slm kızlaar gözucutla sayfaları atladım ama kötü bişi yok gibi gördüm
ne oyunudur bu yaw merak ettim
anam oyuna nasıl vakit bulıuyosunuz
yoğurtta 3.günde hüsrana uğradık ve ağız çevreleri yine kızardı ardından kokulu eksi istifra geldi ne oluyo bu çocuğa yoğurt yiyince anlamaıyorum
neyse dün kontrolümüz vardı 4 tane aşımızı olduk geldik
kızım bu ay yani 5 haftada 900 gr alarak 8900 olmuş boyuda 69 du sanırım
güzel bi konrol geçti pirinç ununu 3 4 günde vermemi önerdi gelişimi süper dedi tırnağında hafif kalkıklık olmuştu onun içinde mantar olmasın diye bi krem verdi
kulaklarını çok kaşıyo dedim kbb gösterin dedi kaynım zaten kbb dr u ii oldu gösterecem bi ara
kayınvalidemde rahatsız sürekli yemek yapıp çıkarıyorum perşembeyede misafirlerim var offf yorucu bu hafta benim için
Yani dışarıyı görüyormu :))yok alerjisi aslında ben sıkıyorum parfüm belki ana kokusu saniyordur benimki:))
Acayip hızlı bide kıl kocam bas parmakla oyniycakmisim sırrı oymuş:))neyse CANIM hadi yat öptüm bide
slm kızlaar gözucutla sayfaları atladım ama kötü bişi yok gibi gördüm
ne oyunudur bu yaw merak ettim
anam oyuna nasıl vakit bulıuyosunuz
yoğurtta 3.günde hüsrana uğradık ve ağız çevreleri yine kızardı ardından kokulu eksi istifra geldi ne oluyo bu çocuğa yoğurt yiyince anlamaıyorum
neyse dün kontrolümüz vardı 4 tane aşımızı olduk geldik
kızım bu ay yani 5 haftada 900 gr alarak 8900 olmuş boyuda 69 du sanırım
güzel bi konrol geçti pirinç ununu 3 4 günde vermemi önerdi gelişimi süper dedi tırnağında hafif kalkıklık olmuştu onun içinde mantar olmasın diye bi krem verdi
kulaklarını çok kaşıyo dedim kbb gösterin dedi kaynım zaten kbb dr u ii oldu gösterecem bi ara
kayınvalidemde rahatsız sürekli yemek yapıp çıkarıyorum perşembeyede misafirlerim var offf yorucu bu hafta benim için
2 yönlü aslında ama bak hiç çeviripp denemedim hep bize doğruu bakıyorrr:) iyi fik,irr bak hiç aklıma gelmemiştiii ilk çıkmamda dencemmm egerr duursa dile benden ne dilersennn:))))
ayy kıyamam ben ona çok sıkma annesii evde dururken hiç sıkma..
ay bende işaret parmağımla oynuyorum bugün hep baş parmak oynadım ama yok ben ben öle oynayamadımm:)))
sen yine dışarıı attın kendinii sanırırımmm gezginnn insannn zeynodan önce eve uğruyormuydunn acaba:)??
hımm ii oynayın bakalımcanm iphone larda temple rum diye bir oyun başlaayana bağımlılık yapıyorrr maaleseff ben çağanıı uyuturkenn yapıcakk daha eğlencelii bişeyy bulamadım bu oyundan başka:)
oo maaşallahh kuzuya güzel bir kontroll geçmişşş ne güzelll ee dr. ne diyor canım bu yoğurda hassasiyetine devamm et dedimi yedirmeye?
göster bakakım ne diyecekkk kzuzuu kulakk kaşımayaıda biliyorr..:)
ay ev ve kuzular dışında bi iş çıkınca gerçekten zor oluyor şu anda bizee sana kolay gelsin canmm..
maşallah canım ceydaya kuşa ben yoğurdunda valla 1 kesme şeker atıyorum tatlı olmuyo ama tadı biraz daha güzelleşiyo acaba biraz ekşimi geliyo ona istersen bi dene tabi sen bilirsin oo yoğurdu kustularmı evdelerden uzak ayy nası kokuyooo:)))))sanki yoğurt değilde başka şey yemişlerr...bak ben yoğurtlu sebze yapıyorum bugünde yaptım ekstra yoğurt vermiyorum bi kaçgündür istersen onuda bi dene prof murat tuncer mi ne içerde kitap çocuk geş-lişimi diye içinde tariflerde var benim babamın yayınevi var şimdi sipariş verdim yemek gelişim nebulursannız getirin diye ayapıp yapıp burda paylaşırımm:))
ayy kıyamam neden kaşınırmışki keşke sorsaydın kaynına telde falan.
olsun evde yaptığından 1 tabak çıkarırsın inşllh düzelir biranönce..kim gelcekk..
hımm ii oynayın bakalım
bişi demedi pekmez katarak dene dedi o kadar
şeker değilde pekmez deneyecem cnm
nasıl yoğurtlu sebze kız
kız kaynımla aynı binadayız zaten getir bakarız belki damla veririz dedi
bi tabakmııı kaç tencere çıkrıyom kız
varya denemediğine yyanıcaksın bunu bilir bunu söylerimm:)))))etrafa bakıyım derken kendinden geçicekk yani inşallahhdeğişik gelicek susucakk:))
ya bende hastalık parfüm dayanamıyorum eskiden çok alırdım artık malum zeynep hanım ön planda alamıyorum ama sıkıyorum ..
şimdi çıkıyorum yemeğini yaptım yedirdim kavanozlara yarın içinde koydum :)
bu sefer yoğurda kereviz bal kabağı karnıbahar kabak havuç patates pirinç koydum yedi maşallah şimdi arabasında oyun oynuyo arad bakıp bağrıyo all beni der gibi:))bizden bukadar.akşama görüşürüzz öpüyorummmmm
Alla alla ben gecen 2 damla pekmez damlattim yoğurduna herkes aynı ağızdan olmaz birbirinin yararını öldürüyormuş katılmaz dedi arkadasın Dr . Da öle demiş bu da kat demiş bu Dr ne ayak anlamıyorum
Niye yavrum kaynanalar kaç kisiki ?
evet bende duydum o yararını öldürür kelimelerini ama hangisi hangisini öldürüyo bilinmez
kaynana kayınpeder kayın 2 öğün yemekten hesapla tabaklamı gider tencere ilemi :))
oo 2 öğün de yiyorlarsaaa tencere tencere gider valla:) tek gelinmiisin sen canım?
yok cnm tek değilim ama diğeri kursa gidiyo ondan faydası yok
hehe kız güldürdün beni sen kaç öğün yiyosun?
huhuuuu bugün durgun buralar
gece kuzum ateşlendi 38.5 lara kadar fitil verdim bi tane sabah karşı 4tü
huhuuuu bugün durgun buralar
gece kuzum ateşlendi 38.5 lara kadar fitil verdim bi tane sabah karşı 4tü
Canım çok geçmiş olsun
Kızlar oyun mu oynuyosunuzzzzzzzzzzzz???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?