yok be kuzum eski olanlar var yeğenimden ecrinide var ama kılıfları yok ..ben anneme koyıyım diyorum kılıf bulup yok bende diktirsekmi diyodum
hımm okiş anladım şimcik..
ayy iyiki almışız bunları yaaa ben çok mutluyum üzerinde yediriyorum devamlı işim olunca koyuyorum onu bağlıyorum kemeri askılı oyuncağını takıyorum güzel vakit geçiriyo
ya hiç sorma hayat kurtarıyo dimi yemek yedirmek çok rahat oluyo..ben yatar gibi pozisyonda tutuyorum hep dik değil sen nası oturtuyosun..yürüteçle neler yapıyo bende çok istiyorum yaa ama kocam lanetlik yapıyo keşke sormasaydım onun yanında(
aynen yaaa çok rahatlık
ben dr un bazı öyle vereceği cvplarda telde soruyorum :))
yürüteç büyük rahatlıkmış cnm yaaa süper bütün evi gezio
maşallah bende salaklığıma doymıyım( bazende diyorum kim takar yalova kaymakamını ama düşerse okadar çok konuşurki anlatamam dıd dır dır dırr yer bitirir beni ama ben dayanamayıp alıcam hoppallaı alıyım bari:))
tabi sen ev büyük kız geziyo bizde turu kısa sürer:)))gezmeye size geliriz artıkk:))
gelin cnm buyurun beraber gezerler
ya nasıl düşecek ben bunu anlamadım düşme şansı yokki yaaa
acaba yorgan falan yapan biyer ölçü alıp dikmezmi???çok mu abes oldu aklıma geldi elyaftan olurmu acabaa...yazık ya bi kılıf için mama sandalyesi kullanamıycaz çok saçma
ayy cnm ben benimkini uyutup hemen yapılcak bişiler varsa yapıp yatıyorum sabah erken kaldırmak için
cnm benşmkide 1 2 öyle uyuyordu sabahta dediğin gibi 11 12 yi buluyodu uyanaması
başladım erken kaldırmaya ve şimdi 9da kaldırıyorum 11 gibi uykuya geçiyo çok rahat ediyorum 4 5 gün 9da kaldırmaya devam edicem sonra 8 buçuğa çekicem
sende öyle yapmaya çalış akşam
böyle giderse hep bu düzende uyumak isterlermiş
ben o yüzden erkene çektim uyandırmayı
Canim hiç zannetmem olmaz öle bisey sanırım benimkinin yüzü dürüyor ama ben akıllı çamaşır makinesine attım bı tonda deterjan yapis yapis bendede yazık ama bulmaya çalışacaklarmisssss benim hiç umudum yok ama
Canm sen çalışıyormuydun niye okaldar erkene alıştırıyorsun ho en iyisi tabide ben çağanın her sabah 8 dekalkmasini istemem çünkü bende erken kalkamiyorum
önümüz yaz günler uzuycakk:))şaka şaka ya herkes nası mutluysa öyle yapsın dimi ama:))ben erken kalkıp günü daha çok yaşamak için istiyorum cnm
bu yaşıma kadar hep 11 12 de kalktım gün hemen bitiyodu bişi yapmadan
erken işim olsa erken kalkmak ölüm oluyodu
şimdi erkene alışmak istiyorum yani en geç 9 gibi günü kızımla daha çok yaşayıp az daha büyüdüğünde onunla dışarıa uzun vakitler geçirmek istiyorum
hem çocuk erken kalkar diye bilirim ben hep
yok cnm çalışmıyorum ben çalışmıycamda
ama dediğim gibi günü uzun yaşamak istiyorum
tüh inşllh bulurlar keşke atmasaydın ama nasıl temizliycektin oda ayrı..ben hiç kasmıyım ozmaaman bulmak için.
ecrin hoppala işini naptın ben bugün paso araştırdım netten bi kraft galaksy var hem yürüteç hem hoppalala ama stokta yok kraftın mail adresini versene bi sorıyım ben yada telini[/
Yavrum atmadım duruyordaaa yapis yapis aslında kaplanir ama kim yapar?
ya ben sunny eğer yürütec oluyorsa onu almaya karar verdim o kraft in link I'ni ekleyene bakiyim 2 si bı aradaysa oda olabilir ya hani bı köprü altı varya bebek eşyaları var arabaları falan orda vardır hafta sonu hava güzel olursa gidip aldiricam
CANIM tel 696 9542
ben erken kalkıp günü daha çok yaşamak için istiyorum cnm
bu yaşıma kadar hep 11 12 de kalktım gün hemen bitiyodu bişi yapmadan
erken işim olsa erken kalkmak ölüm oluyodu
şimdi erkene alışmak istiyorum yani en geç 9 gibi günü kızımla daha çok yaşayıp az daha büyüdüğünde onunla dışarıa uzun vakitler geçirmek istiyorum
hem çocuk erken kalkar diye bilirim ben hep
yok cnm çalışmıyorum ben çalışmıycamda
ama dediğim gibi günü uzun yaşamak istiyorum
tüh inşllh bulurlar keşke atmasaydın ama nasıl temizliycektin oda ayrı..ben hiç kasmıyım ozmaaman bulmak için.
ecrin hoppala işini naptın ben bugün paso araştırdım netten bi kraft galaksy var hem yürüteç hem hoppalala ama stokta yok kraftın mail adresini versene bi sorıyım ben yada telini[/
Yavrum atmadım duruyordaaa yapis yapis aslında kaplanir ama kim yapar?
ya ben sunny eğer yürütec oluyorsa onu almaya karar verdim o kraft in link I'ni ekleyene bakiyim 2 si bı aradaysa oda olabilir ya hani bı köprü altı varya bebek eşyaları var arabaları falan orda vardır hafta sonu hava güzel olursa gidip aldiricam
CANIM tel 696 9542
aa evet haşim işcan bisikletçiler falan var muhakkakk vardır orda..bu hsonu soğuk olurda haftaya düzelir..
anlamadımki sunny yürüteç olup olmadığını yazmamışlar kullanıcı yorumuda yok aradım mesai saati bitmiş
bendee salona battaiye yaydım 4 kat:))oyun halısını koydum oynuyo zeynoşş:))kombiyide 70 çektim ama benimki gelmeden 60 indircemm:))üşümez heralde yerde zaten bende yanında yerdeyim hemde halıda üşümüyorum ama:))
Anladım CANIM haklisin aslında ben çok imreniyorum erken kalkanlara ama 8 de de kalkmak bana eziyet geliyor yazın iyide kısın tüm gün ne yapıcaz zaten:) 9:30 iyi aslında cagan 10 yatsa 9:30 da kalksa süper olur :))
şimdi tost kola akşama ıspanakmıönümüz yaz günler uzuycakk:))şaka şaka ya herkes nası mutluysa öyle yapsın dimi ama:))
ben şimdi tost yedim yanında kola içtim akşam yine ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt:))
Anladım CANIM haklisin aslında ben çok imreniyorum erken kalkanlara ama 8 de de kalkmak bana eziyet geliyor yazın iyide kısın tüm gün ne yapıcaz zaten:) 9:30 iyi aslında cagan 10 yatsa 9:30 da kalksa süper olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?