2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

6. ayda başlıyomuşuz canım...Bakalım ilaçları bitsin başlıcam ..Senden ne haber?? Nası gidiyo ek gıda?? Neler yediriyosun..?? Değişik tariflerin yok mu??

hehe yok cnm değişik tarif yarın dr a gidecez bakalım verecekmi
bu arada ben gecen tarhana verdim zilliye
aa birde inek sütüne alerji testimiz temiz çıktı yoğurta başladık kızarıklıklar oluşmamaya başladı bu konuda çok mutluyum
bende 1 gün yoğurt 1 gün meyve veriyorum zillime

Burcuuu bende ilk defa duydum:))) Umarım gelir sandalyem..Kız kardeşim sponsor oldu sağ olsun::)))

:))benimde küçük ablam çok sponsor oluyo sağolsunn sponsor demişken geçen gün nette evde iş sahibi olun falan diye biyer var oraya üye oldum akıllı ben kendi telimi vermedim benim kocam kıldır diye ablamıo verdim neyse aramışlar gece hemde:)ablamda annmelerdeymiş neyse demişler burcu hanımla görüşebilirmiyiz ablamda şuan yok kimsiniz demiş biz sponsoruyuzz:))))))))ay kapamışlar sonra ailecek sinir sistemleri bozulup gülmüşler epeyy hatta ablam diyo bana borcu vardı madem sponsorsun öde deseydim diye:)))sonra aradım yok 150 liralık bşey alıcakmışım sonra başkalarınıda ben üye yapıpo sponsor olucakmışım falan filan küçük çaplı saader zinciri...
buarada ödemeni nasıl yaptın kapıda ödememi yoksa kartmı

ay varya çok sevindim şimdi için rahat yedirirsin yoğurdunu kızının..ben aynı gün hem yoğurdunu hem meyvesini veriyorum ..hemde 2 öğün yemeğini:))

kızlar 1 kepçeden fazla yoğpurt sulandırdım içine 1 havuç patates kabak 1 kaşık pirinç bide yağ koydum pişiyo sonra ezicem bakalım nasıl olucak değişik tarif lazım banada ..mercimeğe başlasam süper olucakta daha gaz yapar diye başlamadım..

aammaa ecrin nerdesinn cidden annende lsan telden girerdin sen..

bide eşim aradı şimdi kendini sigortalatmışş allah korusun ölürsem zengin olucaksınız diyo manyakk:))dedim beni yaptırdınmı yaptırsaydım tırsardımmyok diyo :))

Canım çok sevindim..Gözün aydınnn...

bide eşim aradı şimdi kendini sigortalatmışş allah korusun ölürsem zengin olucaksınız diyo manyakk:))dedim beni yaptırdınmı yaptırsaydım tırsardımmyok diyo :))

Şüpelenirdim valla..iyiki seni sigortalatmamışş:)) Bu arada mama sandalyesi kredi kartıyla ödendi:=))

burcucum bu kadar şeyi ne ara yediriyosun??? Anlamamakta ısrar mı ediyorum ama bilemedim valla...Kahvaltı,iki öğün sebze,yoğurt,süt:)) Her dakka bişey mi yicek bu bücürler:))

burcucum bu kadar şeyi ne ara yediriyosun??? Anlamamakta ısrar mı ediyorum ama bilemedim valla...Kahvaltı,iki öğün sebze,yoğurt,süt:)) Her dakka bişey mi yicek bu bücürler:))

canım sonunda gelebildiniz yavv..:))
ben kahvaltı arada meyve 10 da kahvaltı diyelim 12 gibi meyve 2 de sebze 5,30 gibi yine sebze ya da çorba 8 gini mama 9,30 da yoğurt hem uyutuyo bide 12 de mama :)

Canım çok sevindim..Gözün aydınnn...

Şüpelenirdim valla..iyiki seni sigortalatmamışş:)) Bu arada mama sandalyesi kredi kartıyla ödendi:=))

gözdem bende şüphelenirdim :))birazönce muhabbeti döndü diyo benmiki aryım iptal ediyim korktum senden
gözdem mama sandalyesiyle bçok rahat ediceksin ama şimdi nasıl veriyosun.

ben nedense pazarları çok sevmiyormmm gerçii sebze bölümünüü sevmiyorumm hiçç:) sakinse ok ama kalabalıksa ordan ışınlanmakk istiyorumm..
ayy tühh şu boşanma işlerine çok üzülüyorum inşallahh cocuk yoktur arada..
evet ya sen gerçii herkezii ayartıcaktın ama baktım bi ses çıkmamışş .
gel yavrumm bekliyorummmmm.

canm sen üşümüyorsan emin ol oda üşümüyordurrrr hiç telaş yapama bende bazen üşür diye çok yakıyorum doğalgazı sabah bi kalkıyorum terlemişş yavrummm yanlış yapıyoruz aslında ama korkuyor insan işte..

ecrin nerdesinnn ?????????

canm annemde kaldım cuma c.tesi çok yakın arkadaşımla annesi oaraya geldiler teyzem annanemm kalabalıkıkk akşam olduu . akşam da burda semtteki yakın bi arkadaşa geçtik eve gelmimiz geç oldu başımda tutmuştu zaten yattım bugünde akşama misafiriim vardıı gündüz eve bir giiriştim temizlikle akşam oldu misafir ağırladımm yolladım giitiler evi topladım çağan paiaya kral tv açtım vee bilg. başına oturdumm:))) işte böle ..

Valla gözümü kararttım internetten aldım..Normalde 400 e yakın fiyatı..Tek toptan die bi siteden 226 ya aldım..Umarım gelir:))Ên ucuz mama sandalyesi yaz çıkıyo zaten...

canım hayırlıı olsunn uömarıömm bebişinn seveerr iyii günlerde kullansınn...

canm hadii gözün aydınn çok sevindim ufaklıkk adınaaaa peki kızarıklıklar neden olıuşabilirmişş?

:))) allah senii burcuu alemmsinnn demekk kendinii sorrdunnnn:))))))

burcu facee paylaştığın oyunn varya? onıun bazılarını anlamadım ben ???
ben o oyuna takmışş durumdayımm bu arada ondann merakk ettimmm ..

burcu facee paylaştığın oyunn varya? onıun bazılarını anlamadım ben ???
ben o oyuna takmışş durumdayımm bu arada ondann merakk ettimmm ..

Varya bizde cok takmış durumdayız Zeyneb'i falan unutuyorum Safak 980000 yaptı ben hala gerileyim şimdide oynuyorum pat kut düşünce kıl oldum bı bakiyim dedim kk ya neresini anlamadın dün gece resmen sasi gibi oldum oynamaktan

evet ya oo ben baya gerideyimm 333000 yAptım en fazla sen kaç yaptın
ya ingiklizce yazıyor zaten ya değişik adam şekilleri falna vra vede samsung ta gösteriyor oyunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…