ya şimdi kocam aradı ben ay çöreğini çok severim karaköyde biyeredn aırdı baana daha evlenmeden önce bile aradı almışş geliyomuş off rejimime kan doğrıycak kendimi biliyorum tek lokma kesmez benii(bu adam bana kasten yapıyo sanırım nezaman ciddi başlasam sevdiğim şeyleri alıyo
şimdi tost kola akşama ıspanakmı
kız zaten akşam ben akşam yemeğimi yedim bile az önce
geç yeme cicim kilo vermek için
ayrıca kolada diyete ters
:))) kaçamaklarla başladın diyete hee,
tabi cnm kim nasıl isterse öyle alıştırsın
banada eziyet geliyordu ama şöyle yaptım 1 hafta yarım saat diğer hafta yarım saat erkene çeke çeke kalkma saatini vücudum alıştı saat 9 dedimmi kurulu gibi tam 9da uyanıyorum..eğer istersen sende dene cnm
hehe hadi ye yarın daha ciddi başlarsın
bu arada biz eşimle beraber yapıyoruz rejimi daha keyifli oluyo
sizde deneyin eğer eşinin ihtiyacı varsa tabi
canım kola sıfır şeker:))yok be tost yedim dediğim 5 falanmıydı yoksa 6 mı??? bende çok güzel listeler var kilo verdiğim ara öğünde bile tost veriyo ayranla tabi çavdar ekmeği unonun..ya geç yeme diyosunda 2 de yatıyorum ben .sen kaç kg sun şuan.
varya bizde hepberaber yaparız ciddi ciddi tatile gitmeden kilolar verirdik 55lere bile düşerdim ben hamile kalınca beraber aldıkk:))geçen ekimde 59 kg dum evlendim hep bu kiolardaydım hiç almadım çıkar yürüyüş yaparız bide benim kocam deli hırslı azimli 1 ayda 10 kg veriyo uyuzz hemde sıkmadan kendini:))
62 kg da bunalıma girerdim şimdi hayvani boyutlardayım off neyse yarın daha sıkı tutarım artık..bugün resimlerime baktımda kendimi şişman gördüğüm resimlerde cılızımm
Kızlar 750 gr sütü mayalarım kaç saatt te olur?
nasıl 0 şeker kız kola,ayrıca diyette asitli içecekler yasak değilmi
bak beni cezbediyosun zaten aşeriyorum kolaya beni teşvik etme
biz kepek ekmeği tüketiyoruz azcık oda
ben 78.5 kiloydum ctesi diyete başladım bugünlerde 77.5larda geziyom
yoo listelerde tost veriliyo biliyorum biz bazı sabahlar kepek ekmeğine beyaz peynirli tost yiyoruz zaten
kız eşinin sırrı ne 1 ayda 10 kilo yaw bu ne sölesene bize
canım 4 saat beklet aç bak eğer suluysa bi yarım saat daha tut ben 3 saat 3,5 saat ttutuyırum ama sulu oluyo
Eki Görüntüle 343701
ecrin bunu istedim anasını satıyımm hem hoppala hem yürüteç hemde yürümeye yardımcı:)))
Burcu şahane bişeymiş....Ya bide ben anlamıyorum..Bu yürüteçten nasıl düşülür?? Hepimiz yürüteçte büyümedik mi??? Ben kendimi hatırlamıyorum tabiii ama kardeşim bütün evi jet hızıyla turlardı..Hiç düştüğünü hatırlamıyorum..
Allah seni ne yapsın dayanamadın yine istedin demi :) tez canlı insan :) ya gördüm bunu bende bunun hoppala olduguna eminmisinn? Ne marka kaç lira?
Burcu şahane bişeymiş....Ya bide ben anlamıyorum..Bu yürüteçten nasıl düşülür?? Hepimiz yürüteçte büyümedik mi??? Ben kendimi hatırlamıyorum tabiii ama kardeşim bütün evi jet hızıyla turlardı..Hiç düştüğünü hatırlamıyorum..
Ooooo amma muhabbet dönmüş.... Midem daha ii...Ama feci uykum var..Erken kalkmaktan bahsetmişsiniz..Bende çalışmıcak olsam bu kadar kasmazdım..Ama sabah kahvaltı ve anne sütü falan derken öğlen oluveriyo...Bu arada benim böcek bugün mamalarını yediiiiiiiiiiiiiiiii...Yoğurdu muzlu ,bisküvili,pekmezli verdim..3-4 kaşık yedi...Bu da mucize...Ben yemiş sayıyorum..Zaten milupanın sitesinde 6-8 ay bebeklerde ek gıda 2 çay bardağını geçmemeli dio....Biz buna uyuyoruz oğluşumla ister istemez:))))))Şu mama sandalyesini sizin yüzünüzden bende alıvercem....Benim ki mama yemediği için ayri sandalyeye gereksinim duymuyoruz şimdilik:))
Denizcim kuzucuğunun tahlil sonuçları ii çıkar inşallah..Bu arada sizin 6 ay aşılarınız ne zaman?? Bizim salı günü..Yoğun kar varmış yine..Şimdiden psikoljim bozuldu..Geçen sefer ateşlenmişti bayağı..Şimdi bi de 4 tane( Sizde de oluyomu..Kar yağınca sanki bişey olucak ben evden çıkamıcam fobisi ( Yoksa ben mi manyadım...
:))evet eminimm son kararıım:))
mamalove egezegenden istedim kargosu falan 166 lira kapıda ödeme bakalım 3 güne yolluyolarmışş:)
:)) hadi hayırlı olsun bakalım zeynoma güzel güzel gezsin evinde kuzu
Gelsin de yaz bakalım memnun kalicakmisinnnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?