Kızlar nerelerdesiniz ya hayirdir inşallah hepiniz mı 14 Şubat'ı kutluyorsunuz ? Bir kutlamasam biz miyizhadi birileri gelişinde neler yaptığını anlatsın çok merak ettim valla!
merat etme cnm bizde sizdendik
herşey en güzel şekilde organize olmuşken iptal olmak zorunda kaldı eşimin iş yerindeki
bi olumsuzluk yüzünden
kızlar geldim ecrincim şükür iyiyiz 2 gün bi annm bi ablam arasında mekik dokudumm..
14 şubatt ay bende hiç hoşlanmam anti romantik birisi olarak mum ışıkları falan deyince alıma hep korku hikayeeleri gelir zatenn:))
hiçbişey yapmadık evde peynir ekmek zeytin yedik hatta ogün ama olay hediye olunca dedim 14 şubat çıkmam dışarı sevgilisini kapan çıkmıştır diye bugünde kaldı tek derdim hediyemm muhahahah:))duygu sömürüsü yaparak mont pantalonbide tunik almaya ikna ettimm:)))ama çıkamadık bu hafta çıkıcaz bakalım inşllh yalan olmaz bizim kıyafteler..
biz iyiyiz kaçgündür bi girip okuyup çıktım hep yazıcam yarım kaldı şimdi ev kalk gidelim diyo hazır şafak evdeyken toparlıyım geliyorum birazdann
İyi olmanıza sevindim canm yogun da olsanız bir hbr ver valla öle alışmışt ki her gün burda konuşmaya seninle gorusemiyince bir eksiklik oldu resmen ..
Oh kısa 14 Şubat'ın karı sözü aldın madem aldırırsın ..
merat etme cnm bizde sizdendik
herşey en güzel şekilde organize olmuşken iptal olmak zorunda kaldı eşimin iş yerindeki
bi olumsuzluk yüzünden
Hadi ya demek programınız iptal oldu tüh yazık olmuş neyse vardır bundada bir hayır diyelim:) benim koca evlendikten sonra sevgililer gunüne gicik hayatta kutlamaz dogum gunü ve evlilik yıldönümümüze çok deger verir Allah'tan hi bide yılbaşlarına son3 4 senedir gicik adı geçmez bizim evde:) peki iptal olmada siz ne programlamalarını ne yapicaktiniz bakalım merak ettim?
burcuuu
zeynonunn yanaklarındann ısırmak geldii içimdennn
nazarımm degmesinn çokk tatlııı
anasına çekmişşşş
ama kızın senden güzell olacakkkk
kızımm çok şükür iyi canımm
uyku düzenimizde tam oturduu
yoksa gece 3e kadar nöbetteydikkk,
denizyeliiii
ceydanınn yarıı yaşııı kutlu olsunn
ohh negüzelde eglenmişsinizzz
yorulduguna degmişş
annem bende kızımı anneme bırakıp kendimizi dışarı atacaktık kafa nereye biz oraya misali ama olmadıHadi ya demek programınız iptal oldu tüh yazık olmuş neyse vardır bundada bir hayır diyelim:) benim koca evlendikten sonra sevgililer gunüne gicik hayatta kutlamaz dogum gunü ve evlilik yıldönümümüze çok deger verir Allah'tan hi bide yılbaşlarına son3 4 senedir gicik adı geçmez bizim evde:) peki iptal olmada siz ne programlamalarını ne yapicaktiniz bakalım merak ettim?
cnm ben eve 404 le yapıştığım için ogünü gününde kutlamak istedim ama olmadı yoksa illa herşey gününde kutlanılmalı diye bişiy yok ama gününde kutlarsam anlamı daha bi başka oluyodeniz aman iyiki çıkmamışsınız çok kalabalık oluyo..
bizim evlilik yıldönümümüz 8 mart dünya kadınlar günü yemeğe falan çıkınca kasılıyorum sanki ogünü kutluyomuş gibi(olsun sizde bu hafta telafi edersiniz.
Kızlar ben iyileştim ama bebişim çok hastaydı..Acillerden çıkamadık...Sağ olsun burcucum merak edip soruvermiş...Bebişimin ateşi 39 lardan düşmedi..O kadar ateş düşürücüye rağmen( Özgür bey bıktı bizden 3-4 gün..İğnne yaptırdı ...Şimdi şuruba döndük..Grip olmuş maymun..Aman bu bebikler hasta olmasın ya..Ateşlenince nası panik yapıyo insan....
Kızlar ben iyileştim ama bebişim çok hastaydı..Acillerden çıkamadık...Sağ olsun burcucum merak edip soruvermiş...Bebişimin ateşi 39 lardan düşmedi..O kadar ateş düşürücüye rağmen( Özgür bey bıktı bizden 3-4 gün..İğnne yaptırdı ...Şimdi şuruba döndük..Grip olmuş maymun..Aman bu bebikler hasta olmasın ya..Ateşlenince nası panik yapıyo insan....
annem bende kızımı anneme bırakıp kendimizi dışarı atacaktık kafa nereye biz oraya misali ama olmadı
cnm ben eve 404 le yapıştığım için ogünü gününde kutlamak istedim ama olmadı yoksa illa herşey gününde kutlanılmalı diye bişiy yok ama gününde kutlarsam anlamı daha bi başka oluyo
cnm çok geçmiş olsun..inş hemencik iyileşir bebişimiz..
ay çok geçmiş olsun..inşallah şimdi düzelmiştir aşıyla falan ilgisi varmı daha doğrusu aşı oldumu bana aşı ateş yapabilir demişti..olsun bıkarsa bıksın bebeklerin doktoru o..nasıl kapmış gribi aslında kimseye öptürmemek lazım ama bazen insanlar görüyo sormadan ben anlamadan öpüyolar nasıl sinir oluyorum.ş.
Yok be hayatım aşıyı olamadık daha...Bildiğin hasta oldu...Babası gripti...Bizim odada bile yatmadı..Çok gelen gidenim oldu bu ara..Hastalandı işte...Hiç hasta olmadı daha die seviniyoduk..Nazarımız değdi yavruya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?