2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

azmin zaferi desene:))çok sevindim iyi günlerde kullansın çağancım çok eğlenceli hele 1 ay sonra falan dahada severler..:))
bende bulmak için cidd
çaba sarfettim nette aradım ben tabi:))))))))))zeyno ağlıyo gidiyorumm

evet canım çok sağollll.. inşallahhh çabalarımız boşuna gitmez kuzular severde...
burcuu acil yardımına ihtiyacım varrr bu yürütecin en altında 3 pi var onu taktık arkadakiler çalıştıı ama ön dreksiyondakilerr çalışmıyor oranıın pil yeri ayrıı sanırımmm bulamadık bizzz nerden yavrum ya biliyormusuunn senn nasıl çalıştı sizinkii?

Arabanın on kısmı çıkıyor yanlardan tut altı ma
Amama sandalyesini tepsisi gibi oluyo altında pil yeri

Ecrin ebebek mağazasını gittiğiniz yer ne renk ben ilk bindirdim dudaklarını bizdi ama alıştı hemen cagan neyapti telden yazmak cok zor ...bı bebek gülmesi varya zeyno en cok ona tepki veriyo :)))gittin nerdesinn

Ecrin ebebek mağazasını gittiğiniz yer ne renk ben ilk bindirdim dudaklarını bizdi ama alıştı hemen cagan neyapti telden yazmak cok zor ...bı bebek gülmesi varya zeyno en cok ona tepki veriyo :)))gittin nerdesinn

alla alla kız nerden çekicem eşimle her yerinden çekiştirdikk ama bi yeri çıkmadııı
yeni geldikk eve tam silmeye durdum çağan ağlamaya başladıı ara verdim şimdi çağanı sallıyorum onu uyutuyumm tekrarr bakucammm...
valla orda oturttukkk içine hemen orasını burasını karıştırmaya başladı pili yoktuu eve gelince koymadım ama hoşlandı bellii ağlardı istemese koyunca orda 10 dak durdu içinde en az çünkü..

alla alla kız nerden çekicem eşimle her yerinden çekiştirdikk ama bi yeri çıkmadııı
yeni geldikk eve tam silmeye durdum çağan ağlamaya başladıı ara verdim şimdi çağanı sallıyorum onu uyutuyumm tekrarr bakucammm...
valla orda oturttukkk içine hemen orasını burasını karıştırmaya başladı pili yoktuu eve gelince koymadım ama hoşlandı bellii ağlardı istemese koyunca orda 10 dak durdu içinde en az çünkü.. avcıları geçince ya adını unuttum şu kar pisti olan alışveriş merkezi..

On kısmı iki yandan tut zaten tık diye çıkıyo arabanın onu fdarların olduğu yer ay demek sevdi zeynepte 15 20 dak oynuyo ben alıyorum dinlensin diye

On kısmı iki yandan tut zaten tık diye çıkıyo arabanın onu fdarların olduğu yer ay demek sevdi zeynepte 15 20 dak oynuyo ben alıyorum dinlensin diye

paşa uyuudu yatırıyım bakıcam
aman sevsinler yazık valla dünyanın parasııı 35 ede varr ama 3 ünün aynı şeyde olmasıı süperrr iyi düşünmüşlerr renkleride aynı yalnız sizinkiyle:) bakalım yarın çağan oyalanıcakmıı sabırsıklıkla bekliyorummm sen ne yaptın cnm bugün çıktın mı dışarıı..

anammmmmmmmmm ne kadar basitmişş kız ay ne güldümm valla eşim uyumuştu kaldırdım biz nasıl orayı görmedik diyorrrr yuh bize vallaaa!!!!

neler yapıyosun mamalar oo rejim gümlemesin:)))oohh benim içinde atın göbeklerii:))
yok şekerim rejim gümlemedi kilom aynı sadece ödül günüm oldu dün o kadar
amin cnm yaa evet çok zorlu günlerden geçtik artık keyif zamannı
cnm ben foruma yakınım ondan deniz bana gelmek istemiş ama gelmemiş cadı

vuavv süper ama biraz fazla geniş değilmi kız
nasıl gezebiliyomu yoksa sadee hoppalamı kullanıon
sağlıkla nice aylara, yaşlara

teşekkür ederiz....

anammmmmmmmmm ne kadar basitmişş kız ay ne güldümm valla eşim uyumuştu kaldırdım biz nasıl orayı görmedik diyorrrr yuh bize vallaaa!!!!

canım minnoşun nasıl eğleniyomuu..

ya çok kolay bende nası buldum serviste düştü yürüteç orası çıktı hatta ben panikledim ay kırıldı diye neyse orası çıkıp takılabilenmiş:))ayy demek kaldırdın gece gece bende olsam kaldırırdım valla:)

canım haftada 1 gün 1 öğün ödülümüz var zaten aklında olsun dut kurusu çok güzel tok tutuyo az kalorisi var bağırsakları güzel çalıştırıyo tatlı ihtiyacını karşılıyo:)nasıl geçti partinizz.

kuzum hem yürüteç hem hoppala hemde oturma yeri içine geçiyo yürümeye yardımcı oluyo şimdilik ayakları yetmiyo yürüteç olarak kullanamadık:))ama hafiften hopluyo enazından ayakta olmanın mutluluğunu yaşıyo:)

ecrin bizde yükseklik ayarını bulamadık :))3 kademeli diyo ogün adam anlattı bana tabi ben başka şeylere bakıcam derdine neremle dinlediysem:)

süper süper süper di cnm partimiz eşimin ananesi bile o kadar yaşlı o bile geldi zillimin yarı yaş kutlamasına düşün sen kalabalığı curcunaydı
akşam pestilim çıkmış vaziyetteydim ama olsun...değdi ayy bide sorma herkes hediyeleriyle gelmiş bi kızdım onlaraki sorma
ben maksat şamata gırgır olsun diye çağırdım dedim sizleri onlarda olurmu öyle şey dediler ve hediyelerini verdilar çok güldük yaa sorma
ee ayarlaması yokmu aşağı yukarı diye indirin az aşağı bizimkinin 3 kademesi var 1. kademede şuan 2ye ramak kaldı
babası dün yeni yürüteç almış bu başka renkelri daha cici
onu kullanıoz diğerini yukarı kaynanaya çıkardım oraya çıktıkça kullanmak için
ablamınkide annemde heryerde yürütecimiz var anlıycağın :))))
bu yenide diş kaşıma yeride var sürekli ağzı orada :):)))

Hi ordan çözdün olayı e serde bir hayır varmış yoksa bizim gibi sınır krizi geçirir din:) aksam güzel sürekli suyla sildim biraz önce koydum seslere güldü iyi dedim 10 dak. Sonra bağırmaya başladı gerçi uykusu var gibi umarım ondandir.

ecrin bizde yükseklik ayarını bulamadık :))3 kademeli diyo ogün adam anlattı bana tabi ben başka şeylere bakıcam derdine neremle dinlediysem:)

Canm en alt tekerlek kısmının üstünde 2 tarafta hem sag da hem solda Kumpas lock yazan yeşil düğmeler üstten bastir oturma kısmını alt takı yuvarlak 1 2 3 diye gösteriyor 3 e getir bastıracak lock a çevir kilitliyor öle umarım anlatabilmisimdir:) zeynoma tepkiler nasıl?

hadi orasımı ben oray yürüteç yada hoppala için anladım çünkü bebek büyüsede yükseklik ayarıyla uzun süre kullnırsınız diyo sen eminmisin ordan olduğuna:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…