Kızlar cagan çorbayı yemiyor e haklı da tuz suz hiçbirşeye benzemiyor tadı ne yapmicammmm sizinkiler tuzsuuzmu yiyor? Azıcık atıp tadlandirsam olmazmı bizim yediğim iz tarhanayı sapirdatarK yedi :) ama ona yaptığımı öğürdüDr niye yasak dedi sakıncası ne onuda bilmiyorum uff (
Sagol canm yalnız bu aradaaaa ben de çok kötü grip oluyorum biz bisey kullanabiliyormuyuz grip icin?
Yok yavrum çok tikali cagan yavrum zor nefes alıyor tetük de öksürüğümüz var
Hi bu arada çizelgen hayırlı olsun :)
ecrincim koyucam artık cnm bugün yarın koyarım cicim..
cnm balkabağı koy tatlansın çorba
o daha tuzun tadını bilmiyoki tuzsuz gelsin sana tuzsuz geliyodur o
ya biizm yediğimizi yiyip bunu yemiyince ondan dedim tuzsuz diye yemiyor heralde bide balkabağını deniyimm bakalımm.
ok canım bekliyorummmm
kızlar devamsızlıuktan kaldım dim:))ablma kahvaltıya geldim zeynep uyudu hemen geliyim yazıyım dedim geçmişten alıntı almıyorum bende hepinizi çokı özledim valla hep bişey çıktı tam yazıcakken(ama özledim ben ypkken hepinizde toplanmışsınız:))
kızlar ben herşeyi veriyorum hatta dün köfte patates yapmıştık verdim yedi:))bugün portakal verdim günlük 420 cc mama içiyo..
sabah ıhlamur değilde mamasına yapıyorum kahvaltıyı içine 1 yumurta sarısı peynir cicibebe keçiboynuzu pekmezi koyuyorum :))
kavanoz maması veriyorum ben aralarda hipp organik erik var çok hgüzel dondurucuda eriklerim var bahçeden aslında onlarlada yapıcam dün şefatli muz vewrdim sevdi.:))
ecrincim senide çook özledim çağancım hastalanmış burnu tıkalıymış ben chicconun burun aspiratörünü almıştım ilk iyiydide şimdi pek kullanmıyorum burnunu havlu kağıdı sivriltip öylr temizliyorum:))
prize senin sorduğun son soruya gelince bebek gelirse okey ama bizde sizin gibi gelmesi için hiçbi icraat yok:)))))))))eğer leylekler getirirse olurr hahahah ...benimde içimden hiçnişey yapmak gelmiyo ne yalan söyliyim inşllh d
üzelir diyimm..
dün hastralandım yine geçen ayda 29 da olmuştum düzene girdi sanırımm..
yeğenim yanımda şirinleri seyredicem deyip kafamı ütülüyo((
kuzum ben içine herşeyi koyuyorum valla mercimek pirinç kabak balkabğı havuç karnıbahar kerevzi patates havuç:))ay ne iğrenç diyosundur ama tadı çok güzel oluyo valla:))
ama tarhana içmiyo artrık zeynep sevmiyo malesef..
bende emziği reçele batırıyorum ay nasıl çekiyo devamı gelicek sanıpp:)
bi tutam tuzdan bişey olurmu acaba bende tarhanayı öylrü-e verdim ama pek sevmiyo tuzlu tuzsuz yarım peynir koyup deniycem ..
bak biz gözdemle yapıyoruz çok güzel oluyo yoğurdu tencered sulandır 1 kasseden fazla içine patates kabak havuç koy pişir blendrdan geçir içine 1 kaşık pirinçte koy enfes oluyo:)))baktın çok sulu 1 kaşık irmikle koyulaştır bi dene çok sevicek bak gör:))
ecrincim geçmiş olsum ya canım..emzirdiğin için ne verir doktor acaba.tam kış dikkat etmek lazım bende kendimi korumuyorum yanıyorum diye evde cıbıldak geziyorum valla:))))))inşllh hastalanmam..
neyse küçük ayşenin arkadaşı geldi karşı komşunın kızı unuttular bilgisayarı:
))ama diğer kız bana bakıyo sürekli ayy tırstımm:))))))
ecrin mama sandalyelerini aldık biri kırıkmış birinin tepsisi yok diğerininde kılıfı:)))ikisininde emniyet kemerii hahah birleştirdim bitane sağlam yaptım bende ama emniyet kemeri bulamadım nerden almak lazım acaba..
kızım face podyumlarına çıkmıştır.. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
evetttt sonunndaaa tanıştıkk kuzuyla çok şükürrr canım maaşallahh prensesee çok tatlıı ve çokk kokoşsunuz :) rabbiimm nazarlardan saklasınn mutluluğunuzu daimm etsinnnn.....
oo maaşalllahh yavrumm hoşgeldinnn valla hepimizin gözü ekranlarda kaldıı bu ne kadarr gezmekk anlamdım ben valla? dedimm kocişi yaskladıı heralde artıkk girmiyorrr:) maaşallahh zeynoma yeme sorunu olmayan çocuk süper vallaa...
evet cnm rahatsızlandık biraz ay şimdide bir huysuz ter içinde kaldım sayesindee mız mız ne yapsam yaranamadım valla.
valla çoğumuz aynı şekiliz dediğimm gibii tüm mesayii kuzulara:) bende birkaç güne kadar bekliyorum bakalım düzenli olmaya devam edicem mi?
oo kız nasıl onların tadı gzüell oluyorr ? uff bana çok zor geldi şu ek gıdaya geçmekk çağan hıysuz diye tüm enerjimi alıyor bide bunlar benii baya zorlucak başına geçsem basit 2 dakka ama düşüncesi yoruyorr:)
ay nasıl ağız tadı var el kadar şeylerinnn ne verirsekk yeseslse yaaa...
dimi mama yada memede ne rahatmış..tabi ya ilk tadı alıyo bi değişiyo yüzleri ..deneye deneye neyi sevdiğini bulucağız.
yazıyorum canım şimdiii yapıcammm bıde böyle deniyiim bugünde tarhanayıı denicemm umarım sever.
sende öle dene bakalımmm biizmki peynirii çok seviyorbiz kahvaltı yaparken nasıl istiyor yarım dilim versem yicekkk tuzlu ya bide ne anlar diyor kızlarr tuzzdan valla anlıyor bu küçük adam..
bennde dünmüydü ne kendi peynirimden verdim çok sevdi nası bağırdi ver diye:)inşllah sever tarhanayı vitaminli ben yarın deniycem içine ekmekte koyuyorum.
sağoll canm bende öyleyim valla ondan değil ama salgın var yavrum herkez aynııı.. man dikkatt et cnm hastalanmayalımmm bu kuzularr çok şey bekliyor bizdenn:)
küçük çocuklarla görüşmemek lazım kimi görsem çocuğu rahatsızmış sende dikkat et canım..şimdi nasılsın
ee yavrumm sende artıkk git evineee nasıll bir ebnerji,n varr anlamak zor valla ben haftada 2 gün çıksamm bidaha çıkaramıyor beni kimse dışarııı...
:)))))))))
:))) iyii 1 tane çıkmışş ortaya baya çabadan sonraaa ablann 3 taneyii niye almış yanlız onu anlamadımm:) canım çok zor her sene 2 model çıkarıyolar ve ondan öncekilerinnn parçalarını bulamıyorsun anladığım kadarıyla ama sen yine internetten gir bak servis numarasına hangi markaysa sandalyee 3 marka oldu ama olsun artıkk:) bi şansını dnee sor abakalım belki vardır ellerinde...
Burcu yavrum senin koca kaçda geliyor ? Sen hala geziyosun bu ara kahvaltıya talim akşamları heralde hi :) saka bo yana gez bakalım Allah tan annen ablan aynı yerdesiniz sen baya zorlanırsın yoksa git gel yollarda kız sen nasıl yedirdin kuzuma onları küçük parçalar halinde mı ? Maasallah 1 yaşındaki cocuk muamelesi tapıyorsun zeyno ma !
kızım face podyumlarına çıkmıştır.. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?