2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım ya sağoll morall verdin bana gece gece ama ordan göremediklerinle başım derttte zaten :) ne ısmarlıyımm sana bu arada? bu kadar güzell iltifatın üstüne?
evett canım öle derler herkez diyorr bizden giderkende daha şimdiye kadar kimseninn uykularını alamadık bi dün uyudu 11 e oğru uyumaz olaydı sbah 6 da kalktıı ayağaa:)

oğlak burcu bende boğayım sen siz??
ama oğlağın tüm özelliklerine sahip ..

sence napalım isteyelimmi sunny hoppalıayı..başka bulurmuyuz.

canım benim inan gördüğümü ve doğruyu söylüyorum
anamm 6 damıı allah kolaylık versin sana ...ben erken kalktımmı uyuzun teki olurum bazen bakıyorum uyanmış hiç sesimi çıkarmıyorum hava aydınlıksasada kahverengi güneşlik var çekiyorum onları uyuyana kadar bekliyorum sonra bende uyuyorum..

aaaa biz ondann bu kadar ii anlaştık bende boğa yımm...
yaşar terazii ..
ayy ben görmeden alamamkiii gidip satan bi yerde görmemm lazımmm ...

ya nezaman ben 30 nisan :) ben boğalarla çok iyi anlaşırımm çok yakın bi arkadaşım ablam teyzem okadar çok varkii..

hmm doğru nerde vardırki bide kapıya takılanlar varmış daha uygun amaa yorumlarında çok holamıyo falaan demişler.

aminn canımm.. allahtan yaşar devraldı o işe giderken sekizbuçukta da ben devraldımm:) bende hiç dayanamıyorum erken kalakmaya ama mecbur el gardiyann.....başka hiç bi güç beni osaatte kaldıramaz zaten..ohh uyu sefann olsun buldun usluu kzııı:)

24 nisan 6 gün var aramızda benim yok hiç boğa arkadaşımmm(
ay bilmemem ben araştırmalara başlıcam bulunca hbr veririm sana sen benden önce bulup almassan tabii..

beni m erkek kuzenim 24 nisan ve deli anlaşırız biraraya gelince sapıtırız resmen:))nilüfer diye bi arkadaşım var 27 nisan daha çookk...kaç doğumlusunn.

emin ol ben bi gaza gelip isterim:)))

biz buradayız
çorbamızı yiyeceğiz
ayrıca bende ctesiden beri diyetteyim 1 kilo gitmiş yaw ama sumu gittiki
yağ gitse keşke

ay ay hoşgeldiniz bide şimdi elma armut karışımlı cicibbeli meyvamızı yedikk..tarhanımızı yaptık sonrada onu yiycezz..

oo ilk etapta su gidiyo ama olsun insanın karnı midesi iniyo resmen sıra yağlarda bende kontrollü yiyorum sabah 74.600 düm:::::::::::::::( tabi bu benim yeni tartı ablamdakinde 72 73 gibi çıkıyo ilk hamilelikte hep onda tartılıyodumm:))züğürtün tesellisii..

hehe hayırlı olsun dişiniz....
bizdede şişlik 2 aydır var ama ortada bişi yok
bekliyoruz kızımın incisi ne zaman çıkacak die

deniz siinkide yakındır

bizde bugün elma muz karışımı yedik
sen neden bizküvi koyuyosun cicim?
tarhana vermedim daha yaa versemmi bende yarın acep
valla aç kalıom ama napim az gitsin şu kilolar

iyi numaraymış bunu bende yapiim

bizde bugün elma muz karışımı yedik
sen neden bizküvi koyuyosun cicim?
tarhana vermedim daha yaa versemmi bende yarın acep
valla aç kalıom ama napim az gitsin şu kilolar

canım 2 tane koyuyorum çok güzel oluyo cicibebeli son kaşığıdA BEN yiyorumm:))valla ben başladım sende başla diycem ama doktorlar ayrı bişey diyo ya kafa karışıyo biz küçüğüz az da olsa başladık..trakya tarhanası ya pütürlü falanda olmuyo eşim balıkesirli onlarınki çok farklı bizimkinden..

benide bugün arkadaşım aradı edirnede şuan aynı kg bugün gitmiş diyetisyene liste verdi banada 1 ay beraber yapıcaz bende başladım bugün öğle 1 tost yedim arada elma akşam ıspanak yoğurt 1 dilşim ekmekk hadi ikimizinde gazası mübarek olsun gitsin yağlar:))

bugün sebzemizde patates havuç kabak karnıbahar kereviz ayrıca sapı balkabağı irmik vardı çok lezzetli olmuştu :))
ama yoğurdum bugün kesik kesik oldu inşllh sever zeynepcimm..

Ben de burdayım..Sabahtan beri keyfim yok...Akşam çok hastalandım...Bulantı,kusma...Bişey dokundu heralde..Sabaha kadar uyuyamadım...Sabahta bizim ki kalktı zaten...Allahtan kayınvaldem burda bişeycik yapmadan dinlendim..Hala midem kötü( Bu arada benim böceğe milupa sütylü pirinçli aldım..Acaba hiçbişey mi yemiyo die,muhallebiyi hpır hupur yedi:)) Çok vermedim..Ama versem yerdi...Çorbayı da hala biberonla içiyo..ama üç delikli olanla...Bakalım nereye kadar böyle devam edicek..Kaşığa muhallebiyle alışsın bari...Dr. muhallebi verme dedi ama bakalım...Pazartesi götürcem ne dicek.... Saı aşımız var haif grip gibi dr a göstermeden yaptırmıyım dedim...

benim çorbamda patates,havuç,balkabağı,ıspanak ve irmik vardı:)) Bence güzeldi ama Efe beğenmedi Zorla yediiii....Bi de her yemekten sonra azda olsa emmek istiyo..Sizinkilerde öyle mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…