2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Çok geçmiş olsun canımmm
o fotokopi çok yetersiz geldi bana.....
ü
sağol canım.
özgür beye dedim fotakabi biraz yetersizmiş sanırım siz anlatsanız bana diye güldü alla alla tüm bilgiler varr ayrıntılı ama dedii:) ama ben hala incelemedimm...

inşallah cnm ya.
ya yedi ama hepsini değil bende ilk defa katı bişey yiyor diye zorlamadım..sanırım benimkide memede rahatlıyor cnm ya biberndanda nefret ettiğine göre.. cnm neye inmeler başlar anlamadım? herkezin bünyesi farklı cnm bu gün benimde arttı biraz..

sanırsam oburr:))))şaka bi yana bence memede rahatlıyo kesin benim sütüm 30 luk çıkıyo hemde yarım saatte yine zeynep bi çekiyoki sanırsın şakır şakır geliyo sonrada huzurlu uyuyo:)

canm benim sütüm çok şükür oluyorr mamadan yarım saaat sonra okadar beni emmesii bana normal gelmedi:) ama dediğin gibi sıırf alışkanlık olabilir gece bi ara okadar kalkktıki yanına tişörtümü koydum kokum yanında olursa daha çok uyur belki diye ama çok başarılı olduğunu söyliyemicemmm uyandığımda tişörtü yiyordu:)
ay bu yaz tatili, 4 gözle bekleyenlerin başında bende varım bu sene ilk defa hiç ne deniz ne havuzz nasıl bi özledim anlatamammm bu sene eşime diyorum ne olur bu sene 2 hafta gidelim bana 1 hafta yetmez diye tab i çağan paşa o 1 haftayı bile nasıl geçirttiirir bize bilmem ama:)

kızlar mrbb
bugün çağana beykoz havasıı aldırdık hava çok güzeldi akşama kadar dışarıdaydıkk oğluşumu parka bile götürdükkk annem fdalga geçtii geç kalmıştınız zatenn diye :) eve bi geldikk çağan pert 9 dan berii uyuyorrr :) gece yarısı jalkarr otuurur artık...

Burcucum ben göz kararı ,atmasyon yaptım..Cezvem küçüktü,Bi tatlı kaşığı kadar pirinç koydum...Unu bi çay kaşığı koydum ki karın ağrısı yapmasın ne olmaz ne olmaz...Yoğurdu mama kavanozdakini döktüm ....zaten yoğurt çok olunca kıvamı sütlaç gibi oluyo...Bi daha da yoğurt verme yerse...Zaten bi kavanoz yemiş oluyo:))

Peyniri koyuyum mu die sormuştum canım???

Face grubunda o kadar kişi var hepsi deli gibi mama kotasını doldurmak için sebze pürelerine bile koyuyolar..Bende şaşırdım...Bana da muhallebi verme dedi....Ben bebelac hediye paketinden çıkanı yaptım ama yemedi...Bundan sonra kendim yapıcamm Bu arada verilen listede muhallebi var..Dedikleriyle yazdıkları aynı değil..İncele bak...

Muhallebi içinde 150 cc içme suyunu 1 tatlı kaşığı pirinç unuyla pişirip ılınınca 4 ölçü mama koyuyomuşuz...Bende mama olsa deneyecektim...Bu hafta alıyım denicem

bu arada o biberondan aldım tabii:))) Ama emmedddiiiiiiiii:))) Benim ki inat bana çekmiş:))

bencede 500ü kesin geçmeli dediğin gibi bağışıklığı çok önemli ona bakarsan milupa reklamlarında dönüyo 3 yaşına kadar burada reklam kokan hareketler var ama en az 1 yaşına kadar gitmeli bence
tamam anne sütü değil mama ama onunda içinde ne besinler vitaminler var sonuçta
ben ölçmedim ama ölçecem
ama 500ü biz tepe tepe geçioruzdur bu arada 24 saat olarak hesaplasana

güzel bi tarif bende denemek istiyorumda blendırdan nie pirinçler zaten erir artık pişmekten
kat cnm zaten bisküvinin tadı ağır basar ve anlamaz peynir yediğini sende böylelikle peynirde yedirmiş olursun kahvaltıya geçsene sende artık

cnm portakal mandalina pişikte yaparmış dikkat et
sen bu mamayı 24 saat olarakmı hesaplıyosun sanırım 12 olarak hesaplıyosun
bende yarın ölçecem ne kadarmış yazarız size

ya eşimede sordum teyit etmek için mamadan uzaklaşalım artık dedi bugün 24 saat çünkü uyuycak zeynep 300 cc yedi mama adam öyle diyo..

süper ne güzel değişiklik olmuş inşllh uyanmaz sabaha kadarr.

canım inme derken göbekten bahsettimm..zeynep ağlıyo..

Cagan ve sabaha kadar uyumak hiç oğlumun tarzı değil teyzesi:)) su an son kararımı izliyor :)
Ay inşallah
Ya Hatunlar su ayrıntılara çok takılmayın Dr ne diyoda aşağı yukarı uygulayın okaldar iyice psikopata baglicaz yoksa bebisler şükür hepsinin saglıgı yerinde bı sekilde büyüdükler hepinizin çok iyi baktığına eminim ama artık biraz rahatlayın ..

CANIM ağzını seviyim doğru cok şükür büyüyorlar takilmiycam zaten gece yatarken 150 daha yedi nası takilmamaksa)))belki bugece Milad olur sizin için .... Bende çıkmak zorunda kaldım Zeynep ağladı acıkmış yedi uyudu derken yalan dünyaya baktım şimdi yataktan yazıtım dedim:))))

Deniz ben toplamda 15 ölçek vermiş oldum bana bosver tv reklamlarını dedi Bugun armutuda attım robota 2 cici bebe enfes oldu yarın elma armut muz karıştırıp vericem

Maasallah kızıma ama sen hala ölçeklerdesin takıntı devam yani:)) rahatlayinnnn :)) ben 100 lük yaptım ama cagan pasa yarısını bile yemedi babasıyla gece yarısı tırnak kesiyorlar bende Muğire'ne ağrılarıyla onları bekliyorum..

Bbuarada biz bezde 4numaraya geçtik 3 oluyo ama rahat etsin dedik

Ben de en son paketi 4 numara aldım CANIM dediğin gibi rahat etsin diye ama bunun yan lastikleri cocuğumun bacağını kizartiyor annemlerdeki 3 numara ona hala devam ediyoruz oraya gittikçe o bise yapmıyor enteresan

Ah be güzelim ağrı kesici alıyormusunn bari emzirdigin içn Babasını kesiyo tirnaklarini

Maasallah kızıma ama sen hala ölçeklerdesin takıntı devam yani:)) rahatlayinnnn :)) ben 100 lük yaptım ama cagan pasa yarısını bile yemedi babasıyla gece yarısı tırnak kesiyorlar bende Muğire'ne ağrılarıyla onları bekliyorum..

Bbuarada biz bezde 4numaraya geçtik 3 oluyo ama rahat etsin dedik

Ben de en son paketi 4 numara aldım CANIM dediğin gibi rahat etsin diye ama bunun yan lastikleri cocuğumun bacağını kizartiyor annemlerdeki 3 numara ona hala devam ediyoruz oraya gittikçe o bise yapmıyor enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…