kızlar ben 1 hafta yokum yarın tekirdağa annemlere gidiyorum öpüldünüz..
kızlar ben 1 hafta yokum yarın tekirdağa annemlere gidiyorum öpüldünüz..
kim gelicek bu satte ne yapıcaksın be canım..desenize hepimiz geziyoruz bu hafta..
evet ders oldu bırakırmıyım artık..
benimki baharat şeker karışım çok sıkmamak lazım bi fıs tamam milletide baymamak gerekk dimi:))
bizde şaf erken geldi uyuycakmışş..şimdi dediki fb galip gelirse lokma dağatcakmış paşadakomik yaa:))
:))) deli usenmeden yazdın mı dicem tabi kopyala yapmıştır yapmisinnn :)) birden yiyesim geldi deirmişim :))(yalan!!)
Ay evet burgun girusebilirsek tek fıs yeter!!/
Menüm karnı yarık bulgur pilavı cacık doymayanlar icin ek şiniyzel patates kızartması mevsim salatası bide bisküvili tatlı yaptım ama çorba yapmadım usendim valla :)
Bizim kıse yenilmeleri icin dua ediyor koyü gs ki olarak !!
hehe kopyaladım yapıştırdımm:))sen diyince valla bende merak ettim faydasını:))
ohh ellerine sağlık neler yapmışsın maşallahh sana bende ömrü hayatımda karnıyarık hiç yapmadım patlıcanıda yeni yemeye başladım zaten ama karnıyarığın içini yerim büyük bi zevkle ..menü harika olmuş bu kısa zamandamı yaptın bukadar şeyi herkeze afiyet olsun şimdidenn:))
bakalım maç pazar dimi dostluk kazansınndermişimm..
Yok yavrum karnı yarığı yapmıştım dün hiç yemedik dolapta digerlerini yaptim pilavıda birazdan yaparım 2 dakika sıcak olsun oldu bitti :) ben bayılırım çok severim karnı yarığı sagol canm buyrun beraber olsun :))
Hiç hbr im yok canm spor la artık ilgilenmiyorum tasarım sayesinde mac lafından bile nefret ettim .
mersi kızlarr pc mi götürmeyecem bu sefer beni özleyin anacım :))))
bi bakim dedim sana takıldım kızz radarmısn sen yaww..ay bende mailmi diye bakıyom beğenmiş meğerse sevmedim bendeniz açıksın nerdesinn..beğen butonu koymuşlar artık beğeniriz birbirimizii
gözdemm sende yoksun kaçgündür..prizede yokk
bi bakim dedim sana takıldım kızz radarmısn sen yaww..ay bende mailmi diye bakıyom beğenmiş meğerse sevmedim ben
ecrin ben aslında gs lıydım şafakla fb yapmaya çalışıyo ozamanda 20 25 kişilk bi arkadaş grubumuz var hepsi fb li düşün beraber maça gidicez mevlüt o günde fb ozaman paso yeniliyo avrupa maçı hemde dedi şafak fb yenerse değiştir tamam be deim nasılsa yenilir gittik ben koyu fb li gibi bağırdım falan ve fener yendiee o gün bugün fb liyim benim eşimde fanatik paşada tüm esnaf bu akıllı kocam bayrak asıcam diye sen çatıdan çatıya bi arbanın üsütne kiremit düşürdü bi sürü masraf allahtan tüm esnafla karşıladılar:))bide davullar aldılar güya kutlama yapcaklar ,hepsi bizim dükkanda hala, o şampiyon olduk sandığımız sene herkez dalga geçiyodu ramazanda kullanırsınız diyee:))
iyi bari iyiki varmış yemeğin bizim makarna köfte ..köftede hazır ama bizimkiler uyuyo akşam uyur yine inşllh zeynep sen bunları yaparken çağan ne yapıyo bari uslu uslu senimi seyrediyo:)
Hu hu burcu yavrum Nerdesin. Dizilerin mı varyoksa uf cagan uyudu benim uyku gelmedi halakimseciklerde yokk!!
Burcu sen niye beni tebrik et
Edin bakiyim?? Son skorundan dolayı :)
Akıllı KIZIM aFerin üzmüyor annesini Bizdede Safak erken gelince uyuyo sanki hep uyuyormuş gibi neyse neguzel gece geçirmişsinnn ya telden yazmak zor sürekli duzeltiyor yazmak gelmiyor içimden. Varya bana iPhone alsa değil fenerlinin Babasi Siirt koy hizmetlerinizde tutar gibi yaparım )))))taktım cok güzel fot çekiyor acaba 3 guzelmidirrrr daha ucuz söyle güzel resim çeken bı tel istiyorum çünkü ecrin ben salıncağı 79 YADA 89 aldım ama cok memnunum uyuyo icinde ben dizimi seyrettim 2bolum arkaarkaya veriyo şimdide uykum kaçmış yatıyorum
Evet atladım valla şimdide aklıma bağışıklık için yazacaktım leylamiyim ne Tebriklerimi sunuyorum ben Bayadir oynamadım eski heyecanını kaybetti /:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?