2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

huhu burcu şimdidee senn takılldın sanıırım tatil sepetlerine:))

ecrin şuan sana maldıvlerden yazıyorumm:))hahah dermişim ya şafak geldi acıktım dedi yemek malum makina yok bulaşıkderken yürüyüş yaptım 30 dakika ardından zeynebin kusmasıyla gece oluverdii::))

canım bşehirdeyiz biz ama olsun beklerimm:))

canım yapmışmı bizim cadı şimdilik rahat yapıyo ama 2 gecedir uyanıyo ağlıyo emziği veriyorum uyuyo hiç kalkmazdı(

evet kamp fiyatı uygun evlendikten sonra hiç gitmedik aslında tam aile yeri hep çalışanlar zaten hafif nazi kampı gibi 12 30 dan sonra müzik yok ışıklar kapanıyo:)))bizim içşin iyi bebe varrama şafak gitme taraftarı değil pek uzak diyo zeynep küçük bilmiyorum ayvalık olur gibi yakın..

bu konuşma iyi oldu rejimede sporada başladım dün 30 dakika 10 dakikası koştum:))bugünde devam yavaş yavaş arttırıcam bakalım

evet bundan sonra zor hele mekleme başladımı evide iyi süpürmek lazım ortada bişey bırakmamak gerek ne zor sorumluluk allah ım yaa..küçük tokalarım var diyorum atıyım onları ben

ay zeynep çıldırdı ağlıyo durmdan herşeyi yaptım doyurdum altı temiz gezdirdim salıncak yürüteç ayakta sallama tv yook en son fitil attım mama yaptım 60 lık içti yine istedi yaptım açmış derken kafama kustu hepsini şimdi uyudu oyy:)))))bende ağladım busefer sinirlerim hopladıı

kk dan düşmemek için beni hatırla kutucuğunu tıklayın atmıyo ozamann

Deniz cim kahvaltıda cevize başladın mı??? Bi de tahin koyuyo musun??? Mercimek verdin mi hiç???? Sorular bitti başarılar...))

Herkes attalara gitti sanırsam.....Benim kini işi vardı..İzmit e gitti..Oğluşumla başbaşa kaldım....
cnm ceviz aldım bk koymak için ama unuttum ben onu yaa dur başlıyım yarın ii oldu hatırlattın,tahin hiç denemedim aklımada gelmedi tahin nasıl yapılıyo?????al sanna soru içinde soru .)))mercimekte 1 kere verdim ama verilebilir...bizde evdeyiz kocişimde evde biraz naneliyim yatasım var hep gece ceyda uyutmadı hep uyumak istiyom

yaa neden ağladı o kadar acaba ya üzüldüm bak şimdi....dişleri huzursuz etmesin yavruyu jel aldınmı al odan ve sür ara sıra belki diştir.
ben daha öncede beni hatırlaya tıklamamıştım ama atmıyodu yaaa

denizcim jelin adı ne sen kullanıyomusun..benimde aklıma geldi dişmi diye file almıştım olmadı onu veriyim yine yaparsa kalktı yemeğini yedi srek seyrediyo şimdi..

ecrin mama sandalyesini yıkadım geçen yeğeniminkinide yıksamıştım bişey olmamış şükür seninki niye oldu acaba.bide bu kılıflar hep birbirine benziyo herangi birinide alsan uyar bence.

bana ceviz için bu ay başalyabileceğimi söylemişti ..ete 8 ay dedi ama ben hala suyunu bile vermedim kasaba söyledim ilikli kemik hala getircek.

denizcim jelin adı ne sen kullanıyomusun..benimde aklıma geldi dişmi diye file almıştım olmadı onu veriyim yine yaparsa kalktı yemeğini yedi srek seyrediyo şimdi..

ecrin mama sandalyesini yıkadım geçen yeğeniminkinide yıksamıştım bişey olmamış şükür seninki niye oldu acaba.bide bu kılıflar hep birbirine benziyo herangi birinide alsan uyar bence.

bana ceviz için bu ay başalyabileceğimi söylemişti ..ete 8 ay dedi ama ben hala suyunu bile vermedim kasaba söyledim ilikli kemik hala getircek.

cnm yazarım 1 2 saate jelin ismini sana yarın al sür bak etkisini görürsün eğerki dişse tabi
bu arada sadece kılıf satılıyomu yawww
ceviza bende başlayayım artık bide kıymaya başladık haftayada tavuğa geçmek istiyom

satılıyo daha doğrusu firmalar yolluyo ..tamam yaz bakalım şimdi iyiydi başladı bağırmaya yürüyüş yaptım 32 dakika bu sefer 2 dk çoğalttım karşımda sakince izledi hatta bantın sesinden uykusu geldii:))

bende kasap arıyımda söyli
yim yollasın yapıp bardakta buzluğa koyıyım ama yarın yeğenimin doğum günü teyzemde kutlıycaz inşllh çarşba güne gidicem acilinden yapıp dolaba atmam lazımm..

diyete başladım gibi bakalımbozmam inşllh doğum günü gün derkenn bide kahvaltı var valla olmadı çıkarım gitmem..

ayy nerdee maldivler hayali bile güzell..senden hayırr yokk bennn anidenn gelebiliiriimmmm sen inanmıyorsun ama gelince görüşürük yavrum:)))

ya cocuklar her gün huy değiştiiriyorrr...
hı iyi seninn rejime katkısı olduu tatill haytınınn desene bizde buhün idiip ets ve joy la görüştükk tavsiyeler aldık ama cagana bakmaya annnemler gelmişti şimdi gittiiler o yüzden araştıramadım inceleyemedim ama sanırım istikamet yine bodrum ama tarihte kararsız kaldık temmuz başımı ağustos sonumu ggitsek karar veremedikkk sen olsan ne yapardın ufaklıklar açısından?

ay kıyamam kuzuya neyi vardı acaba? diş olabilir tabikide baktın mı var mı kabaran hiç?umarım bidaha olmamıştır normali bimişitrr usluu kzuuu.. valla biizm o şekilde nedensizz ağlamalarımızzz çook olduğundann alışkınımmmmm ama insan tedirginn olıuyor nedennn???? sorusundann kıyamam sen demii ağladın (diyene bak:))

alla alla bizimki niye oldu acaba ama ben çamaşır suyu deterjan doldurmuştumm manyakk gibi düşüncesizce ondan demekkiii valla üstünde takılı şimdilikk ,nce bi battaniye attım üstüne öle kullanıyorumm konuştuk bi kaplamacıyla gtirin halledrim ama o kumaştan bulamm normal kumaş yaparım yıkarsınız demiş eşime

ya kızlar siz kıymalardan sebzelerdenn cevizlerden bahsediyorsunuz biz yoğurdu meyveyi bile bıraktık çok canım sıkılıyorr niye bu çağan paşa benim dışımdaki herşeye kapattı kendini ufff( ama sofrada bizne yesek saldırıyor siniirrrr! yiyemiyeceği şeyler ya vericem bundan sonra ezipp baharatlı falan ne yapıyımmm öle seviyor benim zuzu!!!

dentinox cnm jelin ismi yazamadım gece kusura bakma ne olur....

cnmm sende sofrada siz yemeğinizi yerken onun mamasını ona yedir ben bi keresinde yemediği meyvesini öyle yapmıştım bitirdi valla

Kitleniyorrrr yazmıştım uf ya çağanın burnu hala tikali özgür bey başka biseyveremem suanda dedi yavrum nefes alırken icim acıyor nasıl açılacak bilmiyorum

erin ramazan bu sene temmuz sonuna geliyo 20 temmuz 20 ağustos yani zaman sınırlı bizim için zaten ben asla gitmem temmuz ağustosta gittik perişan olduk zeyneple gidersek mahvoluruz sıcakk((

ay ne güzel olur gell yavruumm beklerimm..

neyse ağlamamız olmadı sonra şükür ama seni daha iyi anladım çok zor ya insan çıldırıyo bi süre sonraa

Kitleniyorrrr yazmıştım uf ya çağanın burnu hala tikali özgür bey başka biseyveremem suanda dedi yavrum nefes alırken icim acıyor nasıl açılacak bilmiyorum

ay kıyamam ya serum fizyolojikle biaz rahatlamıyomu..sorma bnde zeynebin burnunu temziliyorum havlu kağdı sivriltip şafakla papaz oluyoruz o ağlıyo diye ama zor nefes aldıkça bende alamıyorum sanki rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…