oo maşallahh zeynoyaaa
burcu yogurt çorbasını bianlat
nasıl yapıyosunn
yarın kızımın 6.ayı doluyo ve yarı yaşı oluyo
bende minik bi organizasyon yaptım en yakın akrabalarla
kızımın yarı yaşını kutlayacağız yarın
çok mutluyum onu doğurdum büyüdü ve 6 ay oldu
maşallah yavruma
öpüyorum sizleride
deniz nice aylara nice yaşlara ....negüzel düşünmüşsün inşllaha 1 yaşınıda böyle kutlamak nasip olur:))valla daha dün 1 cm olmuş diye konuşurken şimdi büyüdüler çok şükürr..benim için ceyda minnoşu öp koklaa:))
kızlar ben bugünn forum istanbula gittimm mamalovemu aldım 1 tane kalmış:))kutusu falanda yoktu elimde getirdim tüm çocuklar saldırdı:)))acaip güzel zeynom üstünde şuann kornasına falan basıyo resim eklerim:))sarılı mavili yeşillii:))ama kornayı yalamaya çalışıyoo..
bide mickeyli tulum aldım kilotlu çorap ayy nasıl güzel mothercare hiç gitmemiştim neler var iyiki yanıma çok para almamışım suyunu çektiridim heralde.
servisi bekledim tabi 1 saat biyerlerim dondu(dedeim gidiyim denizee:))taksiyi sordum 35 yazar dedi (bende bekledim inşllh hasta olmam..
bizden bukadar zeynoya ablamlar baktı aklımda rahattı ama yürüteçten sebep gezemedim elimde ama bidahakine zeynoşuda alıcam arabısınıda şöyle keyifli gezerim belki hepberaber buluşuruz ne güzel olurr:))
sğl cnm bi anda akalıma geldi başladım hazırlıklara işte
kız gelseydin keşke bee
neee 35 miiii
bizim teyzeler az daha yakınında10 a geliyo be ne pahalı demiş forum taksiisi die heralde
yarın kızımın 6.ayı doluyo ve yarı yaşı oluyo
bende minik bi organizasyon yaptım en yakın akrabalarla
kızımın yarı yaşını kutlayacağız yarın
çok mutluyum onu doğurdum büyüdü ve 6 ay oldu
maşallah yavruma
öpüyorum sizleride
evet kuşum verceksin artık ohh çağanıma bal kaymak olsun şifa olsunn:)))ya benimde yoğurt yalan oldu bi açtımki süt aynı 4 saat sonra senle aynı şoku yaşamış oldum:)))
canım ne güzel olmuşsundur bende gelicem röfleye beraber gideriz şöyle en sarışınından oluruz :))
hı ben tembellik yapıyorum ozman peki illa günd
zmü olucak bu ara öğünler mesala gündüz vermedim akşam 8 de verdem olmuyormu yoğurduu? hu dmek sende yaşadın) ben yaptım ilkinde tuttu tıtmasa makine alıcaktım şu anda gerek kalmadıı..
ay evet iyi oldu valla
gel yavrum seve seve götürüürüm senii :) evet dip de yapınca baya sarı gözüktüm dediğin gibii ama ben seviyorum sarı olmayıı:)
valla uyudummu uyumadımmı anlamadım şafağın başı ağrıdı çok ağrı kesici limon sıktım falan uyur uyanık geçtii sen gelmemişsin nerdesin
kızlar ben bugünn forum istanbula gittimm mamalovemu aldım 1 tane kalmış:))kutusu falanda yoktu elimde getirdim tüm çocuklar saldırdı:)))acaip güzel zeynom üstünde şuann kornasına falan basıyo resim eklerim:))sarılı mavili yeşillii:))ama kornayı yalamaya çalışıyoo..
bide mickeyli tulum aldım kilotlu çorap ayy nasıl güzel mothercare hiç gitmemiştim neler var iyiki yanıma çok para almamışım suyunu çektiridim heralde.
servisi bekledim tabi 1 saat biyerlerim dondu(dedeim gidiyim denizee:))taksiyi sordum 35 yazar dedi (bende bekledim inşllh hasta olmam..
bizden bukadar zeynoya ablamlar baktı aklımda rahattı ama yürüteçten sebep gezemedim elimde ama bidahakine zeynoşuda alıcam arabısınıda şöyle keyifli gezerim belki hepberaber buluşuruz ne güzel olurr:))
canm ya ne güzelll insan şöyle bir geçmişi düşününcee ne kadar yol kat ettiğini anlıyorr umarımmm daha nice aylarını yaşlarını kutlarsınız beraberr iyi eğlenceler size:)
geçmiş olsun canım..ben hep bakındım da kimsecilkler yoktuu..
sağol canımm..
burda güngörendeki aavm demi o ben marmarayla istanbulu hep karıştırıyorym da:) evet ya cok güzel şeyler var mothercare de ama çok pahalılar ben indirimlilere bakıyorumm ordan varsa sevdiğim alıyorum bir tulumu 80 lira çok para valla hayırlı olsun kuzuma .aa resmini çekipp koy bir anönce nasıl eğleniyormu sevdimi kzuuz yarın hava güzel olursa bende gidip alıyım diyorumm ..kullanışını anladın mı canım öneririmisin o modeliş sunyy ninkii yürüteç olmuyomuş ondan vazcaydım ben ..bi dajka sen hangi deni,ze nasıl gidiyordun bakıyım anlamadım oarayıı?
evet ya bir gün buluşalımm bebişler nasıl rahatt ettiriir bilmem ama ben çok isterimm..
hoşgeldin yavrum nerdesin sen ya özettin 2 gündür kendinii..
ecincimm nasılsınn ..bizim cadı eğlendi çok .ayaklarını basıyo bebek gülüyo araba sesleri falan kornası var anlıycağın çok beğendi maramara değil bayrampaşa foruma gittim burdan servisimiz var hatta bahçelievlerede var servisi:))bu benim aldığım nerdeyse türkiyede tek kalmış hiçbiyerede bulamadım düşün teşhir ürününü aldım depodan çıkardılar...eklerim fotoyuu..
denizyelnin ev biraz yakın foruma ondan dedimm :))
valla buluşalım kızlar ya ne güzel ollur.bende çook isterimm..
ya çok pahalı bi tuluma 80 etiket basmışlar sonra %50 indirim onun üstündende %25 indirim daha koymuşlar :)))30a geldi tululm hemn hemen ama kaliteli bişeye benziyo:))
gelldimm neyse zeynep bugece zor uyudu çağan nerde ayağındamı:)
sağol canm akşam arkadaşlardaydıkk geldik çağan ayağımda sallanıyro eşim yanımda uyuyorr..
ay ne güzell böle seveseler kullansalar valla acımam hiçbişeye senin resmini koyduğun arabalı model dimii?
valla ben seni okadar davett etttimm benden önce denize gitseydin küserdimm:)) deniz duymasınn..
evet kızlar da gelirmi acaba? sen programa başala.
evet yavrum orası öyle bi de sezonda çok çeşit ürün çıkarmıyor kış başında ne varsa sonuna kadar aynı ürünlerr ben iç badilerini mandillerini hep ordan almıştım paketler ucuza geliyor ama sende iyi almışınn..
ay çağan başka nerde olur uyudu yatırdım ben odaya gelene kadar yine uyandı geri aldımm..
klasik ev hali desene..bizdede conconlar yatak odasında beraber uyuyolar..
evet o model benim bile binesim geldi inanırmısın
ay canım ya cidden yapalım bi program buluşalım negüzel olurr..deniz gözdem sen harika olur şimdiden heycanlandım bak:)
ay kıyamam sana ya şimdi okanda anlatıyodu kadın gece salınıyo büyüme hormonu diye ama nerde bizimkide 12 den önce uyumuyı uysada uyanıyo:)
tamam yarın soralım bakalım kızlara evet hiçi hem daha sakin olur :)aynen öyle .
şimdiki çocuklar gerçektenn çok şanslıı hele biizmkiler:)
tamam dediğim gibii sen başla yapmayaa hafta içi olsun ama gerçekten zevkli olurr..
evet ben kendimi geçtim çünkü alıştım çok bu saatte tyatmaya o erken uyusada ben bu saatte yatıyorum ama onun için üzülüyorumdediğin gibi şu hormon büyüme olayı için az daha erken uyusalar ne olur sanki ama sabah 8 dede kalkmasınlarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?