Zaten yemiyodu..Dolayısıyla etkilemedi...Yine yemiyo..Kilo almamış gibi bişey..8600 g olmuş..70 cm...Doktor ii dedi..Yemeye zorlamıcakmışız..Cumt,pazt,salı hep özgür beydeydik...Muhallebi falan verme dedi...Kahvaltıya ve et suyuna başla dedi ama ben başlayamadım...İlaçları bitsin..Aşısı da pazt günü işin kötüsü...Geçtiğimiz haftaydı anca bu kadar ertelenebilirmiş,zamanı geçiyomuş..Bi de onun stresi var şimdi..
canım nasılsınn zeynep uyudu ama tilki uykusu çağan kesin ayağındadır senin:))bizdede şu 2 gecedir dalarken zorlanıyo sürekli ayaklarını kaldırıyo sizdede oluyomu..
ya hiç sorma bende yazamadım ya hep aklım burda kaldı nasıl alışmışım size sana..:))
ay ecrin ben o çağanı yerim bitiriirim maşallah supanallah..ısır onun biyerlerini burda yazamıycam biplenir belkii:)
canım yılbaşınımı sevmiyo..
aman ben bikeere arkadaşlarımla taksimde girmiştim lanet ettim dışarda kutlamaya herkes sarhoş maytap atıyolardı az alsın yanıyodum bendeki şans dırank bana geldi(ogün tövboe ettim öylesine evde annmeler falan toplanıp homini yutuyoruz.:)
evlilik yıldönümüze önem veriyosa yeter zaten..
Kızlar ben iyileştim ama bebişim çok hastaydı..Acillerden çıkamadık...Sağ olsun burcucum merak edip soruvermiş...Bebişimin ateşi 39 lardan düşmedi..O kadar ateş düşürücüye rağmen( Özgür bey bıktı bizden 3-4 gün..İğnne yaptırdı ...Şimdi şuruba döndük..Grip olmuş maymun..Aman bu bebikler hasta olmasın ya..Ateşlenince nası panik yapıyo insan....
annem bende kızımı anneme bırakıp kendimizi dışarı atacaktık kafa nereye biz oraya misali ama olmadı
cnm ben eve 404 le yapıştığım için ogünü gününde kutlamak istedim ama olmadı yoksa illa herşey gününde kutlanılmalı diye bişiy yok ama gününde kutlarsam anlamı daha bi başka oluyo
canım bencede 2 saatt de olsa bırak çık kuzuyuu valla insana çok iyi geliyorrr insanın bi zamandan sonra dejarz olmaya ihtiyacı oluyor ben çok bunaldığım günler eşim gelince bile bırakıp 1 saat kaçıyorumm o bile insanı kendine getiriyorr..
Zaten yemiyodu..Dolayısıyla etkilemedi...Yine yemiyo..Kilo almamış gibi bişey..8600 g olmuş..70 cm...Doktor ii dedi..Yemeye zorlamıcakmışız..Cumt,pazt,salı hep özgür beydeydik...Muhallebi falan verme dedi...Kahvaltıya ve et suyuna başla dedi ama ben başlayamadım...İlaçları bitsin..Aşısı da pazt günü işin kötüsü...Geçtiğimiz haftaydı anca bu kadar ertelenebilirmiş,zamanı geçiyomuş..Bi de onun stresi var şimdi..
canm yemmemesine göre maaşşallahh kilosuu güzelll oyüzden sen de çok üüzülme yemiyor diye .
özgür bey geçtiğimiz 2 şı içinde ateş yapar demiştii canım ama çok şükür bize hiç yapmadı huysuzluk bile yapmadı sanıırım kimsedede olmadı şükür o yüzden sende çok erteleme daha allahın izniyle hiçbişeycikk olmasa paşaya..
canım çağan maaşallahh 2 gündür 12 de uyuyor ama tam dalmaalrıı yinme 1 i buluyorrr:) evet dalamadığıı zman oluyor canım baktım ayaklarr hareketleniyor yatırırken aha şimdi ağlıcak diyorum ve çok gecikmiyor:)
evett valla insan farkında olmadan bağlanıyoomuşş...
:) olur yavrumm rabbim bbeişlerişmizi korusunn..
ya önceden arkadaşlarla topklanırduk evde zaten ogün dışarı çıkmak çok akıl işi değill ama artık asla onu da yapmıuyor bizim ki günahmışşş hergün kuruyemiş abur cubur alan adam ogün almıyor o güne özel olmasın diye böle enteresanız biz..
pohh afiyett olsun ..
yok doğum günümle evlilkk yıldönnüümüümzü atmaz sağolsun ama bu sbne çağan paia yeni gelmiştii hayatımıza ilk defa bu sene u8nuttu çok zoruma gitmiştii
canım çokk geçmiş olsunnn .. ay artık çok dikkat etmemizz lazımmm özgür bey 6 aydan itibaren yüksek ateşler başlarr dikkatlii olun demişti zaten bi,zeeay yavrumm kıyamma ben onaaa biranönce düzelir inşallahh rabbim acil şifalar versinn kuzuyaa..
annem bende kızımı anneme bırakıp kendimizi dışarı atacaktık kafa nereye biz oraya misali ama olmadı
cnm ben eve 404 le yapıştığım için ogünü gününde kutlamak istedim ama olmadı yoksa illa herşey gününde kutlanılmalı diye bişiy yok ama gününde kutlarsam anlamı daha bi başka oluyo
canım bencede 2 saatt de olsa bırak çık kuzuyuu valla insana çok iyi geliyorrr insanın bi zamandan sonra dejarz olmaya ihtiyacı oluyor ben çok bunaldığım günler eşim gelince bile bırakıp 1 saat kaçıyorumm o bile insanı kendine getiriyorr..
canm yemmemesine göre maaşşallahh kilosuu güzelll oyüzden sen de çok üüzülme yemiyor diye .
özgür bey geçtiğimiz 2 şı içinde ateş yapar demiştii canım ama çok şükür bize hiç yapmadı huysuzluk bile yapmadı sanıırım kimsedede olmadı şükür o yüzden sende çok erteleme daha allahın izniyle hiçbişeycikk olmasa paşaya..
2 aşı içindemi öyle demişti gitmeden fitil alanda atarız zaten allahın izniyle hiçbişey olmaz dediğin gib.
amin ecrin allah bebeklerimizi korusun..
ya aslında yeni bi yıla girmeyi kutluyoruz kesin biri bişeyler anlatmış kafasını bulandırmıştır..dediğin doğru yemek yeniyo kuruyemiş meyve ..tombala oynamanın nesi günah:)))
heralde ya unutulunca insan üzülür ama benim gibi yap 1 ay önceden başla :))hatırlatmaya bizim ailede biliniyo 30 nisan şenlikleri var diyorum herkese sipariş veriyorum başta eşime:))ee böylelikle unutulumuyo..
2 aşı içindemi öyle demişti gitmeden fitil alanda atarız zaten allahın izniyle hiçbişey olmaz dediğin gib.
evet canm 2 si içinde ama şükür bişi olmadıı..
yaa annemle 1.5 aydır görüşmedik onu tek bırakmak istemediğim için çıkmadımkuzuzcum sende bu haftasonu kayınvaldene bırak haftaiçi akşam daha iyi oluyo daha az insan tadına varıyo dışarıda çıkmanın..
sen arada bıraksana annene kayınvaldene bi çık dolaş 2 3 saat bile insana nasıl iyi geliyo.
bencede koyma tadına alışsınben tel şhriyeli yoğurt çorbası yaptım acaba içine 1 tane cicibebe ekmeği koysammı şehriye var diye koymasammı??
benim kk devamlı açık duruyodu 7/24 profilimde bırakıyodum sayfayı ama artık kk hemen beni kapı dışarı yapıyo şifreler nick falan yeniden girmem gerekiyo öyle oluncada bana zor geliyooo kızlar aşağda görüyorum sizi ..yoksa benim gibi sayfa açık ev işlerinemi daldınızz..
canım çağan maaşallahh 2 gündür 12 de uyuyor ama tam dalmaalrıı yinme 1 i buluyorrr:) evet dalamadığıı zman oluyor canım baktım ayaklarr hareketleniyor yatırırken aha şimdi ağlıcak diyorum ve çok gecikmiyor:)
evett valla insan farkında olmadan bağlanıyoomuşş...
:) olur yavrumm rabbim bbeişlerişmizi korusunn..
ecrin çağanın fotoları gördüm face ayy yavrum ne güzel olmuş yaa maşallah
bu arada boyu kaç çağanın epey uzun duruyo yatağındaki fotosunda
ya önceden arkadaşlarla topklanırduk evde zaten ogün dışarı çıkmak çok akıl işi değill ama artık asla onu da yapmıuyor bizim ki günahmışşş hergün kuruyemiş abur cubur alan adam ogün almıyor o güne özel olmasın diye böle enteresanız biz..
pohh afiyett olsun ..
yok doğum günümle evlilkk yıldönnüümüümzü atmaz sağolsun ama bu sbne çağan paia yeni gelmiştii hayatımıza ilk defa bu sene u8nuttu çok zoruma gitmiştii
canım çokk geçmiş olsunnn .. ay artık çok dikkat etmemizz lazımmm özgür bey 6 aydan itibaren yüksek ateşler başlarr dikkatlii olun demişti zaten bi,zeeay yavrumm kıyamma ben onaaa biranönce düzelir inşallahh rabbim acil şifalar versinn kuzuyaa..
yok ben önceden sipariş veririm genelde ne istiyorsam ama daha da ahatırlatmma guruur meselesii yaparım:) kendi hatırlıcakk şükür 8 nsenedirde hiç unutmamıştı çok yorgunluğuna geldi..
bencede ama gel benimkine anlat.. bende boşverdimm artıkk..
ohh sefann olsunn unutturmaMM DİYOUNN YANİİ..
evet canm 2 si içinde ama şükür bişi olmadıı..
aman be yavrum ne gururu yapıcam eskiden yapıyodum..kendim yapıp kendim oynuyodum:)baktım olmuyo bıraktım gururu:)tabi damarıma basmasın şaka bi yana boğa burcunun inadıyla kök söktürürm ona:)
ay bizimde 8 mart aşımız bakalımm..
benimde acaip bi akıntım var ve kesin kum döküyorum bakalım inşllh hastanelik olmam bol bol su içmeye çalışıyorum bakalım..
bi geldin sonra yine yokoldun
yaa annemle 1.5 aydır görüşmedik onu tek bırakmak istemediğim için çıkmadım
bencede koyma tadına alışsın
benim kk devamlı açık duruyodu 7/24 profilimde bırakıyodum sayfayı ama artık kk hemen beni kapı dışarı yapıyo şifreler nick falan yeniden girmem gerekiyo öyle oluncada bana zor geliyo
annen tekirdağdan geldi dimi ee tabi gelmesi bile sana değişiklik olmuştur zaten..sen kayınvaldene bırAKIRSIN daha iyi ..
benimde açık ama kopmuyo bağlantım neden sen kk dan düşüyosunki acaba..
aman yoğurt çorbasının yarısını kustu zaten yarın mercimek yapıcam 1 kaşıktan ..
sen kahvaltıyı nasıl veeriyosun kaşıklamı??
aman be yavrum ne gururu yapıcam eskiden yapıyodum..kendim yapıp kendim oynuyodum:)baktım olmuyo bıraktım gururu:)tabi damarıma basmasın şaka bi yana boğa burcunun inadıyla kök söktürürm ona:)
ay bizimde 8 mart aşımız bakalımm..
benimde acaip bi akıntım var ve kesin kum döküyorum bakalım inşllh hastanelik olmam bol bol su içmeye çalışıyorum bakalım..
bi geldin sonra yine yokoldun
yaa annemle 1.5 aydır görüşmedik onu tek bırakmak istemediğim için çıkmadım
bencede koyma tadına alışsın
benim kk devamlı açık duruyodu 7/24 profilimde bırakıyodum sayfayı ama artık kk hemen beni kapı dışarı yapıyo şifreler nick falan yeniden girmem gerekiyo öyle oluncada bana zor geliyo
annen tekirdağdan geldi dimi ee tabi gelmesi bile sana değişiklik olmuştur zaten..sen kayınvaldene bırAKIRSIN daha iyi ..
benimde açık ama kopmuyo bağlantım neden sen kk dan düşüyosunki acaba..
aman yoğurt çorbasının yarısını kustu zaten yarın mercimek yapıcam 1 kaşıktan ..
sen kahvaltıyı nasıl veeriyosun kaşıklamı??
evet cnm kaşıkla,ben biberonu sadece maması ve suyu için kullanıyorum
doğru boğaların inadını tutturmasınlarr ama ben önceden daha inattım şimdi daha uysal oldum sanki:)
bizim sizden önce ama kaçıydı unuttum 4 gibi kalmış aklımdaa inşallahhh ateşsiz atlatır kuzularr bunuda.
kız daha önce oldumu nerden çıkardın kumu o çok ağrılı olmaz mı?
arkadaşım var dı cnm ondan çıkmak zorunda kalldım biraz önce gittiiler geldim ama kimsecikler yoklkk..
yarında anneme geçicem orda kalıcam c.tesi oraya misafirlerimiz gelicekk ama telf girerimm ben yineee :))
evet cnm kaşıkla,ben biberonu sadece maması ve suyu için kullanıyorum
off ben su içeremiyorum ya kaşıkla veriyorum yinede çıkarıyo napıcam bilmiyorumm.
bende kahvaltıyı bide yoğurdunu veriyorum biberonla tabi mamayda:)
haklısın evliliğin ilk yıllarında bende neler yapardım şimdi dah bi alttan alıyorum tabi attmı sigortalarda tüm apartmana reklam oluyoruz valla.
oo misafirler ne güzel değişiklik varya farklı insan görmek bana çok iyi geliyo buaralar..gir ama ihmal etme bende gitcektim anneme zor geldi çıkmak.
eşimde aradı çok soğuk boşver çıkma diye bide zeynebin yemeği oluyo bilmiyorum birazdan atarlarsa bende giderim.
hıı şafak zeynepe pazardan eşofman altları almış 3 liraya ayy bi güzeller içi yün gibi mickey calıo falan var üstlerinde polarlı gibi olnadanda almış ama girmedi totosuna bizimkinin ):))bende pazara gitmek istiyorummmmmmmmmmm..:)))fındıkzade cuma ya da bakırköy cumartesi yazlıkları için gidiyim bari yengemde diyo cuma için neler var 5 lirayab ne tulumlar:)çook kaliteli olcakta neolcak zaten hemen büyüyo bi giydiğini ikinceye zor giyolar zaten..
bide ilk defa bugün hareket etti yürüteçte ecrin dediğin yerdeymiş yükseklik ayarı bizimki en tepede olduğu için erişmiyodu ayakları şimdi en aşağda geri geri gitti sadece:)))
Aa ne güzel tabu olsa daha güzel olucakmis pazarda cocuklara güzel seyler olabiliyor ana bizim kilere göre genelde olmuyor 2 yas üstü oluyor iyi bulmuş esın git bakalım beyenicekmİsin 5 lik tulumlariiii? Beyenirsen hbr ver gerçi siz kız anneleri bu konuda kızlara çeşit çok fazla !!
Ay deme yerim ben onu kuzum ben im şimdi daha çok zevk almaya baslar cagan çabuk sıkılıyor onundekilerde hala ilgisi i çekmiyordedim yavrum sana başka ayar yeri yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?