2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Güle güle kullansın bebişin canım...

:2
Aman maşallah CANIM cok iyi beğenmiş afiyet olsun hem yoğurdunu hem sebzesini yiyorlar böylelikle ben bile yedim şimdi İspanak çorbası yapılan demek tarhanasında sevdi bak yavaş yavaş alışıyorlar sen başlamadan ise inşallah iyice alisir ......aman ne enerjisi bugun yorgun gibiyim ama gezmeye son sürat devam:))

Güle güle kullanın CANIM iyi yapmışsınız geç alarak benimki babay2go aslında güzel tekerlekleri çıkıyo kendi etrafında donüyor ama yer kaplıyor bide iterken hafif ama merdivende ağır:))giriş çıkışa 10 merdiven var ama yinede zor senin nasıl hafifimi bide kraft spot baston buldum cok hafif denemiştim gecen heralde onu alıcım mecbur bugun serviste cok yer kapladı şoförde kıldı kapat diyo arabayı :))bide avnde arana veriyorlarmış gelenlere nüfus cüzdanını bırakına ama guvenemki pistir diye off yine masraf olmadı bunu satıcım valla

evet canm maaleseff dünya duruyor çok mühimm bşr konu..
amaaaa sonunda oğlumm kakasınıı yapptıııııııııııııııııııııı:) armut la olmayınca 1 kaşık zeytin yağı verdim ve birkaç saattniçinde sonuca ulaştık benim dışarıda işim vardı verdim çıktım bi geldimm babasının kucağındaaa soyunmuşş hazır banyoya girmeye benii bekliyolarr tüm evii kokuttmuştu valla:) ayy bugün beni daha çok bişey sevindiremezdi banyomuzu yaptık ve uyuduk o acıkıp uyanıcak ben hala ayaktayım ama...
ben biliyorum senii zaten bugün ede olmayacağına iddaaya bile girerdimm:)) olaylı olsada ii yapmışınızzz hayırlı olsun kzuuma güğle güle giysinn...

canım sağolasın yazmışın ama benim böcük yaptı şükür ama aklımda bulunsun yazdıkların bidahakine denerimm...
ohhh afiyett bal şeker olsun yarasınn paşayaaaa..

Ecrin bacım hosgeldinn telde yazarken klavyede ben a yazıyorum b oluyo ya düzeltmeyi biliyormuşum silip silip yazmaktan sınır geldi

hoşbuldukk yavrummm sende hoş geldinn iyii gezdin bugünnn sen o kadar gez bi bize gelme zatenn((
ayy hiç sorma benimm kargaşık burgaşıkkk yazdıklarımın nedeninii anlaışsındırr benide sinir ediyor o olayyyyy..
zeynom uyudumu sizde ne var ne yokk?

Kiz mis gibi kokmustur :)))oohhh haftalık çıkarmıştır ben hergüne zeytinyağ veriyorum zaten yemeğinde Demir'den dolayı makamız siyah gibi sizin Evet çıktım ama zevk almadık garip bı gündü:))ama olsun dayanamaz yarın gene çıkarız:). Oh şimdi cagan mis gibide kokmustur insllh sabaha kadarda uyur koklarsin benim icin

Canim saclarım icinde gelicem ya o tarafa bide arkadasın dukkanindaymis mama sandalyeleri ona uğramam lazım belki bilirsin medicana pekmezcioglu otomotivmedicanaya yakın sana özelden telimi atarım zaten zeynosum uydu bugun bakinmaktan acıkmadı bile oda seviyo gezmeyi şimdi derin uykularda

hadi ya özgür bey mi dedii demir den dolayı ver diye yağı? gerçi çorbalarına koy dedi ama biz başlamadığımız için vermedim ben yağı.. yoo normalde ziyah değil hafif koyu yeşil ama bugünkini görmedim annem aldı eve girince baya yeşildii üşütme ayağını diyorduu? olur öle aradaaa ters bir günmüşş evett sen yarına kadar unutur yarın düşersin yin eyollara:)
evet miss gibii oldu teyzesiiii koklarım tabii bakalım ne zman kalkıcak 10 dakka sonra falan kalkıp emmesi lazım bakalım kalkıcak mı?

medicana yı biliyorum canım da o otomotivin adını hatırlamıyorum hiçç....iyii bakalımmm yakın diyorsun yanii gelmemm:)
ohh akıllı kzuum benimmm benimki sağa sola bkıcak hı nefret ediyor alışveriş merkezlerin den ancakk çığlıkk atıyorr:)

Yakın gökkuşağı kolejinin yani evet cok yakın saclarım rezalet zaten hiç istediğim gibi olmadı doğumdan sonra ne tatli sariydi şimdi sonukkk yok varya sesi bile çıkmıyor gezerken bı Boyner'de parfüm baktım kokudan hapsurdu :)))sen iyice dikip koltuğunu gezdirmiyomusun

Bbuarada benim danacik kocam 12500000 yaptı onun rekorunu kiramam heralde aslında ben iyiyimdir oyunlarda bu sefer olmadı uçak vardı piste sokuyordum hamileyken rekor kırıp uyum ediyorum şimdi o kiriyo

:))) olur olurr ama resimde rengii gayett güzell duruyor sarıısı hiç öle kötü sarı değill sna öle geliyor olmasınn..
diyorum sana akıllı seninn kız senin yaramaz 2. ye saklıı dmek:) ay kıyamma alerjisii mi var acabaaa ? canım benim araba twist pusetinii kullanıyorumm halaa..

Bbuarada benim danacik kocam 12500000 yaptı onun rekorunu kiramam heralde aslında ben iyiyimdir oyunlarda bu sefer olmadı uçak vardı piste sokuyordum hamileyken rekor kırıp uyum ediyorum şimdi o kiriyo

ooo senin koca iyicee ilerlemişş bende hayattaaa geçemem o rakamııı daha dünküü rekorumuu kıarmadımmm ben:) ama çok zevklii daha ilerlerde neler var çok merak ediyorumm...

Yani dışarıyı görüyormu :))yok alerjisi aslında ben sıkıyorum parfüm belki ana kokusu saniyordur benimki:))

slm kızlaar gözucutla sayfaları atladım ama kötü bişi yok gibi gördüm
ne oyunudur bu yaw merak ettim
anam oyuna nasıl vakit bulıuyosunuz
yoğurtta 3.günde hüsrana uğradık ve ağız çevreleri yine kızardı ardından kokulu eksi istifra geldi ne oluyo bu çocuğa yoğurt yiyince anlamaıyorum
neyse dün kontrolümüz vardı 4 tane aşımızı olduk geldik
kızım bu ay yani 5 haftada 900 gr alarak 8900 olmuş boyuda 69 du sanırım
güzel bi konrol geçti pirinç ununu 3 4 günde vermemi önerdi gelişimi süper dedi tırnağında hafif kalkıklık olmuştu onun içinde mantar olmasın diye bi krem verdi
kulaklarını çok kaşıyo dedim kbb gösterin dedi kaynım zaten kbb dr u ii oldu gösterecem bi ara
kayınvalidemde rahatsız sürekli yemek yapıp çıkarıyorum perşembeyede misafirlerim var offf yorucu bu hafta benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…