of ya bi gece bide simdi resmen fiskirarakl kustu bikaczamandir bunu yapito hafif oksuruk var ne yorgan kaldi ne battaniye makinayada girmiyo mecbbur temizlwmeyw vericem ayy offf vide zeynebw bagirdim o saaten beri sesi cikmadi yoksa surekli huysuzdu geceden beri disimi cikiyo oksurukmu anlamadim
gozdem canim cok gecmis olsun tM mevsimi kimle konussam hSta bok pirtakal limon bal aslunda ilac ucmedende uzun suruyo malesef insllg hemen atlatirsin nekadqr maskede taksan gecicekse geciyo lnsllh gecmez kuzuya
g
ecrinn oopttuumm nasilsinn..
deniz geliyomusun forumda buluscaz yVru...gozdemm sende ama hastayken nasil olur gelirim dersen beklerizO
kizlar varya yok boyle biseyy supurgemin acma kapasi bozuldu sinirlerim zipliyo suan evdeki esyalar bozuluyo ya zeynebi beyaz esyaciya veriyim ben uyudu optum kuzumu kusmuk kokuyobide oksuruk diyorum halasigeldi safagin yakadin kudurmus gibi optu kuzuyu nasil agliyo zeynep sap sap sqp dondum kaldim hem geldiginde hemde giderken yapti:-( acaba onlardanmi gecti off ihlamur yapicam..
kustu meyvesiyleveriyorum ya damlasida cikmismidir etkisi neouyo acaba meyvenin vitaminini almismidir acaba
cnm diş çıkarma evrelerindeler
sen istersen dr unada danış ama
ben huysuz olduğu zamanların geceleri uyumadan fitil atıyorum rahatlıyo ağrısınıda alıyo sakince uyuyo
Canm bİinkinin dişlerinde hala bir kabarma yok bu sabah verdim fitili ama o gece hiç aklıma gelmedi fitil ben aklıma hep en son geliyor çok verme taraftarı olmadığım icin heralde :) ama dısı değil gazı br gibiydi o gece damlasidaaa yoktu dun aldım yarende verdim birde banyo yaptırdım şükür gece iyiydik
Ya kıyamam kuzum benim burcu bayadir devam ediyor yavrum be kusmasi karışmak gibi olmasında sen onu bir Dr ağrıtır istersen Yada ara özgürü anlat ayrıntılı bakalım ne diyecek ama kendisiyle konus !
Ya gerçi bu ara çocuklar hep aynı bizim kusmamız yok ama hafif öksürük var havaleden heralde bahar yaramadı izim kuzulara
Ay insan dayanamayız bağırıyor sonrada vicdan yapıp üzülüyor arada bende yapıyorum valla
Bisey olmaz hepsi temizlenir yavru rahatlarında
Bizimkide sabah çok ağladı uykularada Dalamadi 1 fitil attım bu saat ettik
Canm bİinkinin dişlerinde hala bir kabarma yok bu sabah verdim fitili ama o gece hiç aklıma gelmedi fitil ben aklıma hep en son geliyor çok verme taraftarı olmadığım icin heralde :) ama dısı değil gazı br gibiydi o gece damlasidaaa yoktu dun aldım yarende verdim birde banyo yaptırdım şükür g
ece iyiydik
n
demek hep ayni bu yavrular varya aklima gelmedi hic fitil ya evet ozguru ariyim ben aynisini soyluycek mutlaka simdi ihlamuru icti oksuruk hafif var acaba gicikmi yapiyo.
sende bagirdinmi cok vicdan yaptimel kadar cocuga ama rahatladim bida bagirmam umarim;-)
ecrincim zaten bulustugumuzda mama vercem zeynoya disarda kusar perisan olurum ya benmi idrak edemedim okudum okudumyazilarda hafif cinceye kactigi icin sen gelebilirmisin bana olmadi cars pers ayarlayalim bulusalim
ecrin acaba bizdede gazmi vardi dun ben artik gax olmaz diye hic dusunmuyorumbile gazi..
evet banyo en iyi care banyo yaptigi gece bi uyuduki yuh dedimrahatliyolar aslinda hergece yikiycaksin ama olmuyo hep.gaz icin ne vetiyosun biz bu yedi ay bi damla vermedik
gunaydin kizlarr
ecrrin dun bi turlu yaxamadim canim ya diyorum bizim burdan bkoy huzura servis var bakirkoydemi bulussak evkura taksitim var hem onuda veririm ablam diyo cars kahvalti var biz zeynoyla gelicez ama 4.30 da ordan buraya servis kalkiyo 1de orda olucam ne dersin sana uyarmi
ecrincim dogru soyluyosun kuzum dun disari ciktik kizlarla aksam zeynep oksurdu cok burnuda dolu dolu cok huysuzdu cvp yaxiyim diye teli aldim benim gicik kocam birak ya teli zeyneple ilgilen falan deyince bende sinir oldum laf etmesin diye alnadim ama okudum gecede hep uyandi zeynep bugun iyi olursa yarin bulusalim hem bugun bakimini yaparsin;-) olmazsa cumartesi yada paxartesi kesin simdi sana teli atiyorum
Tüh yavrum ya ama bu öksürük bizdede var ve gitmiyor ama sen çok öksurdu diyorsunumari İyice hastalanma dan atlatir yavru
Ay bu kocalar bir gicik zaten bosver hepsi aynı :)
Neyse yavrum önemli değil geç olsunda güç olmasın demişler sen zeyneple ilgilen havalar soğudu yine sen çıkar ma biraz onu evden iyice ilerlemesin kıyamam Cumartesi avm ler çok kalabalık oluyor hafta sonu ayarlar bir aksilik olmaZsa p.tesiye ayarlarız canm sen arada zeynosum dan hbr ver merak ederim !!
Ay ben de unuttum yazmayı bende ayarım biraz da kaydet canm
tamam cnm allh bi aksilik vermezse pazrtesi buusutiruz bkiyde.nerden cikti bu oksuruk cocuklarda off insllh duzelirler ihlamur veriyorum iyi gelir heralde annwmde tavuksuyuna corbs yapmis dun vetdim bugunde devan vericem..se n apiyoaun ayy pztsini iple cekitorum vaalla
İnşallah canm pazar netleştiririZ uğramayı unutma burayada :)
Gelir iyi ıhlamur canm sen devam et vermeye me güzel iciyor zeyno oh afiyet olsun cagan icmiyor Uyuz
Su anda cagan mİz miziniiii uyutmaya çalışıyorum ütümü bitirdim sanki Pazartesi aksama kadr ben temizlik yapmadım yerler toz icinde makine acmam lazım yemeğim yok uff
Ya burcu cagan kaç gündür günde 1 kere uyuyor gündüz çok sınır daha 7 aylık yazık bünyesine bugün zorla uyutmaya çalışıyorum direniyor bakalım hangimiz galip çıkicazzz ayiyla alakasi varmi acaba dedin zeynosum un gündüz uykuları nasıl ?
bizim gunduz uykularimiz var ama yegenim oldugu icin cogu zqman sesten ya da gidip opuyo kaldiriyo yarim yamalak ama gun icinde 2 3 saat kesin uyuyo bide ihlamur rahatlatiyo sanirim bugun rezeneyi deniycem bide wvet ya cagan niye icmiyo ya ben seker koydum sevsin diye ihkamyra cok cok iciyo ozaman.
benim evde suprulmek istiyi mak cuma getirceklermis parcasini allhtan kizlar yakin acil bisey olsa gidip alirim artik
tamam girmezmiyim hic.banu aradi kahv onlar gel diye gitmedim eve gecince giderim kizlar zeynwple ilgileniyolar ya rahat ediyorum cok siki giydirip yan binam zaten.
ya ecrin bugun sansa bizim etapta dogalgaz calismasi varmis kombi yok ocak calismiyo allhtan mikrodalga var yiksa nadil isiticam neyseki annwm yapmus corbasini zeynep uyudu bacagimda evim sahaneyi seyreditirum kendi evim olsa zicin basvururdum odasi icin.:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?