hadi hayırlı olsun ben herşeyimi netten alıyorum ama bsu siteyi ilk defa duydum..buaralar chiccoda indirim var zaten..
canım sen pazartesi kesin başlıyomusun.
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
6. ayda başlıyomuşuz canım...Bakalım ilaçları bitsin başlıcam ..Senden ne haber?? Nası gidiyo ek gıda?? Neler yediriyosun..?? Değişik tariflerin yok mu??
Burcuuu bende ilk defa duydum:)))Umarım gelir sandalyem..Kız kardeşim sponsor oldu sağ olsun::)))
hehe yok cnm değişik tarif yarın dr a gidecez bakalım verecekmi
bu arada ben gecen tarhana verdim zilliye
aa birde inek sütüne alerji testimiz temiz çıktı yoğurta başladık kızarıklıklar oluşmamaya başladı bu konuda çok mutluyum
bende 1 gün yoğurt 1 gün meyve veriyorum zillime
aa birde inek sütüne alerji testimiz temiz çıktı yoğurta başladık kızarıklıklar oluşmamaya başladı bu konuda çok mutluyum
kızlar 1 kepçeden fazla yoğpurt sulandırdım içine 1 havuç patates kabak 1 kaşık pirinç bide yağ koydum pişiyo sonra ezicem bakalım nasıl olucak değişik tarif lazım banada ..mercimeğe başlasam süper olucakta daha gaz yapar diye başlamadım..
Bi ayrıntılı anlatsana hayatım ...nası yaptınnn
aammaa ecrin nerdesinn cidden annende lsan telden girerdin sen..
bide eşim aradı şimdi kendini sigortalatmışş allah korusun ölürsem zengin olucaksınız diyo manyakk:))dedim beni yaptırdınmı yaptırsaydım tırsardımmyok diyo :))
burcucum bu kadar şeyi ne ara yediriyosun??? Anlamamakta ısrar mı ediyorum ama bilemedim valla...Kahvaltı,iki öğün sebze,yoğurt,süt:)) Her dakka bişey mi yicek bu bücürler:))
Canım çok sevindim..Gözün aydınnn...
Şüpelenirdim valla..iyiki seni sigortalatmamışş:)) Bu arada mama sandalyesi kredi kartıyla ödendi:=))
hmm evet ben bi iki kere gittim taşındı biz ordayken yukardaydı ay ben senin yerinde olsam kesin giderdim her hafta :))
ne güzel bizimde çok yakın arkadaşlarımız vardı hersene tatillere bereber giderdik boşandılar malesef(hatta eşimle beraber çalışıyolar geçen gün diyodu şafak barıştıralım şunları diye ama elden ne gelirki.
ya şu havalar düzelsin kesin görüşelim zaten saçlarım için o tarafa kesin gelicem şu 1 2 hafta içinde..
buarada nasılsın..
kızlar zeynep gece üstünü okadar çok açıyoki daha örtüyoruz yatağa kafamıza koymadan kıpırdıyo uyurken bile anlıyo(uyku tulumu giydiriyorum 2 3 gecedir üşümüyodur dimi ev sıcak ama yinede üşür diye korkuyorum sabah kalktığımızda terlemişti ama..
ecrin nerdesinnn ?????????
Valla gözümü kararttım internetten aldım..Normalde 400 e yakın fiyatı..Tek toptan die bi siteden 226 ya aldım..Umarım gelir:))Ên ucuz mama sandalyesi yaz çıkıyo zaten...
bide eşim aradı şimdi kendini sigortalatmışş allah korusun ölürsem zengin olucaksınız diyo manyakk:))dedim beni yaptırdınmı yaptırsaydım tırsardımmyok diyo :))
burcu facee paylaştığın oyunn varya? onıun bazılarını anlamadım ben ???
ben o oyuna takmışş durumdayımm bu arada ondann merakk ettimmm ..
Varya bizde cok takmış durumdayız Zeyneb'i falan unutuyorum Safak 980000 yaptı ben hala gerileyim şimdide oynuyorum pat kut düşünce kıl oldum bı bakiyim dedim kk ya neresini anlamadın dün gece resmen sasi gibi oldum oynamaktan
Ne güzel gezmissinde ama buraya girmeyince sıkılıyorum ya
evet ya oo ben baya gerideyimm 333000 yAptım en fazla sen kaç yaptın
ya ingiklizce yazıyor zaten ya değişik adam şekilleri falna vra vede samsung ta gösteriyor oyunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?