huhuuuu bugün durgun buralar
gece kuzum ateşlendi 38.5 lara kadar fitil verdim bi tane sabah karşı 4tü
kızlar ben geldiimm:))ecrin canım ya nedemek son günleri falan((
biz bugünde gezmelerdeydik :))önce bahçelievlere gittik ecrin saçımı yaptırdımm:) eski kuaförümün önünden geçiyoduk bi uğrıyım dedim murat bilirsin levent pastansinin yanı derken kaş bıyık hadi röflemde olsun derken oldu bitti zeyno hanım çok sevdi orayı abileride onu sonra marmarA FORUMA GİTTİK yemek gezmek alışveriş falan geldik zeynebin pestili çıktı sanırım uyudu ona bugün file aldık armut koydum içine sevdi:))ama zeynoşum konak olmuş yarın yağla 1 1,5 saat beklet tara sonra yıka dediler 2 3 kere yapılcakmış ..
ama bugün yeme düzenimiz şaştı tabi genelde mama yedi bide meyvesini artık yarın telafi ederiz..
ya ecrincim koşuyorum derken oyundan bahsettimm:))ay bugün teknosada araba oyun seti vardı direksiyonu 200 liraymışalmadık ama bayıldım galiba ben erkek çocuğu olmalıymışımm..:)
bizden havadisler böyle kızlar yarın naparım bilmiyorum:))annem çok özlemiş zeynebi ona gidicez kesinde bilmem artık..
buarada saçımda güzel oldu sonunda bildik kuaför tamamdır yani.ama saçlarımı biraz kısa kesti artık yaza kadar kestirmiycem uzasın..
ayrıca kot aldım kendime 28 beden ben 32 beden kot aldımm(((acil zayıflamam lazım çok iriyim
Ya sana inanmıyorum bu havada okaldar yeri o ufaklikla nasıl gezdin araba vardı heralde? Levent pastanesini biliyorum ama yanındaki bayan kuaförünün hiç farkında değilim benim kuaföründe onun 1 sokak üstü sayılır :) çok yakın iyi bakalım halletmişinnn sevindim icine sönmesine resimbekliyoruz bizde görelim dımı:)
Yavrum oluyor Bebis Lerde ben karbonatli su diye
Biliyorum Konak icin şimdi arkadasım var yani oda kız annesi oda karbanat sürdün diyor
Ee rajimeee basliyacaksinnn artık benim hiç beceremeyeceğim şey
ee sen yarın da yosun yani( bende bugün arkadasa geldim hatta hala ordayim eslerin ısı vardı biz dedikoduya devam:)(
dünyam durdu kızlar
sakınan göze çöp batarmış o misal
dün gecede ateşlendi kuzum 38.5lara kadar inlemeli uyumalar bi faciaydı resmen
bu sabah dr a götürdüm üst dolunum yolu enf. olmuş ilaçları yüklendik geldik
şükür iştahı güzel yiyiyo yemezse daha kötü olurdu
dua edinde bronşite çevirmeden kıl payı kurtulalım
şuan yine 37lerde geziyo ateşi
canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl aşı oldumu acaba ondanmı dedim
dünyam durdu kızlar
ecrincim dolmuş otobüss dermişimm yok be yavrum arabayla ama şafağin arabası amaaennemdeyim oturuyoruz akşam gelicem.saçımı eklerim..sen nasılsın nereledesin.
huhuuuu bugün durgun buralar
gece kuzum ateşlendi 38.5 lara kadar fitil verdim bi tane sabah karşı 4tü
burcuu kız sen öyle uzun uzun gezerken ek gıda işini nasıl yapıon???
CANIM benim ya allahım acil şifalar versin canm umarım biranönce düzelir kuzu !!
Hi kocisle gezdin sen :)) iyi bakalım kuzu üşümesin de hastalıklar başladı yavaş yavaş az kaldı si soğukları bı atlatsaydikkk!!
Canm aksam kocislerin ısı uzun sürdü 3 te geldiler bende o saatte Çağanı çıkarmaya kıyamadimmm arkadaşda kaldık ben hala burdYim bugün eşinin dogum gunu aksam onu kutlayın gecicez yarın da annemdeyim ama burayı ihmal etmiyorum:)) bilmem tas geldimi :)))
dünyam durdu kızlar
kızlar çok şükür zeynep artık dönüyo ben sırt üstü yatırıyorum hoop dönüyoo:))çok eğleniyo tabi yerde şimdi battaniyede artık koltukta nasıl bırakırım yandım yanii:)
Çok geçmiş olsun canım...Bu ilaç işi fena..Bizde geçen hafta içmek mecburiyetinde kaldık(
Hadi gözün aydın..Benim ki de dölenip duruyo..Yere bi minder kordum..Oraya bırakıyorum...aaaaa mama sandalyem geldi bu arada:))) Artık adım atacak yer yok ...)))Minder,oyun halısı,salıncak,mama sandalyesi:))))
oturttum...Sevdi bayağı...Tarhana çorbsını da bitirdi:))) Keramet sandalyede mi bilmem:)))) Burcu mşallah valla..Ne güzel geziyon....Ben üşeniyorum bu böcüğü giydirip çıkarmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?