2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ben sordum...Kansızlık belirtisi dedi....Demir ilacını veriyorum korkumdan...Biraz azaldı ama emerken hala terliyo...Ama eskisi kadar çok değil.....Vücudu terlemiyo ama....

Hadi ya üzüldüm şimdi gerçi hu ara şükür cagan da eskiye göre daha iyi belki vizede kan damlası iyi gelmiştir
Ya oğlumun burnu çok tikali yavrum zor nefes alıyor bugün 2 seferde öldürdü yarım Dr. Una götürsem ilaç veririmi ki

deniz tekrara geçmiş ola
bu kahvaltı olayında tatlı tuzlu hepsini karıştırıp mı veriosun yağı herhalde eritip veriosun yiyene kadar donmuo dimi
cnm tuzlu olan ne ki
peyniri diyosan onun en az tuzlusundan alıp geceden suya koyarsan bişi olmaz
yağıda eritmiyorum mama ile hazırladığım için kahvaltısını mamanın suyunu çok sıcak yapıyorum ve karıştırırken eriyo tereyağda ve yiyene kadarda donmuyo
Canım gliserin fitil...Atıyosun kesin çözüm..Benim kide bugün yapmadı((

Tereyağ nası eriyo??? Bi de ne marka aldın??? Kemik suyuna başladın mı???
kemik suyuna başlamadım cnm ben tereyağını trabzondan getirtmiştik kendimize ondan kullanıyorum
nasıl erittiğimide yukarıda yazdım okursun cicim

kızzz neden planlı sezeryan kii?????????

Canım istersen götür gene de bizim de öyleydi dr agötürdüğümüzde hiç bi şey veemem dedi...Kullandığımız okyanus suları var ya babyfizzz onun spreyini verdi..Püskürtmeli olduğundan daha kolay etki ediyo...Sonra pompayla çekiyorum...Kalkıp adına baktım sana yazabilmek için: Sinomarin.....Günde 3 defa birer sprey....Al bi dene....

canm çok sağoll da ben 2 gündür sinemorin i kullanıyorum çağanın burnu 2 ay önce yine tıkanmıştıı bunu vermiştii ben de şimdi yine başladım kullanmaya beni öksürük kotrkuttu ama sabah 1 kaea öksürdü bidaha öksürmedii annemde götürme diyor baklaım bu gecekii durumuna bağlıyımm. ama o pompa işe yarıyormu ben burnunu temizleyemiyorumm bi damla zaten bişeyde sokturmuyorr pompa için işe yramaz demişti ARKADAŞ BENDE ALMAMIŞTIM SENİNKİ İŞE YARIYORSA MARLKASINI YAZARMISIN yarın alıyım.

burcuu hayırdır yavrum ya sen bu kadarr sürüdrmezdin ayrılığıı bilgisayarın bozuldu desem gece esinin cepten de girerdinnn???

Canım hiç temizlemiyo musun??? Damla bi işe yaramaz o zaman...Bizde otri bebe var..Onunla temizlemek için biraz uzun çekmek gerekiyo ki benim ki delleniyo o zamana kadar..Bende denemek için vee pmpa aldım..Narçiçeği..Ucuz 4 milyon mu ne..Marketlerde bile var..O benim kurtarıcım..Bence hemen al dene..Benim kide tek tük öksürüyodu özgür bey ,bronşit salgın sakın getirme dedi..Ihlamur ver dedi...Ihlamur yap içir..İi geliyo..Genzini,burnunu açıyo..Ama pompayı mutlaka al..O tıkanıklık nereye gidecek..Bronşları dolar allah korusun...

burcuuuu çok teşekkür ederim cnmm

o ne kız narçiçeği,bizimkide burnuna dokundurtmuyo otribebeyi

burcuuuu çok teşekkür ederim cnmm

o ne kız narçiçeği,bizimkide burnuna dokundurtmuyo otribebeyi

Ay çok yaşa..Güldürdün beni...Rengi ayol narçiçeği:))))))

Kızlar su anda kivinindeee zamanı âm hiç yediren duymadım yasak mı ? Acaba

Kivi,çilek yok canım bi yaşına kadar...Kivi en alerjik olanlardan..Dr verme dedi..Listede yazıyo zaten verilmeyeceklerde:))

Kivi,çilek yok canım bi yaşına kadar...Kivi en alerjik olanlardan..Dr verme dedi..Listede yazıyo zaten verilmeyeceklerde:))

valla bende model sandım eşime telf söyledim eve alıp gelince anladım rengini dediğini:) ay yaptım şimdi çok tepki vermedi çok bişey çıkmadı ama 1 tane olsa baya bir sümük çıktıı yavrumun minik burnundan..
hıı.. bir arkadaş dedii banada niye vermiyosun diyee dr sormadan veremm dedimm gerçektenn bu cocuklara sormadan hiçbirşey yapmamkk lazımm ben bilmiyordum mesala iyiki sormusum sağol .

kız peki burada ''Bende denemek için vee pmpa aldım..Narçiçeği..Ucuz 4 milyon mu ne..Marketlerde bile var..O benim kurtarıcım'' yazan bu yazın ne anlama geliyo ben hala anlaöış değilim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…