bizde hava soguk olur gezeriz baharda evde oluruz neyseki bugun saatlerdir oksuruk yok oh ne guzel yapmissin ecrin cik tabiya ev cok sicak kombiyi kapatamiyorum dogal olarak fena sicak tam disarlikmis hava aslinda reel efes vardi orda dimi sen ne taraftasin diycem ama burdada yazilmaz dogal olarak bulusucaksak disarda burda yazmayalim saati yer neolur neolmaz dimi
ya ecrinim nasil basliycak cagan ara ogunlere bakalim aslinda anne sutu aldigi icin durum kotu degil bizim gibi mama yeyip yemese daha kotu olurdu allahtan meme emiyo
kuzum bizim kizlar gelir disarda olursak evde olsa annende gelsin ama.
simdi bende mercimek corb yaptim icine kabak patates havuc kereviz sogan karnibahar pirinc koydum plsti aksam yemeginde vericem cagan corbalardan ne iciyo
canim evdeki en asagi 35 geliyo cepte haftalik 12 lira vodofone ama aveada sinirsiz aylik 30 bende aveaya gecicem 500 dk konusma 2000 sms de var bosuna 18 fazla verip konusmada yok sen telde ne kullniyosun nekadar oduyosun arastirmalrima gire en uygun avea[/QUOTE .!.:canm benim 1 gb lık paketi 2o tl sadece internet için konuşma ayrı paket turkcel
denizcim masallah bakma sen boyuna belki gecen yanlis olctu 1cm 2cm simdide boyle cikti cok harwket ediyolar ya olcmek zor oluyo dusun iki farkli yerde farkli cikiyo olculer kilisuna masallah aa iyi bende katiyim ben meyvesiyle veriyodum kasiga 1 damla 1dMla tadi bozulmasin diye meyvenin...
neyse bugun iyiyiz valla kis gezdik dis cijarirkende oksuruk olurmus bide elinin tamami agzinda ve cok salyamiz var acqba onunu yutuyo dun bici bicimizi yaptik 14 saat uyudu zilli iyi geldi
bizde simdi anneme gidicez guzrk havadN istifade
ya kombileri kapadinizmi cok sicak ev cesaret edemedim
simdi bu bebelerin hergun iki kofte kirmizi et yemesi gerekiyo ya bi ogunde kofte pates versem olurmu hep arda kiymali yemek.hergun koftede cocuga bogg getirirmi acaba
evet ecrin ya yememesi cok zor yapiyosun yemiyo yaptigindan faydalanamasina okadar ugrastigina hepsine uzuluyo insan patates puresi yap sutle yumusacik super oluyo tereyagda koy sonra icine yarim havuc bigun baska bisey koy belki sever..
canim bilmiyorum o tarafta kolon hast var annemin kuzeni oturuyo ben ziraat bank bilirim yonca kuyumcusu var orayi belediye ben vefa 3 oturuyodum tam leventin karsisi
sen nasilsin bugun hava super cikin cikin gezin...
benimki ev olayina karsi((((cokta ustune gitmedim ama bize gelirseniz sorun olmaz anlamiyk bu erkekler.
neden yazmayalim dedim hani okuyan olur kotu niyetlidir coluk cocuk allah korusun evhamlimiyim ne:)))
Günaydın:))) Kızlar çok fena grip olmuşum...Maskeyle geziyorum ama(İnşllah kuzuya geçmez..
Burcucum zeynoşuma da geçmiş olsun bu arada..İyi mi şimdi?
canm ben kısmadım daha sadece gündüz en kısığa alıyorum akşam üstüde 40 45 e alıyorum sıcak oluyor tabiki ama korkuyorum çağandan sebep zaten bziizmki hep yerde kapatamıyorumm ...ama az kaldı artık kapatmaya bu gidişle havalr süper ama tekrar soğuk gelicekmişş sanırıımm(
maaşallah zeynoya nasıl yani hiç uyanmadan uyudu deme burcu düşer bayılırım valla bu ara çağan çok kötü 3 gündür gece uykularımız berbat laf aramızda dün gece okadar vucudummm yenik düştükiiii sinirleirimm bozuldu başladım ağlamaya gecenın yarısı eşime dedim ne olur bak ben gidiyorum gittim salona yattım birkaç saat uyudum da öle kendime geldim gece bziizmm çok sorunumuz yoktu niye böle yaptı anlamıyorum uykusunun araısnda yaygarayı basıyor ayağımda sallıyorum bırakıyorumm yine silbaştan uykuya dalana kadar gecenınn yarısıda gidiyor bugün sab aldım acaba gazımı sıışıyor ddiye yatmadan vericemm inşallah bu gece az uyurrr..
of ya bi gece bide simdi resmen fiskirarakl kustu bikaczamandir bunu yapito hafif oksuruk var ne yorgan kaldi ne battaniye makinayada girmiyo mecbbur temizlwmeyw vericem ayy offf vide zeynebw bagirdim o saaten beri sesi cikmadi yoksa surekli huysuzdu geceden beri disimi cikiyo oksurukmu anlamadim
gozdem canim cok gecmis olsun tM mevsimi kimle konussam hSta bok pirtakal limon bal aslunda ilac ucmedende uzun suruyo malesef insllg hemen atlatirsin nekadqr maskede taksan gecicekse geciyo lnsllh gecmez kuzuya
g
ecrinn oopttuumm nasilsinn..
deniz geliyomusun forumda buluscaz yVru...gozdemm sende ama hastayken nasil olur gelirim dersen beklerizO
kizlar varya yok boyle biseyy supurgemin acma kapasi bozuldu sinirlerim zipliyo suan evdeki esyalar bozuluyo ya zeynebi beyaz esyaciya veriyim ben uyudu optum kuzumu kusmuk kokuyobide oksuruk diyorum halasigeldi safagin yakadin kudurmus gibi optu kuzuyu nasil agliyo zeynep sap sap sqp dondum kaldim hem geldiginde hemde giderken yapti:-( acaba onlardanmi gecti off ihlamur yapicam..
kustu meyvesiyleveriyorum ya damlasida cikmismidir etkisi neouyo acaba meyvenin vitaminini almismidir acaba
bu arada hangi gün zbuluşuyosunuz forumda
bizim 8nisanda düğünle kına var daha bi elbise alamadım fırsat bulsam dışarı çıkıyorum...
inş buluştuğunuz gün uygun olurum..
canim bu hafta ici bulusuruz bi aksilik olmazsa sende ayarlamaya calis esin bisey dermi abi oksurugumuz gecmezse haftayada olur bide sizinkilere gecmesin allah korusun bide ayarla ama haa:-O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?