Burcu bugün yürütec almaya gittik ay 50 tane mağazayı girdik yürütec hoppala atmıyor deli oldum en son bı mağaza daki satıcı siz bosuna aramayın e bebek e gidin dedi nerelerde var diye ararken forum U görünce jeton düştü senin e bebekten aldığını bilmiyordum sen sonuncusunu aldığın icin oraya gidemedik:) ta esenyurt tarafında bı yere gittik veeee orada tek teşhir ürününü aldık adam tutturdu ürün de bı sorun yok indirim yapmam dye sizin olayı anlattım vermem 200 dedim 1 saat pazarlık ve çağanın garip bakışları sonucu 160 a aldikk şükür :) bu macerada sina ermiş oldu ..
azmin zaferi desene:))çok sevindim iyi günlerde kullansın çağancım çok eğlenceli hele 1 ay sonra falan dahada severler..:))
bende bulmak için cidd
çaba sarfettim nette aradım ben tabi:))))))))))zeyno ağlıyo gidiyorumm
evet canım çok sağollll.. inşallahhh çabalarımız boşuna gitmez kuzular severde...
burcuu acil yardımına ihtiyacım varrr bu yürütecin en altında 3 pi var onu taktık arkadakiler çalıştıı ama ön dreksiyondakilerr çalışmıyor oranıın pil yeri ayrıı sanırımmm bulamadık bizzz nerden yavrum ya biliyormusuunn senn nasıl çalıştı sizinkii?
Arabanın on kısmı çıkıyor yanlardan tut altı ma
Amama sandalyesini tepsisi gibi oluyo altında pil yeri
Ecrin ebebek mağazasını gittiğiniz yer ne renk ben ilk bindirdim dudaklarını bizdi ama alıştı hemen cagan neyapti telden yazmak cok zor ...bı bebek gülmesi varya zeyno en cok ona tepki veriyo :)))gittin nerdesinn
Ecrin ebebek mağazasını gittiğiniz yer ne renk ben ilk bindirdim dudaklarını bizdi ama alıştı hemen cagan neyapti telden yazmak cok zor ...bı bebek gülmesi varya zeyno en cok ona tepki veriyo :)))gittin nerdesinn
alla alla kız nerden çekicem eşimle her yerinden çekiştirdikk ama bi yeri çıkmadııı
yeni geldikk eve tam silmeye durdum çağan ağlamaya başladıı ara verdim şimdi çağanı sallıyorum onu uyutuyumm tekrarr bakucammm...
valla orda oturttukkk içine hemen orasını burasını karıştırmaya başladı pili yoktuu eve gelince koymadım ama hoşlandı bellii ağlardı istemese koyunca orda 10 dak durdu içinde en az çünkü.. avcıları geçince ya adını unuttum şu kar pisti olan alışveriş merkezi..
On kısmı iki yandan tut zaten tık diye çıkıyo arabanın onu fdarların olduğu yer ay demek sevdi zeynepte 15 20 dak oynuyo ben alıyorum dinlensin diye
yok şekerim rejim gümlemedi kilom aynı sadece ödül günüm oldu dün o kadarneler yapıyosun mamalar oo rejim gümlemesin:)))oohh benim içinde atın göbeklerii:))
amin cnm yaa evet çok zorlu günlerden geçtik artık keyif zamannıcanm ya ne güzelll insan şöyle bir geçmişi düşününcee ne kadar yol kat ettiğini anlıyorr umarımmm daha nice aylarını yaşlarını kutlarsınız beraberr iyi eğlenceler size:)
geçmiş olsun canım..ben hep bakındım da kimsecilkler yoktuu..
burda güngörendeki aavm demi o ben marmarayla istanbulu hep karıştırıyorym da:) evet ya cok güzel şeyler var mothercare de ama çok pahalılar ben indirimlilere bakıyorumm ordan varsa sevdiğim alıyorum bir tulumu 80 lira çok para valla hayırlı olsun kuzuma .aa resmini çekipp koy bir anönce nasıl eğleniyormu sevdimi kzuuz yarın hava güzel olursa bende gidip alıyım diyorumm ..kullanışını anladın mı canım öneririmisin o modeliş sunyy ninkii yürüteç olmuyomuş ondan vazcaydım ben ..bi dajka sen hangi deni,ze nasıl gidiyordun bakıyım anlamadım oarayıı?
evet ya bir gün buluşalımm bebişler nasıl rahatt ettiriir bilmem ama ben çok isterimm..
vuavv süper ama biraz fazla geniş değilmi kız
sağlıkla nice aylara, yaşlara
anammmmmmmmmm ne kadar basitmişş kız ay ne güldümm valla eşim uyumuştu kaldırdım biz nasıl orayı görmedik diyorrrr yuh bize vallaaa!!!!
yok şekerim rejim gümlemedi kilom aynı sadece ödül günüm oldu dün o kadar
amin cnm yaa evet çok zorlu günlerden geçtik artık keyif zamannı
cnm ben foruma yakınım ondan deniz bana gelmek istemiş ama gelmemiş cadı
vuavv süper ama biraz fazla geniş değilmi kız
nasıl gezebiliyomu yoksa sadee hoppalamı kullanıon
teşekkür ederiz....
canım haftada 1 gün 1 öğün ödülümüz var zaten aklında olsun dut kurusu çok güzel tok tutuyo az kalorisi var bağırsakları güzel çalıştırıyo tatlı ihtiyacını karşılıyo:)nasıl geçti partinizz.
kuzum hem yürüteç hem hoppala hemde oturma yeri içine geçiyo yürümeye yardımcı oluyo şimdilik ayakları yetmiyo yürüteç olarak kullanamadık:))ama hafiften hopluyo enazından ayakta olmanın mutluluğunu yaşıyo:)
canım minnoşun nasıl eğleniyomuu..
ya çok kolay bende nası buldum serviste düştü yürüteç orası çıktı hatta ben panikledim ay kırıldı diye neyse orası çıkıp takılabilenmiş:))ayy demek kaldırdın gece gece bende olsam kaldırırdım valla:)
ecrin bizde yükseklik ayarını bulamadık :))3 kademeli diyo ogün adam anlattı bana tabi ben başka şeylere bakıcam derdine neremle dinlediysem:)
Hi ordan çözdün olayı e serde bir hayır varmış yoksa bizim gibi sınır krizi geçirir din:) aksam güzel sürekli suyla sildim biraz önce koydum seslere güldü iyi dedim 10 dak. Sonra bağırmaya başladı gerçi uykusu var gibi umarım ondandir.
evet bizdede öyle oluyo uykusu gelince ist
emiypo inşllh çağanında öyledir..
Canm en alt tekerlek kısmının üstünde 2 tarafta hem sag da hem solda Kumpas lock yazan yeşil düğmeler üstten bastir oturma kısmını alt takı yuvarlak 1 2 3 diye gösteriyor 3 e getir bastıracak lock a çevir kilitliyor öle umarım anlatabilmisimdir:) zeynoma tepkiler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?