2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hehe hadi ye yarın daha ciddi başlarsın
bu arada biz eşimle beraber yapıyoruz rejimi daha keyifli oluyo
sizde deneyin eğer eşinin ihtiyacı varsa tabi

canım kola sıfır şeker:))yok be tost yedim dediğim 5 falanmıydı yoksa 6 mı??? bende çok güzel listeler var kilo verdiğim ara öğünde bile tost veriyo ayranla tabi çavdar ekmeği unonun..ya geç yeme diyosunda 2 de yatıyorum ben .sen kaç kg sun şuan.

hehe hadi ye yarın daha ciddi başlarsın
bu arada biz eşimle beraber yapıyoruz rejimi daha keyifli oluyo
sizde deneyin eğer eşinin ihtiyacı varsa tabi

varya bizde hepberaber yaparız ciddi ciddi tatile gitmeden kilolar verirdik 55lere bile düşerdim ben hamile kalınca beraber aldıkk:))geçen ekimde 59 kg dum evlendim hep bu kiolardaydım hiç almadım çıkar yürüyüş yaparız bide benim kocam deli hırslı azimli 1 ayda 10 kg veriyo uyuzz hemde sıkmadan kendini:))
62 kg da bunalıma girerdim şimdi hayvani boyutlardayım off neyse yarın daha sıkı tutarım artık..bugün resimlerime baktımda kendimi şişman gördüğüm resimlerde cılızımm

Son düzenleme:

nasıl 0 şeker kız kola,ayrıca diyette asitli içecekler yasak değilmi
bak beni cezbediyosun zaten aşeriyorum kolaya beni teşvik etme
biz kepek ekmeği tüketiyoruz azcık oda
ben 78.5 kiloydum ctesi diyete başladım bugünlerde 77.5larda geziyom
yoo listelerde tost veriliyo biliyorum biz bazı sabahlar kepek ekmeğine beyaz peynirli tost yiyoruz zaten
kız eşinin sırrı ne 1 ayda 10 kilo yaw bu ne sölesene bize

kuzum coca cola zero yada pepsi max senelerce içerim hiçte kilo aldırmıyo benden tescillii :))
sabah klasik kahvaltı
öğle çorba 1 dilim ekmek ayran ya da 1 tost 1 ayran
akşam 1 tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek salata
aralarda meyve
ive yürüyüş ya da hareket ee bunu yapınca kim vermezki yeterki uy:))kızım erkek metobolizması hızlı çalışıyo aynısını yap eşinle o çok daha hızlı verir

Ooooo amma muhabbet dönmüş.... Midem daha ii...Ama feci uykum var..Erken kalkmaktan bahsetmişsiniz..Bende çalışmıcak olsam bu kadar kasmazdım..Ama sabah kahvaltı ve anne sütü falan derken öğlen oluveriyo...Bu arada benim böcek bugün mamalarını yediiiiiiiiiiiiiiiii...Yoğurdu muzlu ,bisküvili,pekmezli verdim..3-4 kaşık yedi...Bu da mucize...Ben yemiş sayıyorum..Zaten milupanın sitesinde 6-8 ay bebeklerde ek gıda 2 çay bardağını geçmemeli dio....Biz buna uyuyoruz oğluşumla ister istemez:))))))Şu mama sandalyesini sizin yüzünüzden bende alıvercem....Benim ki mama yemediği için ayri sandalyeye gereksinim duymuyoruz şimdilik:))

Denizcim kuzucuğunun tahlil sonuçları ii çıkar inşallah..Bu arada sizin 6 ay aşılarınız ne zaman?? Bizim salı günü..Yoğun kar varmış yine..Şimdiden psikoljim bozuldu..Geçen sefer ateşlenmişti bayağı..Şimdi bi de 4 tane( Sizde de oluyomu..Kar yağınca sanki bişey olucak ben evden çıkamıcam fobisi( Yoksa ben mi manyadım...

Burcu şahane bişeymiş....Ya bide ben anlamıyorum..Bu yürüteçten nasıl düşülür?? Hepimiz yürüteçte büyümedik mi??? Ben kendimi hatırlamıyorum tabiii ama kardeşim bütün evi jet hızıyla turlardı..Hiç düştüğünü hatırlamıyorum..

Valla bende görmedim hiç ama bizim Dr çok sık görüyormuş sıkı sıkı tembih etti basından asla ayrılmayacaksınız alın diye!!

sağol canım ya acaba benim yürütecim varmıydı bak merak etim şşmdii

canım afiyet olsunn nekadar yese kar bence.
evet bu kar insanın elini ayağını bağlıyo ...aşıdan önce fitil atmışmıydın inşllh bu sefervbişey olmaz

:)) hadi hayırlı olsun bakalım zeynoma güzel güzel gezsin evinde kuzu
Gelsin de yaz bakalım memnun kalicakmisinnnn?

sağol canım inşllh memnun kalırım zaten şafağa demedim yürüteç diye :))aman hoplasın dursun ayağa kaldırınca yada ayaklarını yere bastırdığımda çok mutlu oluyo..çağan uyudumu yok kesin sallıyosundur şimdi:)bizimkiler gittiler ses yok bakalım uyutmuştur inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…