2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

cnm burnunu açık tutuyosun değilmi?ateşininde devamlı ölç..
bu arada bencede artık başlatın
bak ben artık kıymaya başlıyacam benim dr demedi ama ağustos annelerinde çoğu annenin dr u başlattı 6.aydan sonra
bu arada dişlerde huzursuz eder çok onun içinde jel kullan cnm

kız peki burada ''Bende denemek için vee pmpa aldım..Narçiçeği..Ucuz 4 milyon mu ne..Marketlerde bile var..O benim kurtarıcım'' yazan bu yazın ne anlama geliyo ben hala anlaöış değilim :))))

Allah allah nesini anlamadınız??:)) Gayet nett.....veee: Markası , narçiçeği: rengi :)))) Deniz çok hoşsun....

Kızlar ya kaçıncı ayda kahvaltı olayı başlıyor? Özgür bey bana kahvaltı halkında hiçbirşeyi demedi?

Bence de başla...6 ay dolmuş..Zaten tam anlamıyla kahvaltıya başlaman 15 günü bulur....Önce ıhlamura bisküvi ez ver...Hippp almanı öneririm bu arada...Diğerlerinde katkı maddesi var..Hipp organik...Sonra 1 çay kaşığı pekmez kat... Sonra peynir...Geceden suya konulmuş....Bu arada azcık veriyosun..Ben elimle tattırdım başlarda....Şimdi karıştırıyorum..Sonra yumurta sarısı....Gene elimle tattırdım başlarda....Şimdi karıştırıyorum...Sonra tereyağ,bi çay kaşığı....Şimdi bunların hepsini veriyorum..Haftayada azar azar ceviz eklicem....Bir tam cevize kadar çıkıcakmışız...Sonra tahıl eklicem..Bu kadarrr:))))

Deniz var mı bi eksiklik bu kahvaltıda.....Bi de iki öğün çorba veriyorum...Yoğurdu içine katıyorum..Ayrıca öğün olarak vermiyorum..Meyve de yemiyo zaten ..Suyunu ver.yorum....

1- gözdem hipp olan ne biskivü herhalde dimi ıhlamur faln yok demi beişler için normal aktarda satılan ıhlamuru mu kulanıosun?

2- ya benimki çok düzensiz yiyo bu aralar meyvesini sebzesini çok aza verebilriorum size zahmet şu öğünlerinizi saat saat yazabilir miziniz benimki 5 saat bişey yemeden durmuşlğu var arada iki dakka bi memeiş alıosa alıo ve aç kaldığını düşünüorum

3- hazır kavanoz mamlarından neleri kullanıosunuz ?

4- bi de berk sırtüstü durunca ayaklarını yere vuruo hep topukları acıo diye düşünüorum sizde de var mı öle durum?

5- mama sandalyesinde oturmak istio 2. kademeye getiriorum onda bile öne eğili bi de tepsiye tutumnarak güç alıo ama bende oturtmak istemiorum tam ne zaman net oturtabilriz siz oturtuo musunuz ?(daha çizlge yapamadım ayın 5 inde 6 ayımız bitio bu arada

6- ve bi daha hamilelik düşünüo musunuz?

evettt istediğin sorudan başlayabilirsiniz kolay gelsin başarılar :))))

Öğretmenim adımı nereye yazıcam?? ( bunu bana hep sorarlar da)
1:)Hipp bisküvi...Ihlamur bildiğimiz ıhlamur..Bebişe özel değil
2.) Her şeyimiz saatli..İşe başlayacağım için bi düzen oturrttu..1,5 satte bir besliyorum...En geç 2 satte..
3.) Hazır kavanoz hiçbişey kullanmadım..Kullanmıcam da...
4.) Benim kide aynı ayağına panduf giydiriyorum o yüzden..
5.) Oturtuyorum..Sende oturtabilirsin...
6.) Hamilelik düşünüyorum::ben doğal yolla hamile kaldım..Bi daha kalırsam da hayır demem:))

gözdem tebrikler 95.5 dan 100 verdim sana ha bi de kırmızı kalem kullanabilir miyim vardı dimi hala var mı o?

notunuda 2 ve 5 sorulardan kırdım

2.ci soruda 1.5 -2 saatte veriosun ama yiyomu optimum faydayı sağlayabilio musn
5. soruda ise destekli mi desteksiz mi oturtuosun ve maksimum ne kadar süre oturtuosun

ama sözlüde bunları telafi ediceğine eminim::))

eksiksiz bi kahvaltı cn devam et...
bende yarın cevize başlayacam
bu arada bende hipp bsküvi kullanıyom

1 bebeklere özel ıhlamur yok hipp bebek bisküvisi evet bende ondan kullanıyorum
2.9 10 arası kahvaltı 1 2 arası çorba 5te yoğurt yada meyve uyumadan 90 cc mama 8 9 arası kaşık maması 11.30 devam sütü
3.hazır kavanoz maması kullanmaya karşıyım ama dr a gittiğimizde meyve saatine denk gelirse hazır alıp kocişimin odasında yediriveriyorum severekte yiyiyo
4.aynen ayakları ve kafasını çok vuruyo benimkide bende kalın panduf giydiriyorum sorun olmuyo kafasının altınada yumuşak battaniye
5.benimkide pek mama sandalyesinde uzun süre kalmaya dayanamıyo oda kendini öne çekiyo tepside hele bişi varsa uzanmak için pırtladığı bile oluyo :))))
bizimki desteksiz 1 dk kendi durabiliyo en uzun max.ama genelde yamuluyo bi tarafa
6.evet düşünüyorum ama kızım hele bi 2 yaşına gelsin
offf çok zorlu ve yorucu bi sınavdı gün içindekilerin özetini geçtim gibi bişi ayol..
hocam ne zaman açıklıyacaksınız sonuçları????

Ecrin benim doktorumda Özgür bey..Bana da ilk olarak iki öğün çorbayı oturt dedi ama ben saatleri kafamda oturtabilmek ve demir damlasını verebilmek adına kahvaltıya başladım..Önce kahvaltı değildi tabiii..Elma suyuna bi bisküvi koyuyodum ağzı tatlansın die,damladan sonra...İki öğün çorbayı oturtmak hiçte kolay değil bu arada...Sabahki öğünü mü yavaş yavaş bisküvi sayısını arttırdım,eklemeler yaptım kahvaltı oldu...Zamanı düzenlemek adına başladığım çok ii oldu die düşünüyorum...Sana tavsiyem bu şekkilde hemen başlaman....8 gibi emiyo,9.30 gibi kahvaltı..Tekrar emiyo..1 gibi sebze püresi( Yoğurdu içine katıyorum)) Sonra emiyo..6.30 gibi tarhana çorbası,8 gibi emip uyuyo...Kaşık maması,muhallebi yokkk...

Ecrin o damlayı yakasına damlatma bence daha kötü oluyo..Yattığı yere yakın bi yere damlat..Feci gözleri yakıyo..Ben bile dayanamadım...Şurup ne verdi bu arada??

Canm benimkinin saatleri belli değil emdigiiiii icin sen çalıştığın icin saatli olmadı önemli ama bizim icin okadar önemli değil çünkü ben çalısmayı artık düşünmüyor um damlayida sabah emzirdikten 45 dak sonra veriyorum bı 45 dakika sonrada emıyor sorun olmuyor su çorbayı oturturum bide kahvaltı sitesine girmeyelim hiç biz sizin gibi erken kalkmıyoruz 11 oluyor cogu zaman :)

Ecrin o damlayı yakasına damlatma bence daha kötü oluyo..Yattığı yere yakın bi yere damlat..Feci gözleri yakıyo..Ben bile dayanamadım...Şurup ne verdi bu arada??

Canm dikkat etmedim eşim damlatti aksam üstü sabah dikkat ederim . Fitil verdim aksam üstü bir kasık ta şurubunu yavrum 2 gündür ilk defa düzgün uyudu tabi damlada var
Peditu s. CANIM şurubun adı sabah aksam 1 çay kasığı dedi t âm 5 gün ver 5 Gunden fazla sakın verme dedi

ecrin kızım sana 100 üzerinden 100 verdim

deniz kızm sana da yıldızlı 100

ama gözdemm sölüye kalkıcak ve kannat kullanıcam :)))

burcunun işi sor görünüo bakıcaz

şaka bi yana arkadaşlar teşeşkkürler çok yardımcı olsunuz

ecrin valla bizim olması biraz zor ayda yılda bi görüşüoruz kocamla artı benim canım da pek istemior bu normalmi sizlerde nasıl durum?
kendiğinden olursa olur ama tedavi için erken henüz

Canım nesi var tam olarak??Bende mi alsam şu peditustan...Hala grip gibi...Bide prospektüsünde ne yazıyo?? Ne için yani bu şurup?? Çok sordum kusura bakma..

Canım nesi var tam olarak??Bende mi alsam şu peditustan...Hala grip gibi...Bide prospektüsünde ne yazıyo?? Ne için yani bu şurup?? Çok sordum kusura bakma..

A aşkolsun gözdem nedemek o öle istediğin kadar sor ben de az soru sormuyorum:)
Canm bizim burnumuz tikali tek tukde öksürüğümüz var sanırım içe akıyor çünkü burundan disari bı akıntı yok bunlardan sebepte huysuzuz yani en belirgini burun tıkanıklığı seninkinin tam neyi var? canm benimki günde 1. 2 kere öldürüyor diye çağırmadı ateşi çıkarsa veya öksürüğü çoğalırsa hemen getir dedi.Bide bitki cayı ıhlamur yarıya papatya. Ya ver dedi yumuşatsın diye birkaç kadik

Ca nm cocuklar o kadar yoruyor ki çok normal isteksiz olman bı yardımcın yoksa bende öğleyim valla
Bendede çok erken canm

Bizde öksürük yok,hapşırık var:))) Bide burnu tıkalııı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…