evet cnm bi öğün ama 1 saat sonrada 60 cc mama verip uyutuyorum
bigün deneyeyim aslında mamasız uyuyunca bidaha ne zaman acıkıyo
sen ne kadar veriyosun çorbayı?yani kaç öğün?
dr umuz çorbayı severse 2 öğün ver dedi ama ben daha vermedim ?
gözdemmmm
ben mama hariç kahvaltıyı 1 dk çatalla eziyorum zaten un ufak oluyo sonra mama yı ekliyorum sende öyle dene
artık yavaş yavaş blendırları az çalıştırmaya bakın içinde pütürlüler kalsın yoksa boğaz deliği genişlemezse ileride tıkanmalar başınıza iş açmasın
dr lar 9. ayda katı gıdaya ve kaşığa alışması gerek yoksa sorun yaşanır blendır anne olur çıkarsınız diolarmış
burcuuuuu
bak şimdi hesaplayalım
sabah kahv da 2 ölçek mama(1 saat sonrada 2 ölçek yiyip uyuyodu ama 2 gündür almıyo kahvaltıyı ana öğünmü yapmış olduk biz şimdi?
çorbadan sonra 2 ölçek
meyveden sonra 3 ölçek
gece uyumadan önce 4 ölçek
gece uykuda 4 ölçek
sabaha karşı 6 sıraları 4 ölçek(3 te olduğu oluyo)
ne etti 19 ölçek
19 ölçekte 570ml yapıyo değilmi
ama bide bu sadece 12 saat bide cnm
aylık kontrole gittiğimizde dr uylada şu işi bi görüşücem banada fazla veriyorum gibi geliyo
haa birde 2 yemek kaşığından sütlü pirinçli mamada yiyiyo saat 7de
ayy yanlış yazmışım 24 yani bizimki normal gibi değilmi?
bide ananesi zeynoma çok güzel ciciler aldı bugn aziz bebeden indirimde varmışş:))biberon aldım bardak gibi olandan yarın çorbayı deniycem bide itiraf ediyorum yoğurt çorbasını biberondan vedim cok cok içti:))
bilgisyarım tuhaf sesler çıkarıyo:18::18: inşllh bozulmaz bu sefer kalırım valla almaz benimki zaten bunuda annem hediye etti..off nolur bozulmasınn
canım bende 15 ölçek ama 10 ölçeğe indirmem lazım..ben gece vermiyorum verme sakın dedi uyanmıyosa sabaha karşıda yok biz güne 10,30 da başlıyoruz zaten:==))
blendırdan yiyo pütürde ama blendırdan olunca hızlı bitiriyo:)maşallah kaşıkta alıyo biberonda mamada çok şükür allhıma şuan sorun yok
valla kuzum çok bence tabi ben 2 öğün + yoğurt 1 bardak veriiyorum..meyvası falan çatlar yavrummmamam şişiriyo bebeği zaten özgür bey mamadan uzak diyo
hayırlıı olsun canm güzell günlaedaa giysin kzu. bize hafta sonu çağana aziz den pantolon aldık totişe girmiyoo çoğu şeyii:)
burcuu sende ağzı kaşık gibi olan biberon varmı denedin mi onu merak ediyorum bizimki biberon almıyorya meyve suları zor oluyorrr böle ..
canım sen yoğurt işini nasıl yapıyorsun yani hangi sütlee ? benim başlamam lazım artıkk
ay bozulmasın lütfen sen lazımsınn bizeee
cnm ben veriyorum çünkü gece acıkıyo
vermezsem gece 500ü zaten dolduramam
ee zeynep gece uyuyo sabah kalkıyo o şekilmi?
cnm ben çok demiyorumki 24 saat olduğunu görünce normal dedim
sağol canım çağancığımda iyi günlerde giysin totolar büyük olunca 12 aylık aldım herşeyi bende:)
canım bebedorun aldım ben alıştırma bardağı tarzı daha kullanmadık ama akışı fazla gibi meeyve suyunda olmaz gibi çok gider tabi anladığım biberonsa..
kuzucum ben yörsan sütaş ya da sek sütten yapıyorum bide nekadar az mayalama saatini az tutarsan okadar tatlı oluyo yoğurt artık biz eve dışardan almıyoruz kendimizde ev yapımı yiyioruz ..
şimdi annemdeyim inşllh sesleri kesilmiştir bilgisayarımın telden girmek zor eşimin teli zaten girdiğim(
bende 9 12 aldım bu sefer
ay ne güzel bende başlıcam ama hala başaraamdımm ya açık günlük süt alsam daha iyi değilmii sonuçta o sütlerde katkı maddesi var?
bilg. sorun yok sanırıım cnm burdasınnnn:)))
burcu geçen dedin ya geçmişte yazdıklarımzıı okudum ağladım diye gecen yakın bi arkadaşımda demişti bana senin yazılarını okudum eski çok kötü oldum diye dur dedim bende okuyum ya hepsini bulamadım yada duygularımı kaybettimmm hiçç dokunaklıı bişey bulamadımmm
bende 9 12 aldım bu sefer
ay ne güzel bende başlıcam ama hala başaraamdımm ya açık günlük süt alsam daha iyi değilmii sonuçta o sütlerde katkı maddesi var?
bilg. sorun yok sanırıım cnm burdasınnnn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?