Kızlar ya kaçıncı ayda kahvaltı olayı başlıyor? Özgür bey bana kahvaltı halkında hiçbirşeyi demedi?
bizim dr 5.5 ta başlattı
Cogunluk beni emdigiiiii icin mı vermedi acaba ?
Ya cagan çok huysuz Dr aradım hala donuceklet bana ne yapacağımı şaşırdım canımı acıyor acaba sırf burnu tikali diye bu kadar huysuzluk yaparmi yavr nasıl ağlıyor
kız peki burada ''Bende denemek için vee pmpa aldım..Narçiçeği..Ucuz 4 milyon mu ne..Marketlerde bile var..O benim kurtarıcım'' yazan bu yazın ne anlama geliyo ben hala anlaöış değilim :))))
Kızlar ya kaçıncı ayda kahvaltı olayı başlıyor? Özgür bey bana kahvaltı halkında hiçbirşeyi demedi?
Allah allah nesini anlamadınız??:)) Gayet nett.....veee: Markası , narçiçeği: rengi :)))) Deniz çok hoşsun....
Bence de başla...6 ay dolmuş..Zaten tam anlamıyla kahvaltıya başlaman 15 günü bulur....Önce ıhlamura bisküvi ez ver...Hippp almanı öneririm bu arada...Diğerlerinde katkı maddesi var..Hipp organik...Sonra 1 çay kaşığı pekmez kat... Sonra peynir...Geceden suya konulmuş....Bu arada azcık veriyosun..Ben elimle tattırdım başlarda....Şimdi karıştırıyorum..Sonra yumurta sarısı....Gene elimle tattırdım başlarda....Şimdi karıştırıyorum...Sonra tereyağ,bi çay kaşığı....Şimdi bunların hepsini veriyorum..Haftayada azar azar ceviz eklicem....Bir tam cevize kadar çıkıcakmışız...Sonra tahıl eklicem..Bu kadarrr:))))
Deniz var mı bi eksiklik bu kahvaltıda.....Bi de iki öğün çorba veriyorum...Yoğurdu içine katıyorum..Ayrıca öğün olarak vermiyorum..Meyve de yemiyo zaten ..Suyunu ver.yorum....
1- gözdem hipp olan ne biskivü herhalde dimi ıhlamur faln yok demi beişler için normal aktarda satılan ıhlamuru mu kulanıosun?
2- ya benimki çok düzensiz yiyo bu aralar meyvesini sebzesini çok aza verebilriorum size zahmet şu öğünlerinizi saat saat yazabilir miziniz benimki 5 saat bişey yemeden durmuşlğu var arada iki dakka bi memeiş alıosa alıo ve aç kaldığını düşünüorum
3- hazır kavanoz mamlarından neleri kullanıosunuz ?
4- bi de berk sırtüstü durunca ayaklarını yere vuruo hep topukları acıo diye düşünüorum sizde de var mı öle durum?
5- mama sandalyesinde oturmak istio 2. kademeye getiriorum onda bile öne eğili bi de tepsiye tutumnarak güç alıo ama bende oturtmak istemiorum tam ne zaman net oturtabilriz siz oturtuo musunuz ?(daha çizlge yapamadım ayın 5 inde 6 ayımız bitio bu arada
6- ve bi daha hamilelik düşünüo musunuz?
evettt istediğin sorudan başlayabilirsiniz kolay gelsin başarılar :))))
Öğretmenim adımı nereye yazıcam?? ( bunu bana hep sorarlar da)
1:)Hipp bisküvi...Ihlamur bildiğimiz ıhlamur..Bebişe özel değil
2.) Her şeyimiz saatli..İşe başlayacağım için bi düzen oturrttu..1,5 satte bir besliyorum...En geç 2 satte..
3.) Hazır kavanoz hiçbişey kullanmadım..Kullanmıcam da...
4.) Benim kide aynı ayağına panduf giydiriyorum o yüzden..
5.) Oturtuyorum..Sende oturtabilirsin...
6.) Hamilelik düşünüyorum::ben doğal yolla hamile kaldım..Bi daha kalırsam da hayır demem:))
1- gözdem hipp olan ne biskivü herhalde dimi ıhlamur faln yok demi beişler için normal aktarda satılan ıhlamuru mu kulanıosun?
2- ya benimki çok düzensiz yiyo bu aralar meyvesini sebzesini çok aza verebilriorum size zahmet şu öğünlerinizi saat saat yazabilir miziniz benimki 5 saat bişey yemeden durmuşlğu var arada iki dakka bi memeiş alıosa alıo ve aç kaldığını düşünüorum
4- bi de berk sırtüstü durunca ayaklarını yere vuruo hep topukları acıo diye düşünüorum sizde de var mı öle durum?
5- mama sandalyesinde oturmak istio 2. kademeye getiriorum onda bile öne eğili bi de tepsiye tutumnarak güç alıo ama bende oturtmak istemiorum tam ne zaman net oturtabilriz siz oturtuo musunuz ?(daha çizlge yapamadım ayın 5 inde 6 ayımız bitio bu arada
2.canım ben 2 saatte bir emziriyorum yoğurt uda mesala beni emiyor 2 saat sonra yoğurdunu yiyor aradan 1 saat geçmeden yine beni emmek istiyor sonra 2 saatte bi emmeye devam meyve püreleride aynı şekill dr. 3 saatte hatta 4 saatte bir yemesi gerekir artık demişti ama benimki asla 2 saatten fazla beklemiyor maalesef..biz bugün ilk çorbamıza başladık ama 7 kaşıktan fazla içmedi ..
3.canım bende hiç kullanmadım mecbur olmadığım sürece de kullanmayı düşünmüyorum.
4.evet bizimm paşada vuruyor ama canı acısa tepki veiri diye düşünüyorumm o halinden gayett menun:)
5. 6.ayımızdayız artık oturtabilirsinnn bence ben oturtuyorum tabiki destekli çünkü desteksiz oturamıyor artık yavaş yavaş alışmalarıı gerekiyor tabikii saatlerce değil..
6.valla şu anda tabikii düşünmüyorum ama dersen ki çok emin korunuyormusun hayır çok iyi korunmuyorum çünkü tüp bebk benim oğlum normal yolla olmadı ama dr. olabilir dedi çünkü hiçbir sorun bulunamadı şu anda yada uzunsüreli bir tedaviyle çocuk düşünmüyorum ama kendiliğinden gelirse başım üstüne:)
peki sen düşünüyormusuun canım?
cnm burnunu açık tutuyosun değilmi?ateşininde devamlı ölç..
bu arada bencede artık başlatın
bak ben artık kıymaya başlıyacam benim dr demedi ama ağustos annelerinde çoğu annenin dr u başlattı 6.aydan sonra
bu arada dişlerde huzursuz eder çok onun içinde jel kullan cnm
evet canım devamlı spreyini sıkıyorum dünden beride burun aspiratörümü adı emin değilim:)onunla çekiyorum .oo maaşallahh size siz erkencisiniz canım ben çorbaya bugün başladım yukardada yazdım 7 kaşık içtii sadece dr.uyla konuştum bugün bir şurup bide yakasına damlatmak için nefes açıcı bi damla verdi kahvaltıyı sorum çorba yı günde 2 öğüne oturt ondan sonra şu anda siizn için erken dedii..
canım bakıyorum bir kabarma yok dişlerimizde anne sütü emen çocuklarda genelde 9 ayında çıkarmışş öle demişlerdii..
Allah allah nesini anlamadınız??:)) Gayet nett.....veee: Markası , narçiçeği: rengi :)))) Deniz çok hoşsun....
Bence de başla...6 ay dolmuş..Zaten tam anlamıyla kahvaltıya başlaman 15 günü bulur....Önce ıhlamura bisküvi ez ver...Hippp almanı öneririm bu arada...Diğerlerinde katkı maddesi var..Hipp organik...Sonra 1 çay kaşığı pekmez kat... Sonra peynir...Geceden suya konulmuş....Bu arada azcık veriyosun..Ben elimle tattırdım başlarda....Şimdi karıştırıyorum..Sonra yumurta sarısı....Gene elimle tattırdım başlarda....Şimdi karıştırıyorum...Sonra tereyağ,bi çay kaşığı....Şimdi bunların hepsini veriyorum..Haftayada azar azar ceviz eklicem....Bir tam cevize kadar çıkıcakmışız...Sonra tahıl eklicem..Bu kadarrr:))))
Deniz var mı bi eksiklik bu kahvaltıda.....Bi de iki öğün çorba veriyorum...Yoğurdu içine katıyorum..Ayrıca öğün olarak vermiyorum..Meyve de yemiyo zaten ..Suyunu ver.yorum....
canım yazdıklarını not alıcam şimdi ama dr. başlama dedi ayrıntılı yazdım yukarıda o yüzden sanırım ancak bidahaki ay başlıcaz biz kahvaltıya. gözdem sen de özgür beye gidiyordun demi yani dr.ıumuz aynı?
ecrin dişlerini kontrol edio musu n çağanın
dişleri çıkıosa ondan da huysuzlanabilir
yok canım ya bir kabarma kabarma olmadan da rahatsız edermiki bilmiyorumm
eksiksiz bi kahvaltı cn devam et...Allah allah nesini anlamadınız??:)) Gayet nett.....veee: Markası , narçiçeği: rengi :)))) Deniz çok hoşsun....
Ecrin benim doktorumda Özgür bey..Bana da ilk olarak iki öğün çorbayı oturt dedi ama ben saatleri kafamda oturtabilmek ve demir damlasını verebilmek adına kahvaltıya başladım..Önce kahvaltı değildi tabiii..Elma suyuna bi bisküvi koyuyodum ağzı tatlansın die,damladan sonra...İki öğün çorbayı oturtmak hiçte kolay değil bu arada...Sabahki öğünü mü yavaş yavaş bisküvi sayısını arttırdım,eklemeler yaptım kahvaltı oldu...Zamanı düzenlemek adına başladığım çok ii oldu die düşünüyorum...Sana tavsiyem bu şekkilde hemen başlaman....8 gibi emiyo,9.30 gibi kahvaltı..Tekrar emiyo..1 gibi sebze püresi( Yoğurdu içine katıyorum)) Sonra emiyo..6.30 gibi tarhana çorbası,8 gibi emip uyuyo...Kaşık maması,muhallebi yokkk...
Ecrin o damlayı yakasına damlatma bence daha kötü oluyo..Yattığı yere yakın bi yere damlat..Feci gözleri yakıyo..Ben bile dayanamadım...Şurup ne verdi bu arada??
Canm dikkat etmedim eşim damlatti aksam üstü sabah dikkat ederim . Fitil verdim aksam üstü bir kasık ta şurubunu yavrum 2 gündür ilk defa düzgün uyudu tabi damlada var
Peditu s. CANIM şurubun adı sabah aksam 1 çay kasığı dedi t âm 5 gün ver 5 Gunden fazla sakın verme dedi
Canım nesi var tam olarak??Bende mi alsam şu peditustan...Hala grip gibi...Bide prospektüsünde ne yazıyo?? Ne için yani bu şurup?? Çok sordum kusura bakma..
Canım nesi var tam olarak??Bende mi alsam şu peditustan...Hala grip gibi...Bide prospektüsünde ne yazıyo?? Ne için yani bu şurup?? Çok sordum kusura bakma..
ecrin kızım sana 100 üzerinden 100 verdim
deniz kızm sana da yıldızlı 100
ama gözdemm sölüye kalkıcak ve kannat kullanıcam :)))
burcunun işi sor görünüo bakıcaz
şaka bi yana arkadaşlar teşeşkkürler çok yardımcı olsunuz
ecrin valla bizim olması biraz zor ayda yılda bi görüşüoruz kocamla artı benim canım da pek istemior bu normalmi sizlerde nasıl durum?
kendiğinden olursa olur ama tedavi için erken henüz
A aşkolsun gözdem nedemek o öle istediğin kadar sor ben de az soru sormuyorum:)
Canm bizim burnumuz tikali tek tukde öksürüğümüz var sanırım içe akıyor çünkü burundan disari bı akıntı yok bunlardan sebepte huysuzuz yani en belirgini burun tıkanıklığı seninkinin tam neyi var? canm benimki günde 1. 2 kere öldürüyor diye çağırmadı ateşi çıkarsa veya öksürüğü çoğalırsa hemen getir dedi.Bide bitki cayı ıhlamur yarıya papatya. Ya ver dedi yumuşatsın diye birkaç kadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?