2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım su dediğin pireyi yaptım icine balkabagidabilave ettim havuçla gayrette güzel oldu bizimkinin yü seklini görmeliydin zorla 2 kere verdim ağzına ikisindede öğürdü az kalsın kusucakti son 2 sanattır de ağlıyor mız mız kafayı yicem(aksama kadr güldü şimdide acısını çıkarıyor evet Allah'tan uyudum azıcık hemde kackere bir bilsen insan aptal gibi oluyor
A neden asıyorsunuz okadar anlamıyorum film falan mı indiriyorsun ben şu güne kadar hiç asmadım 32 li ne yavrum cep yetiyorsa kapat gitsin .. Ne kadar zor olsada ama sen airf cepten yapamazsın Söyliyim Or olur alışverişler in :))
Size iyi seyirler ...
Yasar spora gitti Aten geç isten geldi Kacta gelir bilmem bende sınır oldum su anda biri dokunsa parlayabilirim umarım migrenim tutmaz

hadi yavrum ya pureden cok umutluydum ben sevmedi off tahmin edebiliyorum keske sevseymis olsun 2 3 gun sonra yine dene.ya bu bebelere aksam bisey oluyo zaten bide simdi seninkide gec gelmis bide istikrarli adam bikmadan gidiyo spora sen daha tahammulsuz olursun bosver hic germe kendini kendine zarar inslh tutmamitir migrenin canim ya.
bizde gece 2 ye 12 kala :)oksurdu baktim devami geliyo hemen kucagima aldim devami geldi sonra kustu heralde balgsm geldi kusunca balgamida cikmistir neyse ust bas degisti bereber yattik sonra sabah burnu dolu buyuk olsa temizlese rahatliycak bebek olmak ne zor.
bizde gec gelmedik anca yemek alt ...zeynep hapsuruyo ya ben bu burnu nasil temizlerim ya off:-(
iste boyle sabahta safak klimaci yollamis eve kaldirdilar erkenden kesif yapmaya gelmisler dedim iyi geli yapin zeynep kalkti tabi sese kahvalti yaptiksimdi cok yarali muge anliyi seyrediyoruzeskiden olsa unlu turk dusunur seda sayani seyrederdik ama yok artik

posta posta yaziyorum cunku tel calinca gidiyo sac bas yoladim geliyo bende ablama gidicem zeynebi birakiyim gidiyim kasimi pala biyigimi aldiriyimisin sakasi dogumdan sonra daha az cikiyo kaslarim zaten cok cikmazdi ana diger bolgelerde yine var baya ama eskisi kadarr cook degil bacagimi 2ay oluyo almistim eskiden 1ayda cikan 2ayda cikiyo bizi lazer paklarrzeynep teli yakalamaya calusiyo ya cekince bagriyo oyy yandikk

kiz deniz alisveris teladindasin sanirim ben kesin siyah bi elbise alirdim dugun falan olsa duz siyah arada gir raporunu ver ama:-(

gozdemm sende cok bosladin nasil oldu gribin duzeldinmi.

kiz deniz alisveris teladindasin sanirim ben kesin siyah bi elbise alirdim dugun falan olsa duz siyah arada gir raporunu ver ama:-(

gozdemm sende cok bosladin nasil oldu gribin duzeldinmi.

cnm kusunca balgamı atmıştır ceydanın kusmuğunda balgam görüyordum ben devamlı bu arada otri beben yokmu cicim temizlemede birebir..
bu arada benimde bikini bölgem doğumdan sonra seyrekleşti ve yavaş çıkmaya başladı ohh süperr
cnm etek ceket takım aldım ben siyah elbise baktım ama almadım
kızımada aldım güzel bi elbise süper olucaz..
kına içinde pantolon ceket tarzı bişi alıp içine nar çiçeği renginde bluz almak istiyorum cıvıl cıvıl olmak için..

denizcim mis gule gule giy canim nar cicegide sana cok yakisir..ee ceyda zaten cook guzel iki star olursunuz...telas baslamistir ne guzel benim hersey siyahh:))

ecrinn canim nerdesin girmemissin annwmdeyim ablamla bankaya gittik ordan past tatli yedik sonra burger off rejim bu seferde patladi annwme geldik bu gidisle zeyno duzelmiycek valla simdi oturuyoruuz yorulduk 5saatir sokaklardayiz

canm maalesff anlaşılan benim oğlum ancak yaşında başlıyacak bugunde mercimek denedikk yok yokk maaşesef yemesin ne yapıyım bir de obu takarsam ooo...
ya ben spora gitmesine kızmadımm normalde erkenn gelir gitmez dün geç geldi inatla gittii ona siinir oldum bide beni yemeğe bekletti baya ondan gerildimm:))
yavrum ya hala devam ediyor demek çocuklarda kusmak hastalık belirtisidir ve araştırılmalıdır yazıyor sen hala özgür le konuşmadın mı yavrumm ya evet tamamen çaresizz kuzularr
klimcılar önceden keşif mi yapıyorlar alla alla:)
ben oldu bitti mügeyi izlerim sabah o saatte ayaktaysamm.insanlarda bu huyumu hep eleştiriyorr ama ben seviyorum:))

alla alla ben de farketmedii yada ben anlamadımm..
bende yarın giderim ancak çağanı anneme bırakıp evet bencede bizii lazerr kurtarırr... ama ben dada 1 sene gidemem çağanın emmesşnden sebepp.
bende arkadaştayydım bugün yarın annemdeyim c.teside kahvaltıya arkadaş bendeee tam tempo devam bugün gelincee mutfagımın dolaplarını sildimm tertemizz olduuu
ayy herşeye uzanıyorlarr artık cok dikkt etmek lazımmm çaya falann:))

ecrinn canim nerdesin girmemissin annwmdeyim ablamla bankaya gittik ordan past tatli yedik sonra burger off rejim bu seferde patladi annwme geldik bu gidisle zeyno duzelmiycek valla simdi oturuyoruuz yorulduk 5saatir sokaklardayiz

ohh maaşaşllhh yavrum sen rejimdeyimm deme sakın banaa dağıtmışın bugün yinee:)
iyide yavrum hiç evde oturmuyorsunkii bak okadar gezmişin yine gerçe zeyno yanında değildii sanırımm onu bu halla okadar gezdirmemişindirrrr.. canım benim ya ıhlamur falan da içiyorr niye düzelmiiyorkii sende hala özgürle konuşmadın ara konuşsana yavrum birrrr baya sürdü zeynomunkiiii bişey varsa ilerlemesinn...

Merhaba kızlar ..
Nasılsınız ?
Kızlar bişeyn soracağım , tetanoz aşısı vuruldunuz mu ?
Kaçıncı haftada vuruldunuz ?
2 hafta sonra vurulmam gerektiği söylendi yani 24. haftada ama kararsızım ..

Merhaba kızlar ..
Nasılsınız ?

Ben vuruldum canım..Sezeryan olacağım için dr. mutlaka ol dedi..Bende kararsızdım ama bebeğide koruyo dedikleri anda koşa koşa oldum:))) Göbek kordonu falan kesiliyo ne olur ne olmaz....

Slm kızlar...Arada okuyoruma ama yazamıyorum valla..Tam sınav dönemi...Hazırla,oku...Ev işleri yetişemiyorum...

Burcu cum,zeynom kusuyomuş..Kıyamam ben ona ...Belki yedikleri ağır geliyodur...Bi de sıkılmazsan gündüz menünü yazar mısın?? Bi fikir olsun...

Ecrin! Oğluşun hala yemiyomuş ..Çok sinir bozucu bi durum ama geçici...Biz biraz biraz başladık yemeye..Hatta dün enginar yaptım çok sevdiim...Senin kinin hiç mi sevdiği bişey yok..?? Naçizane bikaç tavsiyem olucak..Bizde işe yaradı ..Umarım sizde de yarar...Bebişinin eline yemek yediği kaşıktan ver..Bütün gün oynasın...Boş kaşığı ağzına sür..Dişlerini kaşır gibi..Suyunu hatta aç olduğunda sütünü kaşıkla ver...6-7 kaşıktan sonra emzir..Balkabağını , bisküviyi sütünle ez...Ama çok sulu olsun...Muzlu süt yap mesela...Sonra milupanın muhalebilerinin kıvamları ii..Kaşığa alışana kadar bi kaç kaşık yedir...Onu da sütünle yap....Meyve sularını dene..Blendır kullan..Önce süt ağırlıklı yaptım hep...Kendim tadını beğenmediğim bişey yapmıyorum...İlik suyu lezzet katıyo..Bisküviyi tek sevmedi ama peynir,yumurta,ceviz,tahin ,pekmez karıştırınca bayılıyo...Buları meyve suyunda yemiyo ama ıhlamurla ıslatınca yiyo..Yani çok ama çok zor bi dönem..Ama geçici:))) Hepsi denenmiş ,çaresiz anne tavsiyeleri:)))

Bu arada burcucum günde bi köfte büyüklüğünde kıyma yeterliymiş...

Merhaba kızlar ..
Nasılsınız ?

Canm ben olmadım ama dogum yapacağın yer önemli devlet hastanesinde Yapicakaan Yada güvenmiyorsan dogum yapacağın yere vurul benin Dr um ben kendime yaptırmadım daha da bisey diyemem demişti bende vurulmadım sende Dr unu Dinle bence

Gözdem canm çok sagol üsenmeyippp ayrıntılı yazmışinnn bizim icin çok sagol . Canm ıhlamura dediklerini kattım yemedi bizimkinin sorunu kasık değil tadları sevmiyor tatlı ve çikolataliiii seylere bayılıyor biberona ağzını dedirtmiyor ama bardağa saldırıyor ama diğer dediklerini denicem mutlaka Maasallah siz geçiş yaptınız sanırım artık canm sana zahmet müsayitttt oldugunda enginari nasıl yaptığını yazarmisinnnn bide onu deneyim
Buğra Efe'nin resimlerini gördüm Maasallah ona kellik bir bebeğe bu kadar yakışır yeni resimlerinide koy ama annesi ..

ecrincim varsin 1yasinda yesin dedigin gibi ..
haklisin hem gec gel hem git insan sinir olur ama napicaksin erkek ler hep ayni
cnm zzynep surekli oksurmuyo aralarda burnu dolu balgam yapiyo kusuyo valla yanimdaydi bEnim gibi oda yarim yamalak hasta oldu masallah ben 5y 6 yildir hastalanmadim bi antibiyotigi dogum sonrasi kullanmistim puturlu oluncada kusuyo bide kiymali yemegi kiyma suda haslanmamussa buldum nedenini.aman ne biliyim baktim olmuyo gotururum.yarinda cevahire gidicez kizlarla sen gwlebilurmisin:)))

bilgem bende oldum 2 doz bence en iyi hast yapsan risk hep var hicbi zarari yok faydasi var..bebis nasil masallah buyudu cikti mi gobusun

gozdemcim bwn cok isterdim yazili kagdi okumayi yakin olsak ben yapardim seve seve ama herkese yuksek not verirdim haberin olsun
tabiki yazarim seve seve:)))
sabah yumurta sarisi peynir harnuo pekmezi cici bebe tereyag devam sutuyle kahvalti yapiyo
ara: meyve
ogken sebze corbasi tavuk yada et suyu sebzeli mercimek corbasi
3saat sonra kiymali sebze yemegi yada corbasi
3saat sonra mama veriyirum
ara yogurt
gece mama
arada 2kerede ihlamur sebze yada mercimegede tum sebzeleri katiyirum kerviz matematik zekasini arttirirmis hepsine wkliyorum.
atladigim bisey varmi bilmiyorum evde yaptigim yemekleride veriyorum gecirip rondodan..

sanirim kustugu zaman agir geliyo teyzem cok sqlca koymustu kustu bide kiyma hafif putur kalincada kusuyi malesef once suda pusirip oyle yapiyorum..

seni ozluyoruz pzts musaitsen gelsene sende

Aman ben alıştım erkeklerin dengesizliklerini bosverdim gitti bile :)
Ay inanmıyorum burcu sen gercekmisin yavrum:) kız one kadar gezmek yavrum siz yorulmuyormusunu Z hiç ben hayatımda sizin kadar gezginini görmedim valla ben okadar gezsem tasarla papaz olurum cagan hasta olur diye iyi senin koca zeyno bu durumday ken bile bisey demiyor maaslah diyorum
Nediyim kıskanıyorum böyle bünyesi güçlü insanları ben bebeklikten itibaren iğneye büyümüsummnn çok alerjikkkk bir bünyem var hla da aynı her ay aynı terane ( inşallah zeynoma sana çeker
Anladım canm kötü olsa okadar gezdirmessin eminim demek benin tahmin ettigim gibi değil kuzu aman iyi olsun
Burcu benim cuma anne gunüm 10 yıldır böyle başka program yapmam mecbur kalmadıkcaaaa Allah'ın izniyle Pazartesi buluşuyoruZ sin gidin bakalım yarın Pazartesi zeynoylami Gelicen ablanlarda gelicek mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…