluyo ama rahat etsin dedik
Maasallah kızıma ama sen hala ölçeklerdesin takıntı devam yani:)) rahatlayinnnn :)) ben 100 lük yaptım ama cagan pasa yarısını bile yemedi babasıyla gece yarısı tırnak kesiyorlar bende Muğire'ne ağrılarıyla onları bekliyorum..
Ben de en son paketi 4 numara aldım CANIM dediğin gibi rahat etsin diye ama bunun yan lastikleri cocuğumun bacağını kizartiyor annemlerdeki 3 numara ona hala devam ediyoruz oraya gittikçe o bise yapmıyor enteresan
CANIM ağzını seviyim doğru cok şükür büyüyorlar takilmiycam zaten gece yatarken 150 daha yedi nası takilmamaksa)))belki bugece Milad olur sizin için .... Bende çıkmak zorunda kaldım Zeynep ağladı acıkmış yedi uyudu derken yalan dünyaya baktım şimdi yataktan yazıtım dedim:))))
Bbuarada biz bezde 4numaraya geçtik 3 oluyo ama rahat etsin dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?