2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canm iphone larda temple rum diye bir oyun başlaayana bağımlılık yapıyorrr maaleseff ben çağanıı uyuturkenn yapıcakk daha eğlencelii bişeyy bulamadım bu oyundan başka:)
oo maaşallahh kuzuya güzel bir kontroll geçmişşş ne güzelll ee dr. ne diyor canım bu yoğurda hassasiyetine devamm et dedimi yedirmeye?
göster bakakım ne diyecekkk kzuzuu kulakk kaşımayaıda biliyorr..:)
ay ev ve kuzular dışında bi iş çıkınca gerçekten zor oluyor şu anda bizee sana kolay gelsin canmm..

Yani dışarıyı görüyormu :))yok alerjisi aslında ben sıkıyorum parfüm belki ana kokusu saniyordur benimki:))

Acayip hızlı bide kıl kocam bas parmakla oyniycakmisim sırrı oymuş:))neyse CANIM hadi yat öptüm bide

2 yönlü aslında ama bak hiç çeviripp denemedim hep bize doğruu bakıyorrr:) iyi fik,irr bak hiç aklıma gelmemiştiii ilk çıkmamda dencemmm egerr duursa dile benden ne dilersennn:))))
ayy kıyamam ben ona çok sıkma annesii evde dururken hiç sıkma..
ay bende işaret parmağımla oynuyorum bugün hep baş parmak oynadım ama yok ben ben öle oynayamadımm:)))
sen yine dışarıı attın kendinii sanırırımmm gezginnn insannn zeynodan önce eve uğruyormuydunn acaba:)??

maşallah canım ceydaya kuşa ben yoğurdunda valla 1 kesme şeker atıyorum tatlı olmuyo ama tadı biraz daha güzelleşiyo acaba biraz ekşimi geliyo ona istersen bi dene tabi sen bilirsin oo yoğurdu kustularmı evdelerden uzak ayy nası kokuyooo:)))))sanki yoğurt değilde başka şey yemişlerr...bak ben yoğurtlu sebze yapıyorum bugünde yaptım ekstra yoğurt vermiyorum bi kaçgündür istersen onuda bi dene prof murat tuncer mi ne içerde kitap çocuk geş-lişimi diye içinde tariflerde var benim babamın yayınevi var şimdi sipariş verdim yemek gelişim nebulursannız getirin diye ayapıp yapıp burda paylaşırımm:))
ayy kıyamam neden kaşınırmışki keşke sorsaydın kaynına telde falan.

olsun evde yaptığından 1 tabak çıkarırsın inşllh düzelir biranönce..kim gelcekk..

Son düzenleme:

varya denemediğine yyanıcaksın bunu bilir bunu söylerimm:)))))etrafa bakıyım derken kendinden geçicekk yani inşallahhdeğişik gelicek susucakk:))

ya bende hastalık parfüm dayanamıyorum eskiden çok alırdım artık malum zeynep hanım ön planda alamıyorum ama sıkıyorum ..

şimdi çıkıyorum yemeğini yaptım yedirdim kavanozlara yarın içinde koydum :)
bu sefer yoğurda kereviz bal kabağı karnıbahar kabak havuç patates pirinç koydum yedi maşallah şimdi arabasında oyun oynuyo arad bakıp bağrıyo all beni der gibi:))bizden bukadar.akşama görüşürüzz öpüyorummmmm

hımm ii oynayın bakalım
bişi demedi pekmez katarak dene dedi o kadar

şeker değilde pekmez deneyecem cnm
nasıl yoğurtlu sebze kız
kız kaynımla aynı binadayız zaten getir bakarız belki damla veririz dedi
bi tabakmııı kaç tencere çıkrıyom kız

Alla alla ben gecen 2 damla pekmez damlattim yoğurduna herkes aynı ağızdan olmaz birbirinin yararını öldürüyormuş katılmaz dedi arkadasın Dr . Da öle demiş bu da kat demiş bu Dr ne ayak anlamıyorum
Niye yavrum kaynanalar kaç kisiki ?

Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur:!
Çık bakalım enerjik insan benimde bugun icim gitti ama yarin zaten arkadsaa gidicem o yuzden cikmiyim dedim
Ya şimdi ben çorbaya başlıcam ta diyelimki 2 öğün vericim oğunu yaptıgım çorbayı 2 kerede vericim dımı? Ayrı başka başka yapmicammmm bide sen blendirdan geciriyomusun onları sadece çatalla eziyormusumnnn?

evet bende duydum o yararını öldürür kelimelerini ama hangisi hangisini öldürüyo bilinmez
kaynana kayınpeder kayın 2 öğün yemekten hesapla tabaklamı gider tencere ilemi :))

yok cnm tek değilim ama diğeri kursa gidiyo ondan faydası yok
hehe kız güldürdün beni sen kaç öğün yiyosun?

Anladım canm . Ya bir kahvaltı bir aksam yemeği kahvaltıda da yemek yemediğine göre Tek öğün oluyor :)) öğle yemeği de olmayınca tencerelerin biri azalıyor Allah kolaylık versin canm valla bazen ben çağanlaaa kendimize 2 kişilik yemek yapmaya bile zorlanıyorum!!

Hayırdırr yavrum nereye koşuyorsun ? İyi be yavrum evdeyim biz bugün pasayla eşimde geç geldi sıkıldık biraz hbr ler sende nerelere gittiniz bakalım ??

kızlar ben geldiimm:))ecrin canım ya nedemek son günleri falan((
biz bugünde gezmelerdeydik :))önce bahçelievlere gittik ecrin saçımı yaptırdımm:) eski kuaförümün önünden geçiyoduk bi uğrıyım dedim murat bilirsin levent pastansinin yanı derken kaş bıyık hadi röflemde olsun derken oldu bitti zeyno hanım çok sevdi orayı abileride onu sonra marmarA FORUMA GİTTİK yemek gezmek alışveriş falan geldik zeynebin pestili çıktı sanırım uyudu ona bugün file aldık armut koydum içine sevdi:))ama zeynoşum konak olmuş yarın yağla 1 1,5 saat beklet tara sonra yıka dediler 2 3 kere yapılcakmış ..
ama bugün yeme düzenimiz şaştı tabi genelde mama yedi bide meyvesini artık yarın telafi ederiz..

ya ecrincim koşuyorum derken oyundan bahsettimm:))ay bugün teknosada araba oyun seti vardı direksiyonu 200 liraymışalmadık ama bayıldım galiba ben erkek çocuğu olmalıymışımm..:)

bizden havadisler böyle kızlar yarın naparım bilmiyorum:))annem çok özlemiş zeynebi ona gidicez kesinde bilmem artık..
buarada saçımda güzel oldu sonunda bildik kuaför tamamdır yani.ama saçlarımı biraz kısa kesti artık yaza kadar kestirmiycem uzasın..
ayrıca kot aldım kendime 28 beden ben 32 beden kot aldımm(((acil zayıflamam lazım çok iriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…