2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

valla bende bugünde yürümedim bi icraata geçirebilsek bakalım muhakkak dank edicek ben yediğimi kısarım sen emziriyosun ve acıkman çok normal ben emzirdikten sonra acaip bi açlık hissediyodum valla.

ben ablama gittim oturduk zeynep babasıyla uyuyodu güya şafak uyutcaktı bi gittim şaf uyumuş zeynep ayakta onu uyuttum geldim salona bende.sen neler yaptın çağan bugün bişeyler yediimi

ecrin herlade ee vakti sizin için:))off neyse uyu sen falan diye trip atarmışımmyarın görüşürüzz yine ben kapıyım ama ben açmam ona göre haa

Yok canm ya emzirmem sen kaynaklanan bir açlık olmadı bende normal Halim /)
Bu erkeklerin hepsi beceriksiz sanırım Yada bizim kuzular çok akıllı aynı şey bizim de basımıza geldi 2 kere cocuk uyumadan onlar nasıl uyuyabilir hayret !! Çağanı ne zamandır asla babası uyutamiyorr bazen alışsınlar diye veriyorum bakıyorum çok ağlıyor dayanamıyorum alıyorum hemen
Yok yavrum ya nerde zaten bende yapmıyorum sadece yoğurdunu yiyor nazla o kadar ben balkabagi bulamıyorum 2 haftadır annem pazara bakıyor yok dün aksam sırf onun icin reel e indik orda bile yoktu onunla deneyemedimmnn yani hala çorbalarını böyle iste zeynom nasıl ?

ecrin herlade ee vakti sizin için:))off neyse uyu sen falan diye trip atarmışımmyarın görüşürüzz yine ben kapıyım ama ben açmam ona göre haa

Canm ben giderken sen yoktun hatta durdum biraz belki gelirsin diye uykum yoktu çünkü :) sonradan geldin sanırım. İyi bak ben actım gelen olursa gunu :)

ya deniz senin yazın varya bizim ev bebek kokuyo...... nezaman okusam bizim ev b.k kokuyo geliyo sanki öyle kokuyo havalandırıyorumda artık ıslak mendil kokusu bile tiksindiriyo kaka gibi kokuyo sanki bilmem sizde durum ne.

Burcu sen çok yaşa ne güldüm yazına :))
Kız niye b.. Koksun o anlık 10 dakika sonra gidiyor ama ben çok havalandiramiyorum gercekten hasta falan okur diye din baya havamız geldi banada !
Ben o kokulu ıslak mendillerden hiç kullanmadım canm sen ne kullanıyorsun unı baby bin yeni doğanını kullanıyorum hala digerleri deterjanli gibi geliyor hem biraz geçince insanın teninde kalınca kokusu da kötu oluyor sanki o yüzden yeni Doğan'a devam :))

ya deniz senin yazın varya bizim ev bebek kokuyo...... nezaman okusam bizim ev b.k kokuyo geliyo sanki öyle kokuyo havalandırıyorumda artık ıslak mendil kokusu bile tiksindiriyo kaka gibi kokuyo sanki bilmem sizde durum ne.
hehe konuşturdun demek yeğeni bak o yapmış demekki daha dikkatli ol cnm allah korusun
bu arada altına kaka yaptığında 1 2 dk odadan kokusu çıkmıyo evet ama sonra kayboluyo gidiyo yani herzaman bok kokmuyo,
sizinkide kokmuyodur kız
belki sen kokuya daha hassassındırda ondandır

çok sğl cnm daha iyiyim artık şükür
toplasan 1 tatlı kaşığı falan yiyodur kız çok değil..
ayrıca mısırunuda çok faydalı imiş.

ay aman düzelmişsin sonuç nezaman çıkıcak..

evet ya konuşturdum zaten fizik kurallarını aykırıydı düşmesi alttan çıkamaz üsttten zıplaması lazım bide avel gibi ay bu çocuk çok harketlendi diyoduk ogün ama benim içimde bi şüphe vardı:))neyse koltuktan düşmüş yavrum şükür bişey olmamış ay düşündükçe içim acıyo (

ne biliyim hele canbebenin ıslak mendilini ömrüm boyunca elime almak istemiyorumm

garantili becereksizler emziği bile ağzına vermemiş öyle bi uyumuşkii ..ben dün uyumdan aldım bi güzel kabuğunu soydurdum dilimlettim:))yoksa ben çok ziyan ediyorum.

ya gelen kokmuyo diyoda bana artık öyle geliyo bezi hemen kapıya koyuyorum ama ek gıdalara geçtince daha farklı kokuyo nasını satıyım:))
ben canbebe eksrta soft komili normal canbebe molfiks primaa hangisi indirimdeyse onu alıyoruz ama dediğin doğru uni kokmuyodu bunlar parfümlü gibi iki koku karışınca iğrençleşiyo.bide şafak ucuz olandan alıyo turuncu olna belki bilirsin herşeyi ıslak mendille yapıyorum kusuyo falan ya ilk onla siliyorum halıyı koltuğu sonra bezle.

Evet onların kokusundan bence yoksa Yavrumun b. Kokusu geçicidir hemen :) benimde migrenimmmm varya çok duyarliyim kokuya valla çağanın poposu dısında kullanmıyorumYeni yeni mecbur kaldığımda ağzını falan siliyorum büyüdü artık bisey olma diye ben mothercaere in 2 paket mendilini almıştı
Cagan da devam li kustuğu icin 2 tane hazır yaninimizda bulunuyordu ama simdiDi şükür rahatladık haliyida ilk sabunluuuu bezle müdahale :)

canım sende astımmı vardı??bende annemde olduğumda yemek falan yapılıyo tabi yıknamadan eve çıkıyorum ya üstüme siniyo inan banyo yapmadan baş ağrım geçmiyo benimde ..ama anladığım senin kokulara alerjin var biliyimde buluşurken parfüm falan kullanmıyım

Evet canım alerjik astımımmn var benim her kökü değil canm sadece çok ağır kokular yemekte teteyağ parfumdede baharatı olanlara dayanamıyorum gerisi dokunmuyor bende kullanıyorum Sonuçta :)

Evet canım alerjik astımımmn var benim her kökü değil canm sadece çok ağır kokular yemekte teteyağ parfumdede baharatı olanlara dayanamıyorum gerisi dokunmuyor bende kullanıyorum Sonuçta :)

anladım canım benim annede parfüm kokusuna dayanamaz evlenmeden önce asla evde sıkamazdık evden çıktıkta sonra tıkanırdı şimdide rahatsız oluyo ama eskisi gibi değil..hmm benim baharatlı parfümüm sık kullandığım( bende ağır kokuları sevmiyorum midemi bulandırır eğer denemek için sıktıysam mide bulantıısından gece 3 te banyo yaptığımı bilirim.

şimdi teyzem aradı yarın edirneden küçüklük arkadaşlarımız vardı onlar geliceklermiş çok istiyolarmış görüşmeyi cumarteside çok yakın arkadaşımıza gidicez yine yoğunluk başladı benim için neyseki teyzemde ananeme uygun yemek olduğu için zeynoşu düşünmüyorum:))
zeynep salıncağında uyuyo karnıbahar yiycek bugün kıymalı şimdi kurt gibi kalkarr:))şuan yüzünü görüyorum uyurkende çok tatlı oluyo bu zibidiler yaa

İyide yavrum baharatli kokular ağır oluyor zaten benim kullandığım parfüm hafif olucak seker kokuları gibi ay bu astım migren hep kalıcı hastalıklar Rabbim dertsiZ hastalık vermesinde hiç çekilir gibi değil ben cagan dan da korkuyorum asrım konusunda alerjik bünyesi belli
Aa ben düşme olayını çözdüğünü okumamıştım kaçırmışım bende esime anlattım bizde kesin yeğenin yapmıştır demiştik cocuk iste aman sakın bırakma aynı odada 2 sinı
Ay benimde aksama misafirim çıktı şimdi yemeğe ek bişeyler yapmam lazım

Ay çok oturmuştum zaten evde :))Bende yarın anneme c.tesi Çatalca'ya bir arkadasa gecicez bugün de misafir Allah'tan dün evde udim tek dinlendim gerçi aksam alışverişe gittim yordu beni
Ay olmazlar mü kız asıl uyurken çok güzel oluyorlar insan tekrar icine sokmak istiyor valla bazen /)
Amanın obur prenses ay ben karnibahar İspanak yemem de yapmamda bizim eve hiç girmedi onlar onda ne vitamini varkiii ?

Karnabahar : Vitamin ve mineraller açısından zengin bir sebzedir. A, C, B1 ve B2 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, fosfor, fosfat ve demir minerallerini içermektedir.

Karnabaharın yararları: Karnabahar besleyici bir sebzedir. Vücuda kuvvet verir. Zihinsel ve bedensel yorgunluğu giderici etkiye sahiptir. Sinirleri güçlendirir.

Beynin çalışmasını destekler. Cinsel gücü ve cinsel isteği artırır. Şeker hastalığına ve romatizmaya karşı yararlıdır. Kolesterolü düşürür.

Gastrit ve mide ülserine karşı faydalıdır.Mide ekşimesi ve mide yanmasına karşı yararlıdır.Kalp hastalıklarında oluşan şikayetleri azaltır.

Bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar. Vücuttaki zararlı maddelerin atılmasına yardımcıdır. Kabızlığı gidericidir ve idrar söktürür. Dalak rahatsızlıklarına karşı iyi gelmektedir.
ecrin kapak olsunn dermişimm:))))baya faydalı bende sevmezdim ama yiyorum artık hemde düşük kalorili: diyette iyi oluyo içine havuç pataes falanda koyunca dahada güzel ama kokusu evlere şenlikk..

kim gelicek bu satte ne yapıcaksın be canım..desenize hepimiz geziyoruz bu hafta..

evet ders oldu bırakırmıyım artık..

benimki baharat şeker karışım çok sıkmamak lazım bi fıs tamam milletide baymamak gerekk dimi:))

bizde şaf erken geldi uyuycakmışş..şimdi dediki fb galip gelirse lokma dağatcakmış paşada komik yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…