2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Msj iki kere geldddi direk son msj gösteriyor ya erdim sandim daha onceden okudum gibi:)))

Yavrum bu arada ben yatar cagan uyudu sen de yat artık (bana ne oluyorsa:)) ama cübbe yaz merak ettim yarın okurum hayırlı geceler sana tatlım

Canm bırak içmeyi hastaneye gidip iğne Burdur'un bugün ama inadı inat 3 gündür yapıştı bana
Hayırdırr yavrum sen niye beni öle hayal ettin merak ettim?:))

Hadi ya of bırakır yakanı insllh. Yok ya ilk baslarda isimden falan insan kafasında bisey oluşturuyor ya herseyi 38 yaptı:)))

Denizcim kahvaltıdan kastımız ne??? Sende şu verdiklerini bi yazsana...Bu arada pirinçler erimio...Belki benim ki yemiyodur:))
cnm ben kahvaltıya
bi bebe bisküvi
bıçak ucuyla tereyağ
kibrit kutusu kadar suda bekletilmiş peynir
yumurtanın yarısı sarının ama
60cc mama
sadece bunlar cnm
diğer ek gıdalarımızıda yazayımmı
?
Deniz ben toplamda 15 ölçek vermiş oldum bana bosver tv reklamlarını dedi Bugun armutuda attım robota 2 cici bebe enfes oldu yarın elma armut muz karıştırıp vericem
bencede boşver tv reklamlarını ama sen bilirsin cnm bu 15 ölçek 24 saatmi?
Bbuarada biz bezde 4numaraya geçtik 3 oluyo ama rahat etsin dedik
ooo biz çoktaan geçtik bacaklarını sıkıyodu 3
gerçi 4tede sıkıyo bacakları ama acaba benmi çok sıkıyorum bantları anlamıyorum
Ecrin kuşum ben seni nası hayal etmiştim
Bak 38 varya o yaslarda essmmeer:)))amanın bı gördüm Sari saca bayılırım zaten:))

nerede gördün ecrini?

Canım zahmet olmazsa diğerlerini de yazıver...Fikir olsun:))

Canım zahmet olmazsa diğerlerini de yazıver...Fikir olsun:))

kahvaltıyı yazdım zaten
çorba ya gelelim
çorbasınada patates,havuç,brokoli,karnıbahar,balkabağı(çok vitaminliymiş)kabak,ıspanak,pırasa
Allah ne verdiyse yani ama 4 sebzeyi geçmemeye çalışıyorum
meyve olarakta elma armut ve muz yedik şimdiye kadar,muzu çatalla eziyorum diğerlerini cam rendede rendeliyorum
yoğurt alerjik sebepten dolayı vermiyorum veremiyorum
bide sütlü pirinçli kaşık mamamız var o kadar cnm

Çorbayı bi öğün mü veriyosun??

Msj iki kere geldddi direk son msj gösteriyor ya erdim sandim daha onceden okudum gibi:)))

Bana da iki öğün verebilirsin dedi ama ben bi öğün verdim hep..Zaten bizim ek gıdayı reddetmek gibi bi problemimiz var..Kaşığı görünce ağlamaya başlıyo..Bende biberonla veriyorum...((( Bu rada kahvaltıyı blendırdan geçiriyosun dimi?? Peyniri nası yutuyo???

Arkadaşlar benim oğluşun dişi çıkmış minnak bi şekilde ele gelio ve görünüo
sizd edurum ne biraz erken mi olmuş

Canım hayırlı olsun...

Bebişim sırtüstünden yüzü koyunda döndü bugün..Hep tersini yapıyodu:))

Oo dönmeler dış çıkarmalar başladı anneler bebislerimiz büyüyor Maasallah e kötü gunümüz böyle olsun bakalım hangisi ilk yurucekkkk?

iyi geceler kızlar ..teyzeme gittik bugün ordan anneme ..girdim biara baktım size ama:))

gözdem maşallah dönmüş bizimde sabah yatağa bıraktım çorba yapıyım dedim bi gittimki bıraktığım yerde yeller esiyo allahtan düşmemiş baya bi ilerlemiş ama
ecrincim nasılsın kuzum ??
deniz yazmamışsın kaç ölçek diye...
prize hadi hayırlı olsun dişiniz bizim doktor daha yok dedi ama salyalrı görsen inanamazsın suduklu bizimkii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…