2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

aman allahımmm seni yaradana kurban olıuyum b ben kuzuu nasıl da mutlu gözüküyorr maaşallahhhh
arabasıda pek güzell canım nasıl hoppala oluyomu yoksa sözdemiiii yandakii kısmı?bide kaça aldın?

sağol ecrincim hep mutlu olsun yavrularımız...
valla baya bi hopluyo ama öyle aşırı değil tam kıvamında:))bide oturma yeri içine geçiyo yürümeye yardımcı oluyo baya bi işe yarar gibi duruyo bakalım..

150 ye aldım 200 müş teşhir ürünü olduğu için ½25 indirim yaptılar.

var hemde baya bi hafif ki elimle dokunduğum an ilerliyo..

inşallahhh..karşılarına hep güzellikler çıksınn..
iyi olmuşş bakalım
dedim de yok dedi keşke idaaya girseydimm:)

aman ben iddalar kazandım aama boşş:))2004 demi neydi fener şampiyon olursa forma alcaktı bizimki hala almadı:) erkek sözü ne oluyo böylelikle:)yalann:)

doğruu benimkide aynı daha 2 ay önce kaybetti hemen çamura yattııı vermedii paramı:) yemin ettim paramı vermeden bidaha haytata iddaaya girmeyeceğim senle diye ben kaybedince haftalığımdan hemen kesiyor o kaybedince al alabilirsen bi,daha tövbe..

varya aynısı:))ben günlük alıyorum :)))aslında bende yatarım kağıt oynarız uyuz yener herseferinde ee yenilen pehlivan hesabı tüm paramı koyarım ortaya kaybedincede ortalığı kaldırıp tekrar alırım aslında:)bende mızıkcıyımm

Son düzenleme:

ayy desene senlede iddaaya giirilmez ben kuruşuna kadar veiriim vallada baktımm hep benden giidyor bittii artıkk mızıkçılarla girmiyeceğim addaaya:)
hadi yavrum yatalım öpüyorumm senide zeynoşuda çok hayırlı gecelerr
aaa burcu seiizn soyu isimin anlamı ne gecen çok merak ettim soruyum dedim unuttumm çok değişik eşin nereliiki?

ya bana soyadı demee yavss..millet yabancı sanıyo ama değil korkuç bi hikayesi varr:))))))))))))))))))

şimdi bunların soyadı iriAT bildiğin katana yani:)) gözünü sevdiminin allah nur içinde yatırsın nüfus memuru yanlış yazmış:))))))))))))))))
kuzucum hadi bende yattım öptüm ..

ayy süpermişşş:))))
hiç böle bi hikaye gelmemiştii aklıma .. bya.

ecrinn yoğurt varya dedim açtım süt gibi aynı duruyo .dolaba koymuştum şimdi dedim dökiyim bi açtım yoğurt olmuşş:))))))hemde çok güzel nası oldu anlamadım muhakkak bilene sormak lazım..

Son düzenleme:
ya ne güzel takip ediyodum..millet sorunca çatır çatır yok 5 ay 2 hafra 3 gün 4 saatt:))))))söylüyodum hahahaha:))napcazzz şimdii..

Canm gelmiş çizelgeler gözümüz Aydın:)

ecrinn yoğurt varya dedim açtım süt gibi aynı duruyo .dolaba koymuştum şimdi dedim dökiyim bi açtım yoğurt olmuşş:))))))hemde çok güzel nası oldu anlamadım muhakkak bilene sormak lazım..

Alla alla çok enteresan tadına baktın mı acı değil mı?

Burcu bugün yürütec almaya gittik ay 50 tane mağazayı girdik yürütec hoppala atmıyor deli oldum en son bı mağaza daki satıcı siz bosuna aramayın e bebek e gidin dedi nerelerde var diye ararken forum U görünce jeton düştü senin e bebekten aldığını bilmiyordum sen sonuncusunu aldığın icin oraya gidemedik:) ta esenyurt tarafında bı yere gittik veeee orada tek teşhir ürününü aldık adam tutturdu ürün de bı sorun yok indirim yapmam dye sizin olayı anlattım vermem 200 dedim 1 saat pazarlık ve çağanın garip bakışları sonucu 160 a aldikk şükür :) bu macerada sina ermiş oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…