2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar bugün küçük ayşemin doğum günü teyzemde kutlayalım dedik ..dedem 1 ay önce zona geçirdi bu hastalık su çüçeği feçirmeyende bulaşıcı falanmış 1 ay geçti aradn düzeldi ama acaba özgür beyi arasammı??

bide kızlar kocamın bana kastı olduğunu düşnmeye başladım aradı napıyosun dedim yürüyorum o süper falan dedi bi geldi en babasından çilolatalı pasta almış küçük değil o yesin bitsin bide ben panço cips tarzı şeyleri çok severim gitmiş paket paket almışş(off dayanamadım akşam küçük bi dilim yedim(daha evde var bide doğum günü var artık akşam saat yürüsem eritemem sabaha kadar yürüsem anca harcarım heralde kaloriyi:))

Canm Eylül basında kalınca ya çok soğursa akşamları falan çık eser diye korkuyorum bide ta azın sonunu bekle dur uff bilemedim
Gelicem inşallah bir gün çağanlaaa çıkmayı gözüm yerse ...
İyi bari çabuk gecmis kuzunun huysuzlugu e arada o kadar olsun annesi
Evet şimdi biraz anlayışıdır beni ama çok şükür cagan da eskisi kadar huysuz değil :)

Canm 1 ay gecmis üstünden eğer yaraların dökülme evresi bittiyse temizlendiyse bir sorun olmaz doye biliyorum ama sen sor Tabiki sansa bırakma bende bugün arkadasın annesinin mevlidi vardı oraya gidicektum ama kızı çok feci grip olmuş o yüzden vazcaydim gitmedim zaten bizimki nanemonlu bu ara bügünde öldürüp durdu

Ay valla bencede kilo vermeni istemiyor olabilir mı acaba ? Ay evde pasta varken hayatta rejim yapamam kötü bir durum canm yürüyüş bandindami bende hayatım da ilk defa rejim yapmam Kazım ana baskayamiyoruum bugün tatil netleşsin başlıcam inşallah rejim listeniz varsa bende istiyorum

Ay kızlar yorgunluktan perişanım...Saat 4. 20 de kalktım..Kalkış o kalkış...Okul buz gibiydi bide dondum valla..Boğazlarım yanıyo,hafif hafif öksürüyorum da..Umarım bebişime geçmez....Arada bakıyom sizlere...Tek tek alıntı yapamadım ama

Burcucum fazla zayıflama,fıstık gibisin boşver:)) Doğum gününe gittin mi bilmiyorum ama ben biraz pimpirikliyim takarım valla...

Deniz,tahini hazır alıcam...Bu hafta ceviz vericem,haftaya tahin....

Ecrin,hoşgeldin canım yanıma...Bakma ne veriyosunuz die sormalarıma inan hala sadece anne sütüyle devam ediyo gibiyiz..Perişan oldum süt yetiştiricem die..Meyve ve yoğurt ağzına sürmüyo...Dün muzu ezdim,içine sütümden koydum 3 kaşık yedi...Öğlen çorbasından sadece 4 kaşık yedi..İnan sayılar doğru..Saydım yani....Kaşık dediğim de bebek kaşığı:)) Akşam çorbasından 5 kaşık yedi...Bu arada öğlen ayrı,akşam ayrı çorba veriyorum..Her öğün taze yapıyorum..Bi de yese içim gam yemicek...Allaha şükürler olsun kahvaltıyı seviyo..Bence sende bi dene bisküviyi...Sabah sütünle ez ver...Kaşığa alışsın..Kendi eline de bi kaşık ver bütün gün oynasın...Biz şansızız bu yemek konusunda..Süt rahatmış valla...Bu arada benim kinin de hala burnu tıkalı...Bana da dr. yapacak bişey yok dedi..Pompayla çekip duruyorum..Bu aylarda burun mukkozası hızlı gelişirmiş.Bazı bebeklerde olabilir dio okuduğum makaleler...Ay fena uykum var..Oğlum uyudu..Yanına kıvrılıyım dedim ama kardeşim bi uğruyum dedi...Yemeğimde yoktu...Sipariş verdim:)) Yiyimde uyuyum bari...

Oyun halısı harika bu arada..Arkadaşlar 35 milyona almışlar oyuncakçıdan..Bende alıyım dedim...Ses çıkarınca bayıldı bizim ki ama kaldırıcam..Biraz anlayınca çıkarırım..Yoksa yalayarak bozucak:))

bişi olmaz kız....doğum gününüz kutlu olsun bu arada...
kast düşünme kız hemen ister kilo vermeni bence ama belki onunda canı istedi ne biiliyon
abartmadan ye sende kız

cnm hazır alacan biliyomda tahin nasıl yapılıo içine ne konuluyo onu sordum sana
ayrıca 8.aya kadar anne sütü alan bebeklerde var bilgin olsun
bu arada sende sofrada kendiniz yerken yedirmeye çalışsana onu dene bide

Denizcim denemediğim hiçbişey kalmadı inan...Benim bebeğim iştahsız heralde..Ya da süte güveniyo...Neyse sağlıklı olsunlarda,yemesinler..Ama meyve yememmesi kötü tabii..Laf aramızda bende meyve yemem:))))) Tahini kahvaltıya bi çay kaşığı kadar ekliyolar..Sizde veren yokmu??

Canm gercekten zor bir durum çok erken bir saat Allah güç kuvvet versin canm ne diy im. Gecmis olsun hi adacayi iç canm boğaza çok iyi geliyor merak etme senden geçmiyor kuzuya gercekten süt koruyor
Tek değilsiniz diyorsun yani:) valla tebrik ederim yemediği halde 2 çeşit çorba yapıyorsun valla ben ara verdim özgür bey de öle dedi zaten bu hafta hiç bisey yapmadım ona özel ama bugün bakiyim yücemi diye pınarın organik bebek yoğurdun dan verdim yedi ama 2 fün önce evde mayaladigimizi yedire memiştik değişik bu cocuklar benim ki kasıkla çok güzel yoyordu hep su verdigimiz kasıkla ilaçlar kan ve Demir yüzünden almaz oldu gibi geliyor bana
Canm sana yazmıştım a okuyamadınnnn sanir im. Ben baktım ama almadım sen igreensin daga iyi bilirsin harfleri evde A. B diye öğretmek sakıncalı değil mı? Zaten baya bir gersi lazım onla oynayabilmeleeri icin
Ay biiyorum ama icim gidiyor o öle nefes aldıkta umarım düzelirler biranönce

cnm yemiyo diye arkasından meme verirsen eğer bu sefer çocukta yemiyom nasılsa arkasından meme emerim odaha güzel tabiri oluşuyomuş..
inş geçicidir bu dönem cnm yaa
tahin vermedim ben hiç

Burcu yavrum gelemedin dogum gunün den hala oh pastalar börekler yendi mı acaba?
Ay ben rejim psikolojisine sokmaya çalıştıkta kendimi acıkıyorum canm tatlı istiyor sanırım ben bu ısı başaramam

kızlar geldim baya oldu yemek spor derken bu saat oldu..

neyse teyzeme gittik ananemle dedeme bakıyo teyzem ananem alzhmer hastası 10 yıldır kendini hiç bilmiyo dedem zeynebi çok özlemiş dedik orda hepberaber kutlayalım güzel oldu rejim gümledi arnavut böreği vardı teyzem yapmış elmelı turta kızartma dahada bi sürü yüksek kalorıli şey çok abartmadım ama yedim gelince yürüdüm 33 dakika:)))
ya bugün ne oldu off büyük ablam bankaya diğeri müşteriden evrak almaya gitti bizde teyzemdeyiz annem tuvalete gitmiş zeynep arabada odada bi anlık oluyo şafağın haberi yok neyse mercimek çorbası yapmış teyzem ananeme bende zeynebe ısıtıyorum bi gittim zeynep yok arabada yerde tabi ben çığlık çığlığa((neyse öyle ağlamıyoduda yüzüstü yatıyodu yerde hemen annem koştu benim çığlığıma zeynep başladı ağlamaya şükür bişey olmamış ama anlayamadım arabanın altından düşümez denedik sıkışır asla kayamaz üstten çıkmasıda zor okadar hareketlenemez acaba yeğenim aldıda koltuğa koymaya çalıştı beceremeyince yeremi koydu yanımdaydı dedim ama biraz şüpheli konuştu valla ödüm karıştı biyerlerime arabadan düşse öyle yüzüstü kesin çok ağlardı biyeri morar kızarırdı öyle muallakta kaldım ama ders oldu asla bağlamadan bırakmam vede yeğenimle:)ananecim koltuktaydı ama teyzem barikat yaptığı için çıkamaz çıksada kendi düşer değil zeynebi kaldırmak kendini bilse ne olduğunu çözerdik..verilmiş sadakamız varmış ...

bide bugün fındık kzım kıymalı kereviz yemeği yedi teyzemin eve yaptığı içinde kabak havuç patates kıyma vardı sevdi valla bundan sonra eve yaptığım yemekten vericem içine pattes kabak falan ekliycem yemeklerin..bizden bukadar..

ecrin bende hiç olmadığı kadar diyet listesi var ablam selahattin dönmeze gitti bi servet harcadııelimizde tek kalan listeler:))ama ben sıkı bi liste yapıcam sen emziriyosun o yüzden ilaveli yaparsın listeye yarın en afillisinden bi listeyle başlayalım hepberaber DENİZ sende başla izimle GÖZDEMM sen emzirdiğin içi sende yapamazsın..

A kıyamam kzuya çok gecmis olsun canm şükürler oldunki bişey olmamış kesin yeğenin almaya çalışmıştır yoksa arabadan düşmesi biraz imkansız cocuk aklı iste birdaha sakın yalnız bırakma canm bari ay insan ne kötü olur bizde bugün ufak çaplısıni yasadık ben yemek yapıyordum Çağanı pusetiyle yere peteğin tanına koydum karşıma ama arkam dönük bı ara ses yok bir dondüm çağanın tüm beden betonda kafa sefece pusette örtüde kafaya gecmis pusette ustune doru nasıl kostüm kaldırdım bilmiyorum allahan kafasi petege falan carpmadi böle ufak kazalar olucak Rabbim korusun meleklerimizi büyüklerinden
Oh afiyet olsun canm olucak arada hatta rejimdeyken de haftada bir serbest olmalı hersey yoksa hayatta çekilmez sen bide bağışıklığı kuvvetlendirme yöntemlerini de yazacaktın !
Yavru sen de kosu bandımı var yoksa internetteki dediğiniz şey mı ?

ay ecrinim bende çağana kıyamam oyy bizim çok dikkatli olmamız lazım allah korusun yavrularımzı şükür sizde bişey olmamış bi dk gözden ayırmamak lazım....
ayy deme banuya detaylı sorup yazıckatım yarın hemen yazıyorum kusura bakma nasıl atladım..

canım evde bant var allahtan aslında lesli sansone daha etkili ama mecburen banta biniyorum şuan ama onada başlıycam...haftada 1 1 öğün serbest oluyo genelde..
tabi bi başlıyım 2 3 hafta serbest gün yapmıycam bide 2 3 litre su ben pek içmiyorum 1,5lt pet şişelerden aldım yanıma alıcam hep öyle içicem napıyım.

Sagol teyzesi şükür aynen öle 1 saniyede neler oluyor bizim arkalara da birer göz şart :)
Bı ara bende niyetlerim ama yer sorunu var maalesef senin evin metrekaresi küçük ama hacim geniş sanırım Maasallah :) ben onu hala incelemed im bende ona başlas da totomu kaldiramiyorumki zaten hiç boş kaldığımı da hatamiyorum internetin basına oturmak dısında :)
Önemli değil canm bı ara müsayitttt oldugunda yazarsın .
Evet pirasa serbest dımı onu yapınca deniy bari

canm gece bekledim yazmayınca telden açık kaldı gittin sanıdımm..

sorma tam yazıyodum sen diyosundur o eve nası sığdırıyosun diye sonra sildim :))evet küçük m2 ama kullanı alanı güzel evin zaten bi odam boş dolaplar bant bide 2 k işilik küçük bi çekyat var giyinirken oturmak falan gerkirse diye ama bundan sonra pek bişey kaldırmaz bizim evv:))

birbirimize destek olalım başlayalım inan öylesine demiyorum sen zaten iyisin

Yok canım elektrik gitti çağanlaaa ilgilenmem falam gerekti ondan geç yazdım. Boş osa varsa süper alır birsuru şey ama olmayınca bude metre kare küçük olunca bisey alırken 50 kere düşünüyorum
Ay olalım olmasinada ben kendime hiç güvenmiyorum :) yok yavrum ya yaza girmeden en az 6 kilo verip bu göbeği eritmem lazım ama benim ki laf ta kalıyor sadece umarım sizden gaza gelirde baslarım hepberaberrrr başarırız senin hedefin kaç kilo ?
Ben bugün avcılara gidiyorum aksam görüşürüz öpüyorum sizi:))

tamam canım akşama görüşürüz geç kalma teldende girkime gidiyosun. bizde ablamlarla alışverişe gitcez buradki yere ..

benim hedef daha büyük ilk 10 sonra 5 daha var 60 olmam lazım:18::18::18:nası olcak bilmiyorum valla inşllh başarırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…