2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Bu arada sebze çorbalarını bi gün irmikli,bi gün pirinçli yapıyorum...Yoğurdu aynı şekilde katıyorum..Akşam da tarhana yiyo..Tuz için çok sakıncalı die biliyorum..Henüz onların böbrekleri tuzu süzemiyo çünkü:))

gözldem tarhananızı yaparken tuz koymamış mıydınız bende vermek istiorum ama sanki tuz vardı bizimkinde

Bak sen parmak kadar çocukla het gün gezmeye üsenmiyosunnnn yemeği kaba koymaya üsenmiyosunnnn hi evin en küçüğü sendin dımı hala nazlaniyorsun onlara:) ee her kez nazının geçtiğine !!
E yavrum tok tu yine de yedimi cagan hayatta ağzını acmaz ya bu aksam tarhana yaptım ona tuz da attım azıcık çok ta güzel do ama yine yemedi bir kilitledimi ağzını hayatta abmiyor ne yapmicammmm ben bir yogurt yiyor bide elma armut piresi uff nasıl alışacak çorbalara böyle
Diyorlar ama ben korkuyorum kapının önünden arabay binene kadar görmelisin istune yatmadigimmm kalıyor cocuğun
Canm hastalığımızda bir ilerleme olmazsa bu ayın 23 ü civarları düşünüyorum siz ne zaman gideceksiniz ?

hiç sorma en küçüğüm sen??

alışıcak ecrincim elbet nasıl sütün çokmu belki hala memeyi istiyodur..aslında dışarıya ilk başta alıştırmak lazım diyolar bebeklere zaten evlerde havasızlar bana annem fakirin hava temizliyicisini almıştı evdeyken açıyorum ama dışarsı gibi olmuyo.
inşllh ilerlemez bak gör hemen düzelir bizi mayıs başı çağırdı bende mal gibi tamam dedim keşke mırınkırın yapsaydım bende erken çağırsaydı şimdi benimki boşver der..

aşınız nezaman bebişcan.**??bizim 8 mart:18::18:

Son düzenleme:

ya inşllh sabahçı olursun sen sınıf öğretmenisin sınıfınımı değişirmen gerekiyo ozaman..

bende pirinç irmik genelde dönüşümlü bulgurda koyuyorum..mercimek çorbasına geçtim..

ecrinn mercimeğide sor sever çağan belkşi güzel oluyo.

buarada bi yazmışsın gözdem soğan koyma dedi diye bizede koy dedi aynı dr farklı öneriler

oooo denizcim miniciği görmüştüm ama hemen bakıyorum face..maviş mavişş ana kızz:))kendinide koy boşver kilolarıı:)

yavruşş çok tatlı yaa ...
kendimide koydum zati kızz şişliklerimi belli etmemeye çalıştım ama olsun neyseki diyete az buçuk devam ediyorum ama dün akşam kocişle dışarı yemeğe çıktık o öğünümüde ödül saydım o kadar beğenmene sevindim cnm süslü cimcimem

peki o dediğini vee diyemi alıyoruz eczaneden bizimkide artık burnuna dokundurtmuyoo

aman benimde öyle havalar ısınmaya başlayınca hızlandırırız artık benim doğumdan sonra aha kilo aldım 73 düm 75 olmuşum ya((beraber bi program yapalım başlayalım şu diyete evdede leslie yapalım bak 1 ayda 69 düşeriz kesin.

kız süslü kim beğenmez ben zeynepi süsleyince olmuyo ya da benim gözüm alışmamış erkek çocuğu gibi hiç elbise falan giydrmedim :))
şimdi çorbası pişisn diye bekliyorum elme yedi uyuyo mama sandalyesinde şimdi ...senin fındık napıyo?
ya biizmki yürüteçte hiç ilerlemiyo

denzicim ne güzel ceydayıda aldınızmı bari yemeğe:))14 şubatı geckmelide olsa kutladınız heralde:))bizimde 8 mart evlilik yıldönümümz ama zeynep hanım aşı olcak çıkmayız dışarı şafak dün ' ee olsun kebap isteriz eve '' dedi:))))benim derdim çıkmak:))

yav kızlar ben giriyorum siz yokoluyosunuz((ben girmiyorum herkes burda ama:))

Ya sana ceza hanımefendi bizi okadar terk edersen böle yalniz birakiriz seni :) annem deyim canm ben bugün asımızı olduk buraya geçtik siz nasıldınız

Belli en küçükler hep böle Nazlı oluyorlar kendimden bilirim:)
Ya alışacaktaa yap çöpe dok sınır oldum bide ya çok zor alışması sürerse diye korkuyorum evet hep meme istiyor
Uf ben korkuyorum zaten ben 4 kararayım asansörde yok çağanlaaa ordan inmek ölüm ayaklansadaaa yürüyerek bol bol gezsek
Oo çok atmış size bizdede fi ama tavrımızı görünce tamam dedi bizimki hayatta duramaz
Ya canm asımızı olduk olmasında zeynosum U tarttınız mı siz bizimki sözde 9 100 olmuş tumay 400 gr mı almış cagan birden çok az geldi gerçi 6 ayı devirdik ama alıştık ya 1 kilolara tuhaf geldi

ya şu leslie nedir ben bilmiyom hiç...ben oo ne etekler ne elbiseler giydiriyom yaa tam kokoş benimkii...
ya bizimki 12den beri uyuyo gidip kaldıracam artık çorba saati çok gecikti
cnm bebişimi anlamadım kaynanaya bıraktım üste kendimde gönlümce rahatça bi yemek geçirdim hem biraz daha naneli benim kız burunları akıyo ondan çıkarmak istemedim..

Ya sana ceza hanımefendi bizi okadar terk edersen böle yalniz birakiriz seni :) annem deyim canm ben bugün asımızı olduk buraya geçtik siz nasıldınız

Ya alışacaktaa yap çöpe dok sınır oldum bide ya çok zor alışması sürerse diye korkuyorum evet hep meme istiyor
Uf ben korkuyorum zaten ben 4 kararayım asansörde yok çağanlaaa ordan inmek ölüm ayaklansadaaa yürüyerek bol bol gezsek
Oo çok atmış size bizdede fi ama tavrımızı görünce tamam dedi bizimki hayatta duramaz
Ya canm asımızı olduk olmasında zeynosum U tarttınız mı siz bizimki sözde 9 100 olmuş tumay 400 gr mı almış cagan birden çok az geldi gerçi 6 ayı devirdik ama alıştık ya 1 kilolara tuhaf geldi

ya şu leslie nedir ben bilmiyom hiç...ben oo ne etekler ne elbiseler giydiriyom yaa tam kokoş benimkii...
ya bizimki 12den beri uyuyo gidip kaldıracam artık çorba saati çok gecikti
cnm bebişimi anlamadım kaynanaya bıraktım üste kendimde gönlümce rahatça bi yemek geçirdim hem biraz daha naneli benim kız burunları akıyo ondan çıkarmak istemedim..

İnşallah canm ya tabi senin icin daha iyi olur tüm gün sana kalır öyle umarım bı sorun çıkmaz
Canm Allah sana güç kuvvet versin valla baya koşuşturman lazım yavruya kim bakıyor nasıl basklarında huzursuz olmuyor dımı?
Canm digerleri tamamda bizimki güzel her gün yoğurdunu yiyor o yüzden gerek yok heralde ama tadını güzelleştiriyor diyorsan katiyim

canım sağlık ocağı farklı tartıyo bide 6 aydan sonra çok almıyo bebekler daha iyi bende inşllh çok almamıştır diye dua ediyorum valla..
aman hadi çok geçmiş olsun fitil falan attınmı götürüken kıyamam nası ağlamıştır kimbilir aşı olurkenn
napıcaksın bi çöpe atılcak 2 derken yemeye alışcak..

gerçekten 4 kat asansörsüz perişanlık biz arabasıyla çıkıyoruz yoksa taşıyamıyorum..bana ağır geliyo araba ama nette araştırdım hafif araba katagorisindeymiş

ne güzel yapmışsınız olsun başbaşa :))aman neoluyo bu kuzulara geçmiş olsun..

netten araştır evde yürüyüş yapıyosun ben geçen sene acaip fit olmuştum 3 mil yapıyodum 4,5 km 38 dakika sürüyo ama resmen sıkılaşıyosun..

ecrin ben yoğurtlu yapınca tadı güzel oluyo ek yoğurduda veriyorum ben zaten şimdi yaptım yedi afiyetle:)

Evet gerçi farklı oluyor orası öyle fazla kiloda zarar ama ben olgusumun tosunluguna alıştım y a şimdi hemen zayıflamasın
Çook ağladı teyzesi icim gitti ama bu sefer ben ağlamadım:) olaya alışıyorum sanırım evet canm eve gelince anneme attırdım hemen yarım fitil inşallah ateşimiz falan olmaz biz atlattık darısı size yavrum
Tasinmiyorlarki yavrum insanın kolu kopuyor ben biyere gitcegim zaman esim puseti arabaya indiriyor bazen çantamızı 2 parça gidiyoruz :)
Hayırdırr sen bugün çıkıyormusun bı yere

sen meraklanma öyle hemen zayıflamazlar bizimkiler tosuncuk arkadaşımın kızı 1 ay küçük daha 5400 müş yeni konuştuk..bakalım biz ne olduk 8800 dü en son belki dayanamam ben götürürüm kandırığ şafağı özgür bey gelmeye gerek yok dedi(
aman maşallah ateşlenmeden atlatın ben gitmeden atıyorum fitili önce krem sürüp öyle atıyorum yarımdan fazla at dedi bu sefer..

ya ecrin zaten hem çağan hem puset hem eşyaları indirmeye kalksan zeyna herkül karışımı bi hatun olursunn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…