2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Bizde uyusalar dert uyumasalar demek yaz gezdirdinmi aksam rahat ediceksin:)))ben basaksehirdeyim para verseler gitmem bahcesehire halam orda bize ev bulmustu cook uzak burdan zaten uzagiz heryere sevmiyorum orayi hic bi gun bana gelirmisin toplanip ne guzel olur eger ilk sefer disarda bulusalum derseniz olur sen deniz gozdem prize ankarada ama soyle coluk cocuk bana gelirseniz herbebek icin biyer var birini mamasandalyesi biri saluncak biri yurutec biri puset biride ana kucagi dizeriz hepsini:)))

ay bu tel harika ben samsung kullanitim ylardir bsna dayanan tek marka cok yerde patlamistir bisi olmadi:))

Off nerdesinn hadi gelll

biz geldikkk
akşam evimize giriş yaptık kızlar bugünde derin temizlik çamaşır yemek derken anca bakabildim sizlere
sanırım bi sıkıntı yok değilmi?
öpüldünüz güzel anneler..

Canm geç kalktım bugün evi süpür sil toz cagan giremedim bide yogurt corbasi yapıyım dedim salak bir internet sitesinden baktı
Oda olmadı kesildi uff sil bastan tap çok sınır cagan da beni istiyor her dakika şimdi onu uyutuyorum fırsattan istifade girdim :)
Evet çok uzak yavrum ya vall ban seve seve gelirim ama benim koca ev olayına izin verir mı bilmiyorum dışarıya bisey demez ben des görüşülmez diye bir tepki vermedi ama evi sormam lazım kızlar neder acaba daha kimseden yorum gelmemiş senin ev uzak biraz benim evdede toplanabiliriz bu güzel anneleri ve yavruları ağırlamayacak zevk alırız oğluma :)

Yavrum ben onu indiremedim dün gece çok ta uğraşmamadı m ama indiricem umarım çağanda etki eder
Ay evet insanlar anca eleştirsinler zaten banada ek gıdaya gecmiyorsun diye eleştiriyorlar ne yapıyım yemiyor zorlamı ama:)
Evet yavrum b. Pasa ıkea ama bayılma arkadasım :)
Kız hepsini mı veriyorsun verme hepsini yazık 2. Yede bukadar masraf yapmayalım valla ben markaliiii karı vermiyorum disari kıyafetlerini diğer evde giydikleri zihinleri hafif pamuklananlari bide çok sevmediklerimi veriyorum digerleri harçlara /)
Olabilir yavrum cagan da ileri doğru soktuğunda parmağını öğürüyor dikkat et bakalım sen
Sen disardasin sanırım cagan uumusken bende birdaha mutfağa giriyim bir aksam görüşürüz canm

Deniz hosgeldin canm eminim güzel zaman geçirmisindir
Kızlar bu toplanma işine ne diyorsunuz varmısıniz ? Yok musunUz ? Cvp bekliyorum bir program yapalım artık nurcuya biz hep konuşuyoruz ama sizden bir ses çıkmadı yok dıyorsanız ben acil bor program yapmaya karar verdim :))

Aman da aman ! Buluşuyo muyuz??? Umarım benim de uygun bi anıma denk gelir..Değişiklik olur:))) Özledim sizi kızlar ama valla giremiyorum..Süt sağıp yatmam lazım ...Saat 5 te mesai başlar...Hepiniz iyisinizdir umarım...

Ecrin! Çağan yemeye başladı mı???

Yavrucanlar zeynepte oksuruk vardi gecti sabah yspti aksam hic yok nefen acsba ozgurude aradim cvp vermedi tel alidsmadim bugun zeyno alisveris ysptik gezdik anneme ordan borek yaptilar les gibi kokuyorum banyo yapicam ...evet benim kil kocamda ev olayina killik yapar ama siz gelirseniz sorun olmax bencillik olir bayrampasa forum nasil hrpimize yakinmi denize yakin benim servis var e rin medicana hast servis kslkiyo gozdem sen nedersin coook istiyorum kizlar heycanlandim valla:)))))
ecrin senin telde yok uykucu safskla baktik ama cok etkili benim kix uyudu bacagimda ben banyo yapiyim hemen camasir var asiyim gelirim.......
Ya ecrin bende gelirdim valla hernekafar servis soforu arabama lafta etse :))

hoşbulduk cnm...ben varım ama nerede ne zaman buluşulacak ?

Canm herkez İlkonce hangi günler müsayitttt onu yazsın bide hangi alışveriş merkezi ona uyar ? Bide eğer kocislerinuzden izin alabilirseniz ev daha rahat olur aslında ama bı kocaların ağzını ağrıyalım önce olmaSa ona göre nerde olacağına karar verelim ne dersiniz?

Canm haklisin görememek te yogun bir mesayi harcıyorsun o yuZden sana birşey diyemiyoruz
Süper sen hangi günler müsayitttt olursun canm yaz ona göre bir gün ayarlamaya çalışalım
Yok canm nerde bugün yogurt corbasi yaptım imkansız kutluyor resmen ağzını 3 kasık zorla ne ypicam bilmiyorum siz ne durumdasınız ?

canm bilmiyoryum neden ama çağandada var 3 gündürr bizimde çağan biraz önce yarım saat içinde 2 kere fışkırtarak kustu ama normal bir kusmak değil büyük a
dam gibi kustu aklım çıktı özgür beyi aradık hemen oda uykudaydı sanırım biraz bozuk konuştu 2 kere kustu diye dr. götürülmez çocuk birdaha yapardssa götürün dedii ama çok korktuk şimdi uyuttum başını bekliyorum bu gece uyuyamam ben heralde birdaha olursa götürücez hemen ama nereye gidicez onuda bilmiyoruz uff bu yavrular hasta olmasa olmazmııı( umarım zeynomun öksürüğü devam etmez canm ama hasra olsa akşam da olur öksürük belki gıcık falan yapıyordurr..
ben bu gece eşimin ağzını arıcaktım ama çağann çok moralimizi bozdu şimdi konuşamam o yüzden canm ben çağanla minübüse binemm araba falan imkansız arabayla gelirim ama tek çağanlada güvenemiyorummm coşarsa yolda mahvolurumm biraz cesaretlenmem lazım arası biraz var çünkü biri olduğunda sorun olmuyor ama tek olunca korkuyorum eşimin müsayit olduğu saat olursa o bırakır olmazsa nese şu günü bir belirleyelim bakıcaz artık bi çaresineyolun:)
canm telde yok indirmem gerekişyor oda googlda bişey adresi istedi kayıtlı olmam gerekiyormuş indirmem için üye oluyum dedim birseyleri kabul etmedi bende sıkıldım bıraktım uğrasmayı boş bir zmanım olursa indiricem uğraşıp şnşallahh.
ay bilsem aeradım be yavrum nerden biliyim gerçi nasıl arıcaktım telepati kurucaktım heralde:)kı ya burcu rabası cantası bide zeyno tek başına gidebiliryormusun bir yere yani tek ikiniz gittiniz mi hiçç? ben bi çemberliteşe gittiim oda tabi arabası yoktu sırt çantam ve çağan ama artı arabasıyla hayatta gidemem minübüsle bir yere imkansız:))

Of ya yazdigim koca sayfa gitti tel calinca off ecrincim cagan nasil oldu bizdede kusma balgamdandi sanirim Radim elif cevap verdi yine rezene ihlamur ver bide burun spreyi gecmezse gelin dedi sizde varmi acaba usudumu bide uyuz olmiycak ozgur bey cicuk doktoru o vizitesi 85 lira ozel doktor gibi valla zeynep agliyo gelcem

Ay insan ne sınır olur ya yaz telf la cebelleş sonrada elde var sıfır benimkinde gitmiyor canm çalına ayaklarıyla alakamı acaba ?
Alla alla sen onamı soruyorsun da cevap veriyor bende kackere aradım özgür bey müsayitttt degilsedeeee arasın beni diyorum arttırıyor arada da aramıyorlar ulaşamadık diyorlar:) canm bizimde geniz akıntısı var sanırım bogaZina gelince midesi bulanıyor sanırım ay ne biliyim anlaşılmiyorki neleri var uf bitdahada kusmadı şükür ama sabah 4 e kadar da uyumadık Maasallah tepiniz durduk bügünde iyi şükür a huysuz okadar zeyno hala kusuyormu baltamı olduğunu nasıl anladın?
Evet yavrum çok pahalı oldu maalesef ya sırf cocuk üzerine bir cocuk hastanesi yokmu gece acil durumlar icin biliyormusun ?

Canim kizlar bende zeyno yine kustu geldim tarhana yaptim iraz icri baby friz burun damlasi geniz acilsin diye verdim jfk nin yaninda sadce cocuk icin hast var ama nasildir bilmiyorum cok oksumuyo arada dolu dolu oksuruyo ondan anladim balgami var bakalim olmadi aksM burdaki dr gotururum napiyim sen npiyosun evdmisin vugyn

CAnim bide kocalara garip geliyo netten arkadaslik senerolar yazarlar denuzde yok bgun naisil bulusma plani yapalim hadi senden bekliyoruzz snde araba varmi ay eger varsa super olur tabj yanliz glmk zor olu bi basladimi aglamaya dikkatin daglir ben kullanirken muzik bile acmam konusmam vee kufurbaz oluyorum anlamsiz :))

Telf aldıktan sonra sende benim gibi yarı türkce yarı çince yazmaya başladın :))
Ay kiayamam nasıl çok mü fışkirtarakkk mı küsüyor?
O burun damlasını kim verdi canm adını düzgün yazarmisinnnn birdaha sana zahmet
Devlet mı özel mı ben devlet sun istiyorum özellerin acillerine pek güvenmiyorum oradaki hastane hangisi canm eğer yogunasa götür ilerlemesin ama bağlam varda odur olmaSa damlayı kullan 2 gün artarsa götürürsün
Annemdeyim canm ben bugün yarın Sabah'ta kahvaltıya arkadasım var şimdi yufka alıp saricam :)

Evet canm haklılar aslında gerçi benim koca boyle seyleri hiç sevmez aslında ama kk arkadaslarıma hiçbirşey demedi enteresan birsekilde normal karşılıyor :) ya yazdığım gibi kızlarda istiyor müsayitttt olduğunuz gunu yaZin ona gore karar verelim bide kocislerin ağzını arayalım ev icin saha rahat ederiz ben pazar gunu dısında müsayitimmm mesela forum oursa yanıma birini almam lazım caganA arabada bakması icin bı sakıncası olur mü?
Canm var bende araba hafta ici eşimde şirketin arabası var bizim araba hafta ici bende kalıyor sorma ya bı istnbul trafiğinde insanın ağzı bozuluyor esime kızıyorum ama bazen bende ediyorum dayanamıyorum laf aramamızda /)) yoo rahatım
Müzik te dinlerim konusurumda ama uzak mesafelere çağanlaaa korkuyorum ağlarsa ne yaparım diye
E senin icin hangi gün olur canm bir güne kare verelim kızlar sizde ilk girdiğinizde yaZin hangi günler olur ? Bide ev avm farkeder mı?

Vvarya yasiyorum tel caliyo gidiyo bugunde arayan geldi bana))kuzum ozgur bey verdi baby fiz ihlamurda verdim bi sevdi icti biberonla insllh duzelir
ohh afiyet olsun bizde kacgundur borek olduk rejim gumburdedi ya ruyamdada bulusmusuz deniz diyo ben 55 kiloyum sen cok sismansin:)))kim gelicek ben kahvaltidan ciktim evim musait degil masam almaz okadar insani sen gel sana kahveye gelelim dediler ezikmiyim hahaha:))bende kizlar gitti supurdum toz aldim zeyno yurutecte safaga bekliyoruz

Jecrin ablamda dedi bizde geliriz hem zeynebi alir gezeriz sende rahat oturursun diye:))ne sakincasi olcak kimi getirceksin:))benim velim ablammlaf:))eger ev olmax denirse bayrampasa forum uygun olur denizde yok bugun

araba varsa yazin daha rahat gorusuruzz:))enazindan bkoyde bulusjr orda takilmayiz simdilik tek caganla cikma zaten buyusun ozamanda tedirgin olunur yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…