aplan sayılırımmbende 80 liyim..nerdesin yaa
Ablacım buradayım :) geldim ama sen gitmisin bugün annelerin orda günlük süt satan bir yer var teyzeme giderken uğrayıp aldım mayasını da annem mayaladi 5 saat bekledim bı actım hevesle oğlum ilk yoğurdunu yiyecek diye veeee fiyasko sütte hiç bir degisiklik olmamış sadece acımış tadı :)( yani bugün de baslayamadim maalesef
Zeynosuma nasıl sen ne yaptın çıkmadın mı bugün bak form dan düştün sen benden söylemesi:))
burcu zeynoya su verio musun verilmelimiymiş
Prireprize canm inşallah burda oluruz niye sen yakında terk etmeyi mı düşünüyorsun bizi ?
Gözdem canm çok gecmis olsun dikkat et kendine
Burcucum evet ben yoktum canm evde teyzem e gittim gercekten çok soğuk tu disari ..
ablaa deeemee banaaavardı ya ayşen grudanın bi fiilmde diyodu:)hatırlarmısın bilmem:))
ya neden olmamışki süttemi problem vardı olsun yarın denemeye devam tekrar mayalrsınız yer inşllh afiyetle..
ya sorma çok soğuk çıkamadık ama ablamlar geldi yine kalabalıktık anlıycağın..
sen çıkmışsın dışardan gelenler çok soğuktuu dedi.
naptın uuyudumu çağan
Yok yavrum ben eski turk filmlerini sEvmegimden izlemem
Bilmem ki cagan la yürüme hiç gidemem biri gelirse ancak gider alır denerim
Evet süper soğuk dü valla kapının önünden arabaya binmese bende hayatta çıkamazdım ayağımda uyudu sayılır zeyno uyumuştum bu saate
Hele bir terket
eevt uyudu babasıyla uyuttuk ben kaçtım salona geldim biara sesi geldi aama uyudu sanırım şuan..
aman çağanda uyumuş maşallah uyanmasınlar inşşlh sabaha kadar..ya olmadı yap normal sütten ben öyle yapıyorum tabi sen bilirsinde.
ben burda sizlerle olmaktan acaip keyif alıyorum nerdeyse her saat rapor veriyorum buraya herşeyimi biliyosunuz yavv nezaman hastalandım nezaman ne yaptım daha doğrusu yapmadım
ben özgür beye söyldeim olur dedi zaten istesemde bulamam açık süt tamam hepsiburdadanmı inceledin bende bi baktım bugün 10 12 kg taşıma kapasitesi diyo zaten bundan sonra hızlı kilo almzlar yanii inşllh almazlar artı yürüteçtemi oluyo o .Oh ne güzel inşallah diyeyimm de bizim ki umutsuz vaka
Ay ne biliyim o sütlerde bana çok katkı maddesi var gibi geliyor uff nezamana kadar koruyacaksam
Gözüm kapanıyor. Ben sunny yo inceledim şimdi gercekten güzel ama kilo yü anlamadım 10 kg kapasite diye onun ağırlığımı kaldığa kapasitesiyseee bizim kiler bu aydan sonra binemez müssyitmisss oldugunda baksana bir sende bide nasıl yürütec oluyor anlamadım
Canm ben kendi adıma konuşuyum arkadaşlığından çok mutluy um keske imkanımız olsada gidip gelebilsek bile okaldar ısındım yani :)
ben özgür beye söyldeim olur dedi zaten istesemde bulamam açık süt tamam hepsiburdadanmı inceledin bende bi baktım bugün 10 12 kg taşıma kapasitesi diyo zaten bundan sonra hızlı kilo almzlar yanii inşllh almazlar artı yürüteçtemi oluyo o .
yanii ama taktım yaşına kadar en azındann katkı maddesinden uzak tutucamm kuru inat benimki ama tuttuu işte:) ya hoppala yürüteç yazıyor dikkat et diğerlerinde ya yürüteç ya hoppala yazıyor boşuna yazmadılarr sanırımm
canım bende seni tanıdığım için çok mutluyum valla ..havalar düzelsin buluşuruz bebklerle beraber hatta bigün onları satıp bköyde bile görüşebiliriz:)))çokmu kötüyüm nee:)
Kızlar geçiş olsun dilekleri için teşkler ama hala midem fena..... Burcucum yemiyo die şikayet etmiyorum ama o kadar yapıp uğraştıktan sonra bi kaç kaşık olsa da yese istiyosun...Ben bebeği hırpalayıp zorla vermek istemiyorum...Zorla yedirilen bişeyin bence faydası olmaz...Benim ki memeye fena takık..Beni u korkutuyo..Bu ayda işe başlayamadım..Hergün veliler arıyo..Ben yokken aç kalıcak die üzülüyorum yoksa inan takmam..sağlıklı olsunlarda....Benim de bi arkadaşımın bebişi kilo almıyo...Bende ona söylüyemiyorum..:))Rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi...Normalde hiç yemiyo ama bugün,bir armutun suyuna iki bisküvi yedi..Yarım çay bardağı kadar...Bir küçük kahve fincanı sebze püresi..Ama kıvamı koyoydu..5 bebek kaşığı muhallebi...Bugün yedi sayıyorum..Bu kadarıda mucize...Yoğurttan şimdilik vazgeçtim..Tekrar denicem...
Bisküviyi bile biberonla veriyorum..Aventin 3 deliklisinden geç,yo...Çorbayı iyice blendırdan geçiriorum..İnadı kırılınca son kalanını kaşıkla verdim..Diyorum ya fazla sıkıştırmadan:)))
Bu arada ben 58 kiloyla hamile kaldım...Doğuma gittiğimde 67 kiloydum...eve geldim 62 kiloyla..4 kilo fazlam vardı...Sonra coştum...şimdi 64 kiloyum ..sadece hamile pantolonum oluyo:)) Okula başlamadan alışveriş yapmam lazım..Eteklerim popoda kalıyo:))
eevt uyudu babasıyla uyuttuk ben kaçtım salona geldim biara sesi geldi aama uyudu sanırım şuan..
aman çağanda uyumuş maşallah uyanmasınlar inşşlh sabaha kadar..ya olmadı yap normal sütten ben öyle yapıyorum tabi sen bilirsinde.
Canm ben kendi adıma konuşuyum arkadaşlığından çok mutluy um keske imkanımız olsada gidip gelebilsek bile okaldar ısındım yani :)
abovvv saat kaçlara kadar sohbet ediyonuz yaw siz kaçta yatıyonuz kaçta kalkıyonuz
bizde bu sabah kan aldırdık çok ağladı kuzum bakalım süt alerjimiz varmıymış inş yoktur Allahım inş yoktur
mamadan süt yapımımıburcu doktora mamadan süt yapmayı sormadın dimi?
Ya bebisler uyumayın ca yaramıyoruz maalesef cagan 1 sen önce uyumuyor maalesef ama burcu biraz takılıyor zeyno daha erken uyuyor..
Ay kıyamam ben ona inşallah çıkmaz canm alerjisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?