yok be yavrum ne garezi alıcağız niyetiyle gittik benimki caydı sonra abuk subuk şeyler yaptı en son ekranda tablet reklamını seyret diye tutundu bakmayınca çocuk gibi alınca elletmiycem dedi yuhh dedim sonra zaten benimdez hevesim kaçtı belliki fikrini değiştirdi almıycak.
canım benim ikinizde iyi günlerde kullanın cicilerinizi..
aman sorma diyet yaptırmaya çalışıyoruz ama yapmıyo millet yesin diye çırpınır bizde yemesin diye çok üzülüyorum durumuna ilerde mlesef şişman bi kız olucak şimdi anlamıyo vermeyincede neler yapıyo off yarama tuz bastın valla uykularım kaçıyo düşündükçe inşllh bu yaz zayıflatıcam onu yürüyüşler yaparız umarım biraz verir
bizdede uyudular kere kaldırdım diye şafak kızdı bana bende gıcık oldum salona geldim aslında o beni kaldırınca ben beterini yapıyorum şuan tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok sözünü yaşıyorum sanırım:))
uykumda yok bnayo yaptım sütyenimin içne yemek artıkları yapışmış ıyyyyy iğrençç kustu ya yerler olmasın diye üstüme tuttumm kendimi tertemiz hissediyorumm:)ama ağdaya gitmem lazım off ne güzel sen hallettinn darısı bana..
Sagol canm
Ay canm ya bilsem uzulecegini hiç sormaz dim ana daha çok küçük verir inşallah ama yinede annesi bin biraz dikkat etmesi gerekiyor evde ona gerek yemekler yapsın aburcubur almasın oda bulamayınca yiyemez doğal olarak ay nebiliy im verir inşallah
Ay bu erkekler ne gicik onlarda gidip yataklarında uyusunlar boz de kaldırmayalım dımı ama :)
Saatler olsun yavru bem de yeni yaptım o işi gidersin yarın çıkican nasılsa yarım Saatte kuaföre uğrarsinnn ne olucak :)
Ay bizde dakika dakika rapor veriyoruz birbirimize farkında mısın ? :)) kızlar okuyunca ne diyor acaba :) yanında olsak devamlı görüşsekteee bu kadar iyi anlasirmiydkl acaba ??
Cagan uyuyalı saatler oldu ben hala ayaktayim ben kaçar yavru sana hayırlı geceler öpüyorum ikinizide
kızlar merhaba uzun bi aradan sonra geldim kim ne yapmış okuyamdım ama
benim moral sıfır evde herkes hasta oldu berk de dahil
dün öğlenden beri ataşi var inio çıkıo 38.4 leri gördüm nese calpol şurup fitil falan derken gece iyiydi
bu sabah yine eli yüzü yanıodu nse burda özel çocuk polikliniği var bizim doktor yoktu başkasına götürdüm nese baktı
kulağı kızarmış iltihap var gibi bi tabir kullandı ama çok da inanmadım niyeyse antibiyotik largopen, dolven ateş düşürücü yazdı
3 güne kardar düşmezse gel dedi am aben dedim ya tatmin olmadım ve antibiyoitk kullanmak istemiorum
busefer sırfçocuk hastalıkları üzerine çalışan devlet hastanesi var oraya götürdük
o da demezmi kulakda ciğerde bişi yok boğazı kızarmış falan die nese o da dolven yazdı nedense ona inanmak istedim
nerdeyse 3. bi hastaneye götürcektim ki benimkiyle atıştık bi de onun üzerine çıkmasın dedim geldim (abarttığımı düşünüo)
ama evde terör estiriorum olayın kaynağı zincirleme başladığını düşünüorum aslında
kayınperler çağırmıştı geçen haftalarda 2 hafta gidememiştik 3. hafta gitmesek bozulurlar dedi bizimki am akayınper hasta öksürüo ne biçim
gerçi çok yaklaşmadı ama zaten orda huysuzlandı uyumadı eve geldik hemen uyudu bir iki gün sonra annem hasta hapşırık göz burun akıo annae ilaç al yok acile götiriim
serum takarlar iki dakkada kalkarsın yok öle inatçı öl de doktor ilaç deme öle ona bi küp oldum daha o zaman hasta olamaştı berk
sonra bizmki mırc mırc çocuğun üztüne resmen çökü öğtüğü yer kızrıo biş diosun bozuluo ne yapıım çok seviorum bi de sigara içio velhasıl bence küp olmam için bütün faktörler bir araya geldia
bugün ikinci gün ateş yükselio inio üztünü faln çıkarmaya da korkuorum üşür bu sefer ciğerden problem olur die 3-4 gün ateş inmezse getir dediler 3-4 gün nasıl beklenir bilmiorum sabahtan beri yediği 90 lık kahvaltı 2 parmak kalınlığında muzz 3-4 kaşık yoğurt biraz öncede bol bisküvilü 120 likmuhallabi ve memiş, memiş almadan olmuo ama lıkır lıkır değilki süt mamada içmio
calpol, fitil falan geçtik dolven die bi şurup verdi yine ateş düşürcü antibiyotiği vermiorum yani, sizlerin olmuşmuydu ateş nasıl geçmişti 3-4 gün beklemk ölüm
bişi diin lütfen burada dertleşiorum işte patlamak üzeryim
bence çook iyi anlaşırdık hisediyorum bunu çünkü ben. 6 hissim öyle söylüyo ben dışarda olduğumda bile merak ediyorum ay acaba girmişmidir ne yaptı bugün çağan nasıl diye:))görmeden sevmek böyle bişey demek illaki yüzyüzeye gerk yok ki 1 senedir zaten benim için hep yanımdasın:)keşke yakın otursaydık(
off inşllh verir ailemizde şişmanlık var malesef bizde diyoruz yapmayın kalorili şeyler almayın olmuyo yapılıyo babasıda sağolsun laf ediyo siz yaptınız diye 1 torba çikolatayla geliyo eve
yarın gidiyim ben kuaförümde annesi benim binada kendiiside yan 10 gündür hastaymış ailecek evdelermiş annesi dedi inşllh düzelmiştir bi tek ona yaptırıyorum diğerleri acıtıyo
evet bencede çok iyi anlaşırdık bide senden duyuyum dedimm:)))
başkası bana deseydi interneten biriyle bu şekilde arkadaş olduğunu delimiisn sen derdimm ona ama insan gerçekten de görmeden de konuşmadan da arkadaş olup onu sevebiliyormuşşş :))neyse canm ya keşke daha yakın olsaydık ama çokta uzakk sayılmayızz bir görüşebilseydik 1 kere devamı gelicekk ben eminim:)
alla alla sizz nasıl yapabilirsiniz kii yemiyen çocuğu yap bakalım iştahlı bir çocuk demekkii e bravo onada hala poşetle çikoata getiriyorsa çocuğa ne diyim çok diikkat etmelrii gerkiyorrr..
inşallahh cnm sende rahatlarsın
çağanı dünkü hava çarpmışşş sahil havasıı:) kalktığında saat 2 ye geliyordur 50 kere baktım ateşimi varr ne oldu bu çocuğa diye tabiki 2 saatte bir emmeyii ihmall etmedii paşammm bende akşama kadar ev temizledimmm güzell havayı bulmuşken şimdi babasıyla süt almaya gitti bide dedeye uğrucaklardııı karnı da aç kıyametlrii koparıyordurrr:))
canım dünden beri bitürlü giremedim akşama şafağın halasıyla kızı geliyo sabah temizlik vardı fip köşe yarım günde baya bi temizlendi bende kek yaptım patates topu kötü oldu herşey annemler yapmış ablam getiriyo yenilerini allahtan:))koşturma halindeydimm..
varya banada deseler netten kız arkadaş hohoo diye gülerdim inşlh tamam artık buluşuruz inşallah..
canım benim ateşi çıkmadı dimi ya ben onu yerim maşallah tam erkek bebek :))havanın çarptığını nerden çıkardın sen ..çağan galatasaray sahasına ayak basmış ya:)) yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama yazıyım şafak dedi bende zyenebi götüriyimde çiş yapsınn:))tabi bu çiş değill anlamışsındır senn:))
vee sonunda telefon aldıkk:))artık cepten kadınlar kulübüne giriyorumm
amanın sen 2 etapdamıydın yok kuzum ben b şehir yazınca öyleni anladın kızlarla konuştuk başakşehir olduğunıu biliyolar :))ay sen burdamıydın ya ..Koşuşturmacan var yani iyiliki var anneler hemen yetişiyorlar Allah razı olsun e senin alanlarda var daha şanslısın olmuştur kız niye olmasın yaptılar in titizlendigin icin sana öle gelmiştir ee annenler neler yapmış ?
Yok canm ateşi falan çıkmadı gicik öksürüğü var sadece ya o gece cagan 12 de yattı ertesi gün öğlen 2 de kalktı 6 aydır ilk defa bu kadar uzun uyudu diyebilirim annem dedi açık hava çarpmıştırrr diye o anlamd a yani :)) hastalık olarak değil
Götürsün zeynom U yapsın yapmasınada benim koca duymasın :) benim icin bir Beşiktaşlı olarak hiç bir sakıncası yok
Aldın demek sonunda hayırlı olsun arkadasım iyi günlerde kullan be aldın peki? Artık evde yoktum falan yok daima bağlanabilirsin yani ana dün senin adını baya gördüm altta ben !!
Hi bide bu olimpa avm basaksehir 2 etaptaymis sen bana Bahçeşehir dedin Yalnis mı yazdın oradaki baskamı acaba ? Bizim arkadas orda etaplarda oturuyord a gecen oradaydı sordum bende tam yerinde ordan kafama takıldı
Ben de bugün arkadasım daydim yarın da ıkea ya gidicez gündüz gezmeye :) havalar düzeldiyaaa insan evse oturmak istemiyor :))
amanın sen 2 etapdamıydın yok kuzum ben b şehir yazınca öyleni anladın kızlarla konuştuk başakşehir olduğunıu biliyolar :))ay sen burdamıydın ya ..
canım düm geldiler güzel geçti benim yaptıklarım annemlerin şafak almış zaten amaç yiyip içmek değil ama güzel geçti bugünde günümüz var birazdan hazırlanıp gidicez tabi ben telden takip ederim:))samsung galaksi ace aldım kaç yer aynı ıphone özellikleri falan dedi hatta davalıklarmış fimalar neyse artık dışardaykende girip bakabilirim:))sana sizee:))
varya inan biz bile gitsek çarpar hava ne güzel uyumuş yavru daha ne isityosunn
ya 7 aylık olduk bee:)))ne çabuk geçiyo zamannn
ecrin ben gitmedim canım istemedi parayı yolladım bidahaki ay bendeler :))
bak tele tatlı uykucu diye bişey indirdim rahimdeki sesler kalp natışları zeynep duydu sustu çıtını çıkarmadan uyudu mucize gibi bişeymiş inanamadımm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?