2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ayy duygusuzlaştım sanırımm anne olunca daha guygusal olur insallar ben de ters teptii....
iyi bakalımm yırttın şimdilikk...
ya ben organikk sütü nerden buluyumm günlükk kızlardamııı kapalı sütlerden yapıyorr??????

bende anne olunca konu bebek olunca kopuyo tüm makaralarr.:)
valla denizde öyle kapalıdan yapıyo gözdemm biyerden istiyomuş sütünü.annem diyo biz size alıyoduk açık öyle yapıyoduk.sen hiç yapmadın dimi??

ecrin ne demek istediğini çok anlamadm ama pınar marka organik süt marketlerde var

yok yavrum yapmadım ya dr. başla dedi bu gittiğimde ama hala kısmet olmadıı ne biliyim açık alıp taze kaynatıpyapmak bana niyeyse daha sağlıklı geliyor o kutulardan bi karar versem artık

yok yavrum yapmadım ya dr. başla dedi bu gittiğimde ama hala kısmet olmadıı ne biliyim açık alıp taze kaynatıpyapmak bana niyeyse daha sağlıklı geliyor o kutulardan bi karar versem artık

sana bişey diyimmi sen nası rahat ediceksen öyle yap annelik içgüdüsüyle davran ama biranönce başla vermeye alışsın kuzucuk.biz bugün 2 biberon içtik annem yapmış harika olmuştu:)herkes elinde kaselerle yoğurt yedik:)

ecrin canım sen mama sandalyesine kılıf alcaktın ya aldın mı??

yok yavrum alamadım hatta bu akşam kraft ın servis numarasını almıştım mğazadan onu aradım bulamadımm hayırdırr...

haklısın cnm ohhh afiyet şeker bal olsun yarasınn kuzuma..

yok yavrum alamadım hatta bu akşam kraft ın servis numarasını almıştım mğazadan onu aradım bulamadımm hayırdırr...

haklısın cnm ohhh afiyet şeker bal olsun yarasınn kuzuma..

benim aklı kıt ablam :))yeeğnimin 2 taneydi kırıldı sanıyodum meğer dükkandaymış sandalyeler ama kılıfı yok dedi ve senin yazın aklıma geldi tabi bu konuşma ben aldıktan sonra oldu eğer bulabilirsen bende alıyım bari annemin eve koyarım çok lazım oluyo bide emin olmamakla önündeki masası kırılmışmıydı falan diyodu biri kraft biride casaue mu ne öyle bi marka.bulursan banada haber ver bende bulursam sana..

:))) eh ne diyim sana insan sorar ona göre alırr.....
tamam cnm numarayıı kaldırdım bi yere ama nere bulurummm heraldeeee konuşup sanada hbr veriririmmm ...

burcuu şu yürüüteç hoppala işini ne yaptın yavrum bi ses çıkmadı senden aslkıya mı aldınn fısher ın var yerden çok güzekk ama çok pahalııı 350 uçmuşş
sen hangisi daha kullanışlı araştırdın mı bende alıyım artık diyorumm

ya özgür bey yürüteç için almayın tavsiye etmem düşer tomografi çektirisiniz falan diye konuşunca yürüteçten iğrendik resmennhoppala al ama çok tutma ddi ama 350 lira asla vermem zaten şunu şurasında 6 ay kullanıcaklar en fazla. bi heveslenmiştim ama hoppala alıcam tekrar araştırmalarıma devam ediyim bari
sen alıcakmısın yürüteç

çağan uyudumu??bizimkiler uyuyo alahtann.ecrin fıstığım sen ne güzel zayıflamışsın maşallah hiç deme yok ben yapamadım falan filann

cnm ben baş edemiyorum çağanlaaa allahın izniyle hiçbişeyy olmazzz benim tüm arkadaşlarım kullandıı bişeyikk olmadııı bacağına zarar vermiyosaa sorun yok tu benim içinn onada yok dedii yok bende hayatta o kadar verermem yazık günahh ama başkada öle yerden güz<zel bişeyy yokk uffff!! biraz oyalanır diye hevess ediyorum sadecee ...

çağan uyudumu??bizimkiler uyuyo alahtann.ecrin fıstığım sen ne güzel zayıflamışsın maşallah hiç deme yok ben yapamadım falan filann

bende şimdi sana sorucaktım zeyno uyudu heralde diye:)
çağan ayağımda cebelleşiyodukk 2 dakka önceye kadar çığlık çığlığaydıkda son 30 saniyedir daldı gibi sallıyorum hala ama:)
canım ben son 2 haftadır evett verdimm çağanla vermemek mümkün değil zatenn eski 1 2 pantolonum oldu hatta bu hafta nasıl seindim anlatamamm ama göbek çok pis hala 6 aylık gibi duruyorr nasıl gidicek ben bilmem üstten hep bol giyiyyorum eskiler hayatta olmuyorr..

ay ben bu akşam naptım eve geldik anemden aldı beni çok acıkmış şafak tost gibi bişeyler yapıcam zeynep koltukta dedim ayrılma yanından düşer artık hareket ediyo bizimki yok bişey olmaz diyo o arada zeynepla konuşuyo banyoya gitti uyuss bende mutfaktayım gittim yere koydum zeynebi hemen döndüm mutfağa abidine seslendimm ay bak bakıyım ses geldi gibi görmen lazımdı gözleri yerinden fırladı düşmüüşş buuu diye böğürdü resmenn neyse ben yaptım dedim yoksa kalpten gidicekti tabi bazı yakın akrabalarımın kulakları çınladıı:) dedim bakk düşerse görürsün artık bırakıcağını sanmıyorumm:))

şimdi bizimkinin yanında söyledi ya almaz yürüteç alsam allah korusun düşse çenesiyle beni öldürür..yanlız bırakma diyo ee zaten el kadar bebeyi bırakcak halim yok aama hoppala alırım gibi geliyo ben yürüteç gibi olsun tv karşısısnda aland ahoplasın istiyorum hepsiburadad sunny marka var 160 lira oda bakıcam birazdaha araştırıyım..

ay burcuu alemsin vallaaa cidden düştü sandı yanii öle ağlamadan falannn.. ay ne güldüm ya şimdi yaşar gelecek içerden ne oluyor diyeee:)))
kulak çınlamasını anlamaddımm ama kim gibii??

aman uyusun inşllhh benim uykularım onun olsunn öylemi derle tamda hatırlamıyorum ama:))

valla onu bunu bilmem çok güzel gözüküyosun maşallahh benim kızda bi yürüsede peşinde zayıflasam nerde benim pantalonlar bacağımda kaldı bitanesi(
görünütde hiç öyle gözükmüyosunn valla..

hı evet onu bende gördümmm.. olabilir aslında .. ay bu erkeklerr hep aynı demekkiii benn mesela çağan hasta falan olucak diye çok korkuyorum ama hasta olursa çyaşarın çenesindenn daha çok korkarımm:) senin eşin ne burcuuu? ordan mı aynılarrr

ay burcuu alemsin vallaaa cidden düştü sandı yanii öle ağlamadan falannn.. ay ne güldüm ya şimdi yaşar gelecek içerden ne oluyor diyeee:)))
kulak çınlamasını anlamaddımm ama kim gibii??

bende çok güldüm bide sonradan salakcık diyo bende şaşırdım ağlamıyodu diyee:))yakın akraba derken tabi ben şaka dediğimde biirazcık ağzını bozdu beyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…