2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merhaba kızlar , nasılsınız ?
Biz bebeğimle iyiyiz çok şükür :)

bilgem çok sevindim canım seni ben takip ediyorum zaten cinsiyeti cuma belli olcak dimi:)))aman hep iyi ol arkadaşım seneye bu zamanlar sende yok çorba yok meyve derdine düşüceksin inşllhh:))nasıl rahat geçiyomu??
baya büyümüş senin şoparr:))maşallahh kaldı 22 hafta:)

kızlar yeni çorbam düdüklüye 2 patates 2 havuç karnıbahar kabak kereviz balkabağı 4 5 yemek kaşığı kırmızı mercşmek soğan koydum 15 dakika pişirdim baktım sulu olmuş içine yağsını 2 kaşık irmiği koydum 5 6 dk kaynattım güzel oldu 1 tencere :))2 günlük yaptım ama çok oldu artık üsütüne yağ yakıp kendimizde yeriz:)

Cinsiyeti belli oldu burcu , oğlum olucak Rabbim nasip ederse..
4. ayımız bitti çok şükür..
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :)
İnşallah o güzel telaşları yaşamak nasip olur ..

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlarr
çok geçmiş olsun şimdi iyidir herhalde
bende hiç fitil falan yok ya adı ne bunun
aşı falan olurken doktor calpol die bi şurup var onu ver dedi
fitilin adı paranox cnm
işte çıkmalara başladık bi terleme bi rüzgar hasta ettik kızı
off yıldım şu hastalıklardan
kızlar çok şükür zeynep artık dönüyo ben sırt üstü yatırıyorum hoop dönüyoo:))çok eğleniyo tabi yerde şimdi battaniyede artık koltukta nasıl bırakırım yandım yanii:)
hadi gözünaydın artık daha dikkatli olman gerek
benimkide ptesiden beri dönüyo ama sadece sağ tarafa nedense bide popoyu dikiyo

ohh ne güzel oğlan geliyo topiğe demek
gelin adayları 1 yaş küçük olacak ama olsun...

bilgemm tamamına erdirsin allah güzel günler yakındır

deniz bebiş nasıl oldu

burcu sen araba hangisinden demiştin kraft hangi modeldi

denizcim aman iyi olsun maşallah ..
benim sağdan soldan dönüyo ama dönünce tekrar sırtüstü dönmüyo geri geri gidiyo:)
bugün mercimek verdim sevdi gazda yapmadı artık portakalda vericem kış bitiyo gaz yapar korkusuyla vermemiştim.
sen neler vermeye başladın.

ay maşallah demek oğlan geliyo:)demişim cuma belli olcak günlerden bile haberim yok:)))son sata göre nezaman doğum olucak.

kızlar nerdesiniz yaa ecrin gözdem deniz prize???????????????off bugün yoğurdum yok tutmadı yine(

bende yarınki çorbasına koyayım bari mercimek ee pişince naıl yapıyosun süzgeçtenmi geçiriyosun gene mercimek ekleyincede?
dolapta hiç sebzem kalmadı patatesle balkabağım var yarın onlara birde mercimek eklesem olur dimi
ben başka bişi vermiyom değişik ama kıymaya başlamayı düşünüyorum artık..
ben buralardayım cnmda rahatsızım dün sabah duş almıştım sonrada dr a götürmeye karar verdim çocuğu dışarı çıkınca oldum hasta burun tıkanıklığım var oda başağrısı yapıo

:26: Hadi ys ana kiz hastalsndiniz gecmisler olsun Kuzum yap yarın mercimek yeter malzemelerde ben sordum et tavuk 8 ay dedi şimdi suyunu vercekmisim bide dün hop organik erik verdim bide kabak tatlısı suda beklettim tadı gitsin diye 2kee
Re kaka yaptı hemde nasıl altını baskası acsa cinsiyetini anlamazdi Mercimeğinde geçirdim yani süzgeçten önce blendirdan sonra süzgeçten soğanda koy muhakkak

Sagol canm öle hareketli bir kutlama degildi pasta kestik sadece

oturttum...Sevdi bayağı...Tarhana çorbsını da bitirdi:))) Keramet sandalyede mi bilmem:)))) Burcu mşallah valla..Ne güzel geziyon....Ben üşeniyorum bu böcüğü giydirip çıkarmaya

Oh afiyet olsun kuzuya sandalyenizdee hayırlı olsun canm güzel bı olaya vesile olmuş ..

tünaydın kızlarr....denizcim ceyda nasıl oldu inşllah akşamı rahat geçirmişsinizdir..

ecrin doğum günü nasıldıı:))eğlence yüksek seviyedemiydi bu saatte kadar uyuyosuunn:)

kızlar nerdesiniz yaa ecrin gözdem deniz prize???????????????off bugün yoğurdum yok tutmadı yine(

Canm ben bu ara eve gidemiyorum gittiğim yerde yarıya kaliyor um babamiz yogun bu ara bizde kendimizi attık ev dısına bügünde annemlerdey im burda kalicam okey oynadık şimdi onlar devam ediyor ben Çağanı uyutma molası verdim ..
Su anda beni çağırıyor lar annem bırak su oyunu diyor arkadasımda burda oda o sanal alem arkadaşı nurcuya konuşuyorduk diyor bak çok meşhur oldum bizim burda ona göre :))
Alla alla niye turmuyorkiii acaba ben daha hiç fire vermedi
Bakalım böle dev edermiiii ama ısısına çok dikkat et sütun canm az fazla iliyınca olmuyor!

sğl cnm sorma ana kız hastayız
bizimkide 2 gündür mama sandalyesinde mama yerken kaka yapıo heryer zıbınları eşortmanları b.k oluyo yaa neden mama sandalyesini tercih ediyo yapmak için bilmem
yaptım çorbayı soğan koymadım oda nerden çıktı kız sadece süzgeçten geçirdim o kadar

Kızlar şöyle bi olkudum...Deniz cim tekrar geçmiş olsun...Bu cuma işe başlayacağım için temizliğe kalkıştım..Vakit bulupta giremiyorum....Ek gıda konusunda,mercimeğe 7. ay başla dedi doktor..Soğan için de aynı şeyi söyledi..Hatta ilk haftalarda soğanı tüm atıp,blendırlamadan çıkartın dedi..Sadece tadı geçicek yani..Ben kereviz yapraklarını da atıp ,çıkarıyorum mesela..Tadı çok yoğun olmasın die..Et,kıyma ve tavuk içinde 7. ay dedi...Ama et suyuna ben başladım..Çorbalar çok daha lezzetli oluyo...Kasaptan bebek için ilikli kem,k die ayırttım..Bi tek çarşambaları çıkıyomuş...Kalın kemik,sıyırıp iliğini çıkardı..2 saat soğuk suda beklettim..Kanı çıktı iyice...Kasap söyledi böyle yapılıyomuş..Sonra düdüklüde haşladım..Bildiğiniz jöle kıvamında oldu...Onu da her çorbaya bi tatlı kaşığından fazla koyma dedi doktor..Bende bi tatlı kaşığı,bi tatlo kaşığı buz kalıbına doldurup buzluğa koydum..Bi tablet çorba pişmeye yakın atıyorum içine...Yumurta verdim..Elimle veriyorum tadını alsın die...İyice eziyorum ama bugün boğazına takıldı ,ödüm patladı valla..Gözünden yaş geldi yavrumun.. Yarın kahvaltıya karıştırcam..Bi de bi gün peynir,bi gün yumurt veriliyomuş ilk hafta..Sonraları ikisi birden..Peyniride geceden suya koyuyorum...

Kahvaltıda ne veriyosunuz arkadaşlar????? Valla mutfağım hiç toplu kalmıyo..İki öğün çorba,kahvaltı, zaten benim ki yoğurt yemiyo..Çorbaya katıyorum...Meyve yemiyo,bugün suyunu tekrar denicem:))İşe başlayınca napıcam ben yaaaa....(((

gözdem iş derdi bende de var sorma ben şimdi kendi raporlarımı kullanıorum heyet meyet bulamazsam ücretsiz alcama ratık sen alamıo musun grçi öğretmensin dah bi sıkıntılı oalabilir senin için ücretsiz izn almak,bu 7 ay die bahsediosun ya 7 ay bitişini kastediosun herhalde

Ben ağustos başı doğum yaptım..Bu zamana kadar hep raporla idare ettim..Heyette aldım..artık kaçarım kalmadı..Ücretsiz alıcaktıma ama yarım gün için bi başlıyım dedim...Öğlenciyim...12 de evden çıksam,5.30 da evdeyim...2 saat bebişim uyusa..Bi kaç saat idare edilir heralde...annem bakıcak zaten..Bakıcı sıkıntım yok..Müdürle bu raporlar yüzünden takıştık..Süt iznimi verse 4.30 da evdeyim...Şansımı zorlıcam bakalım...7 ay bitince değil heralde,6 ay dolunca...Senin bebiş ne kadarlık tam olarak?? Başladın mı ek gıdaya?? Anne sütü mü alıyo?

Ay kızlar bebislerimiz ger ekten çok küçük çalışmak baya zor ama gözdem sen Allah'tan yarım gün çalışıyorsun okadar zor olmaz inşallah Allah kolaylık versin
Kızlar sizin. bebisler de kisi yabancı ayırt ediyorum artık bizimki baya baya yabancı biri akdigi zaman başlıyor ağlamaya sanki biraz yabanı olucaz hiç istemezdim keske herkeze gitse kimseyi ayırt etmeseydi

Benim kide babama takık..Görür görmez ağlıyo...Sıkta görüyo ama nie böyle yapıyo anlamıyorum( Babamda çok üzülüyo yazık...

bizde 5 eylül doğumluyuz 5 ay 20 günlük olduk, ek gıda veriorum aa çok düzenli olmuo
maşşallah kızlar anlatıo saatli falan yok bizde öle değil bi saate oturtayım dedim ama olmadı
memyi kah alıo kah almıo,
sütü desen ha keza o da öle
sabah 11 de falana meyve püresi veriorum
günde bi kerede sebze püresi
bi de yogurt vermeye çalışıorum ama yoğurt zor pekmezli olmadıkça almıo
bi de güznde en az 500cc süt almalı denilio nette falan onun için ek gıdaya çok asılmak istemiorum falan

ne olur ki günde 500 almazsa hıı?
senin iş iyi ya hiç sorun etme bence 5-6 satten bişi olmaz bencede sen olmadığın
saatte ek gıdasını verirler sen gidince de emzirirsin zaten
mam sandalyesini sen nerenk almıştın bizimki morlu olandan

cnmm çok sğl...
kahvaltı konusuna gelince ben ilk yumurtada peynirde koymuştum
ama yumurta sarısının 8de 1i kadar 10.günden sonra tamamı
ben hergün tamamını koyuyorum artık ama arkadaşlar günaşırı ver dediler onları dinleyeceğim
peyniri suda bırakman güzel bende öyle yapıyorum
kahvaltıda kibrit kutusu peynir azcık tereyağ 1 tatlı kaşığı pekmez 60 cc mama ve 2 hipp bisküvi ile hazırlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…