ecrincim uyudun healde :) bende gidiyim bari:)):126:yatıyımm..
sağol canımm..
ya mama sandalyemiz var ama lılıf yok arıyoruz sen naptın aldınmı ya da alıcakmısınn..
mama sandalyesi alıcam tabii hangi ayda tam otutabilioruz ve ne marka almalıı
deniz sen ne marka ve model aldın
sen erken kalkıyosan sorun yok işe başlayınca kim bakıvcak sormuşmuydum daha önce.
nasıl kılıf yok mama sandalyeleriniz kılıflı değilmiydiki?
bizimki kılıflıııı
Canim hiç zannetmem olmaz öle bisey sanırım benimkinin yüzü dürüyor ama ben akıllı çamaşır makinesine attım bı tonda deterjan yapis yapis bendede yazık ama bulmaya çalışacaklarmisssss benim hiç umudum yok ama
Burcu şahane bişeymiş....Ya bide ben anlamıyorum..Bu yürüteçten nasıl düşülür?? Hepimiz yürüteçte büyümedik mi??? Ben kendimi hatırlamıyorum tabiii ama kardeşim bütün evi jet hızıyla turlardı..Hiç düştüğünü hatırlamıyorum..
ben heryerde okuyorum asitli içmeyin diye ee neden yazıolar böyle madem uyuz şeyler yawkuzum coca cola zero yada pepsi max senelerce içerim hiçte kilo aldırmıyo benden tescillii :))
sabah klasik kahvaltı
öğle çorba 1 dilim ekmek ayran ya da 1 tost 1 ayran
akşam 1 tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek salata
aralarda meyve
ive yürüyüş ya da hareket ee bunu yapınca kim vermezki yeterki uy:))kızım erkek metobolizması hızlı çalışıyo aynısını yap eşinle o çok daha hızlı verir
ooo hadi gözünaydın güle güle kullanınEki Görüntüle 343701
ecrin bunu istedim anasını satıyımm hem hoppala hem yürüteç hemde yürümeye yardımcı:)))
ooooo amma muhabbet dönmüş.... Midem daha ii...ama feci uykum var..erken kalkmaktan bahsetmişsiniz..bende çalışmıcak olsam bu kadar kasmazdım..ama sabah kahvaltı ve anne sütü falan derken öğlen oluveriyo...bu arada benim böcek bugün mamalarını yediiiiiiiiiiiiiiiii...yoğurdu muzlu ,bisküvili,pekmezli verdim..3-4 kaşık yedi...bu da mucize...ben yemiş sayıyorum..zaten milupanın sitesinde 6-8 ay bebeklerde ek gıda 2 çay bardağını geçmemeli dio....biz buna uyuyoruz oğluşumla ister istemez:))))))şu mama sandalyesini sizin yüzünüzden bende alıvercem....benim ki mama yemediği için ayri sandalyeye gereksinim duymuyoruz şimdilik:))
denizcim kuzucuğunun tahlil sonuçları ii çıkar inşallah..bu arada sizin 6 ay aşılarınız ne zaman?? Bizim salı günü..yoğun kar varmış yine..şimdiden psikoljim bozuldu..geçen sefer ateşlenmişti bayağı..şimdi bi de 4 tane( sizde de oluyomu..kar yağınca sanki bişey olucak ben evden çıkamıcam fobisi ( yoksa ben mi manyadım...
ya burcu kolaydı ya onu dikmek sanırım bi parça içine elyafı koy 3-4 kat yassı metre işi elyaflar var (sandalye sırtı gibi değimi şekli)tepesini oval yap bi tek altı açık kalsın geçir başından olmaz mı acaba,, ne kolay anlattım dimi ..ukala şey demeyin arkamdan heee ::))
annem var kayınvalide var ama ben de olmak istiorum yarın rapor ayarlamaya gidcem bakalım
ya burcu kolaydı ya onu dikmek sanırım bi parça içine elyafı koy 3-4 kat yassı metre işi elyaflar var (sandalye sırtı gibi değimi şekli)tepesini oval yap bi tek altı açık kalsın geçir başından olmaz mı acaba,, ne kolay anlattım dimi ..ukala şey demeyin arkamdan heee ::))
Oo yavrum benin ne basit anlattın kız sen onu ben dikişin d sinı bilmediğimden hiçbirşeyi anlamadim ama :) burcu sana kolay gele:)
oyy ecrinim ben düğmemei dikemem:)))okadar rezil durumdayım annemlerde der elime bile yakışmaz:)))ama bak ben yaptırıyım olucakmı eğer olursa sende yaptırısın..
off yürüteç yerinden aradılar ellerinde stok sorunu varmışş(allahtan ebebek te 1 tane 1 mavi varmış bana ayırdılar teşhir ürünüymüş ama kutusundan çıkarılmış belki onu alıcam..bide kraft hoppala yürüteç varEki Görüntüle 344082 bu var hemen hemen aynı fiyat
sabah ilk defa verdim kahvaltı 120 lik mama 3 cici bebe yarım kibrit jutusu beyaz peynir 1 çay kaşığı pekemz:))
11 de kalktık eşim aaradı naptınız kaçta kalktınız dedim 11 oo erkencisiniz diyo ciddi ciddi dün dedim erken kalksakmı yok be ben sizin yerinizzde olsam 1 e kadar uyurum diyo :)))erken kalkanlar öyle diyo hep:)))neyse 1,30 gibi 1 armut hala uyuyo zaten hanım kızım..
uyanınca yoğurt çorbası yaptım..
sebzeler düdüklüde haşlanıyo
yoğurt mayalancakk...
allahtan evi temizledimm bizden havadisler böylee..
ee sizler neyaptınızz..
canım ben maxima diye markanın aldım memnunum tavsiye ederim..buarada inşllh alırsın raporunu sen ne iş yapıyosun çalışan anne olmak cidden zor.
ya ben dikememde mama sandalyesini alıp şöyle yorgan yastık diken biyere götürsem onlar tam ölçü alıp dikerler gibi geldi banada yüzünüde silinebilen bi kumaşla kaplatırım dedim zaten en fazla 1 metrelik bişey yapılır gibi geldi ..bi getirsin sandalyeleri ablamın kocası deniycem ..
Oh afiyet bal seker olsun kızıma Maasallah onaYiyen cocuk gercekten kolaylık bide senin ki gibi uysalda bal kaymak:) aman yatın nisb
Bosverrrr her yer buz gibi yataktan iyisi yok
Benim aksi oğlum günlerdir 9 da kalkıyor bugün annemlerle kahvaltıya gidecektim paşam uyanmadı 12 de ben kaldırdım yok böyle bı tip ya.. Su anda kuafördey im sacımı boyatiyorum kas bıyık bı kendime geliyim dedim benden de böle iste ama disari çok sogukkkk!!! Hi bide ben artık gece yatarken uyusun diye 1 haftadır mama veriyorum ya hiç fark etmedi bari vermiştim artık bosuna kilo yapmadın diyorum
mühendisim ve rapor maceram sanım bitti bugün sabah 9 öğlen 3 e kjadar rapor arayışındaydım ama ıııhh olmadı
bakıcaz artık
mama sandalyesi maxima diıosun dimi[/QUOTE
hadi ya ben çalışmadığım için hiç bilmiyorum neden vermiyolarki ya da nası alabiliyosun..nezaman başlıyosan alamazsan
evet maxima aldım hepsiburdadan memnunum sarı rengide güzel zeynoş çok seviyo:)))
mühendisim ve rapor maceram sanım bitti bugün sabah 9 öğlen 3 e kjadar rapor arayışındaydım ama ıııhh olmadı
bakıcaz artık
mama sandalyesi maxima diıosun dimi[/QUOTE
hadi ya ben çalışmadığım için hiç bilmiyorum neden vermiyolarki ya da nası alabiliyosun..nezaman başlıyosan alamazsan
evet maxima aldım hepsiburdadan memnunum sarı rengide güzel zeynoş çok seviyo:)))
bu heyet raporu uzun süreli raporlar ciddi hastalıklard averilio
ünüiversiteye hazırlanan öğrencilerde rapor alarak okula gitmiolarmış bu sahtecilik farkedilmiş ve hastaneler dıkı denetimae tabii tutlmuş millet
korkuo yani, baksana ortalığın haline insanlar kendilerinden korkar hale geldi artık bi paranoya başladı toplumda
ecrincim ne iiyi yapmışsın bende erkekten bozma kadın gibi hissediyorum kendimi bi gittsem yoldursam kendimi baştan aşağa bide saçımı şöyle boyatsam...
ya demek uyanmasını sebebi açlık değil keşke öyle olsaydı inşlh düzene girer özgür bey bana sakın prinç unlu verme dedi ayrıca gece istemezse hiçbişey verme kilo almasın diye.
sen şimdi bitirmişsindir kuaför işini nası rahatlamışsındırr bende gitcemm en kısa zamanda
sabah ilk defa verdim kahvaltı 120 lik mama 3 cici bebe yarım kibrit jutusu beyaz peynir 1 çay kaşığı pekemz:))
11 de kalktık eşim aaradı naptınız kaçta kalktınız dedim 11 oo erkencisiniz diyo ciddi ciddi dün dedim erken kalksakmı yok be ben sizin yerinizzde olsam 1 e kadar uyurum diyo :)))erken kalkanlar öyle diyo hep:)))neyse 1,30 gibi 1 armut hala uyuyo zaten hanım kızım..
uyanınca yoğurt çorbası yaptım..
sebzeler düdüklüde haşlanıyo
yoğurt mayalancakk...
allahtan evi temizledimm bizden havadisler böylee..
ee sizler neyaptınızz..
evet kuşum verceksin artık ohh çağanıma bal kaymak olsun şifa olsunn:)))ya benimde yoğurt yalan oldu bi açtımki süt aynı 4 saat sonra senle aynı şoku yaşamış oldum:)))yok canm bartma sende .. ama insan rahatlıyor ama benim boyam baya gelmiştiii şimdi kendime geldim valla ama bu rofle çok uzun sürüyorrrroğluşum azıcık aç kaldı oyuzdenn ...
keşkee canm ama maaleseff bugünden itibaren vermicem gerek yok artı kilolara..
git valla moral oluyor insana anne oldukk diye salmayalımmm dimi ama ...sen yürüteci ne yaptınn mavi mi gelecek?
hıı bide ben yokken oğlum bugün yoğurda başladı çok şükğür küçük bi kase yemişşş hı onuda soruyum sana şimdi ben meyveyide yoğurduda her gün vericekmiyim?
Huhu burcu nerelerdesin yavru bu gece sendemi uyudun zeynoyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?