2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ya kıyamam kuzum benim burcu bayadir devam ediyor yavrum be kusmasi karışmak gibi olmasında sen onu bir Dr ağrıtır istersen Yada ara özgürü anlat ayrıntılı bakalım ne diyecek ama kendisiyle konus !
Ya gerçi bu ara çocuklar hep aynı bizim kusmamız yok ama hafif öksürük var havaleden heralde bahar yaramadı izim kuzulara
Ay insan dayanamayız bağırıyor sonrada vicdan yapıp üzülüyor arada bende yapıyorum valla
Bisey olmaz hepsi temizlenir yavru rahatlarında
Bizimkide sabah çok ağladı uykularada Dalamadi 1 fitil attım bu saat ettik

Ay gelince hepsi üst üste gelir insanın sinirlerini bozar zaten . Yok yavrum takılma öle seylere kadın hastamiydiki ne olucak maalesef insanlar bira duyarsız bu konuda sokaktaki insanlara tepki verebiliyorsun ama akraba olunca bisey diyemiyorsun ama sen icini rahat tut ondan değildir ..
Yok yavrum o alacağını almıştır gitmez ya faydası kusunca bise olmaz hem bugünküde gitse ne olucak hiç unutmuyormusunnn vermeyi valla ben unutuyorum :)
Canm gribal bulaşacak bisey değil kusma ama tabi zeynom hastayken olmaz ben Çarşamba diyecektim ama bakalım Zeyneb'in durumuna bağlı artık canm ben esime gidiyyİmmi demedim dışarıdamiii buluşsak ben mı çağırsam dedim tabi sen çağır istersen Yada çıkın sen bilirsin dedi ben sizin otrafi bilmiyorum tek gelemem Yaşar'ın müsayitttt olduğu bir gün bırakması lazım onu beklemek te ban uymaz o yüzden gidiyimmi demedim irda buluşalım esim otarafa geçince sanda gelirm ben sorun olmaz Ma zeynosum dolayı haftaya kalır gibi geliyor bana

cnm diş çıkarma evrelerindeler
sen istersen dr unada danış ama
ben huysuz olduğu zamanların geceleri uyumadan fitil atıyorum rahatlıyo ağrısınıda alıyo sakince uyuyo

Canm bİinkinin dişlerinde hala bir kabarma yok bu sabah verdim fitili ama o gece hiç aklıma gelmedi fitil ben aklıma hep en son geliyor çok verme taraftarı olmadığım icin heralde :) ama dısı değil gazı br gibiydi o gece damlasidaaa yoktu dun aldım yarende verdim birde banyo yaptırdım şükür gece iyiydik

cnm bende fitili çok verme taraftarı değilim ama
bizim başımız ağrısa napıyoruz ağrı kesici alıyoruz ve rahatlıyoru bebişide öyle düşün ki o ağrılarla sancılarla başetmeyi bilmiyo
bak ftil verdim rahatladı diyosun demekki ağrısı vardı fitil ağrısını aldı ve rahat uyudu yavrucuk

n
demek hep ayni bu yavrular varya aklima gelmedi hic fitil ya evet ozguru ariyim ben aynisini soyluycek mutlaka simdi ihlamuru icti oksuruk hafif var acaba gicikmi yapiyo.
sende bagirdinmi cok vicdan yaptimel kadar cocuga ama rahatladim bida bagirmam umarim;-)
ecrincim zaten bulustugumuzda mama vercem zeynoya disarda kusar perisan olurum ya benmi idrak edemedim okudum okudumyazilarda hafif cinceye kactigi icin sen gelebilirmisin bana olmadi cars pers ayarlayalim bulusalim

ecrin acaba bizdede gazmi vardi dun ben artik gax olmaz diye hic dusunmuyorumbile gazi..

evet banyo en iyi care banyo yaptigi gece bi uyuduki yuh dedimrahatliyolar aslinda hergece yikiycaksin ama olmuyo hep.gaz icin ne vetiyosun biz bu yedi ay bi damla vermedik

Öle valla arkadasım evet ya benin de aklıma gelmiyor hiç bazen esim diyor sonrada ya yanlış mı ypiyoruz verilmesi gerekse sen annesin aklına gelir onsezi olarak diyor yani keske demsey dimde sen de vermeseydin mı demek istiyor :) evet CANIM haklisin kuzu bı iyleşsin ay okudum yazdığımı son da azıcık karıştırmisim canm dedim ki biz avm de görüşelim bu sefer birdaha kinede inşallah esimin otarafa geçtiği bir gün bırakır çağanlaaa beni sana ben otrafi bilmiyorum ya gelemem tek kısacası böyle yazdım :) Ama ben annemle gelirsem olmaz Perşembe Kur'an lari var cmada pazarları Pazartesi sali çarşamba uyar bize annemden dolayı yoksa ben her gün müsayitimmm de :)

İyide canm seninkinde öksürük bide kusma vAr gaz yapmaz benim bildigim onları. Kız haftada 1 yıkıyorum ben yine korkuyorum her gün imkansız :) CANIM 6 ayından itibaren bende vermememiştim ama arada olucak diye de bisey yok heralde her zamanki sab damla aldım canm ben uf Çağanı yine uzun ağlamalar sonucu uyuttumm şükür ev ayakta supurdummm sildim bir toz alıp yerlestiremedi mm

gunaydin kizlarr

ecrrin dun bi turlu yaxamadim canim ya diyorum bizim burdan bkoy huzura servis var bakirkoydemi bulussak evkura taksitim var hem onuda veririm ablam diyo cars kahvalti var biz zeynoyla gelicez ama 4.30 da ordan buraya servis kalkiyo 1de orda olucam ne dersin sana uyarmi

Canm kahvaltıya arkadasım vardı sonrada anneler geldi bende giremedim bugün
Valla bana daha iyi b. Köy bana daha yakın capacity Yada carasuelll de buluşuruz annelerin de Kuran'ı Çarşamba ya alınmış bu hafta :) yarın olursa bizde çağanlaaa yalnız gelicez :) nasıl yapalım yrin mı ay heyecanlardimmmm ama kuaföre gidip bakım falan yapamadım ) eşimede bir doyum ne yapalım son karar senin yarın mı Perşembe mı ? Hangisi olsun ? Hi bide yaVrum özelden cebini ya bana bende sana atiyimmmm

ecrincim dogru soyluyosun kuzum dun disari ciktik kizlarla aksam zeynep oksurdu cok burnuda dolu dolu cok huysuzdu cvp yaxiyim diye teli aldim benim gicik kocam birak ya teli zeyneple ilgilen falan deyince bende sinir oldum laf etmesin diye alnadim ama okudum gecede hep uyandi zeynep bugun iyi olursa yarin bulusalim hem bugun bakimini yaparsin;-) olmazsa cumartesi yada paxartesi kesin simdi sana teli atiyorum

Tüh yavrum ya ama bu öksürük bizdede var ve gitmiyor ama sen çok öksurdu diyorsun umari İyice hastalanma dan atlatir yavru
Ay bu kocalar bir gicik zaten bosver hepsi aynı :)
Neyse yavrum önemli değil geç olsunda güç olmasın demişler sen zeyneple ilgilen havalar soğudu yine sen çıkar ma biraz onu evden iyice ilerlemesin kıyamam Cumartesi avm ler çok kalabalık oluyor hafta sonu ayarlar bir aksilik olmaZsa p.tesiye ayarlarız canm sen arada zeynosum dan hbr ver merak ederim !!
Ay ben de unuttum yazmayı bende ayarım biraz da kaydet canm

tamam cnm allh bi aksilik vermezse pazrtesi buusutiruz bkiyde.nerden cikti bu oksuruk cocuklarda off insllh duzelirler ihlamur veriyorum iyi gelir heralde annwmde tavuksuyuna corbs yapmis dun vetdim bugunde devan vericem..se n apiyoaun ayy pztsini iple cekitorum vaalla

İnşallah canm pazar netleştiririZ uğramayı unutma burayada :)
Gelir iyi ıhlamur canm sen devam et vermeye me güzel iciyor zeyno oh afiyet olsun cagan icmiyor Uyuz
Su anda cagan mİz miziniiii uyutmaya çalışıyorum ütümü bitirdim sanki Pazartesi aksama kadr ben temizlik yapmadım yerler toz icinde makine acmam lazım yemeğim yok uff
Ya burcu cagan kaç gündür günde 1 kere uyuyor gündüz çok sınır daha 7 aylık yazık bünyesine bugün zorla uyutmaya çalışıyorum direniyor bakalım hangimiz galip çıkicazzz ayiyla alakasi varmi acaba dedin zeynosum un gündüz uykuları nasıl ?

bizim gunduz uykularimiz var ama yegenim oldugu icin cogu zqman sesten ya da gidip opuyo kaldiriyo yarim yamalak ama gun icinde 2 3 saat kesin uyuyo bide ihlamur rahatlatiyo sanirim bugun rezeneyi deniycem bide wvet ya cagan niye icmiyo ya ben seker koydum sevsin diye ihkamyra cok cok iciyo ozaman.

benim evde suprulmek istiyi mak cuma getirceklermis parcasini allhtan kizlar yakin acil bisey olsa gidip alirim artik
tamam girmezmiyim hic.banu aradi kahv onlar gel diye gitmedim eve gecince giderim kizlar zeynwple ilgileniyolar ya rahat ediyorum cok siki giydirip yan binam zaten.

ya ecrin bugun sansa bizim etapta dogalgaz calismasi varmis kombi yok ocak calismiyo allhtan mikrodalga var yiksa nadil isiticam neyseki annwm yapmus corbasini zeynep uyudu bacagimda evim sahaneyi seyreditirum kendi evim olsa zicin basvururdum odasi icin.:))))

maaşallahh ama 3 saat uyku bile akşama kadar yeterli değil bence daha çok ufaklar neticede ay iizn veriyosun iyi yeğnininn uyandırmasınaaa:))
ya uf bu çocuk benim sütüm dışında herşeye düşman evdede ıhlamur kalmamış akşam yaşara aldırıyım da bidaha deniyimm bari..
ay burcu dedim ya uyumuyorr bir yatırdım çağanı bendeyattım 12 de 2 de kalktı emdi amerken yine uyudu 3 te kalkktıı:) bu çocuk ben ne desem zıttını yapmayı pek seviyor bende 2 saat uyumus oldum:)
ee süpürge yoksa bekleyecek sanada habersiz gelen olmaz sanırım ..
ya 1 gün evde dur be yavrummmm maaşallahh yaniii hala gitmekte gözünn:))

aman iyiki evde durdun herşey kurudu hıı ayy normalde zeynonunkilerii mikrodalgada ısıtmıyorsun dimi yavrum çok sakıncalıymışşş....
ya bne bugün göremedimmmm güzel olmuşturr eminim ya ben düşündüm ama bize gelmezler odalar küçük ya göstermez yaptıklarını banyom biraz buyuk olsaydı bende orası için başvurdum gecenki yaptıkları banyoyu çok beğendimm..

Ecrin sen Sekerl dene bakalım ıhlamuru insllh sever biz ictik bugun gecede. Vericem
Ya ben izin vermesem neolur hoopp bı gidiyo kardesim ve zeyno uyaniyo
Bende anneme gittim erken geldi Safak turkun uzayla imtihanını seyrediyoruz

Evet ya kucuk ama ben Zeyneb'in odası için başvuruda
Bulunucam bakalım

Neyse sende uyurmuşsun dinlenmissindir hem aksam kalkıyor dımıolsun az kaldı düzene girer
Bide uymuş oldum ttnet mÖdem 55lira gelmiş bide bu ay 32 kullanmadığımda sınır oldum ya evi tama
En iptal edicem

Ecrin sen Sekerl dene bakalım ıhlamuru insllh sever biz ictik bugun gecede. Vericem
Ya ben izin vermesem neolur hoopp bı gidiyo kardesim ve zeyno uyaniyo
Bende anneme gittim erken geldi Safak turkun uzayla imtihanını seyrediyoruz

Evet ya kucuk ama ben Zeyneb'in odası için başvuruda
Bulunucam bakalım

Neyse sende uyurmuşsun dinlenmissindir hem aksam kalkıyor dımıolsun az kaldı düzene girer
Bide uymuş oldum ttnet mÖdem 55lira gelmiş bide bu ay 32 kullanmadığımda sınır oldum ya evi tama
En iptal edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…