bende 350000 lerdeyimm sen hangi telle giriyorsun
beraber sayılırızz puandaa
oyunamı iphone la canm siğerleinde varmı bu oyun?
Bende acaba vardır umuduyla sordum bende bilmiyorum yoktur sanırım olsada zevkli olmaz seninki 4 mü 3 te olsa hemen Alcam
:) anladım 4s canım benimki 3 e yükleniyor mu hiç bir bilgim yok maalesef:
canm sen yukarda zeynonun yoğurdubu akşam yeirdiğini yazmışın arkadaş ta yedirdiim gecen 8 gibi bna bu satte yedirilmez yoğurt çocuğu rahatsız eder gündüz yedir dedii bziizmözgür bey bu konuda bişe dedimi sana
uff ya çağanın bi derdi var ama anlamadım ne uyuyamıyor cocuk uyutup koydum yine bağırarak kalktıı dünde bugünde kaksını yapmadıı ondan mı acab ahla kıvranıyor yavrummm.. ne yapsam kii??
Valla bizde rahatsızlık olmuyo :))hatta uyumasına yardımcı oluyo tabi ben kafama göre veriyorum Ozgur bey bisey demedi bende söylemedim zaten gecte kalkıyoruz ya o saatler bizim için daha iyi oluyo verince çağaniii rahatsız ettimiii
Kiyamam Karnı agriyodur yavrunun sen sebze puresinw gecmedin dimi
valla dikkat ettim etmediii :) ama sanada bir soruyum dedimm aman her kafadan bir sesçıkıyor zatenn:)
çağana tupper ın cocuk serisiini aldım çok güzeller hele bi tabağı var mama sandalyesine masaya yapışıyor süperr afacanlarr çekiştirseelerdeee kazaa olmuyorrrr:))
Oo iyi günlerde kullan CANIM yapiamasi super yoksa şimdi değilde biraz ılerde alıp fırlatarlar Zeynep şimdi kasığı yakalıyı bende tupper yapıyordum ama almadım tabağını kasığı cok güzel hiç tahris etmiyo ağzını sen nezaman basliycaksin çorbalara
426.950 yaptımmmmmm:))
kullanmaya başlamadım bikaynatsam başlıcammm ..
bu hafta sonu başlamam lazım ee bu hafta 6 oluyoruz ya artıkk ama çok zor geliyorr ufff:)) artık sorgu suale hazır oll...
canım ben kaçtımm çağan daldıı zeynoşumuda öp yerime allah ragatlık versin...yarın görüşürüüz...
hehe yok cnm değişik tarif yarın dr a gidecez bakalım verecekmi
bu arada ben gecen tarhana verdim zilliye
aa birde inek sütüne alerji testimiz temiz çıktı yoğurta başladık kızarıklıklar oluşmamaya başladı bu konuda çok mutluyum
bende 1 gün yoğurt 1 gün meyve veriyorum zillime
TÜNAYDINN HATUNLARRR..
ya kimsecikler yok bugün yine nerelerdreiniz burcu bugün hava güzel kesin dışarıı çıkmışındır sen!!!
benim oğlum kaksını yapamadı hala uykuya dalamıyor yavrum bugün 3. gün olucak bugünn armut püresi yedirdim ama bakalım bire önerisi olan varmıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?