Merhaba kızlar , nasılsınız ?
Biz bebeğimle iyiyiz çok şükür :)
bilgem çok sevindim canım seni ben takip ediyorum zaten cinsiyeti cuma belli olcak dimi:)))aman hep iyi ol arkadaşım seneye bu zamanlar sende yok çorba yok meyve derdine düşüceksin inşllhh:))nasıl rahat geçiyomu??
baya büyümüş senin şoparr:))maşallahh kaldı 22 hafta:)
fitilin adı paranox cnmçok geçmiş olsun şimdi iyidir herhalde
bende hiç fitil falan yok ya adı ne bunun
aşı falan olurken doktor calpol die bi şurup var onu ver dedi
işte çıkmalara başladık bi terleme bi rüzgar hasta ettik kızıcanım çook çok geçmiş olsun ben 20 gün çıktı başladım çıkarmaya dr çıkar demişti soğukta olsa alışsın maşallah hergün çıkarıyorum..
ek gıda olayını genelde çıkmadan meyvesini yedirmiş oluyorum dışardada bebelac yediriyorumn ya da evde yaptığımı tupperda götürüyorum ama dün sadece 1 öğün sebze verdim mecbur mama verdim o öğündede bide meyveyide muzlu muhallebi yedirdim.
ben evde durunca kafayı çiziyorum hiç çıkmasam markete gidiyorum avm yakın eve 10 dakika bile değil oraya.sen çıkmaya nezaaman başlıycaksın
hadi gözünaydın artık daha dikkatli olman gerekkızlar çok şükür zeynep artık dönüyo ben sırt üstü yatırıyorum hoop dönüyoo:))çok eğleniyo tabi yerde şimdi battaniyede artık koltukta nasıl bırakırım yandım yanii:)
Cinsiyeti belli oldu burcu , oğlum olucak Rabbim nasip ederse..
4. ayımız bitti çok şükür..
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :)
İnşallah o güzel telaşları yaşamak nasip olur ..
bilgemm tamamına erdirsin allah güzel günler yakındır
deniz bebiş nasıl oldu
burcu sen araba hangisinden demiştin kraft hangi modeldi
denizcim aman iyi olsun maşallah ..
benim sağdan soldan dönüyo ama dönünce tekrar sırtüstü dönmüyo geri geri gidiyo:)
bugün mercimek verdim sevdi gazda yapmadı artık portakalda vericem kış bitiyo gaz yapar korkusuyla vermemiştim.
sen neler vermeye başladın.
kızlar nerdesiniz yaa ecrin gözdem deniz prize???????????????off bugün yoğurdum yok tutmadı yine(
Hadi ys ana kiz hastalsndiniz gecmisler olsun Kuzum yap yarın mercimek yeter malzemelerde ben sordum et tavuk 8 ay dedi şimdi suyunu vercekmisim bide dün hop organik erik verdim bide kabak tatlısı suda beklettim tadı gitsin diye 2keebende yarınki çorbasına koyayım bari mercimek ee pişince naıl yapıyosun süzgeçtenmi geçiriyosun gene mercimek ekleyincede?
dolapta hiç sebzem kalmadı patatesle balkabağım var yarın onlara birde mercimek eklesem olur dimi
ben başka bişi vermiyom değişik ama kıymaya başlamayı düşünüyorum artık..
ben buralardayım cnmda rahatsızım dün sabah duş almıştım sonrada dr a götürmeye karar verdim çocuğu dışarı çıkınca oldum hasta burun tıkanıklığım var oda başağrısı yapıo
aman allah korusun diyim..
doğum günü kutlu olsun ecrincim nice yıllara girin ailecek:)
bu kaçoncı yazışım açık bitürlü tamamlayamadım saatlerc hepbişey çıktı yazdım kk beni atmış(tekrar özet yazıyorumm.
neler yapıyosunuz pastalar falan:))))))
oturttum...Sevdi bayağı...Tarhana çorbsını da bitirdi:))) Keramet sandalyede mi bilmem:)))) Burcu mşallah valla..Ne güzel geziyon....Ben üşeniyorum bu böcüğü giydirip çıkarmaya
tünaydın kızlarr....denizcim ceyda nasıl oldu inşllah akşamı rahat geçirmişsinizdir..
ecrin doğum günü nasıldıı:))eğlence yüksek seviyedemiydi bu saatte kadar uyuyosuunn:)
kızlar nerdesiniz yaa ecrin gözdem deniz prize???????????????off bugün yoğurdum yok tutmadı yine(
:26:
Hadi ys ana kiz hastalsndiniz gecmisler olsun Kuzum yap yarın mercimek yeter malzemelerde ben sordum et tavuk 8 ay dedi şimdi suyunu vercekmisim bide dün hop organik erik verdim bide kabak tatlısı suda beklettim tadı gitsin diye 2kee
Re kaka yaptı hemde nasıl altını baskası acsa cinsiyetini anlamazdi Mercimeğinde geçirdim yani süzgeçten önce blendirdan sonra süzgeçten soğanda koy muhakkak
Kızlar şöyle bi olkudum...Deniz cim tekrar geçmiş olsun...Bu cuma işe başlayacağım için temizliğe kalkıştım..Vakit bulupta giremiyorum....Ek gıda konusunda,mercimeğe 7. ay başla dedi doktor..Soğan için de aynı şeyi söyledi..Hatta ilk haftalarda soğanı tüm atıp,blendırlamadan çıkartın dedi..Sadece tadı geçicek yani..Ben kereviz yapraklarını da atıp ,çıkarıyorum mesela..Tadı çok yoğun olmasın die..Et,kıyma ve tavuk içinde 7. ay dedi...Ama et suyuna ben başladım..Çorbalar çok daha lezzetli oluyo...Kasaptan bebek için ilikli kem,k die ayırttım..Bi tek çarşambaları çıkıyomuş...Kalın kemik,sıyırıp iliğini çıkardı..2 saat soğuk suda beklettim..Kanı çıktı iyice...Kasap söyledi böyle yapılıyomuş..Sonra düdüklüde haşladım..Bildiğiniz jöle kıvamında oldu...Onu da her çorbaya bi tatlı kaşığından fazla koyma dedi doktor..Bende bi tatlı kaşığı,bi tatlo kaşığı buz kalıbına doldurup buzluğa koydum..Bi tablet çorba pişmeye yakın atıyorum içine...Yumurta verdim..Elimle veriyorum tadını alsın die...İyice eziyorum ama bugün boğazına takıldı ,ödüm patladı valla..Gözünden yaş geldi yavrumun.. Yarın kahvaltıya karıştırcam..Bi de bi gün peynir,bi gün yumurt veriliyomuş ilk hafta..Sonraları ikisi birden..Peyniride geceden suya koyuyorum...
Kahvaltıda ne veriyosunuz arkadaşlar????? Valla mutfağım hiç toplu kalmıyo..İki öğün çorba,kahvaltı, zaten benim ki yoğurt yemiyo..Çorbaya katıyorum...Meyve yemiyo,bugün suyunu tekrar denicem:))İşe başlayınca napıcam ben yaaaa....(((
gözdem iş derdi bende de var sorma ben şimdi kendi raporlarımı kullanıorum heyet meyet bulamazsam ücretsiz alcama ratık sen alamıo musun grçi öğretmensin dah bi sıkıntılı oalabilir senin için ücretsiz izn almak,bu 7 ay die bahsediosun ya 7 ay bitişini kastediosun herhalde
Ay kızlar bebislerimiz ger ekten çok küçük çalışmak baya zor ama gözdem sen Allah'tan yarım gün çalışıyorsun okadar zor olmaz inşallah Allah kolaylık versin
Kızlar sizin. bebisler de kisi yabancı ayırt ediyorum artık bizimki baya baya yabancı biri akdigi zaman başlıyor ağlamaya sanki biraz yabanı olucaz hiç istemezdim keske herkeze gitse kimseyi ayırt etmeseydi
Ben ağustos başı doğum yaptım..Bu zamana kadar hep raporla idare ettim..Heyette aldım..artık kaçarım kalmadı..Ücretsiz alıcaktıma ama yarım gün için bi başlıyım dedim...Öğlenciyim...12 de evden çıksam,5.30 da evdeyim...2 saat bebişim uyusa..Bi kaç saat idare edilir heralde...annem bakıcak zaten..Bakıcı sıkıntım yok..Müdürle bu raporlar yüzünden takıştık..Süt iznimi verse 4.30 da evdeyim...Şansımı zorlıcam bakalım...7 ay bitince değil heralde,6 ay dolunca...Senin bebiş ne kadarlık tam olarak?? Başladın mı ek gıdaya?? Anne sütü mü alıyo?
Kızlar şöyle bi olkudum...Deniz cim tekrar geçmiş olsun...Bu cuma işe başlayacağım için temizliğe kalkıştım..Vakit bulupta giremiyorum....Ek gıda konusunda,mercimeğe 7. ay başla dedi doktor..Soğan için de aynı şeyi söyledi..Hatta ilk haftalarda soğanı tüm atıp,blendırlamadan çıkartın dedi..Sadece tadı geçicek yani..Ben kereviz yapraklarını da atıp ,çıkarıyorum mesela..Tadı çok yoğun olmasın die..Et,kıyma ve tavuk içinde 7. ay dedi...Ama et suyuna ben başladım..Çorbalar çok daha lezzetli oluyo...Kasaptan bebek için ilikli kem,k die ayırttım..Bi tek çarşambaları çıkıyomuş...Kalın kemik,sıyırıp iliğini çıkardı..2 saat soğuk suda beklettim..Kanı çıktı iyice...Kasap söyledi böyle yapılıyomuş..Sonra düdüklüde haşladım..Bildiğiniz jöle kıvamında oldu...Onu da her çorbaya bi tatlı kaşığından fazla koyma dedi doktor..Bende bi tatlı kaşığı,bi tatlo kaşığı buz kalıbına doldurup buzluğa koydum..Bi tablet çorba pişmeye yakın atıyorum içine...Yumurta verdim..Elimle veriyorum tadını alsın die...İyice eziyorum ama bugün boğazına takıldı ,ödüm patladı valla..Gözünden yaş geldi yavrumun.. Yarın kahvaltıya karıştırcam..Bi de bi gün peynir,bi gün yumurt veriliyomuş ilk hafta..Sonraları ikisi birden..Peyniride geceden suya koyuyorum...
Kahvaltıda ne veriyosunuz arkadaşlar????? Valla mutfağım hiç toplu kalmıyo..İki öğün çorba,kahvaltı, zaten benim ki yoğurt yemiyo..Çorbaya katıyorum...Meyve yemiyo,bugün suyunu tekrar denicem:))İşe başlayınca napıcam ben yaaaa....(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?