2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Benim kide morlu:))) Valla 500cc süt önemli...Ben 6-7 kere emziriyorum..500 olur mu bilmem...Uyanınca emziriyorum 8 gibi..9.30- 10 gibi kahvaltı...Sonra cuk cuk:)) 1 gibi sebze, sonra cuk cuk, 6 ya kadar hep emiyo..Yoğurt yemiyo..Çorbasına katıyorum...6-7 gibi tarhana:)) 8 gibi emip uyuyo zaten... Kahvaltıyı da meyve suyuna hazırlıyodum onu da sevmedi bende ıhlamura hazılıyorum..Arada bi kaç kaşık meyve püresi tıkıyorum ağzına:)) Ben hep saatli verdim ki işe başlarsam neyi ne zaman yiyo biliyim die...

Benim kide babama takık..Görür görmez ağlıyo...Sıkta görüyo ama nie böyle yapıyo anlamıyorum( Babamda çok üzülüyo yazık...

Ay demek bu takıntı oluyor çağanda abim uzaktan severse gülüyor ama kucağına alırsa yasa dokunursa nasıl ağlıyor ne yaptıysa yok dediğin gibi sık görüyor hafta da mutla 1. 2 ama yok enteresan bu cocuklar aa baban sigara içiyormuş canm biz Abi'm sigara içtiğinden acaba kokudanmi yapıyor diye düşündük?

Hayır canım içmiyo...Ama bıyıklı:)) Bizde bıyığa yoruyoruz...Ne ağlama hemde daha görür görmez başlıyo..Bide ilk torun adam deli oluyo ama nafile...

deniz tekrara geçmiş ola
bu kahvaltı olayında tatlı tuzlu hepsini karıştırıp mı veriosun yağı herhalde eritip veriosun yiyene kadar donmuo dimi

kahvaltın nasıldı senin (ben not alıorum bunları da) tarhananızda tuz yok mu peki?

arkadaşlar oğlum kakiş yaparken sorlanıo gliseinden bahsetmiştiniz galiba naıl kullanıosunuz

günkurusu haşladım yedirdim ııı fayda etmedi
popişe zeytinyağı sürdüm ıııı olmadı
ıkına ıkına duruo alı al moru mor oluo

Canm gecen bizde zorlandık baya güvenilir bir markadan sızma zeytin yağı alıp 1 çay kasığı verdim ve hemen netice verdi yavrum nasıl rahatladı sende dene istersen bı

ecrin teşekkür denicem önerini
bu arada bikaç şey daha sormak istiorum
bebşlerinizin emerken ensesi terlio mu?

bide bizimkinin bazen yatarken başının altı su gibi olmuş çarşafında kafanın yeri belli terden
ama vücuduna bakıorum yok öle bişi ter mer bu ne ola ki?

Canım bu kansızlık belirtisiymiş haberin olsun..Bizimde öyleydi çünkü..Demir damlası kullanıyo musun??? Biraz azalıyo bi süre sonra...

kahvaltın nasıldı senin (ben not alıorum bunları da) tarhananızda tuz yok mu peki?

Biz hiç mama kullanmıyoruz..Anne sütü alınca dr mama ,muhaleebi verme dedi..Bende elma,armut suyuna katıyorum..Bugün ıhlamura kattım..Papatya,rezene de olur dedi dr...Bende hippp bebe bisküvisi katıyorum..Peynir ya da yumurtayı elimle veriyorum içine katmıyorum...Tadını alsın die...Artık içine katıcam çünkü zor yiyo...Tarhanaya gelince kendimize yaptığımız tarhana..Ben pişirince içine tuz atıyorum bana göre tuzsuz..Marketlerde bebek tarhanası satılıyo ama ben tuzlu da olsa kendi yaptığım tarhanayı tercih ediyorum..Dr da bişey olmaz dedi...

Ay yazık nasıl ici gidiyordurrr babanın istediği gibi doya doya sevmemiyordurrr küçük sipalarrr :)

Bugün babam aradı telfonun hoparlörünü açtım...Sesini duyunca gözlerini bi açtı...Fotoğrafını çektim..Yarın babamın doğum günü çerçeveletip vericem:))) Gözler kıpkırmızı,dudak büzük ağladım ağlıcam:))))

Canım gliserin fitil...Atıyosun kesin çözüm..Benim kide bugün yapmadı((

Tereyağ nası eriyo??? Bi de ne marka aldın??? Kemik suyuna başladın mı???

gözdem sizin nasıldı emerkenmi terliodu kafası yatıncamı ve geçti mi bu durum acaba kan testi mi yaptırsak

Umarım sizede faydası olur canm ya benim olgusunda aynı canm beni emerken kafası yerliyor bazı zaman da sabah kalktığında yastığı baya yerleşmiş oluyor bende bu gittiğimde sorucammmm Dr a inşallah unutmazsam .

Ay kıyamam sizinki baya hat safhada sesinden bile etkileniyor çok ilginç valla bu cocuklar bı arada dogum gunuz kutlu olsun nice beraber güzel seneleriniz olur inşallah

ecrin ne zman gidiceksin doktora

Ben sordum...Kansızlık belirtisi dedi....Demir ilacını veriyorum korkumdan...Biraz azaldı ama emerken hala terliyo...Ama eskisi kadar çok değil.....Vücudu terlemiyo ama....

Günaydın kızlar ..

ay maşallah demek oğlan geliyo:)demişim cuma belli olcak günlerden bile haberim yok:)))son sata göre nezaman doğum olucak.
Burcu canım , eğer 40 haftayı beklersek 11 ağustos ..
Ama planlı sezeryan olucak .. 38 . haftayı geçince her an alabilirler , o yüzden temmuz sonu gibi gözüküyor ..
Temmuzun 20 sinden sonra ..
Rabbim o günleri gösterir inşallah ..

bilgemm tamamına erdirsin allah güzel günler yakındır

deniz bebiş nasıl oldu

burcu sen araba hangisinden demiştin kraft hangi modeldi

prizeprize , çok teşekkür ederimm..
4. ay bitti , daha çok var ama olsun , gelir o günlerde inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…