2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ya sana inanmıyorum bu havada okaldar yeri o ufaklikla nasıl gezdin araba vardı heralde? Levent pastanesini biliyorum ama yanındaki bayan kuaförünün hiç farkında değilim benim kuaföründe onun 1 sokak üstü sayılır :) çok yakın iyi bakalım halletmişinnn sevindim icine sönmesine resimbekliyoruz bizde görelim dımı:)
Yavrum oluyor Bebis Lerde ben karbonatli su diye
Biliyorum Konak icin şimdi arkadasım var yani oda kız annesi oda karbanat sürdün diyor
Ee rajimeee basliyacaksinnn artık benim hiç beceremeyeceğim şey
ee sen yarın da yosun yani ( bende bugün arkadasa geldim hatta hala ordayim eslerin ısı vardı biz dedikoduya devam:)(

dünyam durdu kızlar
sakınan göze çöp batarmış o misal
dün gecede ateşlendi kuzum 38.5lara kadar inlemeli uyumalar bi faciaydı resmen
bu sabah dr a götürdüm üst dolunum yolu enf. olmuş ilaçları yüklendik geldik
şükür iştahı güzel yiyiyo yemezse daha kötü olurdu
dua edinde bronşite çevirmeden kıl payı kurtulalım
şuan yine 37lerde geziyo ateşi

ecrincim dolmuş otobüss dermişimm yok be yavrum arabayla ama şafağin arabası ama aennemdeyim oturuyoruz akşam gelicem.saçımı eklerim..sen nasılsın nereledesin.

canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl aşı oldumu acaba ondanmı dedim

canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl aşı oldumu acaba ondanmı dedim

cnm aşı olduğunun gecesi hiç sorun yaşamadık,o gece biyere gitmiştik çok sıcaktı sonra dönerken otopark buz gibiydi
terledi üşüdü ondan diyorum ben
ne kadar astronot tulumuda olsa fayda etmedi heralde
aaşıdan değil cnm aşıyı o gece ateşsiz atlattık biz çok şükür

CANIM benim ya allahım acil şifalar versin canm umarım biranönce düzelir kuzu !!

ecrincim dolmuş otobüss dermişimm yok be yavrum arabayla ama şafağin arabası ama aennemdeyim oturuyoruz akşam gelicem.saçımı eklerim..sen nasılsın nereledesin.

Hi kocisle gezdin sen :)) iyi bakalım kuzu üşümesin de hastalıklar başladı yavaş yavaş az kaldı si soğukları bı atlatsaydikkk!!
Canm aksam kocislerin ısı uzun sürdü 3 te geldiler bende o saatte Çağanı çıkarmaya kıyamadimmm arkadaşda kaldık ben hala burdYim bugün eşinin dogum gunu aksam onu kutlayın gecicez yarın da annemdeyim ama burayı ihmal etmiyorum:)) bilmem tas geldimi :)))

burcuu kız sen öyle uzun uzun gezerken ek gıda işini nasıl yapıon???

canım çook çok geçmiş olsun ben 20 gün çıktı başladım çıkarmaya dr çıkar demişti soğukta olsa alışsın maşallah hergün çıkarıyorum..
ek gıda olayını genelde çıkmadan meyvesini yedirmiş oluyorum dışardada bebelac yediriyorumn ya da evde yaptığımı tupperda götürüyorum ama dün sadece 1 öğün sebze verdim mecbur mama verdim o öğündede bide meyveyide muzlu muhallebi yedirdim.
ben evde durunca kafayı çiziyorum hiç çıkmasam markete gidiyorum avm yakın eve 10 dakika bile değil oraya.sen çıkmaya nezaaman başlıycaksın

aman allah korusun diyim..
doğum günü kutlu olsun ecrincim nice yıllara girin ailecek:)
bu kaçoncı yazışım açık bitürlü tamamlayamadım saatlerc hepbişey çıktı yazdım kk beni atmış(tekrar özet yazıyorumm.

neler yapıyosunuz pastalar falan:))))))

kızlar çok şükür zeynep artık dönüyo ben sırt üstü yatırıyorum hoop dönüyoo:))çok eğleniyo tabi yerde şimdi battaniyede artık koltukta nasıl bırakırım yandım yanii:)

Çok geçmiş olsun canım...Bu ilaç işi fena..Bizde geçen hafta içmek mecburiyetinde kaldık(

kızlar çok şükür zeynep artık dönüyo ben sırt üstü yatırıyorum hoop dönüyoo:))çok eğleniyo tabi yerde şimdi battaniyede artık koltukta nasıl bırakırım yandım yanii:)

Hadi gözün aydın..Benim ki de dölenip duruyo..Yere bi minder kordum..Oraya bırakıyorum...aaaaa mama sandalyem geldi bu arada:))) Artık adım atacak yer yok ...)))Minder,oyun halısı,salıncak,mama sandalyesi:))))

ay hadi hayırlı olsun güle güle kullan nasıl oturttunmu hiç

oturttum...Sevdi bayağı...Tarhana çorbsını da bitirdi:))) Keramet sandalyede mi bilmem:)))) Burcu mşallah valla..Ne güzel geziyon....Ben üşeniyorum bu böcüğü giydirip çıkarmaya

oturttum...Sevdi bayağı...Tarhana çorbsını da bitirdi:))) Keramet sandalyede mi bilmem:)))) Burcu mşallah valla..Ne güzel geziyon....Ben üşeniyorum bu böcüğü giydirip çıkarmaya

ayy hadi sevsin yesin güzel güzel yemeğini:))bende bugün tavuk yada et suyundan yapıyım diyorum çorbasını.daha yumurtaya başlamadım yarın vericem dr 1 ay sonra demişti doldu sayılır..
gözdem üşenirsem yerimden kalkamadığım oluyo ozaman ben bunalıma giriyorum kendimi motive edip gazlıyorum:))giydiriyorum zaten çantası hazır hep içinde herşey var bide mama bez falan azsadsa dışardan alırım amann deyip çıkıyorum:))yani takmıyorumn anlıycağın.
bugünn ablama gidicem dedem zona olmuş su çiçeğinin uzantısıymış bulaşıcı olabilirmiş su çiçeği çıkarmayana oraya tabi götürmüyorum.
daha benimki işe gitmedi uyuyo bi kalksada gitse ya

Son düzenleme:
tünaydın kızlarr....denizcim ceyda nasıl oldu inşllah akşamı rahat geçirmişsinizdir..

ecrin doğum günü nasıldıı:))eğlence yüksek seviyedemiydi bu saatte kadar uyuyosuunn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…