benim çorbamda patates,havuç,balkabağı,ıspanak ve irmik vardı:)) Bence güzeldi ama Efe beğenmediZorla yediiii....Bi de her yemekten sonra azda olsa emmek istiyo..Sizinkilerde öyle mi??
Ben de burdayım..Sabahtan beri keyfim yok...Akşam çok hastalandım...Bulantı,kusma...Bişey dokundu heralde..Sabaha kadar uyuyamadım...Sabahta bizim ki kalktı zaten...Allahtan kayınvaldem burda bişeycik yapmadan dinlendim..Hala midem kötü( Bu arada benim böceğe milupa sütylü pirinçli aldım..Acaba hiçbişey mi yemiyo die,muhallebiyi hpır hupur yedi:)) Çok vermedim..Ama versem yerdi...Çorbayı da hala biberonla içiyo..ama üç delikli olanla...Bakalım nereye kadar böyle devam edicek..Kaşığa muhallebiyle alışsın bari...Dr. muhallebi verme dedi ama bakalım...Pazartesi götürcem ne dicek.... Saı aşımız var haif grip gibi dr a göstermeden yaptırmıyım dedim...
gözdemm çorbanız nasılki biberonla içio hiç pütür yok mu yani o kadar ince mi
bi de ayrıca su verio musunuz bebişlere
cicibebesiz yemiyomu peki?canım 2 tane koyuyorum çok güzel oluyo cicibebeli son kaşığıdA BEN yiyorumm:))valla ben başladım sende başla diycem ama doktorlar ayrı bişey diyo ya kafa karışıyo biz küçüğüz az da olsa başladık..trakya tarhanası ya pütürlü falanda olmuyo eşim balıkesirli onlarınki çok farklı bizimkinden..
benide bugün arkadaşım aradı edirnede şuan aynı kg bugün gitmiş diyetisyene liste verdi banada 1 ay beraber yapıcaz bende başladım bugün öğle 1 tost yedim arada elma akşam ıspanak yoğurt 1 dilşim ekmekk hadi ikimizinde gazası mübarek olsun gitsin yağlar:))
kız çok değilmi o kadar çok sebzeebugün sebzemizde patates havuç kabak karnıbahar kereviz ayrıca sapı balkabağı irmik vardı çok lezzetli olmuştu :))
ama yoğurdum bugün kesik kesik oldu inşllh sever zeynepcimm..
benim çorbamda patates,havuç,balkabağı,ıspanak ve irmik vardı:)) Bence güzeldi ama Efe beğenmediZorla yediiii....Bi de her yemekten sonra azda olsa emmek istiyo..Sizinkilerde öyle mi??
kızlar bide nilgün diye arkadaşım var nerdeyse 20 seneden fazladır neyse aradı aramızda 1 ay var tam benim 27 ağustos o 27 eylül kızı 5 kg 62 cm miş ay ben diyemedim benimki 9 kg nerdeyse diye kem küm ettim inşllh ayıp olmamaıştırönümüzdeki hafta gidicez ona bakalım küçük kzu neye yese çıkarıyomuş özel mamalar alıyolarmış .hani yazdım yemiyolar falan deyip üzülmemek lazım.
arkadaşlar şehir fırsatlarında kraft oto koltuğu 185 den 59 a inmiş hakikaten ölemi die alışveriş siteleri ve mağazalara baktım 185 -189 tl faln fiyat bayağı iyi gibi ne dersiniz görüşlriniz nedir gerçi onu kullanmak için erken herhalde dimi alıp bekletmenmin bi anlamı var mı ki?
Kraft Kalitesi ile Bebekler için Oto Koltuğu 59 TL!
beni m erkek kuzenim 24 nisan ve deli anlaşırız biraraya gelince sapıtırız resmen:))nilüfer diye bi arkadaşım var 27 nisan daha çookk...kaç doğumlusunn.
emin ol ben bi gaza gelip isterim:)))
Prireprize canm inşallah burda oluruz niye sen yakında terk etmeyi mı düşünüyorsun bizi ?
Gözdem canm çok gecmis olsun dikkat et kendine
Burcucum evet ben yoktum canm evde teyzem e gittim gercekten çok soğuk tu disari ..
cicibebesiz yemiyomu peki?
hadi bakalım diyetle zayıflarız inş..
kız çok değilmi o kadar çok sebzee
cnm bu arada çok geçmiş olsun bizimkide 1 saat sonra 2 ölçek mama
Ne güzel
Canm ben 82 kıyım sen kaçlisinnnn?
Kızlar geçiş olsun dilekleri için teşkler ama hala midem fena..... Burcucum yemiyo die şikayet etmiyorum ama o kadar yapıp uğraştıktan sonra bi kaç kaşık olsa da yese istiyosun...Ben bebeği hırpalayıp zorla vermek istemiyorum...Zorla yedirilen bişeyin bence faydası olmaz...Benim ki memeye fena takık..Beni u korkutuyo..Bu ayda işe başlayamadım..Hergün veliler arıyo..Ben yokken aç kalıcak die üzülüyorum yoksa inan takmam..sağlıklı olsunlarda....Benim de bi arkadaşımın bebişi kilo almıyo...Bende ona söylüyemiyorum..:))Rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi...Normalde hiç yemiyo ama bugün,bir armutun suyuna iki bisküvi yedi..Yarım çay bardağı kadar...Bir küçük kahve fincanı sebze püresi..Ama kıvamı koyoydu..5 bebek kaşığı muhallebi...Bugün yedi sayıyorum..Bu kadarıda mucize...Yoğurttan şimdilik vazgeçtim..Tekrar denicem...
Bisküviyi bile biberonla veriyorum..Aventin 3 deliklisinden geç,yo...Çorbayı iyice blendırdan geçiriorum..İnadı kırılınca son kalanını kaşıkla verdim..Diyorum ya fazla sıkıştırmadan:)))
Bu arada ben 58 kiloyla hamile kaldım...Doğuma gittiğimde 67 kiloydum...eve geldim 62 kiloyla..4 kilo fazlam vardı...Sonra coştum...şimdi 64 kiloyum ..sadece hamile pantolonum oluyo:)) Okula başlamadan alışveriş yapmam lazım..Eteklerim popoda kalıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?