2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Bende acaba vardır umuduyla sordum bende bilmiyorum yoktur sanırım olsada zevkli olmaz seninki 4 mü 3 te olsa hemen Alcam

:) anladım 4s canım benimki 3 e yükleniyor mu hiç bir bilgim yok maalesef:
canm sen yukarda zeynonun yoğurdubu akşam yeirdiğini yazmışın arkadaş ta yedirdiim gecen 8 gibi bna bu satte yedirilmez yoğurt çocuğu rahatsız eder gündüz yedir dedii bziizmözgür bey bu konuda bişe dedimi sana

uff ya çağanın bi derdi var ama anlamadım ne uyuyamıyor cocuk uyutup koydum yine bağırarak kalktıı dünde bugünde kaksını yapmadıı ondan mı acab ahla kıvranıyor yavrummm.. ne yapsam kii??

Valla bizde rahatsızlık olmuyo :))hatta uyumasına yardımcı oluyo tabi ben kafama göre veriyorum Ozgur bey bisey demedi bende söylemedim zaten gecte kalkıyoruz ya o saatler bizim için daha iyi oluyo verince çağaniii rahatsız ettimiii

valla dikkat ettim etmediii :) ama sanada bir soruyum dedimm aman her kafadan bir sesçıkıyor zatenn:)
çağana tupper ın cocuk serisiini aldım çok güzeller hele bi tabağı var mama sandalyesine masaya yapışıyor süperr afacanlarr çekiştirseelerdeee kazaa olmuyorrrr:))

Oo iyi günlerde kullan CANIM yapiamasi super yoksa şimdi değilde biraz ılerde alıp fırlatarlar Zeynep şimdi kasığı yakalıyı bende tupper yapıyordum ama almadım tabağını kasığı cok güzel hiç tahris etmiyo ağzını sen nezaman basliycaksin çorbalara

kullanmaya başlamadım bikaynatsam başlıcammm ..
bu hafta sonu başlamam lazım ee bu hafta 6 oluyoruz ya artıkk ama çok zor geliyorr ufff:)) artık sorgu suale hazır oll...
canım ben kaçtımm çağan daldıı zeynoşumuda öp yerime allah ragatlık versin...yarın görüşürüüz...

Ay ben sana tarifler veririm sanada CANIM bende sizi öptüm yarın grsrz

TÜNAYDINN HATUNLARRR..
ya kimsecikler yok bugün yine nerelerdreiniz burcu bugün hava güzel kesin dışarıı çıkmışındır sen!!!
benim oğlum kaksını yapamadı hala uykuya dalamıyor yavrum bugün 3. gün olucak bugünn armut püresi yedirdim ama bakalım bire önerisi olan varmıı?

hadi afiyet olsun yarasın bebişimize

canım eniyi gelen armut zaten inşllh yapmıştır özgür bey bize gliseerin verdi yapamazsa en son çare kullanırsın dedi off onlar kaka yapamayıncada dünya duruyo dimi..

evet canım foruma gittik ama birbirimiz yedik resmen abllam yeğenim)))herkes ayrı teldeydi bugün hepimiz soldan kalkmışızz...neyse dolaştık geçen puantieli bi tulum beğenmiştim mothercarede hadi alıyıum dedim aslında kendime bakcaktım ama hiçbişey yakışmıyo gibi geliyo bana sonra mücadeleli servis maceramızla döndük...okadar para verip aldığım arabayada gıcık üstüne gıcık oldum resmen parayı sokağa atmışız baston alıcam en hafifinden hemde.bunuda tatlde yada şafakla çıktığımızda kullanırım ..

evde yemek yok benimde yapmaya hevesim(((

Ecrin bende gliserin kullandım bi kaç kere....Atınca bi kaç saate yapıyı..Biraz daha bekle yarında yapmazsa ,at...Rahatsız olur artık...Sonra fitille bile zorlanır....Kayısı kaynat bide ,suyunu ver..Bi kayısıyı rondodan geçir,yedir...Bu da ii geliyo..Bi de ben kuru erik kaynatıp,püre yapıp yedirmiştim..Hemen yapıyo...

Burcu ne geziyon,maşşlah sana valla..Enerjine hayranım...Bu arada senin çorbayı yaptım bugün..Ama ben yoğurdu sonradan terbiye yapıp koydum..Nefis oldu..Bi taşla iki kuş..Hem sebze,hem yoğurt yemiş oldu bi kaç kaşıkta olsa....Bu arada tarhanaya bayıldı benim oğlum..Muhallebi kıvamında yapıp yediriyorum akşam öğününde:))

arkasdaşlar selam nasılsınız

biz dün gece kalktık bebek arabassı ve mama sandalyesi almaya gittik esti birden avm kapanmaya yakın gittik
nese chicco polly mama sandelyesi ve pierre cardin ps 102 araba aldık (biz araba almamıştık kış babağiolcaz nereye gidicez die ama şimdi baktık bahr gelio aldık)

burcu bu arabada bastonmuş ama o iyice küçükler varya onlardan değil

baston olarak bide chicco lite way var 280 falandı galibatekerleri çıkıo yer kaplamıo çok
bzimkinin de tekerleri çıkıo
seninkinin markası neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…