2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

annem var kayınvalide var ama ben de olmak istiorum yarın rapor ayarlamaya gidcem bakalım

nasıl kılıf yok mama sandalyeleriniz kılıflı değilmiydiki?
bizimki kılıflıııı

ya burcu kolaydı ya onu dikmek sanırım bi parça içine elyafı koy 3-4 kat yassı metre işi elyaflar var (sandalye sırtı gibi değimi şekli)tepesini oval yap bi tek altı açık kalsın geçir başından olmaz mı acaba,, ne kolay anlattım dimi ..ukala şey demeyin arkamdan heee ::))

düşme halıya falna takılmadan falann mı oluo acaba devrilme gibi falan

ben heryerde okuyorum asitli içmeyin diye ee neden yazıolar böyle madem uyuz şeyler yaw
aynen bu şekil bizim menü aşağı yukarı
Eki Görüntüle 343701

ecrin bunu istedim anasını satıyımm hem hoppala hem yürüteç hemde yürümeye yardımcı:)))
ooo hadi gözünaydın güle güle kullanın

bizim haftaya aşılar cnm gitmeden fitil atacam bide bu ayki aşılar 3 mü 4mü neymiş ben posta posta yaptıracam 2 2 ,2 3 gün ara ile iyice huysuzlaşmasın yavrum

Oo yavrum benin ne basit anlattın kız sen onu ben dikişin d sinı bilmediğimden hiçbirşeyi anlamadim ama :) burcu sana kolay gele:)

annem var kayınvalide var ama ben de olmak istiorum yarın rapor ayarlamaya gidcem bakalım

canım ben maxima diye markanın aldım memnunum tavsiye ederim..buarada inşllh alırsın raporunu sen ne iş yapıyosun çalışan anne olmak cidden zor.

ya ben dikememde mama sandalyesini alıp şöyle yorgan yastık diken biyere götürsem onlar tam ölçü alıp dikerler gibi geldi banada yüzünüde silinebilen bi kumaşla kaplatırım dedim zaten en fazla 1 metrelik bişey yapılır gibi geldi ..bi getirsin sandalyeleri ablamın kocası deniycem ..

Oo yavrum benin ne basit anlattın kız sen onu ben dikişin d sinı bilmediğimden hiçbirşeyi anlamadim ama :) burcu sana kolay gele:)

oyy ecrinim ben düğmemei dikemem:)))okadar rezil durumdayım annemlerde der elime bile yakışmaz:)))ama bak ben yaptırıyım olucakmı eğer olursa sende yaptırısın..

off yürüteç yerinden aradılar ellerinde stok sorunu varmışş(allahtan ebebek te 1 tane 1 mavi varmış bana ayırdılar teşhir ürünüymüş ama kutusundan çıkarılmış belki onu alıcam..bide kraft hoppala yürüteç var bu var hemen hemen aynı fiyat

sabah ilk defa verdim kahvaltı 120 lik mama 3 cici bebe yarım kibrit jutusu beyaz peynir 1 çay kaşığı pekemz:))
11 de kalktık eşim aaradı naptınız kaçta kalktınız dedim 11 oo erkencisiniz diyo ciddi ciddi dün dedim erken kalksakmı yok be ben sizin yerinizzde olsam 1 e kadar uyurum diyo :)))erken kalkanlar öyle diyo hep:)))neyse 1,30 gibi 1 armut hala uyuyo zaten hanım kızım..
uyanınca yoğurt çorbası yaptım..
sebzeler düdüklüde haşlanıyo
yoğurt mayalancakk...
allahtan evi temizledimm bizden havadisler böylee..

ee sizler neyaptınızz..

Oo sende bendenin boğalar da var bisey demekkiii:) benlik sadece kaplanivak ama nere kaplar ki sence onu? Yavrum başka siteye bak bir sürü sitede var o ben baktım kızıma mavi alma ben bıktım ya maviden :) evet bu da güzel ben hala sunny nim nasıl yürütec olduğunu anlamadım! On oyuncakları hangisinin fazlaya onu al

Oh afiyet bal seker olsun kızıma Maasallah onaYiyen cocuk gercekten kolaylık bide senin ki gibi uysalda bal kaymak:) aman yatın nisb
Bosverrrr her yer buz gibi yataktan iyisi yok
Benim aksi oğlum günlerdir 9 da kalkıyor bugün annemlerle kahvaltıya gidecektim paşam uyanmadı 12 de ben kaldırdım yok böyle bı tip ya.. Su anda kuafördey im sacımı boyatiyorum kas bıyık bı kendime geliyim dedim benden de böle iste ama disari çok sogukkkk!!! Hi bide ben artık gece yatarken uyusun diye 1 haftadır mama veriyorum ya hiç fark etmedi bari vermiştim artık bosuna kilo yapmadın diyorum

mühendisim ve rapor maceram sanım bitti bugün sabah 9 öğlen 3 e kjadar rapor arayışındaydım ama ıııhh olmadı
bakıcaz artık

mama sandalyesi maxima diıosun dimi

ecrincim ne iiyi yapmışsın bende erkekten bozma kadın gibi hissediyorum kendimi bi gittsem yoldursam kendimi baştan aşağa bide saçımı şöyle boyatsam...
ya demek uyanmasını sebebi açlık değil keşke öyle olsaydı inşlh düzene girer özgür bey bana sakın prinç unlu verme dedi ayrıca gece istemezse hiçbişey verme kilo almasın diye.
sen şimdi bitirmişsindir kuaför işini nası rahatlamışsındırr bende gitcemm en kısa zamanda

Son düzenleme:

yok canm bartma sende .. ama insan rahatlıyor ama benim boyam baya gelmiştiii şimdi kendime geldim valla ama bu rofle çok uzun sürüyorrrr oğluşum azıcık aç kaldı oyuzdenn ...
keşkee canm ama maaleseff bugünden itibaren vermicem gerek yok artı kilolara..
git valla moral oluyor insana anne oldukk diye salmayalımmm dimi ama ...sen yürüteci ne yaptınn mavi mi gelecek?
hıı bide ben yokken oğlum bugün yoğurda başladı çok şükğür küçük bi kase yemişşş hı onuda soruyum sana şimdi ben meyveyide yoğurduda her gün vericekmiyim?

oo maşallahh zeynoyaaa
burcu yogurt çorbasını bianlat
nasıl yapıyosunn

yarın kızımın 6.ayı doluyo ve yarı yaşı oluyo
bende minik bi organizasyon yaptım en yakın akrabalarla
kızımın yarı yaşını kutlayacağız yarın
çok mutluyum onu doğurdum büyüdü ve 6 ay oldu
maşallah yavruma
öpüyorum sizleride

evet kuşum verceksin artık ohh çağanıma bal kaymak olsun şifa olsunn:)))ya benimde yoğurt yalan oldu bi açtımki süt aynı 4 saat sonra senle aynı şoku yaşamış oldum:)))
canım ne güzel olmuşsundur bende gelicem röfleye beraber gideriz şöyle en sarışınından oluruz :))
Huhu burcu nerelerdesin yavru bu gece sendemi uyudun zeynoyla?

valla uyudummu uyumadımmı anlamadım şafağın başı ağrıdı çok ağrı kesici limon sıktım falan uyur uyanık geçtii sen gelmemişsin nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…