Kızlar nerdesiniz bakimm??? Bebişler nası???
ecrin!! harfleri öğretip öğretmeme konusunda sorunu gördüm de yazamadım cvp..Ayrıntılarıyla anlatıcam:))Çağan nası?? Yemek savaşları nası gidiyo?
tamam canım akşama görüşürüz geç kalma teldende girkime gidiyosun. bizde ablamlarla alışverişe gitcez buradki yere ..
benim hedef daha büyük ilk 10 sonra 5 daha var 60 olmam lazım:18::18::18:nası olcak bilmiyorum valla inşllh başarırız..
Canm bizim uzaktan akrabalara gittik annem teyzem Annanem hep beraber donerkende bir mağazaya girdik teyzeme tv ünitesi bakmaya baya geç geldim o yüzden .
Sen çıkmamısinnn oh zeynodaaa rahatlamamış ben öle bile yapsa çık seviniyorum 2 gün yapamasa çok rahatsız oluyorlar çünkü yavrular.
O senin hedef gercekten baya büyük 2 gündür rejim olayını konusuyoruzya beni görmelisin doymak bilmiyorum burcu hiç yemediğim kadar yedim yone kendimi ac hissediyorum psikolojim bozuldu daha girmeden :)
Bizim bu kuzu çok fena ne zaman bur topluma girse ciddilikten yıkılıyor bugün tone sürat 5 karış aksama kadar eve bir geldik maşallah bu saat kadar gülücük saçtı bukadarcikken yabancı ayırt ediyoruZ:)
Ee bugün yine kimsecikler yokmuşhalada yokk (
Kızlar nerdesiniz bakimm??? Bebişler nası???
ecrin!! harfleri öğretip öğretmeme konusunda sorunu gördüm de yazamadım cvp..Ayrıntılarıyla anlatıcam:))Çağan nası?? Yemek savaşları nası gidiyo?
canım bizde öyle yabancıya çok ağlıyo artık ..olsun evde saçsın gülücüklerini yerim ben onun..
ya benim hedef büyük aslında küçüştüp başlamak lazım senin 6 kilon var karada derede verirsin sen onu bazen banada geliyo o yeme isteği hastanıcak olabilirmisin benim ozaman iştahım çok açılıyo..
bugün yürümedimde zaten haftanın 4 5 gnü diyolar + bol yeşil çay içmeye başladım bakalım ..
oh bugün iyi gezdiniz sizde insan farklı insanlar görünce nası rahatlıyo farklı sohbetler oluyo:))
bizim gün haftaya kaldı arkadaşın eşi anjiyo olmuş haftaya ertlendi ..
ecrşn gitmişsin yavlumm:))bende yatıyorum birazdan dizilerim başlıycak despret houswifes:))ardından closer alt yazı kitap okur gibi seyredip uyurum inşllhh..hepinizi öpüyorumm
dün çok fenaydım...
sistit tekrarladı ishal,baş dönmesi,karın ağsısı,sancı,mide bulantısı,halsizlik,baş ağrısı
parmağımı kıpırdatacak halim yoktu.
dün kaç defa idrar tetkiki yapıldı bilmiyom en sonunda kültüre yollandı sonuçlar yarın
eşim resmen eczaneyi eve taşıdı midem allak bullak,bugün biraz daha iyiyim ama yatsam sabaha kadar uyurum ama kızım için ayaklanmam gerek..oda dün kötü olduğumu anladım heralde gıkını çıkarmadı yavrum...
size bakamadanda edemedim öpüldünüz..
burcucum geçmiş olsun cnm bidaha tek yeğeninle bırakma cnm çocuk onlar ne yapacağı belli olmaz...
bu arada kendi yediklerimizden verebiliriz bebişlere
benim eşimin ailesi karadenizli ya ben kuymak veriyom afiyetle yiyiyo bıcırığım..
öle tabi babamız cok memnun bu durumdan nzar değmez işte hem benim oğlum erkek öle heryerde sırıtmaz diyorr ego ya bak:)))<(şaka yapıyor tabii:)))
ypk yavrum 2 ay dır 1 kilo bi,le vermemişimm sanki bişeyden kısdığım varyaaypok be yavrum yeni bitti reglim tamamen psikolojik.
ya yeşil çayı bende düşündümde biizmki emdiği için olmaz diye düşündüm ama dr a sormadım herşeyin fazlası zarar ama srn yine 2 kupadan fazla içme...
evet ya iyi oluyor insan bi açılıyor dediğin gibi ..
neyse sen her gün sışardasın zaten çok büyük kayıp değil sana:)
uf migreim tutacak gibi sinyaller veriyorrr(
çağanın yatması 1 i bulmuyor artık o yüzden erkenn yatıyoruz gece 50 kere kalktğımız için o yatınca bende yatmaya çelışıyorum hemen..
ayy inanmıyorum burcu ya o saatten sonra bide oturupp dizi mi izliceksin maaşallahh nediyim sana..
ah be ycanım çok geçmiş olsun üşüttünmü sistit genelde ayak üşütmesinden olur diye biliyorum kayınvaliden yardıma inmedimi inşllh bugün dahada iyisindir bakalım yarın kültürde ne çıkıcak.
ben artık veriyorum abamdaydım kıymalı karnıbahar yapmış bugünlül yemeği vardı ama yarın onu veriem inşllh..
ben kıymağı bilmiyorum nası bişeyki:)
kayınvalidem benden fena idi cnm gece migreni tutmuştu haliyle bende yardıma gel diyemedim
kuymak mısırunuyla yapılan bişi cicim
bugün daha iyiyim şükür
dün çok fenaydım...
sistit tekrarladı ishal,baş dönmesi,karın ağsısı,sancı,mide bulantısı,halsizlik,baş ağrısı
parmağımı kıpırdatacak halim yoktu.
dün kaç defa idrar tetkiki yapıldı bilmiyom en sonunda kültüre yollandı sonuçlar yarın
eşim resmen eczaneyi eve taşıdı midem allak bullak,bugün biraz daha iyiyim ama yatsam sabaha kadar uyurum ama kızım için ayaklanmam gerek..oda dün kötü olduğumu anladım heralde gıkını çıkarmadı yavrum...
size bakamadanda edemedim öpüldünüz..
burcucum geçmiş olsun cnm bidaha tek yeğeninle bırakma cnm çocuk onlar ne yapacağı belli olmaz...
bu arada kendi yediklerimizden verebiliriz bebişlere
benim eşimin ailesi karadenizli ya ben kuymak veriyom afiyetle yiyiyo bıcırığım..
ecrin sen emzirdiğin için 2 kere düşünmen lazım yediğini falan biz o defetri kapattık rahatım şimdi bende öyle abrtmıyorum bugün hiç içmedim hatta unuttum..
sen gayet iyisin son ana doğru bi atakla verirsin 6 vermede 3 ver kalnıda gider zaten..
ay ben tv seyretmezse uyuyamam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?