2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Hu hu kızlar ay bugün 1 kisi bile uğramamış denizyeli gitti gözde yogun burcu hanım hala eve gelemedi sanırım baskada kimsecikler kalmadı uff(

canım en geldim :))bugün zeynep yabancı gördüğü için tam bi yaban modundaydı ağlamadı insanlara bakıp bakıp böğürdü resmenn bağra bağra ağladı hemde :))bide gitmeden tam kapıda kustu haydi siilbaşatan giyindik yani bugün öyle güzel bi gün olmadı(
çok uykusuzdu yattı uyuyo bakalım yarın neolcak arkadşında bebeği ağlıyomuş yabancıya artık nası bi gün geçircez allah bilir..

kuzum ne dedi doktor sen hangi kbb gidiyosun medicanadaki uğur bey çok iyiyimiş aklında olsunn..

ecrin biz iyiki almışız salıncağı yürütecede koyuyorum ama 20 dk fazla tutmuyorum salıncakta baya eğleniyo uyuyo tabi sürekli sallamak gerekşyo katlandığı için ablanın dediği gibi balkona biyere koyarsın ..emniyeti var ama birazdaha hareketlenince allah korusun yanlız bırakmamak gerekir heralde..

ecrin güzel arkadaşım nerdesinn..yoksa güzellik uykusundamısınn..bende gidip yatıyım sabah babamlarla gidicez 9 da evden çıkarız ben 8 de kalkmam lazım ve hala burdayımm...

Ay kıyamam niye Yabanciladiki okadar hep dışlarda kalabalıkta büyüyen bir cocuk Zeynep alışık olması lazım aslında nazar mı değdi kuzuma acaba oluşaydın annesi kız bebekler ilk aylarda kusar senin cadı tersini yapıyor benimki uslaniyor seninki coşuyor desene :) yok yavrum bebek bu gunünde değil demek umarım yarın güzel bir gün geçirirsiniz CANIM .
(ve inşallah bizde yarın yolumuz uzun pusetide alamıcam paşada kucağı sevmiyor kolay gelsin bana)
Okudun mu :)) Ay ne biliyim Can'ım ya kalabalıktan afakanlar basıyor artık zaten heryer paşanın eşyaları oda olmayiversin dedim dayanabilirsemmmm:)) gerçi yazdigim gibi cidden çok ta emniyetli değil gibi ?
Canm burda Güngören hastanesine gittim kan testi falan da taptı ama hiçbirşeyi n yok dedi çık soru sorup usteleyincede sen evrede böylemisinnn dedi? Bence bir psikiyatr a git rahatla psikolojik olabilir dedi ağrıların manyakmi adam ne bana seli muamelesi yaptı resmen hiç bir hastası ona bu kadar ayrıntılı soru sormamış :))
Bakalım geçmezse onada giderim artık :)

sen ne şikayetle gittin tam..ne sinir doktor kendimi kötü hissetmesem ne işim var hem ..
benim ablamda sürekli kalbi sıkışıyodu tüm tahliller efor testi aklına gelen herşey yapıldı malesef panik atak geçirdiği çıkı sonunda anjiyo ypalım dedi doktoru ama gerek yok çünkü iyisin onuda psik yönlendirdi ama ablamın durumu aşmıştı sürekli biyeri ağrıyodu sürekli dr tahliller neyse şimdi daha iyi.

aman hele bizim evi düşün tıklım tıklım zeynep büyüsün hemen kaldırıcam gözümün önünde olmazsa kullanmam gibi geliyo ..en gereksizi oyun halısıymış ya nasıl pişmanım aslında alırken düşünmek lazımm.................ayy okumazmıyım twiterin olsa takipçin olurumm:)

Canm boğazım ağrıyor yutkunurken bise kulağım uykudan kalkınca. Annem ha k verdi Dr a :))
Aman onlar mutlu olsun şa olan bizim evlere olsun
Canm benim şimdiye kadar isime en yarayan oyun halısı ve puset cagan hala oyun halısında oyalaniyor gunün baya kısmını bizim devamlı yerde hiç kaldırmıyorum her cocuk farklı oluyor iste burada sen gitmedin mı İnternet'e gitmisin bira önce bende Çağanı sallıyorum diğer odada fırsattan istifade girdim

canım ben bugün ilk defa girdim acaba şafak giriyo olabilirmi onda direk giriyo isim şifre yazmıyorum ben şuan annemdeyim bekliyorum şafak maç seyretmeye gitti arkadaşa ..biz gittik güzel bi gün geçirdik tabi zeyno ilk başta çook ağladı şimdi içerde annemler teyzeleriyle keyif yapıyo benimde çook uykul var yarında sabah amcamlar gelicek kahvaltıya 20 kişi olucakmışız curcuna var gitmek istemiyorum ama ağır baskı var off yordgunumm..

canım benim acaba psikolojik olabilirmi kendine bişeyim yok diye telknie bulun...

sen neler yaptın nasıl geçti gününüz

Canm nbr nasıl gecti gunün z Eynom nasıldı ?

ay ecrin kusmayan zeynebe haller oldu kaçgündür kusuyo(ordada töskürdü allahtan üstüme bide ela nın pusetindeydi iyiki gelmedi yanıma kıyafet almamıştım kendime neyse nilgün bişeyler verdi bundan sonra bi zeynebe bi kendime almam gerek sanırım..off bide robotumun parçası kaldı orda (pazartesi kargoya vericek hasekide oturuyo ama gidip alamam:)

Hi yok canm face açıldı bı ara senin ondan öle ded:)
Alla alla kuzu niye öle yapıyor ki iyi bakalım güzel geçmesine sevindim
Aynı durumdayız bizde çağanlaaa annemkerdeyiz yasar da maçtan sonra alıcak bizi ve inanılmaz uykum var :)))
Ayy çok kalabalık annenlere sanırım geliyorlar hi ? Sabaha kadar dinlenirsin o şamata kaçmaz bence
Öle yapmaya calisic âm . güzel gecti canm şükür muhabbet güzeldi Kafa dengeydi ortam Cagan paşanın da keyfi yerindeydiii şükür

Canm istersen bir özgür beyi ara sor kusmayın cocuk niye kussun birşey dokunuyor olmasın ben caganA bir bavul yapiyor um ama şükür artık okadar almadan da olur durdu kusmalari bi ara bende mutlaka yedek alıyordum tüh kötü olmuş unutmam

Selam arkadaşlar....Valla özledim sizi ...Ama hiç vakit bulamıyorum ne yazık ki...Aklım da sizde kalıyo ama..)) Arada bi bakıyom ne kaynatmışsınız die:) Ben her sabah 4.30 da mesaiye başlamaya devam ediyorum..Buğra Efe daha da hareketlendi...Kucakta olmak istiyo hep...Hala yemek konusunda sıkıntılarımız var...Ama baştaki kadar kötü değil..Az çok yemeye başladı:)) Yoğurdunu çorbalarına katmaya devam ediyorum..Arada da kıyma katıştırıyorum..İdare ediyoruz..Bi tane aşısını geçen ay olamamıştık..Yarın olacak..Ağızdan olan..Ateş yapar mı ki??? Sizin kuzulardan ne haber??? Sizler nasılsınız????

ecrin canım bugün hiç girmemişsinn(evet arıycam devam ederse inşllh etmez..

bizde sabah önce şafakla kahvaltıya gittik malum şafak ablamın eşiyle görüşmüyo sonra bende oraya gittim kalabalık curcuna derken bitti bu günde zeynep ağlamadı allahtan kan çekti sanırımm şimdi evdeyiz aslında smilatöre binmeye gidicektik ablamlarla şafaka erken gelcem dedi eve geldim şimdi aramış git sen diye uyuzz oldum bu saattemi söylenir ammaa:))
zeynep yürüteçte bağrıyo ona çorba yapıcam şimdi banyo yapmamaız lazım çok iş var bu saatten sonra bana..

Ara sor bence. Bekleme devam ediyorsa kusmasi bugün kustumu hiç ? Oh ne güzel yapmisiniz nerde yaptınız kahvaltı bende yeni yerler arıyorum çünkü :) doğrudur çekmiştir iyi olmuş yormamış kzu seni . Smilator ne yavrum? Cahilliğime ver:) senin ve ablablari esleri pazar çalışıyorlar sanırım ?
Bizde kahvaltıdan sonra çıktık güzel havayı kaçırmıyalimmmm diyeyesilkoye gittik sahilde geçindik azık hava aldık uzun zamandan sonra ama cagan güneşi hiç sevmiyor yüzüne geldigi anda ağlamaya başlıyor sanırım alerjisi de var hapsirik öksürük bişeyler oluyor güneşi görünce ordan da carasuel e gittik biraz alışveriş yaptık çağanlaaa bana :) aksam oldu zaten biraz oncede eve geldik iste böle Çağanı da yıkmam lazım ama hiç Halim yok çay da demledim yarına kaldı artık !!

ecrincim ne güzel yapmışsınız hem güzel havadan istifade hem alışveriş neler aldınız??:))bizde pek sevmiyoruz güneşi bende pek hoşlanmam bende hapşşırrım çok şimdi çağan gezmekten hoşlanıyomu bari.çatalca tarafında çok güzel yerler var kahvaltı için ama anca havalar düzelince gidilir.ben zeynebe çorba ve yemek yaptım allahtan ama benimde yıkanmam lazım bugünde kustu sanırım ilk kaşığı az az vermek lazım ben tıkıyorum ağzına sonra kusuyo allahtan yedi sonra..
biz burda görgülüye gittik alışvariş merkezinde sonra şafak vodofone bayisindeki adamı çıldırtmak için benide aldı oraya gittik 2 saat oyaladık adamı sonunda bana telefon alıcak gibiydi sonra tablet almaya karar verdi sonra bana ı phone sonra galaksi alalım sana derken hiçbişey almadan çıktık:)))arkamızdan küfür etmiştir garanti adamm:)))

bazen çalışıyolar ama küçük ablamın babamla çalışıyo zaten onlar pazar evdeler genelde..diğeride arada pazar gidiyo..aslında küçük eniştemle:))ççok iyiyidi aramız evlenmeden önce inanılmaz iyiyidikk anlatamam okadardı sonra evlenince şafak arada kıskançlık yaptı falan derken son olaylar tuz biber ama yinede iyiyiz onunla.

aman kuzu boyutlumu 4 mü ne 5 dakika sürüyo gözlük takıyosun hani acaba benmi yanlış yazdım yarın gidicez çünkü banu sapıtık gibi gitmk istiyo çok alıştı :))gitmeden duramıyoo:))

gözdemm bizde özledik seni girememekte çok haıklısın senin işin zor arkadaşımmaman yesinde az az yesin nasılsa böyle alışıcak..
canım bizde hepsinin aynı anda yaptılar şükür ateş olmadı çocuk felciymiş ağızdan olan sizdede bişey olmaz inşllhh..

kuzular napsın yeni yeni huylar hareketler hergün yeni şaşkınlıklarr:))

Hayırdırr adama ne gareziniz var dıda cildirttinuz öle ? Yazık kız :)
Evet yazın açık hava var o tarafta da kısın yok maalesef
E ondan biliyorsan ne zorluyorsunuz annesi yavruyu ? Az az ver !!
Hi biliyorummmm onu adını bilmiyormuşum ben de çok seviyorum onu gidin eğlenin bakiyim senin yeğninde Maasallah i var Dr bisey demiyor mü rejim falan yaptırın diye ?
Şükür artık baya düzeldi cagan karnı av degilse ve uykusu yoksa sorun yaratmıyor uykusu geldiğin şe coşuyor bizimki kendi dalamiyor diİmizde unutup arabasına koyuyoruz onunda kolayını aldık yani
CaganA spor ayakkabı aldık çok ciciler banada bir eşortman altı bı pantolon birde tişört okadar /)

yok be yavrum ne garezi alıcağız niyetiyle gittik benimki caydı sonra abuk subuk şeyler yaptı en son ekranda tablet reklamını seyret diye tutundu bakmayınca çocuk gibi alınca elletmiycem dedi yuhh dedim sonra zaten benimdez hevesim kaçtı belliki fikrini değiştirdi almıycak.

canım benim ikinizde iyi günlerde kullanın cicilerinizi..

aman sorma diyet yaptırmaya çalışıyoruz ama yapmıyo millet yesin diye çırpınır bizde yemesin diye çok üzülüyorum durumuna ilerde mlesef şişman bi kız olucak şimdi anlamıyo vermeyincede neler yapıyo off yarama tuz bastın valla uykularım kaçıyo düşündükçe inşllh bu yaz zayıflatıcam onu yürüyüşler yaparız umarım biraz verir

bizdede uyudular kere kaldırdım diye şafak kızdı bana bende gıcık oldum salona geldim aslında o beni kaldırınca ben beterini yapıyorum şuan tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok sözünü yaşıyorum sanırım:))
uykumda yok bnayo yaptım sütyenimin içne yemek artıkları yapışmış ıyyyyy iğrençç kustu ya yerler olmasın diye üstüme tuttumm kendimi tertemiz hissediyorumm:)ama ağdaya gitmem lazım off ne güzel sen hallettinn darısı bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…