2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay o oraya gidlmez zaten yazın süper güzel olurda hatta ozamanda çok sıcak diye istemeyiz klimalı olsun isteriz..siz yine gezmişsiniz.

bu saat oldu ne yemek yaptım ne başka bişey off sizde yoksunuzz..

ayy sorma fena kaybolduk yaa
hadi çaldılar demek :S
hehe gelseydiniz kız :)))
yok canım üstünü kapatmayı düşünüyolarmış bi bölümü açık kalacakmış sadece
ooo ben bugün döktürdüm
sabah kızımı kaynanaya bıraktım kocişle kahvaltıya gitti dönüşte pazara uğradım eve bıraktı beni geldim uyuyodu bebişim
eve indi süpürdüm temizledi patatesli ve ıspanaklı börek yaptım ayrı ayrı patates salatası yaptım biberli domates pişirdim şimdi mikrodalgadada browni yaptım eltimi beklioz çayda yapıcam ohh mis..
haydi buyrum cicişlerrr

ohh cidden döktürmüşsin afiyet olsnn çok severim patatesli böreği bide patateslikıymalı olursa bi tepsi yerim..
mikrodalgada nasıl yapılıyo ki

ayy tühh kötüü olmuşşş yavrum ya . evet dünde annemin arkadaşları konuşutyordu beyaz eşyelerın ömrü 10 yılmış diye 1 senem kaldı demkki dedim hatta bende :) sen doldurmuşunnn demeki..

yaaa neden indiirim yapmıyorkii insanlıkk ölmüşmüü ne olur sanki bizede azıcık indiriimm yapsaaa
ohhh sen çok gezmışınn otur evde ozamnn biraz :)ohh uyanıklara bak senii dedava 5 yıldızlıı tatilll kebapppp...ehh okadarınıda çekinn artıkk ama demii :)
bizde ölüdenizie gitmiştik balayına ama bilmem çok gezmediğimizden belkiii çokkk ta hoşlandım diyememm ordan gerçi ben zaten otel dışına çıkammtatild yatıyım güneşleniyimm iyiim çiçiiyim havuz denizz başka hiçbişey yapmak istemiyorum yorgunlukk geliyor artı şeylerr...
valla yaşarla hala konuşmadıkk bu sene neresii olsun diye adamla biraraya gelemiyoruzkiiii bu aralarr:)

ayy kıyaymamm kuzuya çok yedi demekk..aaaa sakın malinaya atma onu ben bendekini öle mahvettim ya yasakmış onların kılıflarını makineye atmakk siliceksinn...tabi atmadıysan şimdiye kadar...

ecrin sen tur bakmaya diye yoksa dayanamayıp tatilemi gittinnn

:)ay ne güzelll olur du aslında..
yok yavrum ya eşim aldı öğlen bzi düzleştiririicim servisteydi onu aldıkk sonra karnımızı doyuralım diye ataköy plus a geçtik orda oyalandık baya ordan benim kıl tüy işi için kuaföre gittikk baktık geç oldu yarına bıraktıkk kocişin maçı bardıı ona ancak yetiştikk eve şimdi ütülerimi bitiirdim oturdumm ayy bide midemm bulanıyorki anlatammmamm. ,
senin önereceğinn biyer var mı canımm bize tatill için?

ecrincim sora gitti makinam elde yıkadım bugün ama daha temiz oldular parladılar resmen ee sırada buzdolabım var senin 1 senen kalmış inşllh bozulmaz yaa..oo bugün sizde iyi yapmışsınız ataköy plus güzel benim arkadaşım konaklarda oturuyo çağrıyo kız bende bu ay gidicem inşllh:))ya benimde kıl tüy okadar vahimki gitmem lazım lazeri araştırıyorum iyi bi yer bulunca sırf orası için gidicem bacağa falan geçtim valla..

canım biz balayına grand temizele gitmiştik ayvalığa ordan marmarise geçmiştik ama grand çok güzeldi sakindi bende tatilde gezmem havuz güneş bide herşey dahil olucak muhakkakki rahat rahat yutabiliyim genelde tatilegitmeden 56 düşerdim orda acısını çıkarırdım off..neyse majesty otelleri çok güzel tuana var fethiyede ben oraya bayılıyorum 4 kere gittim hepte memnun kaldım..
bide biz ets gittik bize kemerde biyer sattılar 8 kişiydik tesadüf annemlerde o otelin yakınındalarmış konuşuyoruz adınıda unuttum oraya gidicez annemler sormuşlar bi aradılar daha otel yapım aşamasındaymış hemen aradık ets yi bizi joy kırıs diye bi otele yönlendirdiler orSIDA GÜZELDİ baya büyüktü 3 havuzu vardı tavsiye ederim..ben bu sene yine ayvalık diye düşünüyorum grand olabilir bakalım ama zayıflamam lazımm..

inşallahh canm ya ..
evet çok sakin bir avm ama çok marka yok alışveriş için yeterli değill öle takılmak için ideal.
ooo baya paralıı arkadaşın ay süperr o konaklarr tabiii parasıda:)
AY bende şu emzirme işi bitsinn güvenli bir yer bulup hemen bailıcam yoruldum artık her ayy uğraş bunlarla...
not alıpp internetten araştırıcam canm dediğin yerlerre sağoll.. ee sizde ne var ne yok neyapıyonuz zeynom nasıl?

valla liseden arkadaşım parayı bulmuş demek :))varya nezaman geçsek bu konaklara bu parayı verenin aklı yok diyoruz çok fena kokuyo biz 6 sene ataköyde 10 kısımda oturduk bi basıyodu kokusu evlere şenlik b.k kokusuna o kadar para vermem valla:)))ee yinedde hakkını yemiyim evler çok güzell:))

bende araştırıyım gidelim beraber lazere şöyle güvenilir bi yere.inşllh kurtuluruz epilamör çıkıyo ya alıcaktım aradım size dönülcek dedi bant kaydı dönmediler bide burda araştırdım kullananlar tam yazmamış ama çoğu mucize beklemeyin falan demiş keşle dedikleri olsa..

ecrin tatil için bu zaman erken rezervasyon süper bide haziran ya da eylülde gidersen acaip uyguna geliyo..hmm bide kalabalık eğlenceli isresen oasis var alanyada 3000 kişilik ama hep rus(sevmiyorum turistinde kalitelisi olsun dimi amaa:)

ay bide antalyada denizcilik işletmelerini kampı var babam ordan emekli kamp evlenmeseydim 30 lira evli olunca misafir 40 falan çok ucuz büyük limanda tam aile yeri.15 günlük gidiliyo küçücük diskosu var ama çok eğlencelii:)))bak bu sene orayada gidebilirizz

demek:)valla o kısımda oturmadığım içinn bilmiyorum b. kokusuunu ama evler müthiş gözüküyorrr..
aman sen hep öle diyosun yoksun ortalıkta bak kuaförede geliuyodun gelemedinnn:)))) şaka bi yana ben daha 6 ay bişe yapamam çağan paşanın emmesşnden sebeppp bu ara ne yoğurt ne meyve suyu hepsini bıraktııı tek doyum kaynağı benimm(
evet canm zaten erken rezervasyon dan yararlanalım diye şimdi bakmaya karar verdikkk.inşallahh ayarlarız aman botelütün oteller yabancı kaynıyor ama enteresan aantalyada cristal admiral resort vargüzel bi otel çokta büyükkk en cok türkuu orda gördük semtten bile vardı hemde çok memnun kakmıştıkk

oyy çok kötü kokuyoo (

hadi ya dr ne dedi en son tamamenmi yemiyo demek sütünde maşallah yetiyo yetmese yer mecbur dimi ama..
ya zaten sezonda gitmek çok enayilik çok pahalı bu zamanlarda halledicen en güzeli..bide türk olmasımı iyi olmamasımı oda muamma:)))dur bende senin yere bakıyım bak benide gaza getirdinn:))

yok bu sefer beraber gidelim valla kuaför işim öyle apar topar olduu

ay bu kk neden atıp duruyorr anlamadım bıktım dakkada giriiş yapmaktann ...
ya sabredip deniceksinn diyorrr yemesi için bi ilaç veremem dedii:) ama bu ara belki rahatsızdır üztüne gitme dedii maaşallahh yetiyor sütüm ama nereye kadar 7 ay olucaz 2 hafta sonra çok üzülüyorum yese artık bişeylerrr sanırım o bziizmle sofrada ne bulursa yicek özel çorba falan içmiyecek anladığım kadarıyla!!
biz o enayılerdeniz valla:) kafama baya bir kaya geldii hep 1 hafta kala yapıp plan çıkarız ilk defa bu sene gaza geldikk dünya para gidiyor yoksa
gaza gelmişken bodrum yasmin resort a bak ben en son buraya gittiimm süper bir otel ben çoksevdimmm havuzunuu ..
iyi bakalımm bekliyorumm yavruu..

bu arada çağan artık baya hareketlendiii herşeye uzanıyor çekiyor özellikle saçımıı bi yakaladımı tamam. dönüyoruzda ama kolu altında kalıyor tekarr dönemiyor başlıyor bağırmaya :) emeklemeye başalayan yok demii kuzulardannn ?????
burcu siizn ordaki avm nin adını sormuştum yakın olan eve biz çok geziyoruz kocişle hafta sonuu olur tesadüfff yolum düşerse ararımm burcuuyetişş diyee:)))

canım haklısın ama çok takılma benim bi komşum 1 sene sadece anne sütü vermiş dr verme demiş dediğin gibi zamanla sizinle yiycek heralde..

hmm onada bakıyım belizia güzeldi bizim bodrumdaki ama çok yokuş bi otel çocukla zor olur resmen yokuş çıkıyodukk..yukardaki havuzdaydık aşağdaki havuzdan dondurma alıp getirene kadar eriyodu:))öyle büyük yerde istemiyorum..kampa baktım 40 lira:))2 kişi 10 gün kalsak 800 lira sabh öğle akşam yemek var ama içecekler i alıyoruz okadar ama havuz yok ben denize girmemde :))ama şimdi zeynep var denize giricez onu sokmam havuza hele çocuk havuzuna asla hepsi çişliyoo:))

maşallah çağanıma bizde öyle yakalıyo saç çok yakalayıp çekiyodu zaten bayadır herkez ondan dertli iki tel saçımız var onuda bitiriceksin diyee ..

hehe ilk naşta bizimde öyleydi sonra kurtarmayı öğrendi ama emeklemek gibi bi niyetimiz yok valla:)bakalım

ayy süper olurr bizim bu taraf çok ters kalır sana zaten öyle büyük değil olımpa ay ne güzel olur sen gel yetiş demene gerek yok koşarak gelirimm))

uff valla taksam da nafilee yemiyor ara verdim bu hafta hiç birşey vermedim ara ara denicem ne yapıyımmm bizimki oyuncağıyla kavga ediyor şu anda ay bu çocuk çok sinirli bişeyy olucakk sanırım
ay 3 gündür de kakamızıı yapamıyoruz ortalık koktuu sanırım başardı bziizmki:)
yasmin de öle çok yokuş ama golf arabalaraı her dakka emrinde ana bina süper ama ...
oo sizin fiyatt süpermişşş valla ..ay öle ama ne biliyimm benim kocişte senin gibi denizi sevmiyor havuzu eviyor ben denizi o yüzden yaşar dinlemez sokar valla havuzada.

ay çok güldüm şu anda çağana bana inat bak yapabiliirim der gibi şuanda 2 kere döndü kendi kendine sonra geri yattıııı yardımsızz:)
ay çok fena çekiyorlarr valaa:)
olımpa umarım aklımda kalırr beylikdüzüydü demiii?

yaaaa evet daha sık girip yorum yazacam ama kk atıyo nick ve şifre yazmayada üşeniyom her seferinde ama giriom yine
bizimkide fena hareketli herşeye uzanıyo ve elinden sonra direk ağzıyla tanıştırıyo herşeyi
bazende direk ağızıyla zorlu günler başladı
ben bazen huzursuzlaşınca oyuncak yada herneyse direk ağzına veriyorum sakinleşiyo

Deniz cim kahvaltıda cevize başladın mı??? Bi de tahin koyuyo musun??? Mercimek verdin mi hiç???? Sorular bitti başarılar...))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…