2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

İnşallah canm ya ıhlamur iciyorsa o çabuk yumuşatır tesir eder biranönce bende alsam mı acaba bağlam icin verdi dedin dımı ? Ya benim gicik oğlum icmiyor yogurt çorbasında yemedi yok ek yogurt dısında hiç birşeyi veremiyorum kutluyor ağzını ama gofret çikolata versem yiyor !!!
Oh afiyet olsun aman can bogazdan gelirmiş bende başlamadım daha sadece abur Cuburu bıraksam yeticek ama onlarsiz hayat düşünemiyorum :)) oh kahveyle yırtcan yani :)

Ya anneme anlattım bugün sakıncası yoksa ben gelirim seninle bakarım caganA dedi bende Soruyum dedim ya dışlarda olacaksa olur uyar bana istnbul forum kale center hepsi uyar bana
Evet görüşürüz canm cagan a daha büyüsün atarım arka koltuğa onu rahat giderim gideceğim yere sen ağız araması yaptın mı esine ?

Kızlar merhaba nerdesiniz show artık size mikrofonla yaziyorum biraz sinir bozucu ama olsun tabii gece yarısı güneşi aldığımda bunu kullanamam bazen kelimeleri yanlış yazıyor yine de kraliyet kullanmaktan iyidir kraliyet değil klavye ben konuşuyorum telefon yazıyor

nasıl telefonmuş bu ya konuşuyonda yazıyo

Kız onasil bisey öle :) oh artık parmaklarınidaaa oynatıyorsun hi :)
Bide gece yarısı güneşi ney yavrum anlamadım?

Burcu yavrum sen telefonu almadan daha çok giriyordun kk ya Hayırdırr bir gidiyorsun birdaha gelemiyorsun kızlar da yok artık girmiyorlar (
Zeynom nasıl oldu devam ediyorum öksürük ? Kusma ?

Doğru valla bisey yazıyorum bakıyorum gitmiş o Arda başka bisey çıkıyo varya belki bes kere yazıp silinmiştir Safak evde uyuyOlar sabah öksurduu biraz bügünde çaylara damlaya devam sen. Napoyosun gelişimi arkadasın

Deniz cim bir bunu mü sorup kaçtın yavrum gün yazmadın sizi bekliyoruz gözdem de giremedi birdaha ?
cnmm gözucuyla baktım burcunun olay dikkatimi çekti bana bişimi sormuştun farketmedim yaa kusura bakma bugünlerde yoğunum epey

geçmiş olsun cimcimemee

Denizcim neyogunlugu bacım bende uyansınlar yolunmaya gidicez tirsiyorumm bu sefer sagol denizcim insllh düzelir hiç hastalanmadı dEdim hasta ettim:)Allah'tan ağır değil sukur

Ecrin annenin gelmesi daha iyi benim velimde ablamlar Olucak :))gözünü seviyim bilgisayarın ben ya ama netimi ablama vericem onunki bozuldu hem tel için sınırsız net PARASI hem vin olanın PARASI bosuna gitmesin

Ali babanın bir çiftliği var şarkısı olmadan Zeynep artık yemek yemiyorZ ben ve size açık konuşarak yazıyorum bugünde tarhana bugun cikmoycam giyinmek zor geldi tam amele aile olduk tango diye prog var indirfim safakl bedava goruntuly konusuyoruz tabi safak olayin bokynu cikardi zrt pirt ariyo is yapamiyorum ya tuvaletten bile arayo ya napiyosunuz diy allahtan bizim ses gitmiyo verip veristiriyorum )))yy bide merinosta mobilyada var sarkisi dadandi agzima surekli soyluyorum nasil unutucam bu sarkiyi benn)

İnşallah gecer biranönce canım ya yok canm y iptal oldu haftaya erteledik kahvaltıyı ben arkadaşlarla çıktım burda reel indik geçindik karnımızı doyurduk babamızda gelince eve çıktık biraz dinlenir iz dedik aksamda bir arkadaslara câya geceriz su âm Çağanı sallıyorum :)

Uf arkadaşım hiç degilse onla yiyor benimki hiçbirşekildeeee yemiyor napicaz hicbilmiyorum
Biz çok nadir tangodan konuşuyoruz ama uzak niyete gidince birimizden biri iyi olur yasar genelde bisey alırken göstermek fikir almak icin ordan alıyor
Ay disari superdi baya baya bahar geldi süper valla :)
Yavrum okadar şarkı varken gittin onu mü söylüyorsun :))

bizde hava soguk olur gezeriz baharda evde oluruz neyseki bugun saatlerdir oksuruk yok oh ne guzel yapmissin ecrin cik tabiya ev cok sicak kombiyi kapatamiyorum dogal olarak fena sicak tam disarlikmis hava aslinda reel efes vardi orda dimi sen ne taraftasin diycem ama burdada yazilmaz dogal olarak bulusucaksak disarda burda yazmayalim saati yer neolur neolmaz dimi
ya ecrinim nasil basliycak cagan ara ogunlere bakalim aslinda anne sutu aldigi icin durum kotu degil bizim gibi mama yeyip yemese daha kotu olurdu allahtan meme emiyo
kuzum bizim kizlar gelir disarda olursak evde olsa annende gelsin ama.
simdi bende mercimek corb yaptim icine kabak patates havuc kereviz sogan karnibahar pirinc koydum plsti aksam yemeginde vericem cagan corbalardan ne iciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…