2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

aplan sayılırımmbende 80 liyim..nerdesin yaa

Ablacım buradayım :) geldim ama sen gitmisin bugün annelerin orda günlük süt satan bir yer var teyzeme giderken uğrayıp aldım mayasını da annem mayaladi 5 saat bekledim bı actım hevesle oğlum ilk yoğurdunu yiyecek diye veeee fiyasko sütte hiç bir degisiklik olmamış sadece acımış tadı :)( yani bugün de baslayamadim maalesef
Zeynosuma nasıl sen ne yaptın çıkmadın mı bugün bak form dan düştün sen benden söylemesi:))

ablaa deeemee banaaavardı ya ayşen grudanın bi fiilmde diyodu:)hatırlarmısın bilmem:))
ya neden olmamışki süttemi problem vardı olsun yarın denemeye devam tekrar mayalrsınız yer inşllh afiyetle..

ya sorma çok soğuk çıkamadık ama ablamlar geldi yine kalabalıktık anlıycağın..
sen çıkmışsın dışardan gelenler çok soğuktuu dedi.
naptın uuyudumu çağan

Yok yavrum ben eski turk filmlerini sEvmegimden izlemem
Bilmem ki cagan la yürüme hiç gidemem biri gelirse ancak gider alır denerim
Evet süper soğuk dü valla kapının önünden arabaya binmese bende hayatta çıkamazdım ayağımda uyudu sayılır zeyno uyumuştum bu saate

eevt uyudu babasıyla uyuttuk ben kaçtım salona geldim biara sesi geldi aama uyudu sanırım şuan..

aman çağanda uyumuş maşallah uyanmasınlar inşşlh sabaha kadar..ya olmadı yap normal sütten ben öyle yapıyorum tabi sen bilirsinde.

Oh ne güzel inşallah diyeyimm de bizim ki umutsuz vaka
Ay ne biliyim o sütlerde bana çok katkı maddesi var gibi geliyor uff nezamana kadar koruyacaksam
Gözüm kapanıyor. Ben sunny yo inceledim şimdi gercekten güzel ama kilo yü anlamadım 10 kg kapasite diye onun ağırlığımı kaldığa kapasitesiyseee bizim kiler bu aydan sonra binemez müssyitmisss oldugunda baksana bir sende bide nasıl yürütec oluyor anlamadım

ben burda sizlerle olmaktan acaip keyif alıyorum nerdeyse her saat rapor veriyorum buraya herşeyimi biliyosunuz yavv nezaman hastalandım nezaman ne yaptım daha doğrusu yapmadım

Canm ben kendi adıma konuşuyum arkadaşlığından çok mutluy um keske imkanımız olsada gidip gelebilsek bile okaldar ısındım yani :)

ben özgür beye söyldeim olur dedi zaten istesemde bulamam açık süt tamam hepsiburdadanmı inceledin bende bi baktım bugün 10 12 kg taşıma kapasitesi diyo zaten bundan sonra hızlı kilo almzlar yanii inşllh almazlar artı yürüteçtemi oluyo o .
Canm ben kendi adıma konuşuyum arkadaşlığından çok mutluy um keske imkanımız olsada gidip gelebilsek bile okaldar ısındım yani :)

canım bende seni tanıdığım için çok mutluyum valla ..havalar düzelsin buluşuruz bebklerle beraber hatta bigün onları satıp bköyde bile görüşebiliriz:)))çokmu kötüyüm nee:)

:)))))) bılmemm sencee? ilk önce onlarla bi buluşalımm ben zeynomu merak ediyorum sonrasında satabiliriizz:)
kocişin izin verse hergün bu tarafa geliyor ben mem nuniyetle misafir edrimm senii..yani yazı beklelneniş olurdukk:)

abovvv saat kaçlara kadar sohbet ediyonuz yaw siz kaçta yatıyonuz kaçta kalkıyonuz
bizde bu sabah kan aldırdık çok ağladı kuzum bakalım süt alerjimiz varmıymış inş yoktur Allahım inş yoktur

gözdem bu aldığın 1 ay izinden sonra başlıcak mısn gerçi senin yarım gündür zor olmaz herhalde

oooo hepiniz istenbuldasınız ankara da olan yok galiba

brcu ben seni pozitif annelrdeyken sanki ankara diye hatırlıyorum ordan biriyle konuşmuştu ve ankaradaydı kimdi acaba karıştırdım mı ki?

abovvv saat kaçlara kadar sohbet ediyonuz yaw siz kaçta yatıyonuz kaçta kalkıyonuz
bizde bu sabah kan aldırdık çok ağladı kuzum bakalım süt alerjimiz varmıymış inş yoktur Allahım inş yoktur

Ya bebisler uyumayın ca yaramıyoruz maalesef cagan 1 sen önce uyumuyor maalesef ama burcu biraz takılıyor zeyno daha erken uyuyor..
Ay kıyamam ben ona inşallah çıkmaz canm alerjisi.

burcu doktora mamadan süt yapmayı sormadın dimi?
mamadan süt yapımımı
yoğurt olmasın o
Ya bebisler uyumayın ca yaramıyoruz maalesef cagan 1 sen önce uyumuyor maalesef ama burcu biraz takılıyor zeyno daha erken uyuyor..
Ay kıyamam ben ona inşallah çıkmaz canm alerjisi.

ee sabah kaçta kalkıyo çağan?bizimkide önceden 1den önce uyumuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…