2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Sagol canm
Ay canm ya bilsem uzulecegini hiç sormaz dim ana daha çok küçük verir inşallah ama yinede annesi bin biraz dikkat etmesi gerekiyor evde ona gerek yemekler yapsın aburcubur almasın oda bulamayınca yiyemez doğal olarak ay nebiliy im verir inşallah
Ay bu erkekler ne gicik onlarda gidip yataklarında uyusunlar boz de kaldırmayalım dımı ama :)
Saatler olsun yavru bem de yeni yaptım o işi gidersin yarın çıkican nasılsa yarım Saatte kuaföre uğrarsinnn ne olucak :)
Ay bizde dakika dakika rapor veriyoruz birbirimize farkında mısın ? :)) kızlar okuyunca ne diyor acaba :) yanında olsak devamlı görüşsekteee bu kadar iyi anlasirmiydkl acaba ??

bence çook iyi anlaşırdık hisediyorum bunu çünkü ben. 6 hissim öyle söylüyo ben dışarda olduğumda bile merak ediyorum ay acaba girmişmidir ne yaptı bugün çağan nasıl diye:))görmeden sevmek böyle bişey demek illaki yüzyüzeye gerk yok ki 1 senedir zaten benim için hep yanımdasın:)keşke yakın otursaydık(

off inşllh verir ailemizde şişmanlık var malesef bizde diyoruz yapmayın kalorili şeyler almayın olmuyo yapılıyo babasıda sağolsun laf ediyo siz yaptınız diye 1 torba çikolatayla geliyo eve
yarın gidiyim ben kuaförümde annesi benim binada kendiiside yan 10 gündür hastaymış ailecek evdelermiş annesi dedi inşllh düzelmiştir bi tek ona yaptırıyorum diğerleri acıtıyo

kızlar merhaba uzun bi aradan sonra geldim kim ne yapmış okuyamdım ama
benim moral sıfır evde herkes hasta oldu berk de dahil
dün öğlenden beri ataşi var inio çıkıo 38.4 leri gördüm nese calpol şurup fitil falan derken gece iyiydi
bu sabah yine eli yüzü yanıodu nse burda özel çocuk polikliniği var bizim doktor yoktu başkasına götürdüm nese baktı
kulağı kızarmış iltihap var gibi bi tabir kullandı ama çok da inanmadım niyeyse antibiyotik largopen, dolven ateş düşürücü yazdı
3 güne kardar düşmezse gel dedi am aben dedim ya tatmin olmadım ve antibiyoitk kullanmak istemiorum
busefer sırfçocuk hastalıkları üzerine çalışan devlet hastanesi var oraya götürdük
o da demezmi kulakda ciğerde bişi yok boğazı kızarmış falan die nese o da dolven yazdı nedense ona inanmak istedim
nerdeyse 3. bi hastaneye götürcektim ki benimkiyle atıştık bi de onun üzerine çıkmasın dedim geldim (abarttığımı düşünüo)
ama evde terör estiriorum olayın kaynağı zincirleme başladığını düşünüorum aslında
kayınperler çağırmıştı geçen haftalarda 2 hafta gidememiştik 3. hafta gitmesek bozulurlar dedi bizimki am akayınper hasta öksürüo ne biçim
gerçi çok yaklaşmadı ama zaten orda huysuzlandı uyumadı eve geldik hemen uyudu bir iki gün sonra annem hasta hapşırık göz burun akıo annae ilaç al yok acile götiriim
serum takarlar iki dakkada kalkarsın yok öle inatçı öl de doktor ilaç deme öle ona bi küp oldum daha o zaman hasta olamaştı berk
sonra bizmki mırc mırc çocuğun üztüne resmen çökü öğtüğü yer kızrıo biş diosun bozuluo ne yapıım çok seviorum bi de sigara içio velhasıl bence küp olmam için bütün faktörler bir araya geldia
bugün ikinci gün ateş yükselio inio üztünü faln çıkarmaya da korkuorum üşür bu sefer ciğerden problem olur die 3-4 gün ateş inmezse getir dediler 3-4 gün nasıl beklenir bilmiorum sabahtan beri yediği 90 lık kahvaltı 2 parmak kalınlığında muzz 3-4 kaşık yoğurt biraz öncede bol bisküvilü 120 likmuhallabi ve memiş, memiş almadan olmuo ama lıkır lıkır değilki süt mamada içmio

calpol, fitil falan geçtik dolven die bi şurup verdi yine ateş düşürcü antibiyotiği vermiorum yani, sizlerin olmuşmuydu ateş nasıl geçmişti 3-4 gün beklemk ölüm

bişi diin lütfen burada dertleşiorum işte patlamak üzeryim

CNN cok gecmis olsun telden yazdığım için tam yazmamıyorum bende uyum oluyorum Hastaysan söyle gelmeyin de 1 hafta görmezsen ölmezsin annede senin anneni kesin ondan geçmiştir torununu seviyorsan gideceksin doktora bende uyum olurdum aynısı basıma gelmişti zeyno 2 aylıktan Ates olmadı şükür ama şimdi hangi Dr güvenilesin ya kulagindaysa sorun ilaç almamanda geçmez şimdi nasıl oldu ilaçlara düştüğü ateşi sen gitmedin ise sanırım Off bu bebekler hasta olmasın ya Allah beterinden korusun ama hayat duruyo sanki

canm çok geçmiş olsun umarım biranönce düzelir yavruu nediyimm onlar hasta oldugunda gerçekten insanın psikolojisi çöküyorrr ve herşeye patlama noktasına geliyor haklısın ama biraz sakin ol ciğerlerde içlerde bişey yokmuş madem diğerleri kısa sürede gecerr sen dr. güven ve ilaçlarını ver kzuununn ateşii devamlı kontrol altında tut gerisindende korkma
herkzezde kızma çocuk bu hasta olarak büyücek keşke insanlar birazdaha dikkatli davransa ama maalesef her zman herkezden aynı özveriyi göremiyoruzzz ama olucağı varmuş oldu geç,cek diye düşünnn diğer türlü sende yıpranıırsınn biizm dr umuz bebk hasta olucak abrtıyosunuz olayı bu cocukların vucutlarının mikrobada alışması gerekiyor 4 duvar arasında büyüüyemezler diyor haklıda aslın da ama biz anneler azıcı daha sakin olsakk herşey daha kolay olucak hı deki sen yapabiliyormsuun hayır yapamıyorum o anda cağan 1 kere ateşlendii benim elim ayağım dolaştı ölece kaldımm çocuğumu panıkten giydiremedim bile ama yalnış işte
brabbim tez zamanda acil şifalar versin cnm
bizide hbr dar et kzuudan .

evet bencede çok iyi anlaşırdık bide senden duyuyum dedimm:)))
başkası bana deseydi interneten biriyle bu şekilde arkadaş olduğunu delimiisn sen derdimm ona ama insan gerçekten de görmeden de konuşmadan da arkadaş olup onu sevebiliyormuşşş :))neyse canm ya keşke daha yakın olsaydık ama çokta uzakk sayılmayızz bir görüşebilseydik 1 kere devamı gelicekk ben eminim:)
alla alla sizz nasıl yapabilirsiniz kii yemiyen çocuğu yap bakalım iştahlı bir çocuk demekkii e bravo onada hala poşetle çikoata getiriyorsa çocuğa ne diyim çok diikkat etmelrii gerkiyorrr..
inşallahh cnm sende rahatlarsın
çağanı dünkü hava çarpmışşş sahil havasıı:) kalktığında saat 2 ye geliyordur 50 kere baktım ateşimi varr ne oldu bu çocuğa diye tabiki 2 saatte bir emmeyii ihmall etmedii paşammm bende akşama kadar ev temizledimmm güzell havayı bulmuşken şimdi babasıyla süt almaya gitti bide dedeye uğrucaklardııı karnı da aç kıyametlrii koparıyordurrr:))

kızlar geldim bugün sabah yine sancılı bi gündü bi kere dolven verdim akşam vermedim artık
yok gibi ateşi bide sabah gittim derece aldım dercemdende şüphe ettim çünkü 38.5 falan gözterio ama
o kadr sıcak değil , netten okuduğumda pili falan azaldığında yanlış ölçebiliomuş hakkatende öle oldu
ikisiylede ölçtüm eski olan fazla ölçüodu

kulakta bişi olsa kulağını tutardı dr da öle demişti ama bizde öle bişi yok
bizim yan aptmanda çocuk doktoru var yarın ona götürcem hiç ilaç tarftarı falan değilmiş
bitkisel şeler falan öneriomuş bundan sonra dr ona gitcem ben pahalı sanırdım 70tl imiş baştan oraya gitmediğime pişman oldum

canım dünden beri bitürlü giremedim akşama şafağın halasıyla kızı geliyo sabah temizlik vardı fip köşe yarım günde baya bi temizlendi bende kek yaptım patates topu kötü oldu herşey annemler yapmış ablam getiriyo yenilerini allahtan:))koşturma halindeydimm..

varya banada deseler netten kız arkadaş hohoo diye gülerdim inşlh tamam artık buluşuruz inşallah..
canım benim ateşi çıkmadı dimi ya ben onu yerim maşallah tam erkek bebek :))havanın çarptığını nerden çıkardın sen ..çağan galatasaray sahasına ayak basmış ya:)) yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama yazıyım şafak dedi bende zyenebi götüriyimde çiş yapsınn:))tabi bu çiş değill anlamışsındır senn:))

vee sonunda telefon aldıkk:))artık cepten kadınlar kulübüne giriyorumm

Koşuşturmacan var yani iyiliki var anneler hemen yetişiyorlar Allah razı olsun e senin alanlarda var daha şanslısın olmuştur kız niye olmasın yaptılar in titizlendigin icin sana öle gelmiştir ee annenler neler yapmış ?
Yok canm ateşi falan çıkmadı gicik öksürüğü var sadece ya o gece cagan 12 de yattı ertesi gün öğlen 2 de kalktı 6 aydır ilk defa bu kadar uzun uyudu diyebilirim annem dedi açık hava çarpmıştırrr diye o anlamd a yani :)) hastalık olarak değil
Götürsün zeynom U yapsın yapmasınada benim koca duymasın :) benim icin bir Beşiktaşlı olarak hiç bir sakıncası yok
Aldın demek sonunda hayırlı olsun arkadasım iyi günlerde kullan be aldın peki? Artık evde yoktum falan yok daima bağlanabilirsin yani ana dün senin adını baya gördüm altta ben !!
Hi bide bu olimpa avm basaksehir 2 etaptaymis sen bana Bahçeşehir dedin Yalnis mı yazdın oradaki baskamı acaba ? Bizim arkadas orda etaplarda oturuyord a gecen oradaydı sordum bende tam yerinde ordan kafama takıldı
Ben de bugün arkadasım daydim yarın da ıkea ya gidicez gündüz gezmeye :) havalar düzeldiyaaa insan evse oturmak istemiyor :))

amanın sen 2 etapdamıydın yok kuzum ben b şehir yazınca öyleni anladın kızlarla konuştuk başakşehir olduğunıu biliyolar :))ay sen burdamıydın ya ..
canım düm geldiler güzel geçti benim yaptıklarım annemlerin şafak almış zaten amaç yiyip içmek değil ama güzel geçti bugünde günümüz var birazdan hazırlanıp gidicez tabi ben telden takip ederim:))samsung galaksi ace aldım kaç yer aynı ıphone özellikleri falan dedi hatta davalıklarmış fimalar neyse artık dışardaykende girip bakabilirim:))sana sizee:))

varya inan biz bile gitsek çarpar hava ne güzel uyumuş yavru daha ne isityosunn

ecrin ben gitmedim canım istemedi parayı yolladım bidahaki ay bendeler :))

bak tele tatlı uykucu diye bişey indirdim rahimdeki sesler kalp natışları zeynep duydu sustu çıtını çıkarmadan uyudu mucize gibi bişeymiş inanamadımm:))

YOK CANM YALNIŞ ANLADIN BEN ORDA DEĞİLDİM ARkadaşım ordaydı face te gösteriyorya yer orada olduğunu görünce sordum ona öle öğrendim alla alla ben yalnış anladım demekkii olabilir...
öle tabi de insan telaş yapıyor yinede güzel geçmesine sevındim . hı ben biraz teknolojiden uzagım aslında bilmiyorum o telf o yüzden ama benim bundan öncekide samsung tuu içine sindiyse sorun yok tekrar hayırlı olsun:)evett artık kaybolmak yok günlerce:)
evet yok bişe istemiyorum da korktum hiç okadar fazla uyumadığıı için panik yaptım doğal olarakk

ya 7 aylık olduk bee:)))ne çabuk geçiyo zamannn

Evet hemde çık çabuk dün sanki konuşuyorduk dogum hazırlıklarını pijamaları :)) bugün 7 aylık oldular bile Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin evladına .
Yarın indiriyim canım bende
Kız Hayırdırr sen niye uyuşukluk yaptın gitmedin hayret :)
Bizde bugün cümbürcamaat gittik ıkea ya ama hiçbirşey yoktu ben 1 parça bile bisey almadım daha sonra annenler teyzemler bize geldik bugün çağan formunday di yine annenler onla ilgilendi bende ütümü yaptım çağanın gardiyanını ayikladim baya bı
Ayağımda hala bağırıyor ne oldu yine bugün buna anlamadım:; (
Bugün ıkea da Çağanı giren kucağımda yanıma geldi kaç aylık ne yiyor ? Bizim ki zayifmi sence? Uzman soruları sordular bana ?? Niye anlamıyor anneler her cocuğun gelişimi bünyesi farklı niye böle yapıyorlar kıyaslıyorlar üzülüyorum valla ben

Ecrin yaxamadim gece zeyno uyudu hemde tatli uykucuyls fon sesini actim pst gitti telin tus sesini kisamayinca yazmadim yinede pc yi cok seviyorum:)))aman banda bide ne diyolar cok yedirme manyak bu mullet valla cicugun yapisi iri bebek bunlar sen hangi ikea gittin bayrampasa demeduser bayilirim bizim burfan servisler kalkiyo oraya off cvp vericegim seyleri unuttum alinti yspmayinca bendede zeynebin kiyafetleri okadar cokki simdi ablam icin vermiyorum bide liseden arkadasim var gokcen o diyo yolarim bana ayir daha hamile degil ama dolapta duryo yer kapliyo ......neyse zeynep kusmuyo derken 2gundur bu sabah cikardi acaba elini agzina sokuyo o yuzden midesimi kalkiyo bizde birazdan cikicax terziye ordan annrme ama daha yemegi pisiyo minik kizin oda uyuyo yine fon sesiyle ........neden agrir cok gezdin ayakta kaldin ondandir sen napicaksin bugun

Ya varya sizin yaptiginiizi kimse yapmaz bi girin iki dakika yazin cikin ozluyoruz sizi heralde:)neyse gozdem tatile 2.5ay kaldi sonra girmezsen kuserim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…