2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

malesef evdeyim(kargo bekliyorum ablama kosmodisk istmiştik beli ağrıyo çok bide zeynoşa salıncak ikiside gelicekmiş aradım 2 ,3 gibi dedi ablama geçicem ama bide şafak ok derse kocası yok ondan kalıyım diyorum

salıncak geldi sanırım başıma iş aldım durunca bağrıyo :))bide bunu sallıycak biri olcakki sürekli:)))evimiz kocamandı dahada büyüdü bununla

Oda baya zayifmisss ama bugün saglık ocağında 9 aylık bir bebek vardı annesi sordu kaç aylık diye 6 deme ya korktum bizimki onun abisi gibi duruyordu Maasallah suphanallah ama ben yalan diyemiyorum gecen ay 150 gr fark varmış zeyno kaç oldu acaba e hergüm disardasin 2 dakika tarttırr özgür beyde hoş getirmeyin gerek yok diyor herkeze hastaneyi batıracak enteresan Dr !!
Öle valla taşınıyor gibi geziyoruz

malesef evdeyim(kargo bekliyorum ablama kosmodisk istmiştik beli ağrıyo çok bide zeynoşa salıncak ikiside gelicekmiş aradım 2 ,3 gibi dedi ablama geçicem ama bide şafak ok derse kocası yok ondan kalıyım diyorum

Allah seni kız yürüte çi yeni aldın duramadinmı şimdi bide salıncak ! Ayy valla bu evleri ne yapicaz bilmem cocuklara salon kadar kocaman bir oda lazım bizim çağanın odası çok küçük gecmis olsun ablana canım kız siz her gün birbirinizi görmekten sıkılmadınız mı bide kalicakmissss:)

gözdem hani dr çorbalar ilikli kemik suyu kat demişti ya sana
bande kaynatıım kemik de yağıyla birlikte mi katılacak yoksa donduktan sonra yağı alınıp sadece su mu alınacak

selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....

cnm dur daha bismillah ne belirtisi arıyosun hem belirti olsa bile bunlar yanıltıcı belirtilerde olabilri sonuçta
sen kendine dikkat et ve bol bol dua et Allahın vereceğinin önüne geçemeyiz...

zaten haftaya aşımız varya zaten tartar ..he valla zögür bey başka dr olsa getirin yok tahlil yaptırın falan der gereksiz herşeye karşı aslında iyi bişey..
olmadı bizim avm nin içinde sağlık ocağımız banada yürüyerek 5 10 dk var yok giderim aten değiştircek şeyler var lcw den hem onları değiştiriim hemde tarttırırım...ya banada soruyolar kaç kg diye aman maşallah diyelim..
ecrincim senin kuş günde kaç kere kaka yapıyo bide suyu çok zor içiriyorum ve demiri kusuyo genelde ferrum ver ama etkisi sanol kadar değil dedi özgür bey

sağol canım inşllah faydasını görürüüz kosmodiskin..
ya enazından çağanın odası var bizde odada yok:))ama 1 odam boş dolap kullanılmayan yürüyüş bantım var:))bide balkon kapalı orayı ardiye niyetine kullanıyorum.
Ay yerim ben onu sevdi demek ki kuzu iyi bari otur salla şimdi :) kuzum da eğlensin
Ay bu ası huzursuzluk yaptı oğluma kıyamam

ya kıyamam ne olduki inşllh bugeceyi güzelce atlatırr..
ya ecrin artık kardeş değilde arkadaş gibi olduk çok tuhaf biyere gidiyoruz yine kafa kafaya verip bi odada sohbete dalıyoruz diyolar yuh gelin zaten hep biaradasınız maşallah diyim ama kocalar nanayy(

salıncağı baya sevdi evet büyük ama hafif bide kapanınca hiçyer kaplamıyo yürüteci daha algılamadı benim kurbağam yürümüyo hoplamıyoda daha küçük 1 ay sonra diyolar ne biliyimm.

ya bu hipp bisküvi ne pahalı küçücük paket 6 lira valla kasada hadi alıyım dedim ama bizde şafak çok yiyo zeynonun cicibebelerini valla bunları yerse bende onu yerimm:))
gözdem sen bi tarif vermiştim yazdımda ama bulamıyorum tekrar versene bisküvinin tarifini.

evet cnm hatta 6750ye mi ne alıyodum ben onur marketten
eşimde eczacı arkadaşından 5e almış...b
bize mamalarda 16dan geliyo arkadaş sayesinde

edanur inşallah tutunmuştur..benim transferden 4 gün sonra acaip ağrım olmuştu ben dr aradım ben kesin hastalanıyorum diye okadardı yani yok dediler meraklanma ..

ben malesef dahab transfer öncesi kabızlık yaşamıştım 1 hafta kala hemoroidlerim çıkmıştı ilk defa o yüzden ilaçla çıkıyodum transfer sonrası.
senin kaçıncı gün transferi benim 5 ti bide ikiz başlamıştı 7 gün idrarda çkmıştııama sen yapma

evet cnm hatta 6750ye mi ne alıyodum ben onur marketten
eşimde eczacı arkadaşından 5e almış...b
bize mamalarda 16dan geliyo arkadaş sayesinde

ay deniz bende hep sorucam 2 ye geçtim ben artık milupada..bide günde 420 cc içiyo sabah 120 lik mamaya kahvaltı akşam gecede 150 lik veriyorum sen.
16 350 gr alıyosun dimi?

benimde 5inci günün yani blastosi embiryo bide ilk defa dondurulmuslan denedim bu benim 3.denemem canim
evet genelde herkes belirti olur diyorlar bende takildim iste belirtiye

hadi inşallah bu sefer tutunmuştur kaç tane transfer oldun 2 tanemi??belirti için erken.

amin canim insallah.yok 1tane transfer edildi iki taneydi ama biri cözülürken bozulmus yani ilk defa tek embiryo transfer edildi diger iki denememd ise iki tane edilmisti diyyorum heralde bu benim nasibim cözülürken tek kaldigina göre insalllahta öyledir

ay deniz bende hep sorucam 2 ye geçtim ben artık milupada..bide günde 420 cc içiyo sabah 120 lik mamaya kahvaltı akşam gecede 150 lik veriyorum sen.
16 350 gr alıyosun dimi?

bende 2ye geçtim cnm normal aptamil kullanıyoz sorunda olmadı conformil kullanıyodum ya ben
bizde 300 400 arasında kalıyoz bazen 400ü geçioz belli olmuyo
evet cnm 350 lilik 16lira

Son düzenleme:
bende 2ye geçtim cnm normal aptamil kullanıyoz sorunda olmadı conformil kullanıyodum ya ben
bizde 300 400 arasında kalıyoz bazen 400ü geçioz belli olmuyo
evet cnm 350 lilik 16lira

hmm hemen hemen aynıyız sende 2 öğün sebzeye geçtin ozaman..
biz 900 gr alııyoruz geçen gün biçende 36 liraydı daha karlı oluyo.

Amma kaynatmışsınız..Alıntı yapıyım dedim,işin içinden çıkamadım.....Okuldan havadislerle işe başlıyım...Sabahçı oldummmm:)))))) Kendi sınıfımla beraber:)))) 1. sınıftan beri ben okutuyoyodum,bırakamdım..Müdüre rica ettim kırmadı sağolsun..Bugün velilerime de söyledim..Sorun yok şükür:))))) Daha da güzeli bütün son dersleriiimmm boooşşşşş...Yani 3 gün 10.30 da, 2 gün 11 de çıkıcam:)))))) Zaten bebişim 5 te kalkıyo...Bi daha uyuması 7 yi buluyo..O uyur ben çıkarım..Tekrar 9 da kalkıyo..Bi biberon süt bıraksam..Tamam bi de kahvaltısını ederse ben gelirim zaten.......

Deniz cim pompayı vee die alıyosun..Markası vee..Biberonları falan da var sanırım..Ben çok memnunum..Bak ecrin de beğenmiş..Bebişim anlayana kadar hallediyorum..Sorun olmuyu dimi ECRİN?

Burcu cum cici bebe tarifi intenette var..Ama benim ki yemedii..Bende hipee devam...Zaten günde 3 tane yiyo bizim ki..Zeynoşum kaç tane yiyo ki??

Priz, ilikli kemiği kasaptan alıp 2 saat suda bekletiyosun..İyice kanı çıkıyo..Sonra haşlıyorum...Suyundan kaşıkla alıp buz kalıbına koyuyorum....Yağını falan süzmüyorum...Jöle gibi oluyo zaten...

Burcu,bu arada soğana ilk başladığımızda kendisini içine atıp çıkartıyoruz..Sonra verebiliriz..Ama ben 7. ay dedi gibi hatırlıyorum..Tam eminde değilim...

Geçen gün alışveriş merkezinde bi kadın gördüm...Kanguru takmış..Bi de bebişi var ki çok tatlı..Minnacık...Bana bebişiniz kaç aylık dedi..Bende 6 aylık dedim..Kadın bi iç çekti...Ay ne güzel büyümüş falan..Sizin ki dedim , 7 aylık dedi...Ben hemen çevirdim bizim 11 aylık die..Kadın bana kesin salak demiştir:))) Eve gelene kadar bildiğim bütün duaları okudm....)) Burcucum artık kadar kilo alamazlar bu arada..Almasınlarda zaten..Düşünsene böyle giderse 2 yaşında 24 kilo olurlar...) Artık 500 grama kadar almaları normalmiş..Benim geçen ay 330 g almıştı..Bu ay nasıl olur bilmiyorum...Fazla kilo ii bişey değil bence..Biraz büyüsünler ellerinden alıcaz..Boşuna midelerini genişletmenin bi anlamı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…