erin ramazan bu sene temmuz sonuna geliyo 20 temmuz 20 ağustos yani zaman sınırlı bizim için zaten ben asla gitmem temmuz ağustosta gittik perişan olduk zeyneple gidersek mahvoluruz sıcakk((
ay ne güzel olur gell yavruumm beklerimm..
neyse ağlamamız olmadı sonra şükür ama seni daha iyi anladım çok zor ya insan çıldırıyo bi süre sonraa
kızlar bugün küçük ayşemin doğum günü teyzemde kutlayalım dedik ..dedem 1 ay önce zona geçirdi bu hastalık su çüçeği feçirmeyende bulaşıcı falanmış 1 ay geçti aradn düzeldi ama acaba özgür beyi arasammı??
bide kızlar kocamın bana kastı olduğunu düşnmeye başladım aradı napıyosun dedim yürüyorum o süper falan dedi bi geldi en babasından çilolatalı pasta almış küçük değil o yesin bitsin bide ben panço cips tarzı şeyleri çok severim gitmiş paket paket almışş(off dayanamadım akşam küçük bi dilim yedim (daha evde var bide doğum günü var artık akşam saat yürüsem eritemem sabaha kadar yürüsem anca harcarım heralde kaloriyi:))
bişi olmaz kız....doğum gününüz kutlu olsun bu arada...kızlar bugün küçük ayşemin doğum günü teyzemde kutlayalım dedik ..dedem 1 ay önce zona geçirdi bu hastalık su çüçeği feçirmeyende bulaşıcı falanmış 1 ay geçti aradn düzeldi ama acaba özgür beyi arasammı??
kast düşünme kız hemen ister kilo vermeni bence ama belki onunda canı istedi ne biiliyonbide kızlar kocamın bana kastı olduğunu düşnmeye başladım aradı napıyosun dedim yürüyorum o süper falan dedi bi geldi en babasından çilolatalı pasta almış küçük değil o yesin bitsin bide ben panço cips tarzı şeyleri çok severim gitmiş paket paket almışş(off dayanamadım akşam küçük bi dilim yedim (daha evde var bide doğum günü var artık akşam saat yürüsem eritemem sabaha kadar yürüsem anca harcarım heralde kaloriyi:))
Ay kızlar yorgunluktan perişanım...Saat 4. 20 de kalktım..Kalkış o kalkış...Okul buz gibiydi bide dondum valla..Boğazlarım yanıyo,hafif hafif öksürüyorum da..Umarım bebişime geçmez....Arada bakıyom sizlere...Tek tek alıntı yapamadım ama
Burcucum fazla zayıflama,fıstık gibisin boşver:)) Doğum gününe gittin mi bilmiyorum ama ben biraz pimpirikliyim takarım valla...
Deniz,tahini hazır alıcam...Bu hafta ceviz vericem,haftaya tahin....
Ecrin,hoşgeldin canım yanıma...Bakma ne veriyosunuz die sormalarıma inan hala sadece anne sütüyle devam ediyo gibiyiz..Perişan oldum süt yetiştiricem die..Meyve ve yoğurt ağzına sürmüyo...Dün muzu ezdim,içine sütümden koydum 3 kaşık yedi...Öğlen çorbasından sadece 4 kaşık yedi..İnan sayılar doğru..Saydım yani....Kaşık dediğim de bebek kaşığı:)) Akşam çorbasından 5 kaşık yedi...Bu arada öğlen ayrı,akşam ayrı çorba veriyorum..Her öğün taze yapıyorum..Bi de yese içim gam yemicek...Allaha şükürler olsun kahvaltıyı seviyo..Bence sende bi dene bisküviyi...Sabah sütünle ez ver...Kaşığa alışsın..Kendi eline de bi kaşık ver bütün gün oynasın...Biz şansızız bu yemek konusunda..Süt rahatmış valla...Bu arada benim kinin de hala burnu tıkalı...Bana da dr. yapacak bişey yok dedi..Pompayla çekip duruyorum..Bu aylarda burun mukkozası hızlı gelişirmiş.Bazı bebeklerde olabilir dio okuduğum makaleler...Ay fena uykum var..Oğlum uyudu..Yanına kıvrılıyım dedim ama kardeşim bi uğruyum dedi...Yemeğimde yoktu...Sipariş verdim:)) Yiyimde uyuyum bari...
Oyun halısı harika bu arada..Arkadaşlar 35 milyona almışlar oyuncakçıdan..Bende alıyım dedim...Ses çıkarınca bayıldı bizim ki ama kaldırıcam..Biraz anlayınca çıkarırım..Yoksa yalayarak bozucak:))
bişi olmaz kız....doğum gününüz kutlu olsun bu arada...
kast düşünme kız hemen ister kilo vermeni bence ama belki onunda canı istedi ne biiliyon
abartmadan ye sende kız
cnm hazır alacan biliyomda tahin nasıl yapılıo içine ne konuluyo onu sordum sana
ayrıca 8.aya kadar anne sütü alan bebeklerde var bilgin olsun
bu arada sende sofrada kendiniz yerken yedirmeye çalışsana onu dene bide
Ay kızlar yorgunluktan perişanım...Saat 4. 20 de kalktım..Kalkış o kalkış...Okul buz gibiydi bide dondum valla..Boğazlarım yanıyo,hafif hafif öksürüyorum da..Umarım bebişime geçmez....Arada bakıyom sizlere...Tek tek ..
Ecrin,hoşgeldin canım yanıma...Bakma ne veriyosunuz die sormalarıma inan hala sadece anne sütüyle devam ediyo gibiyiz..Perişan oldum süt yetiştiricem die..Meyve ve yoğurt ağzına sürmüyo...Dün muzu ezdim,içine sütümden koydum 3 kaşık yedi...Öğlen çorbasından sadece 4 kaşık yedi..İnan sayılar doğru..Saydım yani....Kaşık dediğim de bebek kaşığı:)) Akşam çorbasından 5 kaşık yedi...Bu arada öğlen ayrı,akşam ayrı çorba veriyorum..Her öğün taze yapıyorum..Bi de yese içim gam yemicek...Allaha şükürler olsun kahvaltıyı seviyo..Bence sende bi dene bisküviyi...Sabah sütünle ez ver...Kaşığa alışsın..Kendi eline de bi kaşık ver bütün gün oynasın...Biz şansızız bu yemek konusunda..Süt rahatmış valla...Bu arada benim kinin de hala burnu tıkalı...Bana da dr. yapacak bişey yok dedi..Pompayla çekip duruyorum..Bu aylarda burun mukkozası hızlı gelişirmiş.Bazı bebeklerde olabilir dio okuduğum makaleler...Ay fena uykum var..Oğlum uyudu..Yanına kıvrılıyım dedim ama kardeşim bi uğruyum dedi...Yemeğimde yoktu...Sipariş verdim:)) Yiyimde uyuyum bari...
Oyun halısı harika bu arada..Arkadaşlar 35 milyona almışlar oyuncakçıdan..Bende alıyım dedim...Ses çıkarınca bayıldı bizim ki ama kaldırıcam..Biraz anlayınca çıkarırım..Yoksa yalayarak bozucak:))
Denizcim denemediğim hiçbişey kalmadı inan...Benim bebeğim iştahsız heralde..Ya da süte güveniyo...Neyse sağlıklı olsunlarda,yemesinler..Ama meyve yememmesi kötü tabii..Laf aramızda bende meyve yemem:))))) Tahini kahvaltıya bi çay kaşığı kadar ekliyolar..Sizde veren yokmu??
A kıyamam kzuya çok gecmis olsun canm şükürler oldunki bişey olmamış kesin yeğenin almaya çalışmıştır yoksa arabadan düşmesi biraz imkansız cocuk aklı iste birdaha sakın yalnız bırakma canm bari ay insan ne kötü olur bizde bugün ufak çaplısıni yasadık ben yemek yapıyordum Çağanı pusetiyle yere peteğin tanına koydum karşıma ama arkam dönük bı ara ses yok bir dondüm çağanın tüm beden betonda kafa sefece pusette örtüde kafaya gecmis pusette ustune doru nasıl kostüm kaldırdım bilmiyorum allahan kafasi petege falan carpmadi böle ufak kazalar olucak Rabbim korusun meleklerimizi büyüklerinden
Oh afiyet olsun canm olucak arada hatta rejimdeyken de haftada bir serbest olmalı hersey yoksa hayatta çekilmez sen bide bağışıklığı kuvvetlendirme yöntemlerini de yazacaktın !
Yavru sen de kosu bandımı var yoksa internetteki dediğiniz şey mı ?
Bı de sen bu yemekleri nasıl yediriyorsun zeynoma blendirdan mı geçiriyorsun canm ?
ay ecrinim bende çağana kıyamam oyy bizim çok dikkatli olmamız lazım allah korusun yavrularımzı şükür sizde bişey olmamış bi dk gözden ayırmamak lazım....
ayy deme banuya detaylı sorup yazıckatım yarın hemen yazıyorum kusura bakma nasıl atladım..
canım evde bant var allahtan aslında lesli sansone daha etkili ama mecburen banta biniyorum şuan ama onada başlıycam...haftada 1 1 öğün serbest oluyo genelde..
tabi bi başlıyım 2 3 hafta serbest gün yapmıycam bide 2 3 litre su ben pek içmiyorum 1,5lt pet şişelerden aldım yanıma alıcam hep öyle içicem napıyım.
Sagol teyzesi şükür aynen öle 1 saniyede neler oluyor bizim arkalara da birer göz şart :)
Bı ara bende niyetlerim ama yer sorunu var maalesef senin evin metrekaresi küçük ama hacim geniş sanırım Maasallah :) ben onu hala incelemed im bende ona başlas da totomu kaldiramiyorumki zaten hiç boş kaldığımı da hatamiyoruminternetin basına oturmak dısında :)
Önemli değil canm bı ara müsayitttt oldugunda yazarsın .
Evet pirasa serbest dımı onu yapınca deniy bari
canm gece bekledim yazmayınca telden açık kaldı gittin sanıdımm..
sorma tam yazıyodum sen diyosundur o eve nası sığdırıyosun diye sonra sildim :))evet küçük m2 ama kullanı alanı güzel evin zaten bi odam boş dolaplar bant bide 2 k işilik küçük bi çekyat var giyinirken oturmak falan gerkirse diye ama bundan sonra pek bişey kaldırmaz bizim evv:))
birbirimize destek olalım başlayalım inan öylesine demiyorum sen zaten iyisin
Yok canım elektrik gitti çağanlaaa ilgilenmem falam gerekti ondan geç yazdım. Boş osa varsa süper alır birsuru şey ama olmayınca bude metre kare küçük olunca bisey alırken 50 kere düşünüyorum
Ay olalım olmasinada ben kendime hiç güvenmiyorum :) yok yavrum ya yaza girmeden en az 6 kilo verip bu göbeği eritmem lazım ama benim ki laf ta kalıyor sadece umarım sizden gaza gelirde baslarım hepberaberrrr başarırız senin hedefin kaç kilo ?
Ben bugün avcılara gidiyorum aksam görüşürüz öpüyorum sizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?