sen meraklanma öyle hemen zayıflamazlar bizimkiler tosuncuk arkadaşımın kızı 1 ay küçük daha 5400 müş yeni konuştuk..bakalım biz ne olduk 8800 dü en son belki dayanamam ben götürürüm kandırığ şafağı özgür bey gelmeye gerek yok dedi(
aman maşallah ateşlenmeden atlatın ben gitmeden atıyorum fitili önce krem sürüp öyle atıyorum yarımdan fazla at dedi bu sefer..
ya ecrin zaten hem çağan hem puset hem eşyaları indirmeye kalksan zeyna herkül karışımı bi hatun olursunn:))
malesef evdeyim(kargo bekliyorum ablama kosmodisk istmiştik beli ağrıyo çok bide zeynoşa salıncak ikiside gelicekmiş aradım 2 ,3 gibi dedi ablama geçicem ama bide şafak ok derse kocası yok ondan kalıyım diyorum
salıncak geldi sanırım başıma iş aldım durunca bağrıyo :))bide bunu sallıycak biri olcakki sürekli:)))evimiz kocamandı dahada büyüdü bununla
selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....
Oda baya zayifmisss ama bugün saglık ocağında 9 aylık bir bebek vardı annesi sordu kaç aylık diye 6 deme ya korktum bizimki onun abisi gibi duruyordu Maasallah suphanallah ama ben yalan diyemiyorumgecen ay 150 gr fark varmış zeyno kaç oldu acaba e hergüm disardasin 2 dakika tarttırr özgür beyde hoş getirmeyin gerek yok diyor herkeze hastaneyi batıracak enteresan Dr !!
Öle valla taşınıyor gibi geziyoruz
sağol canım inşllah faydasını görürüüz kosmodiskin..Allah seni kız yürüte çi yeni aldın duramadinmı şimdi bide salıncak ! Ayy valla bu evleri ne yapicaz bilmem cocuklara salon kadar kocaman bir oda lazım bizim çağanın odası çok küçükgecmis olsun ablana canım kız siz her gün birbirinizi görmekten sıkılmadınız mı bide kalicakmissss:)
Ay yerim ben onu sevdi demek ki kuzu iyi bari otur salla şimdi :) kuzum da eğlensin
Ay bu ası huzursuzluk yaptı oğlumakıyamam
ya bu hipp bisküvi ne pahalı küçücük paket 6 lira valla kasada hadi alıyım dedim ama bizde şafak çok yiyo zeynonun cicibebelerini valla bunları yerse bende onu yerimm:))
gözdem sen bi tarif vermiştim yazdımda ama bulamıyorum tekrar versene bisküvinin tarifini.
selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....
evet cnm hatta 6750ye mi ne alıyodum ben onur marketten
eşimde eczacı arkadaşından 5e almış...b
bize mamalarda 16dan geliyo arkadaş sayesinde
edanur inşallah tutunmuştur..benim transferden 4 gün sonra acaip ağrım olmuştu ben dr aradım ben kesin hastalanıyorum diye okadardı yani yok dediler meraklanma ..
ben malesef dahab transfer öncesi kabızlık yaşamıştım 1 hafta kala hemoroidlerim çıkmıştı ilk defa o yüzden ilaçla çıkıyodum transfer sonrası.
senin kaçıncı gün transferi benim 5 ti bide ikiz başlamıştı 7 gün idrarda çkmıştııama sen yapma
benimde 5inci günün yani blastosi embiryo bide ilk defa dondurulmuslan denedim bu benim 3.denemem canim
evet genelde herkes belirti olur diyorlar bende takildim iste belirtiye
hadi inşallah bu sefer tutunmuştur kaç tane transfer oldun 2 tanemi??belirti için erken.
ay deniz bende hep sorucam 2 ye geçtim ben artık milupada..bide günde 420 cc içiyo sabah 120 lik mamaya kahvaltı akşam gecede 150 lik veriyorum sen.
16 350 gr alıyosun dimi?
bende 2ye geçtim cnm normal aptamil kullanıyoz sorunda olmadı conformil kullanıyodum ya ben
bizde 300 400 arasında kalıyoz bazen 400ü geçioz belli olmuyo
evet cnm 350 lilik 16lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?