2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

benim çorbamda patates,havuç,balkabağı,ıspanak ve irmik vardı:)) Bence güzeldi ama Efe beğenmedi Zorla yediiii....Bi de her yemekten sonra azda olsa emmek istiyo..Sizinkilerde öyle mi??

canım benim çok geçmiş olsunn inşllh biranönce düzelirsin..
canım ya aman şimdi yesinde nası yerse yesin nasılsa alışıcak bi şekilde bizede verme dedi snaırım kilolu olduklarından sebep salı günü detaylı konuşursun ..
gözdem benim sütüm çok değil ama benim kızımda emerek uyumayı yada orda keyif yapamyı seviyo.

kızlar bide nilgün diye arkadaşım var nerdeyse 20 seneden fazladır neyse aradı aramızda 1 ay var tam benim 27 ağustos o 27 eylül kızı 5 kg 62 cm miş ay ben diyemedim benimki 9 kg nerdeyse diye kem küm ettim inşllh ayıp olmamaıştır önümüzdeki hafta gidicez ona bakalım küçük kzu neye yese çıkarıyomuş özel mamalar alıyolarmış .hani yazdım yemiyolar falan deyip üzülmemek lazım.

gözdemm çorbanız nasılki biberonla içio hiç pütür yok mu yani o kadar ince mi

bi de ayrıca su verio musunuz bebişlere

cicibebesiz yemiyomu peki?
hadi bakalım diyetle zayıflarız inş..

bugün sebzemizde patates havuç kabak karnıbahar kereviz ayrıca sapı balkabağı irmik vardı çok lezzetli olmuştu :))
ama yoğurdum bugün kesik kesik oldu inşllh sever zeynepcimm..
kız çok değilmi o kadar çok sebzee
benim çorbamda patates,havuç,balkabağı,ıspanak ve irmik vardı:)) Bence güzeldi ama Efe beğenmedi Zorla yediiii....Bi de her yemekten sonra azda olsa emmek istiyo..Sizinkilerde öyle mi??

cnm bu arada çok geçmiş olsun bizimkide 1 saat sonra 2 ölçek mama

bizimki hemen sonra olmasa da 1 saat sonra falan istio
bende sebze püresi irmikli falan epey tok tutar sanıodum

nerdeyse 6 ayı bitio ve kilosu öle küçük mü doğmuş acaba
başka sağlık problemi yoktur inş

bakın bu linkte de var
Kraft Olympus Oto Koltuğu 15-36 Kg - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

Prireprize canm inşallah burda oluruz niye sen yakında terk etmeyi mı düşünüyorsun bizi ?
Gözdem canm çok gecmis olsun dikkat et kendine
Burcucum evet ben yoktum canm evde teyzem e gittim gercekten çok soğuk tu disari ..

Kızlar geçiş olsun dilekleri için teşkler ama hala midem fena..... Burcucum yemiyo die şikayet etmiyorum ama o kadar yapıp uğraştıktan sonra bi kaç kaşık olsa da yese istiyosun...Ben bebeği hırpalayıp zorla vermek istemiyorum...Zorla yedirilen bişeyin bence faydası olmaz...Benim ki memeye fena takık..Beni u korkutuyo..Bu ayda işe başlayamadım..Hergün veliler arıyo..Ben yokken aç kalıcak die üzülüyorum yoksa inan takmam..sağlıklı olsunlarda....Benim de bi arkadaşımın bebişi kilo almıyo...Bende ona söylüyemiyorum..:))Rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi...Normalde hiç yemiyo ama bugün,bir armutun suyuna iki bisküvi yedi..Yarım çay bardağı kadar...Bir küçük kahve fincanı sebze püresi..Ama kıvamı koyoydu..5 bebek kaşığı muhallebi...Bugün yedi sayıyorum..Bu kadarıda mucize...Yoğurttan şimdilik vazgeçtim..Tekrar denicem...

Bisküviyi bile biberonla veriyorum..Aventin 3 deliklisinden geç,yo...Çorbayı iyice blendırdan geçiriorum..İnadı kırılınca son kalanını kaşıkla verdim..Diyorum ya fazla sıkıştırmadan:)))

Bu arada ben 58 kiloyla hamile kaldım...Doğuma gittiğimde 67 kiloydum...eve geldim 62 kiloyla..4 kilo fazlam vardı...Sonra coştum...şimdi 64 kiloyum ..sadece hamile pantolonum oluyo:)) Okula başlamadan alışveriş yapmam lazım..Eteklerim popoda kalıyo:))

yine yemiş dediğin gibi zorla yedirisen kuar zaten haklısın özenerek yapıyosun yemeyince üzülüyo insan..
keşke bidahaki eylüle kadar alabilsen iznini hem buğrada büyür hem sen hem bakıcak kişi daha rahat ederr..
ayy 9 kg aldın süper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…