süper süper süper di cnm partimiz eşimin ananesi bile o kadar yaşlı o bile geldi zillimin yarı yaş kutlamasına düşün sen kalabalığı curcunaydı
akşam pestilim çıkmış vaziyetteydim ama olsun...değdi ayy bide sorma herkes hediyeleriyle gelmiş bi kızdım onlaraki sorma
ben maksat şamata gırgır olsun diye çağırdım dedim sizleri onlarda olurmu öyle şey dediler ve hediyelerini verdilar çok güldük yaa sorma
ee ayarlaması yokmu aşağı yukarı diye indirin az aşağı bizimkinin 3 kademesi var 1. kademede şuan 2ye ramak kaldı
babası dün yeni yürüteç almış bu başka renkelri daha cici
onu kullanıoz diğerini yukarı kaynanaya çıkardım oraya çıktıkça kullanmak için
ablamınkide annemde heryerde yürütecimiz var anlıycağın :))))
bu yenide diş kaşıma yeride var sürekli ağzı orada :):)))
ecrin dediğin yer değil bacımm:) orası sadece 1 hoppala 2 yürüteçte sabitliyo başka biyerden altta vidalar var ordanmı acepp:))
yavrum şimdi yazını okuyunca kalkıp tekrarr yaptım iki elinle iki taraftan bastır bırakmadann sık 3 tede sabitliyor ben öle sabitledim 3 de şu anada
ecrincim denizz öptümm..
oo ne güzel eğlenmişsiniz sen 1 senede 2 hediye iyisinnşaka bi yana ne güzel yaptın olsun yorulduğuna tabiki değmiştir..
ya bizim yürüteçte kesin var çünkü diğer yürüteçte bebk büyür ama bunda öyle bişey olmaz diyo bakıyım tekrar 3 kademeliymiş çünkü zaten şimdilik hoplasın yeter:))enazından içindeyken aklım kalmıyo içeri falan gidiyorumm:))ya neler yapıyolar yok diş kaşıma falan biz öylesine büyüümüşüz valla:))
inşllh 1 yaş kutlamalarına bizde gelirizz:))))))))))
ecrincim denizz öptümm..
Prize bende cok zor yapmıştım ama yarın denerim CANIM sen basladinmi ise
paşa uyuudu yatırıyım bakıcam
aman sevsinler yazık valla dünyanın parasııı 35 ede varr ama 3 ünün aynı şeyde olmasıı süperrr iyi düşünmüşlerr renkleride aynı yalnız sizinkiyle:) bakalım yarın çağan oyalanıcakmıı sabırsıklıkla bekliyorummm sen ne yaptın cnm bugün çıktın mı dışarıı..
kızlar benim miniko emerken annesinin memişini ısırıo ısırırkenden de gülüo (bu arada iki dişide çıktı) ve
oda yetmezmiş gibi bugün memişi kanattı
burcu ecrin güle güle kullanın yürüteçlerinizi
3 fonksiyonu var ne olarak kullanılıo başka
ecrin e bebkten mi aldın anlayamadım biraz karışık olmuş amlayamadım
CANIMCIM MAŞALLAHH BEBİŞİNE 2DİŞİ ÇIKTI DEMEK
HEM ISIRIYOO HEM GÜLÜYO DEMEKKİİ YERİMM ONU BEN
SENİN ÇİZELGEN YOK NEKADARLIK OLDUU
çzielgeyi yapamasım takıldım bi yerde 5 aylül doğumluyuz 5 ay 1 hafta 1 gün
sen neler yapıosun hiç takılmısosun
kızlar benim miniko emerken annesinin memişini ısırıo ısırırkenden de gülüo (bu arada iki dişide çıktı) ve
oda yetmezmiş gibi bugün memişi kanattı
ayy maşallahh dişi erken çıkmışş ozaman
nasıl sıkıntı yaşadınızmıı
bu arada dönüyomu nealemdesinizzz
Oy Maasallah kuzuya 2 tane hi erken çıkarmış baya aceleciay nasıl açılmıştır çağanın hiç dısı yok 3. 4 gündür oda başladı ısırıppp çekmeye nasıl canm acıyor o anda anlatamam bide dişiye o hareketi yaptığını düşünemiyorum evet canm ya artık bir çizelge yap Google dan çizelge nasıl yapılır diye girdiğinde kk de biri anlatmış o çıkıyor ayrıntılarıyla ordan bakarak yapabilirsin
burcuuu
zeynonunn yanaklarındann ısırmak geldii içimdennn
nazarımm degmesinn çokk tatlııı
anasına çekmişşşş
ama kızın senden güzell olacakkkk
kızımm çok şükür iyi canımm
uyku düzenimizde tam oturduu
yoksa gece 3e kadar nöbetteydikkk,
denizyeliiii
ceydanınn yarıı yaşııı kutlu olsunn
ohh negüzelde eglenmişsinizzz
yorulduguna degmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?