ecrin gözdem geçmiş olsun
ecrin niye kullandın ki o ilacı husursuzluk için mi
Bizde öksürük yok,hapşırık var:))) Bide burnu tıkalııı:))
Ay kızlar çok uykum geldii...Yatıyom .....aaaa benim okuldan havadislerim vardı..Yarın anlatırım.....
Burcuyu özledim yaaaaaaa
Sagol canm yalnız bu aradaaaa ben de çok kötü grip oluyorum biz bisey kullanabiliyormuyuz grip icin?
Yok yavrum çok tikali cagan yavrum zor nefes alıyor tetük de öksürüğümüz var
Hi bu arada çizelgen hayırlı olsun :)
Ecrin benim doktorumda Özgür bey..Bana da ilk olarak iki öğün çorbayı oturt dedi ama ben saatleri kafamda oturtabilmek ve demir damlasını verebilmek adına kahvaltıya başladım..Önce kahvaltı değildi tabiii..Elma suyuna bi bisküvi koyuyodum ağzı tatlansın die,damladan sonra...İki öğün çorbayı oturtmak hiçte kolay değil bu arada...Sabahki öğünü mü yavaş yavaş bisküvi sayısını arttırdım,eklemeler yaptım kahvaltı oldu...Zamanı düzenlemek adına başladığım çok ii oldu die düşünüyorum...Sana tavsiyem bu şekkilde hemen başlaman....8 gibi emiyo,9.30 gibi kahvaltı..Tekrar emiyo..1 gibi sebze püresi( Yoğurdu içine katıyorum)) Sonra emiyo..6.30 gibi tarhana çorbası,8 gibi emip uyuyo...Kaşık maması,muhallebi yokkk...
teşekkürler sonunda yapabildim çizelgeyi
bizde de bazen hapşırık oluo mamiiş yerken kafası biraz terlio falan ondandır die
düşündüm çok önemsemedim açıkcası
gözdem ecrin ikinizede geçmiş olsun
ecrin ağrı kesici olarak parol alabilirsin onu biliorum ama başka bi ilac alabilir misin bilmiorum
ben soğuk algınlığında acile gitmiştim parolun serumunu vermişlerdi çok ii gelmmişti
şu wee ile otri bebe arasında çok fark varmıGözdem Allah razı olsun senden ya dünden beri sana dua ediyorum hbr in olsun su wee konusunda uyardın beni cocuğumun burnu yavaş yavaş açılıyor
kuzular merhaba ..ecrin gözdem deniz prize kaynatmışsınz annemlerdeyiz tam okuyamadım akşam gelicemm..öpüyorum hepinizi..
şu wee ile otri bebe arasında çok
Canm ben diğer markayı kullanmadığım icin yorum yapmicammmm 2 si arasında ama aynıdır heralde çok basit bu sistem sonuçta
Bide kuzunun resimlerini istiyorum ya merak ediyorum valla okurum üstüne hem hiç nazarım değmez benim
kuzular merhaba ..ecrin gözdem deniz prize kaynatmışsınz annemlerdeyiz tam okuyamadım akşam gelicemm..öpüyorum hepinizi..
Kızlar cagan çorbayı yemiyor e haklı da tuz suz hiçbirşeye benzemiyor tadı ne yapmicammmm sizinkiler tuzsuuzmu yiyor? Azıcık atıp tadlandirsam olmazmı bizim yediğim iz tarhanayı sapirdatarK yedi :) ama ona yaptığımı öğürdüDr niye yasak dedi sakıncası ne onuda bilmiyorum uff (
ecrin ne koyuysoun ki sebze olarak ben içine tatlı bi sebze de koyuyorum havuç balkabağı gibi ffalan
deniz 90 cc mama ve devam sütü veriorum demişssin, mama ne devamsütü ne aynı şey değil mi ve gün boyu sadaece 90 cc mi veriosun mama?
şu wee ile otri bebe arasında çok
Canm ben diğer markayı kullanmadığım icin yorum yapmicammmm 2 si arasında ama aynıdır heralde çok basit bu sistem sonuçta
Bide kuzunun resimlerini istiyorum ya merak ediyorum valla okurum üstüne hem hiç nazarım değmez benim
ecrincim koyucam artık cnm bugün yarın koyarım cicim..Kızlar cagan çorbayı yemiyor e haklı da tuz suz hiçbirşeye benzemiyor tadı ne yapmicammmm sizinkiler tuzsuuzmu yiyor? Azıcık atıp tadlandirsam olmazmı bizim yediğim iz tarhanayı sapirdatarK yedi :) ama ona yaptığımı öğürdüDr niye yasak dedi sakıncası ne onuda bilmiyorum uff (
cnm balkabağı koy tatlansın çorba
o daha tuzun tadını bilmiyoki tuzsuz gelsin sana tuzsuz geliyodur o
ecrin ne koyuysoun ki sebze olarak ben içine tatlı bi sebze de koyuyorum havuç balkabağı gibi ffalan
deniz 90 cc mama ve devam sütü veriorum demişssin, mama ne devamsütü ne aynı şey değil mi ve gün boyu sadaece 90 cc mi veriosun mama?
cnm mama ile devam sütü aynı şey biyerde öyle biyerde öyle yazmışım
ayrıca hayır sadece 90cc mama değil günde ama 500ü bulamıyorum 300 400 arasında kalıyoruz..
ecrincim koyucam artık cnm bugün yarın koyarım cicim..
cnm balkabağı koy tatlansın çorba
o daha tuzun tadını bilmiyoki tuzsuz gelsin sana tuzsuz geliyodur o
cnm mama ile devam sütü aynı şey biyerde öyle biyerde öyle yazmışım
ayrıca hayır sadece 90cc mama değil günde ama 500ü bulamıyorum 300 400 arasında kalıyoruz..
canım ben evde yapılan çorbadan veriyorum tabi tuz konmuş oluyo annemde yapıldığında aama ben yaparken koymuyorum..bende balkabağı koyuyorumm
Canm ilk olarak patates havuç pirinç koydum yani var havuç ama sevmedi cagan çok şükür herseyi tatmak isteyen bı bebek ama tadını sevmezse asla yemiyortatlı bisey veriyoruz devamını vermezsek ağlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?