YOK CANM YALNIŞ ANLADIN BEN ORDA DEĞİLDİM ARkadaşım ordaydı face te gösteriyorya yer orada olduğunu görünce sordum ona öle öğrendim alla alla ben yalnış anladım demekkii olabilir...
öle tabi de insan telaş yapıyor yinede güzel geçmesine sevındim . hı ben biraz teknolojiden uzagım aslında bilmiyorum o telf o yüzden ama benim bundan öncekide samsung tuu içine sindiyse sorun yok tekrar hayırlı olsun:)evett artık kaybolmak yok günlerce:)
evet yok bişe istemiyorum da korktum hiç okadar fazla uyumadığıı için panik yaptım doğal olarakk
Bizde uyusalar dert uyumasalar demek yaz gezdirdinmi aksam rahat ediceksin:)))ben basaksehirdeyim para verseler gitmem bahcesehire halam orda bize ev bulmustu cook uzak burdan zaten uzagiz heryere sevmiyorum orayi hic bi gun bana gelirmisin toplanip ne guzel olur eger ilk sefer disarda bulusalum derseniz olur sen deniz gozdem prize ankarada ama soyle coluk cocuk bana gelirseniz herbebek icin biyer var birini mamasandalyesi biri saluncak biri yurutec biri puset biride ana kucagi dizeriz hepsini:)))
ay bu tel harika ben samsung kullanitim ylardir bsna dayanan tek marka cok yerde patlamistir bisi olmadi:))
Off nerdesinn hadi gelll
Ecrin yaxamadim gece zeyno uyudu hemde tatli uykucuyls fon sesini actim pst gitti telin tus sesini kisamayinca yazmadim yinede pc yi cok seviyorum:)))aman banda bide ne diyolar cok yedirme manyak bu mullet valla cicugun yapisi iri bebek bunlar sen hangi ikea gittin bayrampasa demeduser bayilirim bizim burfan servisler kalkiyo oraya off cvp vericegim seyleri unuttum alinti yspmayinca bendede zeynebin kiyafetleri okadar cokki simdi ablam icin vermiyorum bide liseden arkadasim var gokcen o diyo yolarim bana ayir daha hamile degil ama dolapta duryo yer kapliyo ......neyse zeynep kusmuyo derken 2gundur bu sabah cikardi acaba elini agzina sokuyo o yuzden midesimi kalkiyo bizde birazdan cikicax terziye ordan annrme ama daha yemegi pisiyo minik kizin oda uyuyo yine fon sesiyle ........neden agrir cok gezdin ayakta kaldin ondandir sen napicaksin bugun
hoşbulduk cnm...ben varım ama nerede ne zaman buluşulacak ?
Aman da aman ! Buluşuyo muyuz??? Umarım benim de uygun bi anıma denk gelir..Değişiklik olur:))) Özledim sizi kızlar ama valla giremiyorum..Süt sağıp yatmam lazım ...Saat 5 te mesai başlar...Hepiniz iyisinizdir umarım...
Ecrin! Çağan yemeye başladı mı???
Yavrucanlar zeynepte oksuruk vardi gecti sabah yspti aksam hic yok nefen acsba ozgurude aradim cvp vermedi tel alidsmadim bugun zeyno alisveris ysptik gezdik anneme ordan borek yaptilar les gibi kokuyorum banyo yapicam ...evet benim kil kocamda ev olayina killik yapar ama siz gelirseniz sorun olmax bencillik olir bayrampasa forum nasil hrpimize yakinmi denize yakin benim servis var e rin medicana hast servis kslkiyo gozdem sen nedersin coook istiyorum kizlar heycanlandim valla:)))))
ecrin senin telde yok uykucu safskla baktik ama cok etkili benim kix uyudu bacagimda ben banyo yapiyim hemen camasir var asiyim gelirim.......
Ya ecrin bende gelirdim valla hernekafar servis soforu arabama lafta etse :))
Of ya yazdigim koca sayfa gitti tel calinca off ecrincim cagan nasil oldu bizdede kusma balgamdandi sanirim Radim elif cevap verdi yine rezene ihlamur ver bide burun spreyi gecmezse gelin dedi sizde varmi acaba usudumu bide uyuz olmiycak ozgur bey cicuk doktoru o vizitesi 85 lira ozel doktor gibi valla zeynep agliyo gelcem
Canim kizlar bende zeyno yine kustu geldim tarhana yaptim iraz icri baby friz burun damlasi geniz acilsin diye verdim jfk nin yaninda sadce cocuk icin hast var ama nasildir bilmiyorum cok oksumuyo arada dolu dolu oksuruyo ondan anladim balgami var bakalim olmadi aksM burdaki dr gotururum napiyim sen npiyosun evdmisin vugyn
CAnim bide kocalara garip geliyo netten arkadaslik senerolar yazarlar denuzde yok bgun naisil bulusma plani yapalim hadi senden bekliyoruzz snde araba varmi ay eger varsa super olur tabj yanliz glmk zor olu bi basladimi aglamaya dikkatin daglir ben kullanirken muzik bile acmam konusmam vee kufurbaz oluyorum anlamsiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?