2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Zaten yemiyodu..Dolayısıyla etkilemedi...Yine yemiyo..Kilo almamış gibi bişey..8600 g olmuş..70 cm...Doktor ii dedi..Yemeye zorlamıcakmışız..Cumt,pazt,salı hep özgür beydeydik...Muhallebi falan verme dedi...Kahvaltıya ve et suyuna başla dedi ama ben başlayamadım...İlaçları bitsin..Aşısı da pazt günü işin kötüsü...Geçtiğimiz haftaydı anca bu kadar ertelenebilirmiş,zamanı geçiyomuş..Bi de onun stresi var şimdi..

hadi ya tüh nekadarda olsa aşıda huzursuzluk yapıyo..inşllah rahatlıkla atlatırsınız..
maşallah boyuna posuna endişelenme diycem ama faydası yok biliyorum kilosu falan gayet iyi.. ben kavaltıyı biberonla veriyorum içine 3 cici bebe 1 kibrit kutusu peynir 1 tatlı kaşığı pekmez 120 lik mamaya haftaya yumurtayada başlıycam..sende bi dene belki sever

bende ay sonu başlıycam et suyuna hergün tazemi yapılcakmış buzluğa atsak olurmu acaba..
bide zeyno durmuyo koyuyorum tv karşısını valla .

canım çağan maaşallahh 2 gündür 12 de uyuyor ama tam dalmaalrıı yinme 1 i buluyorrr:) evet dalamadığıı zman oluyor canım baktım ayaklarr hareketleniyor yatırırken aha şimdi ağlıcak diyorum ve çok gecikmiyor:)
evett valla insan farkında olmadan bağlanıyoomuşş...
:) olur yavrumm rabbim bbeişlerişmizi korusunn..

ya önceden arkadaşlarla topklanırduk evde zaten ogün dışarı çıkmak çok akıl işi değill ama artık asla onu da yapmıuyor bizim ki günahmışşş hergün kuruyemiş abur cubur alan adam ogün almıyor o güne özel olmasın diye böle enteresanız biz..
pohh afiyett olsun ..
yok doğum günümle evlilkk yıldönnüümüümzü atmaz sağolsun ama bu sbne çağan paia yeni gelmiştii hayatımıza ilk defa bu sene u8nuttu çok zoruma gitmiştii

canım çokk geçmiş olsunnn .. ay artık çok dikkat etmemizz lazımmm özgür bey 6 aydan itibaren yüksek ateşler başlarr dikkatlii olun demişti zaten bi,zee ay yavrumm kıyamma ben onaaa biranönce düzelir inşallahh rabbim acil şifalar versinn kuzuyaa..

amin ecrin allah bebeklerimizi korusun..
ya aslında yeni bi yıla girmeyi kutluyoruz kesin biri bişeyler anlatmış kafasını bulandırmıştır..dediğin doğru yemek yeniyo kuruyemiş meyve ..tombala oynamanın nesi günah:)))
heralde ya unutulunca insan üzülür ama benim gibi yap 1 ay önceden başla :))hatırlatmaya bizim ailede biliniyo 30 nisan şenlikleri var diyorum herkese sipariş veriyorum başta eşime:))ee böylelikle unutulumuyo..

yok ben önceden sipariş veririm genelde ne istiyorsam ama daha da ahatırlatmma guruur meselesii yaparım:) kendi hatırlıcakk şükür 8 nsenedirde hiç unutmamıştı çok yorgunluğuna geldi..
bencede ama gel benimkine anlat.. bende boşverdimm artıkk..
ohh sefann olsunn unutturmaMM DİYOUNN YANİİ..

yaa annemle 1.5 aydır görüşmedik onu tek bırakmak istemediğim için çıkmadım

ben tel şhriyeli yoğurt çorbası yaptım acaba içine 1 tane cicibebe ekmeği koysammı şehriye var diye koymasammı??
bencede koyma tadına alışsın
oo kızlar aşağda görüyorum sizi ..yoksa benim gibi sayfa açık ev işlerinemi daldınızz..
benim kk devamlı açık duruyodu 7/24 profilimde bırakıyodum sayfayı ama artık kk hemen beni kapı dışarı yapıyo şifreler nick falan yeniden girmem gerekiyo öyle oluncada bana zor geliyo

doğru boğaların inadını tutturmasınlarr ama ben önceden daha inattım şimdi daha uysal oldum sanki:)
bizim sizden önce ama kaçıydı unuttum 4 gibi kalmış aklımdaa inşallahhh ateşsiz atlatır kuzularr bunuda.
kız daha önce oldumu nerden çıkardın kumu o çok ağrılı olmaz mı?
arkadaşım var dı cnm ondan çıkmak zorunda kalldım biraz önce gittiiler geldim ama kimsecikler yoklkk..
yarında anneme geçicem orda kalıcam c.tesi oraya misafirlerimiz gelicekk ama telf girerimm ben yineee :))

haklısın evliliğin ilk yıllarında bende neler yapardım şimdi dah bi alttan alıyorum tabi attmı sigortalarda tüm apartmana reklam oluyoruz valla.
oo misafirler ne güzel değişiklik varya farklı insan görmek bana çok iyi geliyo buaralar..gir ama ihmal etme bende gitcektim anneme zor geldi çıkmak.
eşimde aradı çok soğuk boşver çıkma diye bide zeynebin yemeği oluyo bilmiyorum birazdan atarlarsa bende giderim.

Son düzenleme:
hıı şafak zeynepe pazardan eşofman altları almış 3 liraya ayy bi güzeller içi yün gibi mickey calıo falan var üstlerinde polarlı gibi olnadanda almış ama girmedi totosuna bizimkinin ):))bende pazara gitmek istiyorummmmmmmmmmm..:)))fındıkzade cuma ya da bakırköy cumartesi yazlıkları için gidiyim bari yengemde diyo cuma için neler var 5 lirayab ne tulumlar:)çook kaliteli olcakta neolcak zaten hemen büyüyo bi giydiğini ikinceye zor giyolar zaten..

bide ilk defa bugün hareket etti yürüteçte ecrin dediğin yerdeymiş yükseklik ayarı bizimki en tepede olduğu için erişmiyodu ayakları şimdi en aşağda geri geri gitti sadece:)))

Evet degisiklik güzel canm ama benim çok yakın bir arkadasım devamlı beraberim zaten .
Evet burcu disari felaket hiç tavsiye etmem ben hiç bukadar sert bı hava görmedim ne zamandır kapının önünden arabayı bindik kapının önünde de indik ve buz gibiydik annem yürüyerek mı geldiniz dedi kalar:)

Aa ne güzel tabu olsa daha güzel olucakmis pazarda cocuklara güzel seyler olabiliyor ana bizim kilere göre genelde olmuyor 2 yas üstü oluyor iyi bulmuş esın git bakalım beyenicekmİsin 5 lik tulumlariiii? Beyenirsen hbr ver gerçi siz kız anneleri bu konuda kızlara çeşit çok fazla !!
Ay deme yerim ben onu kuzum ben im şimdi daha çok zevk almaya baslar cagan çabuk sıkılıyor onundekilerde hala ilgisi i çekmiyor dedim yavrum sana başka ayar yeri yok zaten

aman bizimde öyle aman aman değil inşllh ikiside ilerde daha çok zaman geçiriler zeynoda 10 15 dk zor duruyo bugün çok kucakcı oldu şimdi kucağımda uyuyo yatırınca uyanıyoo..

ne güzel arkadaşın var hergünde geliyosa süper benim en yakın arkadaşlarım hep uzak eskisi kadar sık görüşemiyoruz gökçen var bi hergün telde konuşuyoruz diğerleriyede malesef ayda 1 anlycağın.bende kılımdır çok zor arkadaş benimserim kendime:)

oy şu pazar için para biriktiriyim başlamıştım bozukları toplamaya yazın gidicem ..kızım perşembe pazarı var sizin orda ben ordayken hep giderdim hatta ablam orda otuyudu evlenincde bende hergün ordaydım keşke ozaman tanışsaymışız seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…