2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ay inşallah CANIM ya
Evet çok şükür arkadaslarım yakın ama bir tanesiyle çok sık görüşürüz her hafta mutlaka 1 2 eşlerimizde arkadas old icin aksam yatmaya kadar sürer muhabbet digerleri çalıştığı icin ara birazdaha açılıyor bende kolay Arkadas edinmem seciciyimdir öle herkeze hemen ısınmam !
Keske canm ya ama hala çok geç kalmış değiliz biraz da mesafiz yakın olsaydı
Perşembe pazarı bana çok yakın ama ben sevmiyorum bu pazarı nedense 10 yıldır 3 kere cikmamisimdir şimdi İstanbul evlerinin orda yaren cafenin altında var Perşembe pazarı çok küçük âm bazen güzel cocuk kıyafetleri oluyor

hmm evet ben bi iki kere gittim taşındı biz ordayken yukardaydı ay ben senin yerinde olsam kesin giderdim her hafta :))
ne güzel bizimde çok yakın arkadaşlarımız vardı hersene tatillere bereber giderdik boşandılar malesef(hatta eşimle beraber çalışıyolar geçen gün diyodu şafak barıştıralım şunları diye ama elden ne gelirki.
ya şu havalar düzelsin kesin görüşelim zaten saçlarım için o tarafa kesin gelicem şu 1 2 hafta içinde..

buarada nasılsın..

kızlar zeynep gece üstünü okadar çok açıyoki daha örtüyoruz yatağa kafamıza koymadan kıpırdıyo uyurken bile anlıyo(uyku tulumu giydiriyorum 2 3 gecedir üşümüyodur dimi ev sıcak ama yinede üşür diye korkuyorum sabah kalktığımızda terlemişti ama..

Aldım burcu cum ..Chicco polly aldım..Umarım kullanabiliriz..Umarım benim böcek onda otururken yemek yer:)) Beni perişan etti valla bu yemek konusunda...Hala sadece anne sütü içiyo gibi bişey..' hafta sonra iznim bitiyo..Napıcamı şaşırdım..Belki et sulu çorba hoşuna gider..Şimdi antibiyotik içiyo die yeni bişey vermek istemedim..Kakası biraz sulu gibi..Et suyu da ağır gelebilir...Bu arada et suyu diyoruz ama et suyu değil ilikli kemik kaynatacakmışız..Ben kaynatıp buz kalıbına koymayı planlıyorum...Her çorbaya bi kalıp atarım...

gözdemcim güle güle kullanın inşillah artık daha rahat yer ..evet ya işede başlayınca neolucak bide pztsi ne kaldı izni uzatamadınmı.
gözdem gerçekten zor bi durum arkadaşım keşke ek gıdalara alışsaydı başlayana kadar..
bende başlıycam et suyuna.

iyidir kuzum senden naber dün yoktun sen neler yaptın bakemm:)
dün yazamadım ama okudum sizleri annemler bendeydi pek faul olamadım ama bu sabah gittiler (
benimkide aynı üstünü örttüğümü uykuda bile anlıyo ve açıyo
uyku tulumu değilde uyku torbası diye bişi varmış belki bende ondan alırım gerçi çok açılmıyo sadece göğüs izsına kadar getiriyo ama ne bilim üşür diye korkuyom
uyku tulumumu terletti acaba

bizimkide chicco polly cnm bizim kız çok seviyo oyuncaklarıyla oynuyo bazen yemek dışında yada yemeğini hazırlarken oyalanması için güzel
inş seninkide sever
o dediğin et suyunu bende yapacam ama erken daha be cnm
ilikli kemikmi kaynatacakmışız hımm ii oldu öğrendiğim

canım annenin gitmesine üzüldümk bende annemdeyim şimdi kasaptan tavuk istedik bide kemik yarın yollıycamış bende yapıp yapıp atıcam dondurucuya.

uyku torbası içine kaçar diye korktum almadım:))tulum yorgan gibi sadece hüsmen ağa kıvamında oluyo zeyno:))
off bugünr ne az girmişsininz topiğe (

gözde selam kaça aldın mama sandalyesini
ve nerden

Valla gözümü kararttım internetten aldım..Normalde 400 e yakın fiyatı..Tek toptan die bi siteden 226 ya aldım..Umarım gelir:))Ên ucuz mama sandalyesi yaz çıkıyo zaten...

hadi hayırlı olsun ben herşeyimi netten alıyorum ama bsu siteyi ilk defa duydum..buaralar chiccoda indirim var zaten..
canım sen pazartesi kesin başlıyomusun.

hadi hayırlı olsun ben herşeyimi netten alıyorum ama bsu siteyi ilk defa duydum..buaralar chiccoda indirim var zaten..
canım sen pazartesi kesin başlıyomusun.

Aman Allah korusun:)) 2 marta kadar izinliyim...Sonra başlıyorum nasipse...Yarım gün çalışıyorum zaten...İdare ederiz heralde...Yani inşallah:))Okulum eve yakın sayılır..Arabayla 10 dk bile sürmüyo..4. sınıfım..Arada boş derslerde kaçarım.Annem yakın zaten..Kayınvaldemde bizde kalır,yuvarlanıp gideriz....

6. ayda başlıyomuşuz canım...Bakalım ilaçları bitsin başlıcam ..Senden ne haber?? Nası gidiyo ek gıda?? Neler yediriyosun..?? Değişik tariflerin yok mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…