Vvarya yasiyorum tel caliyo gidiyo bugunde arayan geldi bana))kuzum ozgur bey verdi baby fiz ihlamurda verdim bi sevdi icti biberonla insllh duzelir
ohh afiyet olsun bizde kacgundur borek olduk rejim gumburdedi ya ruyamdada bulusmusuz deniz diyo ben 55 kiloyum sen cok sismansin:)))kim gelicek ben kahvaltidan ciktim evim musait degil masam almaz okadar insani sen gel sana kahveye gelelim dediler ezikmiyim hahaha:))bende kizlar gitti supurdum toz aldim zeyno yurutecte safaga bekliyoruz
Jecrin ablamda dedi bizde geliriz hem zeynebi alir gezeriz sende rahat oturursun diye:))ne sakincasi olcak kimi getirceksin:))benim velim ablammlaf:))eger ev olmax denirse bayrampasa forum uygun olur denizde yok bugun
araba varsa yazin daha rahat gorusuruzz:))enazindan bkoyde bulusjr orda takilmayiz simdilik tek caganla cikma zaten buyusun ozamanda tedirgin olunur yaa(
Kızlar merhaba nerdesiniz show artık size mikrofonla yaziyorum biraz sinir bozucu ama olsun tabii gece yarısı güneşi aldığımda bunu kullanamam bazen kelimeleri yanlış yazıyor yine de kraliyet kullanmaktan iyidir kraliyet değil klavye ben konuşuyorum telefon yazıyor
Kızlar merhaba nerdesiniz show artık size mikrofonla yaziyorum biraz sinir bozucu ama olsun tabii gece yarısı güneşi aldığımda bunu kullanamam bazen kelimeleri yanlış yazıyor yine de kraliyet kullanmaktan iyidir kraliyet değil klavye ben konuşuyorum telefon yazıyor
nasıl telefonmuş bu ya konuşuyonda yazıyo
cnmm gözucuyla baktım burcunun olay dikkatimi çekti bana bişimi sormuştun farketmedim yaa kusura bakma bugünlerde yoğunum epeyDeniz cim bir bunu mü sorup kaçtın yavrum gün yazmadın sizi bekliyoruz gözdem de giremedi birdaha ?
Doğru valla bisey yazıyorum bakıyorum gitmiş o Arda başka bisey çıkıyo varya belki bes kere yazıp silinmiştir Safak evde uyuyOlar sabah öksurduu biraz bügünde çaylara damlaya devam sen. Napoyosun gelişimi arkadasın
nasıl telefonmuş bu ya konuşuyonda yazıyo
Doğru valla bisey yazıyorum bakıyorum gitmiş o Arda başka bisey çıkıyo varya belki bes kere yazıp silinmiştir Safak evde uyuyOlar sabah öksurduu biraz bügünde çaylara damlaya devam sen. Napoyosun gelişimi arkadasın
Ecrin annenin gelmesi daha iyi benim velimde ablamlar Olucak :))gözünü seviyim bilgisayarın ben ya ama netimi ablama vericem onunki bozuldu hem tel için sınırsız net PARASI hem vin olanın PARASI bosuna gitmesin[/QUOTE
Evet canm telden zor oluyor bazen bende arıyorum bilg ama ac kapa zoruma gidiyor valla
İyi bakalım kesin değil gözüm yemezse ama alırım annemi bakalım baksana kuzlardanda daha ses çıkmadı
Ne kadar sınırsız net canm?
KIZLAR rezeneyi aktardan ALDIK nasıl yapıcam demlemesi kaynaticakmiyim yoksa kaynamış suda mı kalicak bilen varmi
Teyzene ne icin CANIM özellikle rezenwyi bilmiyorum ama kaynaşmayın kaynamış suya koyup delmeyin diyorlar !
Ali babanın bir çiftliği var şarkısı olmadan Zeynep artık yemek yemiyorZ ben ve size açık konuşarak yazıyorum bugünde tarhana bugun cikmoycam giyinmek zor geldi tam amele aile olduk tango diye prog var indirfim safakl bedava goruntuly konusuyoruz tabi safak olayin bokynu cikardi zrt pirt ariyo is yapamiyorum ya tuvaletten bile arayo ya napiyosunuz diy allahtan bizim ses gitmiyo verip veristiriyorum )))yy bide merinosta mobilyada var sarkisi dadandi agzima surekli soyluyorum nasil unutucam bu sarkiyi benn)
cnmm gözucuyla baktım burcunun olay dikkatimi çekti bana bişimi sormuştun farketmedim yaa kusura bakma bugünlerde yoğunum epey
Canm buluak icin hangi günler musayitsiniz bide nere olsun demiştim ?? Ev Yada avm farkyaparmi ?
İnşallah gecer biranönce canım ya yok canm y iptal oldu haftaya erteledik kahvaltıyı ben arkadaşlarla çıktım burda reel indik geçindik karnımızı doyurduk babamızda gelince eve çıktık biraz dinlenir iz dedik aksamda bir arkadaslara câya geceriz su âm Çağanı sallıyorum :)
canim evdeki en asagi 35 geliyo cepte haftalik 12 lira vodofone ama aveada sinirsiz aylik 30 bende aveaya gecicem 500 dk konusma 2000 sms de var bosuna 18 fazla verip konusmada yok sen telde ne kullniyosun nekadar oduyosun arastirmalrima gire en uygun aveaEcrin annenin gelmesi daha iyi benim velimde ablamlar Olucak :))gözünü seviyim bilgisayarın ben ya ama netimi ablama vericem onunki bozuldu hem tel için sınırsız net PARASI hem vin olanın PARASI bosuna gitmesin[/QUOTE
Evet canm telden zor oluyor bazen bende arıyorum bilg ama ac kapa zoruma gidiyor valla
İyi bakalım kesin değil gözüm yemezse ama alırım annemi bakalım baksana kuzlardanda daha ses çıkmadı
Ne kadar sınırsız net canm?
Teyzene ne icin CANIM özellikle rezenwyi bilmiyorum ama kaynaşmayın kaynamış suya koyup delmeyin diyorlar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?