bizde 5 eylül doğumluyuz 5 ay 20 günlük olduk, ek gıda veriorum aa çok düzenli olmuo
maşşallah kızlar anlatıo saatli falan yok bizde öle değil bi saate oturtayım dedim ama olmadı
memyi kah alıo kah almıo,
sütü desen ha keza o da öle
sabah 11 de falana meyve püresi veriorum
günde bi kerede sebze püresi
bi de yogurt vermeye çalışıorum ama yoğurt zor pekmezli olmadıkça almıo
bi de güznde en az 500cc süt almalı denilio nette falan onun için ek gıdaya çok asılmak istemiorum falan
ne olur ki günde 500 almazsa hıı?
senin iş iyi ya hiç sorun etme bence 5-6 satten bişi olmaz bencede sen olmadığın
saatte ek gıdasını verirler sen gidince de emzirirsin zaten
mam sandalyesini sen nerenk almıştın bizimki morlu olandan
Benim kide babama takık..Görür görmez ağlıyo...Sıkta görüyo ama nie böyle yapıyo anlamıyorum( Babamda çok üzülüyo yazık...
Ay demek bu takıntı oluyor çağanda abim uzaktan severse gülüyor ama kucağına alırsa yasa dokunursa nasıl ağlıyor ne yaptıysa yok dediğin gibi sık görüyor hafta da mutla 1. 2 ama yok enteresan bu cocuklar aa baban sigara içiyormuş canm biz Abi'm sigara içtiğinden acaba kokudanmi yapıyor diye düşündük?
cnmm çok sğl...
kahvaltı konusuna gelince ben ilk yumurtada peynirde koymuştum
ama yumurta sarısının 8de 1i kadar 10.günden sonra tamamı
ben hergün tamamını koyuyorum artık ama arkadaşlar günaşırı ver dediler onları dinleyeceğim
peyniri suda bırakman güzel bende öyle yapıyorum
kahvaltıda kibrit kutusu peynir azcık tereyağ 1 tatlı kaşığı pekmez 60 cc mama ve 2 hipp bisküvi ile hazırlıyorum ben
Benim kide morlu:))) Valla 500cc süt önemli...Ben 6-7 kere emziriyorum..500 olur mu bilmem...Uyanınca emziriyorum 8 gibi..9.30- 10 gibi kahvaltı...Sonra cuk cuk:)) 1 gibi sebze, sonra cuk cuk, 6 ya kadar hep emiyo..Yoğurt yemiyo..Çorbasına katıyorum...6-7 gibi tarhana:)) 8 gibi emip uyuyo zaten... Kahvaltıyı da meyve suyuna hazırlıyodum onu da sevmedi bende ıhlamura hazılıyorum..Arada bi kaç kaşık meyve püresi tıkıyorum ağzına:)) Ben hep saatli verdim ki işe başlarsam neyi ne zaman yiyo biliyim die...
arkadaşlar oğlum kakiş yaparken sorlanıo gliseinden bahsetmiştiniz galiba naıl kullanıosunuz
günkurusu haşladım yedirdim ııı fayda etmedi
popişe zeytinyağı sürdüm ıııı olmadı
ıkına ıkına duruo alı al moru mor oluo
Hayır canım içmiyo...Ama bıyıklı:)) Bizde bıyığa yoruyoruz...Ne ağlama hemde daha görür görmez başlıyo..Bide ilk torun adam deli oluyo ama nafile...
ecrin teşekkür denicem önerini
bu arada bikaç şey daha sormak istiorum
bebşlerinizin emerken ensesi terlio mu?
bide bizimkinin bazen yatarken başının altı su gibi olmuş çarşafında kafanın yeri belli terden
ama vücuduna bakıorum yok öle bişi ter mer bu ne ola ki?
kahvaltın nasıldı senin (ben not alıorum bunları da) tarhananızda tuz yok mu peki?
Ay yazık nasıl ici gidiyordurrr babanın istediği gibi doya doya sevmemiyordurrr küçük sipalarrr :)
Canım gliserin fitil...Atıyosun kesin çözüm..Benim kide bugün yapmadıarkadaşlar oğlum kakiş yaparken sorlanıo gliseinden bahsetmiştiniz galiba naıl kullanıosunuz
günkurusu haşladım yedirdim ııı fayda etmedi
popişe zeytinyağı sürdüm ıııı olmadı
ıkına ıkına duruo alı al moru mor oluo
cnmm çok sğl...
kahvaltı konusuna gelince ben ilk yumurtada peynirde koymuştum
ama yumurta sarısının 8de 1i kadar 10.günden sonra tamamı
ben hergün tamamını koyuyorum artık ama arkadaşlar günaşırı ver dediler onları dinleyeceğim
peyniri suda bırakman güzel bende öyle yapıyorum
kahvaltıda kibrit kutusu peynir azcık tereyağ 1 tatlı kaşığı pekmez 60 cc mama ve 2 hipp bisküvi ile hazırlıyorum ben
Canım bu kansızlık belirtisiymiş haberin olsun..Bizimde öyleydi çünkü..Demir damlası kullanıyo musun??? Biraz azalıyo bi süre sonra...
Biz hiç mama kullanmıyoruz..Anne sütü alınca dr mama ,muhaleebi verme dedi..Bende elma,armut suyuna katıyorum..Bugün ıhlamura kattım..Papatya,rezene de olur dedi dr...Bende hippp bebe bisküvisi katıyorum..Peynir ya da yumurtayı elimle veriyorum içine katmıyorum...Tadını alsın die...Artık içine katıcam çünkü zor yiyo...Tarhanaya gelince kendimize yaptığımız tarhana..Ben pişirince içine tuz atıyorum bana göre tuzsuz..Marketlerde bebek tarhanası satılıyo ama ben tuzlu da olsa kendi yaptığım tarhanayı tercih ediyorum..Dr da bişey olmaz dedi...
Bugün babam aradı telfonun hoparlörünü açtım...Sesini duyunca gözlerini bi açtı...Fotoğrafını çektim..Yarın babamın doğum günü çerçeveletip vericem:))) Gözler kıpkırmızı,dudak büzük ağladım ağlıcam:))))
ecrin teşekkür denicem önerini
bu arada bikaç şey daha sormak istiorum
bebşlerinizin emerken ensesi terlio mu?
bide bizimkinin bazen yatarken başının altı su gibi olmuş çarşafında kafanın yeri belli terden
ama vücuduna bakıorum yok öle bişi ter mer bu ne ola ki?
Canım bu kansızlık belirtisiymiş haberin olsun..Bizimde öyleydi çünkü..Demir damlası kullanıyo musun??? Biraz azalıyo
Bugün babam aradı telfonun hoparlörünü açtım...Sesini duyunca gözlerini bi açtı...Fotoğrafını çektim..Yarın babamın doğum günü çerçeveletip vericem:))) Gözler kıpkırmızı,dudak büzük ağladım ağlıcam:))))
Umarım sizede faydası olur canm ya benim olgusunda aynı canm beni emerken kafası yerliyor bazı zaman da sabah kalktığında yastığı baya yerleşmiş oluyor bende bu gittiğimde sorucammmm Dr a inşallah unutmazsam .
Ay kıyamam sizinki baya hat safhada sesinden bile etkileniyor çok ilginç valla bu cocuklar bı arada dogum gunuz kutlu olsun nice beraber güzel seneleriniz olur inşallah
Canm biz bu ay gitmiyecegiz Mart 23 gibi sanırım sen bizden önce gidersin
Burcu canım , eğer 40 haftayı beklersek 11 ağustos ..ay maşallah demek oğlan geliyo:)demişim cuma belli olcak günlerden bile haberim yok:)))son sata göre nezaman doğum olucak.
bilgemm tamamına erdirsin allah güzel günler yakındır
deniz bebiş nasıl oldu
burcu sen araba hangisinden demiştin kraft hangi modeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?