2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bi tutam tuzdan bişey olurmu acaba bende tarhanayı öylrü-e verdim ama pek sevmiyo tuzlu tuzsuz yarım peynir koyup deniycem ..

bak biz gözdemle yapıyoruz çok güzel oluyo yoğurdu tencered sulandır 1 kasseden fazla içine patates kabak havuç koy pişir blendrdan geçir içine 1 kaşık pirinçte koy enfes oluyo:)))baktın çok sulu 1 kaşık irmikle koyulaştır bi dene çok sevicek bak gör:))

ecrincim geçmiş olsum ya canım..emzirdiğin için ne verir doktor acaba.tam kış dikkat etmek lazım bende kendimi korumuyorum yanıyorum diye evde cıbıldak geziyorum valla:))))))inşllh hastalanmam..

neyse küçük ayşenin arkadaşı geldi karşı komşunın kızı unuttular bilgisayarı:
))ama diğer kız bana bakıyo sürekli ayy tırstımm:))))))

ecrin mama sandalyelerini aldık biri kırıkmış birinin tepsisi yok diğerininde kılıfı:)))ikisininde emniyet kemerii hahah birleştirdim bitane sağlam yaptım bende ama emniyet kemeri bulamadım nerden almak lazım acaba..

ecrin mama sandalyelerini aldık biri kırıkmış birinin tepsisi yok diğerininde kılıfı:)))ikisininde emniyet kemerii hahah birleştirdim bitane sağlam yaptım bende ama emniyet kemeri bulamadım nerden almak lazım acaba..

oo maaşalllahh yavrumm hoşgeldinnn valla hepimizin gözü ekranlarda kaldıı bu ne kadarr gezmekk anlamdım ben valla? dedimm kocişi yaskladıı heralde artıkk girmiyorrr:) maaşallahh zeynoma yeme sorunu olmayan çocuk süper vallaa...
evet cnm rahatsızlandık biraz ay şimdide bir huysuz ter içinde kaldım sayesindee mız mız ne yapsam yaranamadım valla.
valla çoğumuz aynı şekiliz dediğimm gibii tüm mesayii kuzulara:) bende birkaç güne kadar bekliyorum bakalım düzenli olmaya devam edicem mi?

oo kız nasıl onların tadı gzüell oluyorr ? uff bana çok zor geldi şu ek gıdaya geçmekk çağan hıysuz diye tüm enerjimi alıyor bide bunlar benii baya zorlucak başına geçsem basit 2 dakka ama düşüncesi yoruyorr:)
ay nasıl ağız tadı var el kadar şeylerinnn ne verirsekk yeseslse yaaa...

yazıyorum canım şimdiii yapıcammm bıde böyle deniyiim bugünde tarhanayıı denicemm umarım sever.
sende öle dene bakalımmm biizmki peynirii çok seviyorbiz kahvaltı yaparken nasıl istiyor yarım dilim versem yicekkk tuzlu ya bide ne anlar diyor kızlarr tuzzdan valla anlıyor bu küçük adam..

ecrincim geçmiş olsum ya canım..emzirdiğin için ne verir doktor acaba.tam kış dikkat etmek lazım bende kendimi korumuyorum yanıyorum diye evde cıbıldak geziyorum valla:))))))inşllh hastalanmam..

sağoll canm bende öyleyim valla ondan değil ama salgın var yavrum herkez aynııı.. man dikkatt et cnm hastalanmayalımmm bu kuzularr çok şey bekliyor bizdenn:)

neyse küçük ayşenin arkadaşı geldi karşı komşunın kızı unuttular bilgisayarı:
))ama diğer kız bana bakıyo sürekli ayy tırstımm:))))))

ee yavrumm sende artıkk git evineee nasıll bir ebnerji,n varr anlamak zor valla ben haftada 2 gün çıksamm bidaha çıkaramıyor beni kimse dışarııı...

:))) iyii 1 tane çıkmışş ortaya baya çabadan sonraaa ablann 3 taneyii niye almış yanlız onu anlamadımm:) canım çok zor her sene 2 model çıkarıyolar ve ondan öncekilerinnn parçalarını bulamıyorsun anladığım kadarıyla ama sen yine internetten gir bak servis numarasına hangi markaysa sandalyee 3 marka oldu ama olsun artıkk:) bi şansını dnee sor abakalım belki vardır ellerinde...

gözdem beni eklermisin face ine buğra efe nin resimlerinide görmek istiyorumm cagan sarayoglu adına ikimizin resmi var ..

evetttt sonunndaaa tanıştıkk kuzuyla çok şükürrr canım maaşallahh prensesee çok tatlıı ve çokk kokoşsunuz :) rabbiimm nazarlardan saklasınn mutluluğunuzu daimm etsinnnn.....

hehe kokoş yetiştiriyom kızımı
amin cnm Allah her bebeği nazarlardan saklasın inş.. hiçbirimizin ağzının tadı bozulmasın

ecrincim valla şaka gibi şimdide anneme geldik ben duramam evde diyorum ya ..
çok şükür yiyenr bebek kolay ama burda tekrar köfte patates verdim kustu zilli
canım ya inşllh biranönce geçer mızmızlığı düşünserne kendinden birazcık hasta olunca nası keyifsiz oluyoruz.

canım 2 tane birinin koltuğu kırık ama tepsisi var diğeri tepsi yyok kılıf var:))bilmece gibii:))

Burcu yavrum senin koca kaçda geliyor ? Sen hala geziyosun bu ara kahvaltıya talim akşamları heralde hi :) saka bo yana gez bakalım Allah tan annen ablan aynı yerdesiniz sen baya zorlanırsın yoksa git gel yollarda kız sen nasıl yedirdin kuzuma onları küçük parçalar halinde mı ? Maasallah 1 yaşındaki cocuk muamelesi tapıyorsun zeyno ma !

ya çok kötüyüm annem ablamlar yemeği yapıp kaplara koyuyolar okadar gıcığım kalk koy diyolar o bile zor geliyo onlar hazırlıyo çıkımı:))olmayıncada kahvaltı yada pratik şeyler eve yakın balıkçım var pişiriyo getiriyo:))yok çatalla ezip veriyorum ama bu sefer kustu ya toktuda bende hata..

yakınız yoksa çıkarmam ama soğukta olsa 10 15 dk çıkarın diyo ya dr lar alışsın sarıyorum 20 si çıktığından beri çıkarıyorum..
sen özgür beye nezaman gidiceksin.

Tek tek alıntı yapamadım kızlar..Fena yorgunum..Yarın sabah veli toplantım var....Arada gelip bebişimi emzirmem lazım...Sonra gene git((Bu arada süt sağıyorum gündüze....Yarın kabul edilirse pazartesinden itibaren sabahçı olcam..Dua edin de sorun çıkmasın kızlar...

Duygu cum bebişin çok tatlı..Allah bağışlasın.. Otri bebeyle vee nin farkını sormuşsun...Herkes otri bebe çok güzel die anlattı bbende aldım ama bence hiç kullanışlı değil..Vee daha basit..Benim oğlum cozutmadan işi bitiriyorum..Otri bebeyi burnuna bile sokturmuyo...Yoğurdtan bahsetmişsin..Keşke olum yese de bende ayrı verebilsem...Çaresizlkten katıp katıştırıyorum..

Ecrin benim çorbalarda çok lezzetli oluyo..Kalanını içiyoruz bile...Biliyosun benim oğlum ek gıda konusunda bana kök söktürdü....Şimdi biraz yiyo Allaha şükürler olsun...Ben yoğurdu burcunun dediği gibi katmıyorum...Önce sebzeleri haşlıyorum..Yeşil,sarı,turuncu kuralını göz ardı etmeden...İçinde bu renklerden mutlaka bulunuyo..Havuç ve balkabağı değişmez ..Mutlaka var içinde..Brokoli,kereviz,karnabahar,patates...Kışın olan bütün sebzeleri koyuyorum..Piştikten sonra blendırlayıp ( başka türlü yemiyo,alışana kadar mecbur kaldım)) içine bi ça kaşığı irmik katıyorum...İyice piştikten sonra yoğurda bi çay kaşığı z.yağ katıp,iyice karıştırıp çorbaya katıorum..Bi nevi terbiye..Bi taşım,1-2 dk kaynatıyorum yoğurtla...Yani yoğurdu pişirmiyorum vitamini ölmesin die..Bi daha da yoğurt yedirmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…