2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

oo ne güzel eğlenmişsiniz sen 1 senede 2 hediye iyisinnşaka bi yana ne güzel yaptın olsun yorulduğuna tabiki değmiştir..

ya bizim yürüteçte kesin var çünkü diğer yürüteçte bebk büyür ama bunda öyle bişey olmaz diyo bakıyım tekrar 3 kademeliymiş çünkü zaten şimdilik hoplasın yeter:))enazından içindeyken aklım kalmıyo içeri falan gidiyorumm:))ya neler yapıyolar yok diş kaşıma falan biz öylesine büyüümüşüz valla:))

inşllh 1 yaş kutlamalarına bizde gelirizz:))))))))))

ecrincim denizz öptümm..

valla süperdi cnm yaa
1 senede 2 hediye değil cnm 10 hediye oluyo bize
kızım çok şanslı kim ne bulsa alıyo getiriyo kısmetli çok bazı giydirdiklerimi 1 kere bile giydirdiğim oluyo küçülüyo hemen
bende dedim artık büyük alın onlarda büyük alıyo artıkk
inş cnm yaşlarını beraber kutlarız neden olmasın :)))
bizde seni öptük cicim

Son düzenleme:

burcu ecrin güle güle kullanın yürüteçlerinizi
3 fonksiyonu var ne olarak kullanılıo başka
ecrin e bebkten mi aldın anlayamadım biraz karışık olmuş amlayamadım

kızlar benim miniko emerken annesinin memişini ısırıo ısırırkenden de gülüo (bu arada iki dişide çıktı) ve
oda yetmezmiş gibi bugün memişi kanattı

kızlar benim miniko emerken annesinin memişini ısırıo ısırırkenden de gülüo (bu arada iki dişide çıktı) ve

CANIMCIM MAŞALLAHH BEBİŞİNE 2DİŞİ ÇIKTI DEMEK
HEM ISIRIYOO HEM GÜLÜYO DEMEKKİİ YERİMM ONU BEN
SENİN ÇİZELGEN YOK NEKADARLIK OLDUU

burcu ecrin güle güle kullanın yürüteçlerinizi
3 fonksiyonu var ne olarak kullanılıo başka
ecrin e bebkten mi aldın anlayamadım biraz karışık olmuş amlayamadım

SagOl canm Daha güzelleri sizin olsun :) CANIM yürütec+ hoppala+ ilk adım diyorlar sanırım O oluyor evet canm ebebek Mağazası'ndan aldım. Maalesef genelde cepten yazdığım icin karışıyor canm

burcuuu
zeynonunn yanaklarındann ısırmak geldii içimdennn
nazarımm degmesinn çokk tatlııı
anasına çekmişşşş
ama kızın senden güzell olacakkkk

kızımm çok şükür iyi canımm
uyku düzenimizde tam oturduu
yoksa gece 3e kadar nöbetteydikkk,

denizyeliiii
ceydanınn yarıı yaşııı kutlu olsunn
ohh negüzelde eglenmişsinizzz
yorulduguna degmişş

Oy Maasallah kuzuya 2 tane hi erken çıkarmış baya aceleci ay nasıl açılmıştır çağanın hiç dısı yok 3. 4 gündür oda başladı ısırıppp çekmeye nasıl canm acıyor o anda anlatamam bide dişiye o hareketi yaptığını düşünemiyorum evet canm ya artık bir çizelge yap Google dan çizelge nasıl yapılır diye girdiğinde kk de biri anlatmış o çıkıyor ayrıntılarıyla ordan bakarak yapabilirsin

ayy maşallahh dişi erken çıkmışş ozaman
nasıl sıkıntı yaşadınızmıı
bu arada dönüyomu nealemdesinizzz

yok ya ben bişifarketmedim sıkıntı anlamında ateş falan oluomuş çoğu zaman ama olmadı bişi maşallah
dönme de ancak yan oluo tam dönmedi ama atılıo böle,
kafsının üstünde sıtüstü geri geri emeklio
emeklio emklio beşiğinde kafasını sıkıştıro gidecek yeri olmayınca :))
bide anakucağına koyuyorum devamlı oturmak istio öne doğru oturur pozisyona gelmek istio bağlı olduğu için gelemiyo tabii

seninkide yakındır o zaman çizselgeye bi daha bakıcam müsait zamanda

Burcu yavrum ablan damı kaldın sen hala bu saat oldu yoksun? Cagan bügün çok hüyoruz aksam ustu gücüm bitti yarım fitil artim ama hala t düzelemediii umarım bir yeri agrimiyodurrr.

sğl cnmmmm teşekkür ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…