arkasdaşlar selam nasılsınız
biz dün gece kalktık bebek arabassı ve mama sandalyesi almaya gittik esti birden avm kapanmaya yakın gittik
nese chicco polly mama sandelyesi ve pierre cardin ps 102 araba aldık (biz araba almamıştık kış babağiolcaz nereye gidicez die ama şimdi baktık bahr gelio aldık)
burcu bu arabada bastonmuş ama o iyice küçükler varya onlardan değil
baston olarak bide chicco lite way var 280 falandı galibatekerleri çıkıo yer kaplamıo çok
bzimkinin de tekerleri çıkıo
seninkinin markası neydi
Ecrin bende gliserin kullandım bi kaç kere....Atınca bi kaç saate yapıyı..Biraz daha bekle yarında yapmazsa ,at...Rahatsız olur artık...Sonra fitille bile zorlanır....Kayısı kaynat bide ,suyunu ver..Bi kayısıyı rondodan geçir,yedir...Bu da ii geliyo..Bi de ben kuru erik kaynatıp,püre yapıp yedirmiştim..Hemen yapıyo...
Burcu ne geziyon,maşşlah sana valla..Enerjine hayranım...Bu arada senin çorbayı yaptım bugün..Ama ben yoğurdu sonradan terbiye yapıp koydum..Nefis oldu..Bi taşla iki kuş..Hem sebze,hem yoğurt yemiş oldu bi kaç kaşıkta olsa....Bu arada tarhanaya bayıldı benim oğlum..Muhallebi kıvamında yapıp yediriyorum akşam öğününde:))
arkasdaşlar selam nasılsınız
biz dün gece kalktık bebek arabassı ve mama sandalyesi almaya gittik esti birden avm kapanmaya yakın gittik
nese chicco polly mama sandelyesi ve pierre cardin ps 102 araba aldık (biz araba almamıştık kış babağiolcaz nereye gidicez die ama şimdi baktık bahr gelio aldık)
burcu bu arabada bastonmuş ama o iyice küçükler varya onlardan değil
baston olarak bide chicco lite way var 280 falandı galibatekerleri çıkıo yer kaplamıo çok
bzimkinin de tekerleri çıkıo
seninkinin markası neydi
canım eniyi gelen armut zaten inşllh yapmıştır özgür bey bize gliseerin verdi yapamazsa en son çare kullanırsın dedi off onlar kaka yapamayıncada dünya duruyo dimi..
evet canım foruma gittik ama birbirimiz yedik resmen abllam yeğenim)))herkes ayrı teldeydi bugün hepimiz soldan kalkmışızz...neyse dolaştık geçen puantieli bi tulum beğenmiştim mothercarede hadi alıyıum dedim aslında kendime bakcaktım ama hiçbişey yakışmıyo gibi geliyo banasonra mücadeleli servis maceramızla döndük...okadar para verip aldığım arabayada gıcık üstüne gıcık oldum resmen parayı sokağa atmışız baston alıcam en hafifinden hemde.bunuda tatlde yada şafakla çıktığımızda kullanırım ..
evde yemek yok benimde yapmaya hevesim(((
Ecrin bende gliserin kullandım bi kaç kere....Atınca bi kaç saate yapıyı..Biraz daha bekle yarında yapmazsa ,at...Rahatsız olur artık...Sonra fitille bile zorlanır....Kayısı kaynat bide ,suyunu ver..Bi kayısıyı rondodan geçir,yedir...Bu da ii geliyo..Bi de ben kuru erik kaynatıp,püre yapıp yedirmiştim..Hemen yapıyo...
Burcu ne geziyon,maşşlah sana valla..Enerjine hayranım...Bu arada senin çorbayı yaptım bugün..Ama ben yoğurdu sonradan terbiye yapıp koydum..Nefis oldu..Bi taşla iki kuş..Hem sebze,hem yoğurt yemiş oldu bi kaç kaşıkta olsa....Bu arada tarhanaya bayıldı benim oğlum..Muhallebi kıvamında yapıp yediriyorum akşam öğününde:))
Ecrin bacım hosgeldinn telde yazarken klavyede ben a yazıyorum b oluyo ya düzeltmeyi biliyormuşum silip silip yazmaktan sınır geldi
Kiz mis gibi kokmustur :)))oohhh haftalık çıkarmıştır ben hergüne zeytinyağ veriyorum zaten yemeğinde Demir'den dolayı makamız siyah gibi sizin Evet çıktım ama zevk almadık garip bı gündü:))ama olsun dayanamaz yarın gene çıkarız:). Oh şimdi cagan mis gibide kokmustur insllh sabaha kadarda uyur koklarsin benim icinevet canm maaleseff dünya duruyor çok mühimm bşr konu..
amaaaa sonunda oğlumm kakasınıı yapptıııııııııııııııııııııı:) armut la olmayınca 1 kaşık zeytin yağı verdim ve birkaç saattniçinde sonuca ulaştık benim dışarıda işim vardı verdim çıktım bi geldimm babasının kucağındaaa soyunmuşş hazır banyoya girmeye benii bekliyolarr tüm evii kokuttmuştu valla:) ayy bugün beni daha çok bişey sevindiremezdi banyomuzu yaptık ve uyuduk o acıkıp uyanıcak ben hala ayaktayım ama...
ben biliyorum senii zaten bugün ede olmayacağına iddaaya bile girerdimm:)) olaylı olsada ii yapmışınızzz hayırlı olsun kzuuma güğle güle giysinn...
canım sağolasın yazmışın ama benim böcük yaptı şükür ama aklımda bulunsun yazdıkların bidahakine denerimm...
ohhh afiyett bal şeker olsun yarasınn paşayaaaa..
Canim saclarım icinde gelicem ya o tarafa bide arkadasın dukkanindaymis mama sandalyeleri ona uğramam lazım belki bilirsin medicana pekmezcioglu otomotivmedicanaya yakın sana özelden telimi atarım zaten zeynosum uydu bugun bakinmaktan acıkmadı bile oda seviyo gezmeyi şimdi derin uykulardahoşbuldukk yavrummm sende hoş geldinn iyii gezdin bugünnn sen o kadar gez bi bize gelme zatenn((
ayy hiç sorma benimm kargaşık burgaşıkkk yazdıklarımın nedeninii anlaışsındırr benide sinir ediyor o olayyyyy..
zeynom uyudumu sizde ne var ne yokk?
Kiz mis gibi kokmustur :)))oohhh haftalık çıkarmıştır ben hergüne zeytinyağ veriyorum zaten yemeğinde Demir'den dolayı makamız siyah gibi sizin Evet çıktım ama zevk almadık garip bı gündü:))ama olsun dayanamaz yarın gene çıkarız:). Oh şimdi cagan mis gibide kokmustur insllh sabaha kadarda uyur koklarsin benim icin
Canim saclarım icinde gelicem ya o tarafa bide arkadasın dukkanindaymis mama sandalyeleri ona uğramam lazım belki bilirsin medicana pekmezcioglu otomotivmedicanaya yakın sana özelden telimi atarım zaten zeynosum uydu bugun bakinmaktan acıkmadı bile oda seviyo gezmeyi şimdi derin uykularda
hadi ya özgür bey mi dedii demir den dolayı ver diye yağı? gerçi çorbalarına koy dedi ama biz başlamadığımız için vermedim ben yağı.. yoo normalde ziyah değil hafif koyu yeşil ama bugünkini görmedim annem aldı eve girince baya yeşildii üşütme ayağını diyorduu? olur öle aradaaa ters bir günmüşş evett sen yarına kadar unutur yarın düşersin yin eyollara:)
evet miss gibii oldu teyzesiiii koklarım tabii bakalım ne zman kalkıcak 10 dakka sonra falan kalkıp emmesi lazım bakalım kalkıcak mı?[/QUOT
Demir'den kaka rengi değişmesi lazimmis yağ ben sebze vardığım için veriyorum ama Demir ilacı kabilim yapar diye biliyorum ama yeşilde üstüme deniyo nerede üşürse artık bu bebisler. Kesin kalkicakmi bizim kiz bugun hiç almadı memeyi zorla vermeye calisincada ogggg yaptı bide Safak bohçan cocuğu dedi öyle hiç emmedi yani
medicana yı biliyorum canım da o otomotivin adını hatırlamıyorum hiçç....iyii bakalımmm yakın diyorsun yanii gelmemm:)
ohh akıllı kzuum benimmm benimki sağa sola bkıcak hı nefret ediyor alışveriş merkezlerin den ancakk çığlıkk atıyorr:)
burcusafak08 Demir'den kaka rengi değişmesi lazimmis yağ ben sebze vardığım için veriyorum ama Demir ilacı kabilim yapar diye biliyorum ama yeşilde üstüme deniyo nerede üşürse artık bu bebisler. Kesin kalkicakmi bizim kiz bugun hiç almadı memeyi zorla vermeye calisincada ogggg yaptı bide Safak bohçan cocuğu dedi öyle hiç emmedi yani[/QUOTE .!.:değişti canm demirden son ra ama siyah olmadıı koyulaştı sadece yogurt yemeye başladığından beride kekesında beyaz pütürler varr ..ay bilmemm ama bziizmki devamlı beni emdiğindenn ben den biliniyor ne olsa:)... aa bak sen yaramazaaa keşke devam etseydii az da olsa 1 ayaşına kadar nesee sağlık olsunnn sağlığı yerinde olsundaaa...
bilmemm kalkar bencee ama neyse ben daha fazla bekleniyin onu canım öpüyorumm sizi çokkk yarın görüşürüüzzz ben yatarr..
Yakın gökkuşağı kolejinin yani evet cok yakın saclarım rezalet zaten hiç istediğim gibi olmadı doğumdan sonra ne tatli sariydi şimdi sonukkkyok varya sesi bile çıkmıyor gezerken bı Boyner'de parfüm baktım kokudan hapsurdu :)))sen iyice dikip koltuğunu gezdirmiyomusun
Bbuarada benim danacik kocam 12500000 yaptı onun rekorunu kiramam heralde aslında ben iyiyimdir oyunlarda bu sefer olmadı uçak vardı piste sokuyordum hamileyken rekor kırıp uyum ediyorum şimdi o kiriyo
:))) olur olurr ama resimde rengii gayett güzell duruyor sarıısı hiç öle kötü sarı değill sna öle geliyor olmasınn..
diyorum sana akıllı seninn kız senin yaramaz 2. ye saklıı dmek:) ay kıyamma alerjisii mi var acabaaa ? canım benim araba twist pusetinii kullanıyorumm halaa..
ooo senin koca iyicee ilerlemişş bende hayattaaa geçemem o rakamııı daha dünküü rekorumuu kıarmadımmm ben:) ama çok zevklii daha ilerlerde neler var çok merak ediyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?