Ben sordum...Kansızlık belirtisi dedi....Demir ilacını veriyorum korkumdan...Biraz azaldı ama emerken hala terliyo...Ama eskisi kadar çok değil.....Vücudu terlemiyo ama....
cnm tuzlu olan ne kideniz tekrara geçmiş ola
bu kahvaltı olayında tatlı tuzlu hepsini karıştırıp mı veriosun yağı herhalde eritip veriosun yiyene kadar donmuo dimi
kemik suyuna başlamadım cnm ben tereyağını trabzondan getirtmiştik kendimize ondan kullanıyorumCanım gliserin fitil...Atıyosun kesin çözüm..Benim kide bugün yapmadı((
Tereyağ nası eriyo??? Bi de ne marka aldın??? Kemik suyuna başladın mı???
Günaydın kızlar ..
Burcu canım , eğer 40 haftayı beklersek 11 ağustos ..
Ama planlı sezeryan olucak .. 38 . haftayı geçince her an alabilirler , o yüzden temmuz sonu gibi gözüküyor ..
Temmuzun 20 sinden sonra ..
Rabbim o günleri gösterir inşallah ..
prizeprize , çok teşekkür ederimm..
4. ay bitti , daha çok var ama olsun , gelir o günlerde inşallah ..
Hadi ya üzüldüm şimdi gerçi hu ara şükür cagan da eskiye göre daha iyi belki vizede kan damlası iyi gelmiştir
Ya oğlumun burnu çok tikali yavrum zor nefes alıyor bugün 2 seferde öldürdü yarım Dr. Una götürsem ilaç veririmi ki
Denizzzzz,yavrunla nice senelere inşallllahhhhh.....Öpüyorum ikinizide...
Canım istersen götür gene de bizim de öyleydi dr agötürdüğümüzde hiç bi şey veemem dedi...Kullandığımız okyanus suları var ya babyfizzz onun spreyini verdi..Püskürtmeli olduğundan daha kolay etki ediyo...Sonra pompayla çekiyorum...Kalkıp adına baktım sana yazabilmek için: Sinomarin.....Günde 3 defa birer sprey....Al bi dene....
Deniz ailenle nice sağlıklı ve mutlu yılların olsun
canm çok sağoll da ben 2 gündür sinemorin i kullanıyorum çağanın burnu 2 ay önce yine tıkanmıştıı bunu vermiştii ben de şimdi yine başladım kullanmaya beni öksürük kotrkuttu ama sabah 1 kaea öksürdü bidaha öksürmedii annemde götürme diyor baklaım bu gecekii durumuna bağlıyımm. ama o pompa işe yarıyormu ben burnunu temizleyemiyorumm bi damla zaten bişeyde sokturmuyorr pompa için işe yramaz demişti ARKADAŞ BENDE ALMAMIŞTIM SENİNKİ İŞE YARIYORSA MARLKASINI YAZARMISIN yarın alıyım.
Canım hiç temizlemiyo musun??? Damla bi işe yaramaz o zaman...Bizde otri bebe var..Onunla temizlemek için biraz uzun çekmek gerekiyo ki benim ki delleniyo o zamana kadar..Bende denemek için vee pmpa aldım..Narçiçeği..Ucuz 4 milyon mu ne..Marketlerde bile var..O benim kurtarıcım..Bence hemen al dene..Benim kide tek tük öksürüyodu özgür bey ,bronşit salgın sakın getirme dedi..Ihlamur ver dedi...Ihlamur yap içir..İi geliyo..Genzini,burnunu açıyo..Ama pompayı mutlaka al..O tıkanıklık nereye gidecek..Bronşları dolar allah korusun...[/QUO
Canm çok sagol ya ayrıntılı yazmışinnn doğru ama dokundurmuyorr cagan zaten görünürde bisey yok burun ici okadar etliki:) bisey göremiyoruz ama tikali çok zor nefes alıyor hemen alıp denicem
Canım hiç temizlemiyo musun??? Damla bi işe yaramaz o zaman...Bizde otri bebe var..Onunla temizlemek için biraz uzun çekmek gerekiyo ki benim ki delleniyo o zamana kadar..Bende denemek için vee pmpa aldım..Narçiçeği..Ucuz 4 milyon mu ne..Marketlerde bile var..O benim kurtarıcım..Bence hemen al dene..Benim kide tek tük öksürüyodu özgür bey ,bronşit salgın sakın getirme dedi..Ihlamur ver dedi...Ihlamur yap içir..İi geliyo..Genzini,burnunu açıyo..Ama pompayı mutlaka al..O tıkanıklık nereye gidecek..Bronşları dolar allah korusun...
burcuuuu çok teşekkür ederim cnmm
o ne kız narçiçeği,bizimkide burnuna dokundurtmuyo otribebeyi
Kızlar su anda kivinindeee zamanı âm hiç yediren duymadım yasak mı ? Acaba
Canım hiç temizlemiyo musun??? Damla bi işe yaramaz o zaman...Bizde otri bebe var..Onunla temizlemek için biraz uzun çekmek gerekiyo ki benim ki delleniyo o zamana kadar..Bende denemek için vee pmpa aldım..Narçiçeği..Ucuz 4 milyon mu ne..Marketlerde bile var..O benim kurtarıcım..Bence hemen al dene..Benim kide tek tük öksürüyodu özgür bey ,bronşit salgın sakın getirme dedi..Ihlamur ver dedi...Ihlamur yap içir..İi geliyo..Genzini,burnunu açıyo..Ama pompayı mutlaka al..O tıkanıklık nereye gidecek..Bronşları dolar allah korusun...[/QUO
Canm çok sagol ya ayrıntılı yazmışinnn doğru ama dokundurmuyorr cagan zaten görünürde bisey yok burun ici okadar etliki:) bisey göremiyoruz ama tikali çok zor nefes alıyor hemen alıp denicem
Babası oyalasın sen bi kaç kere çektir bak derinlerden neler geliyo:)))
Ay çok yaşa..Güldürdün beni...Rengi ayol narçiçeği:))))))
Kivi,çilek yok canım bi yaşına kadar...Kivi en alerjik olanlardan..Dr verme dedi..Listede yazıyo zaten verilmeyeceklerde:))
Canım hiç temizlemiyo musun??? Damla bi işe yaramaz o zaman...Bizde otri bebe var..Onunla temizlemek için biraz uzun çekmek gerekiyo ki benim ki delleniyo o zamana kadar..Bende denemek için vee pmpa aldım..Narçiçeği..Ucuz 4 milyon mu ne..Marketlerde bile var..O benim kurtarıcım..Bence hemen al dene..Benim kide tek tük öksürüyodu özgür bey ,bronşit salgın sakın getirme dedi..Ihlamur ver dedi...Ihlamur yap içir..İi geliyo..Genzini,burnunu açıyo..Ama pompayı mutlaka al..O tıkanıklık nereye gidecek..Bronşları dolar allah korusun...
Ay çok yaşa..Güldürdün beni...Rengi ayol narçiçeği:))))))
Kivi,çilek yok canım bi yaşına kadar...Kivi en alerjik olanlardan..Dr verme dedi..Listede yazıyo zaten verilmeyeceklerde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?