aman uyusun inşllhh benim uykularım onun olsunn öylemi derle tamda hatırlamıyorum ama:))
valla onu bunu bilmem çok güzel gözüküyosun maşallahh benim kızda bi yürüsede peşinde zayıflasam nerde benim pantalonlar bacağımda kaldı bitanesi(
görünütde hiç öyle gözükmüyosunn valla..
hı evet onu bende gördümmm.. olabilir aslında .. ay bu erkeklerr hep aynı demekkiii benn mesela çağan hasta falan olucak diye çok korkuyorum ama hasta olursa çyaşarın çenesindenn daha çok korkarımm:) senin eşin ne burcuuu? ordan mı aynılarrr
oğlak burcu bende boğayım sen siz??
ama oğlağın tüm özelliklerine sahip ..
sence napalım isteyelimmi sunny hoppalıayı..başka bulurmuyuz.
canım ya sağoll morall verdin bana gece gece ama ordan göremediklerinle başım derttte zaten :) ne ısmarlıyımm sana bu arada? bu kadar güzell iltifatın üstüne?
evett canım öle derler herkez diyorr bizden giderkende daha şimdiye kadar kimseninn uykularını alamadık bi dün uyudu 11 e oğru uyumaz olaydı sbah 6 da kalktıı ayağaa:)
aaaa biz ondann bu kadar ii anlaştık bende boğa yımm...
yaşar terazii ..
ayy ben görmeden alamamkiii gidip satan bi yerde görmemm lazımmm ...
canım benim inan gördüğümü ve doğruyu söylüyorum
anamm 6 damııallah kolaylık versin sana ...ben erken kalktımmı uyuzun teki olurum bazen bakıyorum uyanmış hiç sesimi çıkarmıyorum hava aydınlıksasada kahverengi güneşlik var çekiyorum onları uyuyana kadar bekliyorum sonra bende uyuyorum..
ya nezaman ben 30 nisan :) ben boğalarla çok iyi anlaşırımm çok yakın bi arkadaşım ablam teyzem okadar çok varkii..
hmm doğru nerde vardırki bide kapıya takılanlar varmış daha uygun amaa yorumlarında çok holamıyo falaan demişler.
aminn canımm.. allahtan yaşar devraldı o işe giderken sekizbuçukta da ben devraldımm:) bende hiç dayanamıyorum erken kalakmaya ama mecbur el gardiyann.....başka hiç bi güç beni osaatte kaldıramaz zaten..ohh uyu sefann olsun buldun usluu kzııı:)
acaba şimdi depo yapıp ilerdemi çıkarcak acısını benden..neyseki eşin yok ben işe gidicem falan dememiş..doğru onlar bize değil biz onlara uymak zorundayız şimdilik ilerde muhakkak bi düzen olucak.
24 nisan 6 gün var aramızda benim yok hiç boğa arkadaşımmm(
ay bilmemem ben araştırmalara başlıcam bulunca hbr veririm sana sen benden önce bulup almassan tabii..
canım ben kaçarr yatıyım artıkk sana iyi gecelerrr zeynoşuu öpüyorumm...
biz buradayız
çorbamızı yiyeceğiz
ayrıca bende ctesiden beri diyetteyim 1 kilo gitmiş yaw ama sumu gittiki
yağ gitse keşke
hehe hayırlı olsun dişiniz....
bizdede şişlik 2 aydır var ama ortada bişi yok
bekliyoruz kızımın incisi ne zaman çıkacak die
Hadi ya of bırakır yakanı insllh. Yok ya ilk baslarda isimden falan insan kafasında bisey oluşturuyor ya herseyi 38 yaptı:)))[/QUOTE
Ee kayseriliyim yavrum ondan 38 :))
Burcu bugün gezmedesin sanırım uğramamısin hiç ?
Oo hayırlı olsun canm ilk dışınız
Bide bu arada tam ne kadarlik seninki canm. Ya çizelgen niye yok senin?
Bizim kasinmalarimiz az salalarımız var ama ufukta bisi yok daha.
Bana da iki öğün verebilirsin dedi ama ben bi öğün verdim hep..Zaten bizim ek gıdayı reddetmek gibi bi problemimiz var..Kaşığı görünce ağlamaya başlıyo..Bende biberonla veriyorum...((( Bu rada kahvaltıyı blendırdan geçiriyosun dimi?? Peyniri nası yutuyo???
Canım hayırlı olsun...
ecrin teşekkürler darısı çağana
Bebişim sırtüstünden yüzü koyunda döndü bugün..Hep tersini yapıyodu:))
oo ne güzel bizimkide yüzüstünden sırta döndü bugün
Oo dönmeler dış çıkarmalar başladı anneler bebislerimiz büyüyor Maasallah e kötü gunümüz böyle olsun bakalım hangisi ilk yurucekkkk?
ecrin yürüyecekleri zamana kadar burda mıyız inş. herkes burda olur da bugünleride paylaşırız
Aa benim evlilik yıldönümüm senin ki erkenci Maasallah bakalım ayaklanmalarda da gecicekmi? :)
bu arada en ufak bebiş benim herhalde
iyi geceler kızlar ..teyzeme gittik bugün ordan anneme ..girdim biara baktım size ama:))
gözdem maşallah dönmüş bizimde sabah yatağa bıraktım çorba yapıyım dedim bi gittimki bıraktığım yerde yeller esiyo allahtan düşmemiş baya bi ilerlemiş ama
ecrincim nasılsın kuzum ??
deniz yazmamışsın kaç ölçek diye...
prize hadi hayırlı olsun dişiniz bizim doktor daha yok dedi ama salyalrı görsen inanamazsın suduklu bizimkii:)
yakında çıkar sizinkide arada yokla
ay ay hoşgeldiniz bide şimdi elma armut karışımlı cicibbeli meyvamızı yedikk..tarhanımızı yaptık sonrada onu yiycezz..
oo ilk etapta su gidiyo ama olsun insanın karnı midesi iniyo resmen sıra yağlarda bende kontrollü yiyorum sabah 74.600 düm::::::::::::::: ( tabi bu benim yeni tartı ablamdakinde 72 73 gibi çıkıyo ilk hamilelikte hep onda tartılıyodumm:))züğürtün tesellisii..
ay ben bu akşam naptım eve geldik anemden aldı beni çok acıkmış şafak tost gibi bişeyler yapıcam zeynep koltukta dedim ayrılma yanından düşer artık hareket ediyo bizimki yok bişey olmaz diyo o arada zeynepla konuşuyo banyoya gitti uyuss bende mutfaktayım gittim yere koydum zeynebi hemen döndüm mutfağa abidine seslendimmay bak bakıyım ses geldi gibi görmen lazımdı gözleri yerinden fırladı düşmüüşş buuu diye böğürdü resmenn neyse ben yaptım dedim yoksa kalpten gidicekti tabi bazı yakın akrabalarımın kulakları çınladıı:) dedim bakk düşerse görürsün artık bırakıcağını sanmıyorumm:))
bizde bugün elma muz karışımı yedik
sen neden bizküvi koyuyosun cicim?
tarhana vermedim daha yaa versemmi bende yarın acep
valla aç kalıom ama napim az gitsin şu kilolar
iyi numaraymış bunu bende yapiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?