2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ecrin gözdem geçmiş olsun
ecrin niye kullandın ki o ilacı husursuzluk için mi

Sagol canm yalnız bu aradaaaa ben de çok kötü grip oluyorum biz bisey kullanabiliyormuyuz grip icin?
Yok yavrum çok tikali cagan yavrum zor nefes alıyor tetük de öksürüğümüz var
Hi bu arada çizelgen hayırlı olsun :)

Bizde öksürük yok,hapşırık var:))) Bide burnu tıkalııı:))

Aa bizdede var hapsirik ama genelde damladan sonra ay bilmemki canm sen bilirsin ama istersen sen yine bir özgür beyle konus bizim akıntıdan dolayı öksürük oluyor diye düşündük onun dışındada aynısorunlari büyük ihtimalle sanada verecek bu şurubu .

teşekkürler sonunda yapabildim çizelgeyi
bizde de bazen hapşırık oluo mamiiş yerken kafası biraz terlio falan ondandır die
düşündüm çok önemsemedim açıkcası

gözdem ecrin ikinizede geçmiş olsun

ecrin ağrı kesici olarak parol alabilirsin onu biliorum ama başka bi ilac alabilir misin bilmiorum
ben soğuk algınlığında acile gitmiştim parolun serumunu vermişlerdi çok ii gelmmişti

gözdemm kız sebze çorbasının içine yoğurtmu koyuyon.kız bulamaç gübü olmuyomu yaa
yoğurdun ayrı tadını bilmeside lazım ama hbrin olsun

Sagol canm evet ağrı kesiciyi biliyorum âma gribe bise ociliyormu diye merak ettim gece ıhlamur ada cayı c vitamini pastil hepsini stokladimmmm şükür şimdi daha iyiy im geceye göre ama boğazım fena ilerlerse ben de bir serum taktiririm artık.

Gözdem Allah razı olsun senden ya dünden beri sana dua ediyorum hbr in olsun su wee konusunda uyardın beni cocuğumun burnu yavaş yavaş açılıyor

yaa kimseciklerr yok artıkk burda dışarıda çıkamıyoruz hastalıktan sebepp canım sıkıldııı uffff siz nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz?

Gözdem Allah razı olsun senden ya dünden beri sana dua ediyorum hbr in olsun su wee konusunda uyardın beni cocuğumun burnu yavaş yavaş açılıyor
şu wee ile otri bebe arasında çok fark varmı
kuzular merhaba ..ecrin gözdem deniz prize kaynatmışsınz annemlerdeyiz tam okuyamadım akşam gelicemm..öpüyorum hepinizi..

bekliyoz kuşum seni çok özlettin valla

Kızlar cagan çorbayı yemiyor e haklı da tuz suz hiçbirşeye benzemiyor tadı ne yapmicammmm sizinkiler tuzsuuzmu yiyor? Azıcık atıp tadlandirsam olmazmı bizim yediğim iz tarhanayı sapirdatarK yedi :) ama ona yaptığımı öğürdü Dr niye yasak dedi sakıncası ne onuda bilmiyorum uff(

ecrin ne koyuysoun ki sebze olarak ben içine tatlı bi sebze de koyuyorum havuç balkabağı gibi ffalan

deniz 90 cc mama ve devam sütü veriorum demişssin, mama ne devamsütü ne aynı şey değil mi ve gün boyu sadaece 90 cc mi veriosun mama?

Canm ilk olarak patates havuç pirinç koydum yani var havuç ama sevmedi cagan çok şükür herseyi tatmak isteyen bı bebek ama tadını sevmezse asla yemiyor tatlı bisey veriyoruz devamını vermezsek ağlıyor :)

kızlar devamsızlıuktan kaldım dim:))ablma kahvaltıya geldim zeynep uyudu hemen geliyim yazıyım dedim geçmişten alıntı almıyorum bende hepinizi çokı özledim valla hep bişey çıktı tam yazıcakken(ama özledim ben ypkken hepinizde toplanmışsınız:))

kızlar ben herşeyi veriyorum hatta dün köfte patates yapmıştık verdim yedi:))bugün portakal verdim günlük 420 cc mama içiyo..
sabah ıhlamur değilde mamasına yapıyorum kahvaltıyı içine 1 yumurta sarısı peynir cicibebe keçiboynuzu pekmezi koyuyorum :))
kavanoz maması veriyorum ben aralarda hipp organik erik var çok hgüzel dondurucuda eriklerim var bahçeden aslında onlarlada yapıcam dün şefatli muz vewrdim sevdi.:))

ecrincim senide çook özledim çağancım hastalanmış burnu tıkalıymış ben chicconun burun aspiratörünü almıştım ilk iyiydide şimdi pek kullanmıyorum burnunu havlu kağıdı sivriltip öylr temizliyorum:))şimdi nasıl oldu..

gözdemm okula başlamışsın nasıl gidiyo düzene oturttunmu??

denizcim sen nasılsınn???????
prize senin sorduğun son soruya gelince bebek gelirse okey ama bizde sizin gibi gelmesi için hiçbi icraat yok:)))))))))eğer leylekler getirirse olurr hahahah ...benimde içimden hiçnişey yapmak gelmiyo ne yalan söyliyim inşllh d
üzelir diyimm..

dün hastralandım yine geçen ayda 29 da olmuştum düzene girdi sanırımm..
yeğenim yanımda şirinleri seyredicem deyip kafamı ütülüyo ((

Canm ilk olarak patates havuç pirinç koydum yani var havuç ama sevmedi cagan çok şükür herseyi tatmak isteyen bı bebek ama tadını sevmezse asla yemiyor tatlı bisey veriyoruz devamını vermezsek ağlıyor :)

kuzum ben içine herşeyi koyuyorum valla mercimek pirinç kabak balkabğı havuç karnıbahar kerevzi patates havuç:))ay ne iğrenç diyosundur ama tadı çok güzel oluyo valla:))
ama tarhana içmiyo artrık zeynep sevmiyo malesef..
bende emziği reçele batırıyorum ay nasıl çekiyo devamı gelicek sanıpp:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…