valla bende çok isterim ..:)))))) bılmemm sencee? ilk önce onlarla bi buluşalımm ben zeynomu merak ediyorum sonrasında satabiliriizz:)
kocişin izin verse hergün bu tarafa geliyor ben mem nuniyetle misafir edrimm senii..yani yazı beklelneniş olurdukk:)
Yavrum zeyno mü uyandı nere gittin sen?
Nese ben kaçar sana iyi geceler öpüyorum ilimizde..
abovvv saat kaçlara kadar sohbet ediyonuz yaw siz kaçta yatıyonuz kaçta kalkıyonuz
bizde bu sabah kan aldırdık çok ağladı kuzum bakalım süt alerjimiz varmıymış inş yoktur Allahım inş yoktur
canım yok denizin dediği gibi yoğurt yapmamı??burcu doktora mamadan süt yapmayı sormadın dimi?
oooo hepiniz istenbuldasınız ankara da olan yok galiba
brcu ben seni pozitif annelrdeyken sanki ankara diye hatırlıyorum ordan biriyle konuşmuştu ve ankaradaydı kimdi acaba karıştırdım mı ki?
mamadan süt yapımımı
yoğurt olmasın o
:)
ee sabah kaçta kalkıyo çağan?bizimkide önceden 1den önce uyumuyodu
valla bende çok isterim ..
öle isterim demekle olmuyor yavrumm bekliyorummm o zman en kısa zamandaaa:)
ya kuzu ağlayınca gittim hemen uzun sürdü sonra eşim kapamış bilgisayarı bende sonra yanında uyumuşumm:))
iyi yapmışsın cnm
aa burcu ben karaft ın nosunu buldum aradım sandalyenin resmini çekip mail attım onlarda bana kılıf desenlerini mail atıcak ona göre ipariş vericem fiyatı 42 tl dedi sanırım ama ön tepsi yokmuş bu eski modellerin yine 1 parçası eksik olucak ama olsun napıyım 100 milyon fazla vermekten iyidirrr daha bir sürü ihtiyaçlarıı varr sana veriyim istersen mail adresini ama nasıl resmini çekicen sandalye sende değill
canım ben şimdi eski resimlerden baktım biri comfort marka kraft olanın şekli yok sağolsun ablam hep örtü atmış terlemesin diye.acaba sandalte kılıfı hepsine uymazmı..
ecrin önde tepsi olmıycakmı sende.
canm şimdi mail atmışlarr yokmuşş ellerindee her sene modell değiştiriipp insanı sinir ediyoşar ben anlamadım yenii modellerin de oturma yeri aynıı ama olssaa adamlarr derdi heraldee uff sinir oldumm canım önünün tepsiis var sadece dikkat et böyle renkli şeffaff bişey takılıyor içine o yokkk tuu şimdi kılıf olmassa bu çöpmüü?
ayy cnm ben benimkini uyutup hemen yapılcak bişiler varsa yapıp yatıyorum sabah erken kaldırmak içinnezaman belli olucakmış inşllh yoktur hemen haberdar et bizide canımm..
Sende gel akşamları arada benim kız uyuyo ama oda 11,30 12 çok nadir 1...
valla sabit bir kalkma saatimiz yok bugün 10 da kaltıı bazen 9 bazende 11 nadir 12 ama tabiki bu saate kadar 50 kere emmeye kalkıyorrr seninki kaç ta yatıp kaç ta kalkıyor canm ?
abovvv saat kaçlara kadar sohbet ediyonuz yaw siz kaçta yatıyonuz kaçta kalkıyonuz
bizde bu sabah kan aldırdık çok ağladı kuzum bakalım süt alerjimiz varmıymış inş yoktur Allahım inş yoktur
mamadan süt yapımımı
yoğurt olmasın o
ee sabah kaçta kalkıyo çağan?bizimkide önceden 1den önce uyumuyodu
ayy cnm ben benimkini uyutup hemen yapılcak bişiler varsa yapıp yatıyorum sabah erken kaldırmak için
cnm benşmkide 1 2 öyle uyuyordu sabahta dediğin gibi 11 12 yi buluyodu uyanaması
başladım erken kaldırmaya ve şimdi 9da kaldırıyorum 11 gibi uykuya geçiyo çok rahat ediyorum 4 5 gün 9da kaldırmaya devam edicem sonra 8 buçuğa çekicem
sende öyle yapmaya çalış akşam
böyle giderse hep bu düzende uyumak isterlermiş
ben o yüzden erkene çektim uyandırmayı
canım yok denizin dediği gibi yoğurt yapmamı??
yoğurt yoğut tabiii ya
yanlış hatırlıyosun heralde biz istanbuldayız ve herkes çok yakın oturuyo sayılırr:)))ama ankarayı çok merak ediyorum eşime dedim bi ankara bide çanakkale şehitlik görmek istiyorum diye oda ok diyo bakalım kuzenim ankarada ama ..
iyi yapmışsın cnm
aa burcu ben karaft ın nosunu buldum aradım sandalyenin resmini çekip mail attım onlarda bana kılıf desenlerini mail atıcak ona göre ipariş vericem fiyatı 42 tl dedi sanırım ama ön tepsi yokmuş bu eski modellerin yine 1 parçası eksik olucak ama olsun napıyım 100 milyon fazla vermekten iyidirrr daha bir sürü ihtiyaçlarıı varr sana veriyim istersen mail adresini ama nasıl resmini çekicen sandalye sende değill
valla benim ne öyle gelenim var ne gidenim bi ablamla annemler çoğu zaten ben çıkıyorum o yüzden sabah erken kaldırmaya alışmam ben çok severim uyumayı 11 e jadar uyuyoruz kızımlann:))zaten erkende kalksa akşam şekerleme yapıyo bi kalkıyo derim uykuya 11,30 dan sonra geçiyo..doğumdan önceki düzenim neyse öyleyim şimdide
sağol canımm..hımmm ankaara da beklerim bende o zman
ya mama sandalyemiz var ama lılıf yok arıyoruz sen naptın aldınmı ya da alıcakmısınn..kızlar diyaloğa bağladınız valla heee bozuluorum
ne sandalyesiymiş bana da söleyin hele bakiim
ooo iyiymiş bizimki 6.30-7 de kalkıo akşam da 8.30 9 gibi yatıo
düzenini bozacak bişi olmazsa misafir faln gibi
ben dr a böyle bişi sormadım cnmya aynen öle mamadan yoğurt yapımı senindoktor bişided mi bu konuda
hehe doğumdan öncesini karıştırma senvalla benim ne öyle gelenim var ne gidenim bi ablamla annemler çoğu zaten ben çıkıyorum o yüzden sabah erken kaldırmaya alışmam ben çok severim uyumayı 11 e jadar uyuyoruz kızımlann:))zaten erkende kalksa akşam şekerleme yapıyo bi kalkıyo derim uykuya 11,30 dan sonra geçiyo..doğumdan önceki düzenim neyse öyleyim şimdide
ooo iyiymiş bizimki 6.30-7 de kalkıo akşam da 8.30 9 gibi yatıo
düzenini bozacak bişi olmazsa misafir faln gibi
sağol canımm..
ya mama sandalyemiz var ama lılıf yok arıyoruz sen naptın aldınmı ya da alıcakmısınn..
sen erken kalkıyosan sorun yok işe başlayınca kim bakıvcak sormuşmuydum daha önce.
nasıl kılıf yok mama sandalyeleriniz kılıflı değilmiydiki?
bizimki kılıflıııı
ben dr a böyle bişi sormadım cnm
................
hehe doğumdan öncesini karıştırma sen
bende doğumdan önce gece 2 3 yatar sabah 11 12 gibi kalkardım
ama bebiş olduktan sonra bi düzen oturtmaya karar verdim
mesele illa birilerinin gelip gitmesi değil cnm benim geç kalkınca gün hemencik bitiyo bişi anlamıyosun
ben bu düzeni oturtmaya çalışmak istiyorum aslında 10da uyusa benim için çok güzel olur
o kadar erken kalksın istemem ama gece uyuma saati güzel
bizde en geç 8 buçukta kalkmaya odaklanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?