Ecrin sen Sekerl dene bakalım ıhlamuru insllh sever biz ictik bugun gecede. Vericem
Ya ben izin vermesem neolur hoopp bı gidiyo kardesim ve zeyno uyaniyo
Bende anneme gittim erken geldi Safak turkun uzayla imtihanını seyrediyoruz
Evet ya kucuk ama ben Zeyneb'in odası için başvuruda
Bulunucam bakalım
Neyse sende uyurmuşsun dinlenmissindir hem aksam kalkıyor dımıolsun az kaldı düzene girer
Bide uymuş oldum ttnet mÖdem 55lira gelmiş bide bu ay 32 kullanmadığımda sınır oldum ya evi tama
En iptal edicem
canım su dediğin pireyi yaptım icine balkabagidabilave ettim havuçla gayrette güzel oldu bizimkinin yü seklini görmeliydin zorla 2 kere verdim ağzına ikisindede öğürdü az kalsın kusucakti son 2 sanattır de ağlıyor mız mız kafayı yicem(aksama kadr güldü şimdide acısını çıkarıyor evet Allah'tan uyudum azıcık hemde kackere bir bilsen insan aptal gibi oluyor
A neden asıyorsunuz okadar anlamıyorum film falan mı indiriyorsun ben şu güne kadar hiç asmadım 32 li ne yavrum cep yetiyorsa kapat gitsin .. Ne kadar zor olsada ama sen airf cepten yapamazsın Söyliyim Or olur alışverişler in :))
Size iyi seyirler ...
Yasar spora gitti Aten geç isten geldi Kacta gelir bilmem bende sınır oldum su anda biri dokunsa parlayabilirim umarım migrenim tutmaz
hadi yavrum ya pureden cok umutluydum ben sevmedi off tahmin edebiliyorum keske sevseymis olsun 2 3 gun sonra yine dene.ya bu bebelere aksam bisey oluyo zaten bide simdi seninkide gec gelmis bide istikrarli adam bikmadan gidiyo spora sen daha tahammulsuz olursun bosver hic germe kendini kendine zarar inslh tutmamitir migrenin canim ya.
bizde gece 2 ye 12 kala :)oksurdu baktim devami geliyo hemen kucagima aldim devami geldi sonra kustu heralde balgsm geldi kusunca balgamida cikmistir neyse ust bas degisti bereber yattik sonra sabah burnu dolu buyuk olsa temizlese rahatliycak bebek olmak ne zor.
bizde gec gelmedik anca yemek alt ...zeynep hapsuruyo ya ben bu burnu nasil temizlerim ya off:-(
iste boyle sabahta safak klimaci yollamis eve kaldirdilar erkenden kesif yapmaya gelmislerdedim iyi geli yapin zeynep kalkti tabi sese kahvalti yaptiksimdi cok yarali muge anliyi seyrediyoruz eskiden olsa unlu turk dusunur seda sayani seyrederdik ama yok artik
posta posta yaziyorum cunku tel calinca gidiyo sac bas yoladim geliyo bende ablama gidicem zeynebi birakiyim gidiyim kasimi pala biyigimi aldiriyimisin sakasi dogumdan sonra daha az cikiyo kaslarim zaten cok cikmazdi ana diger bolgelerde yine var baya ama eskisi kadarr cook degil bacagimi 2ay oluyo almistim eskiden 1ayda cikan 2ayda cikiyo bizi lazer paklarr zeynep teli yakalamaya calusiyo ya cekince bagriyo oyy yandikk
kiz deniz alisveris teladindasin sanirim ben kesin siyah bi elbise alirdim dugun falan olsa duz siyaharada gir raporunu ver ama :-(
gozdemm sende cok bosladin nasil oldu gribin duzeldinmi.
hadi yavrum ya pureden cok umutluydum ben sevmedi off tahmin edebiliyorum keske sevseymis olsun 2 3 gun sonra yine dene.ya bu bebelere aksam bisey oluyo zaten bide simdi seninkide gec gelmis bide istikrarli adam bikmadan gidiyo spora sen daha tahammulsuz olursun bosver hic germe kendini kendine zarar inslh tutmamitir migrenin canim ya.
bizde gece 2 ye 12 kala :)oksurdu baktim devami geliyo hemen kucagima aldim devami geldi sonra kustu heralde balgsm geldi kusunca balgamida cikmistir neyse ust bas degisti bereber yattik sonra sabah burnu dolu buyuk olsa temizlese rahatliycak bebek olmak ne zor.
bizde gec gelmedik anca yemek alt ...zeynep hapsuruyo ya ben bu burnu nasil temizlerim ya off:-(
iste boyle sabahta safak klimaci yollamis eve kaldirdilar erkenden kesif yapmaya gelmislerdedim iyi geli yapin zeynep kalkti tabi sese kahvalti yaptiksimdi cok yarali muge anliyi seyrediyoruz eskiden olsa unlu turk dusunur seda sayani seyrederdik ama yok artik
posta posta yaziyorum cunku tel calinca gidiyo sac bas yoladim geliyo bende ablama gidicem zeynebi birakiyim gidiyim kasimi pala biyigimi aldiriyimisin sakasi dogumdan sonra daha az cikiyo kaslarim zaten cok cikmazdi ana diger bolgelerde yine var baya ama eskisi kadarr cook degil bacagimi 2ay oluyo almistim eskiden 1ayda cikan 2ayda cikiyo bizi lazer paklarr zeynep teli yakalamaya calusiyo ya cekince bagriyo oyy yandikk
ecrinn canim nerdesin girmemissin annwmdeyim ablamla bankaya gittik ordan past tatli yedik sonra burger off rejim bu seferde patladi annwme geldik bu gidisle zeyno duzelmiycek valla simdi oturuyoruuz yorulduk 5saatir sokaklardayiz
Merhaba kızlar ..
Nasılsınız ?
Kızlar bişeyn soracağım , tetanoz aşısı vuruldunuz mu ?
Kaçıncı haftada vuruldunuz ?
2 hafta sonra vurulmam gerektiği söylendi yani 24. haftada ama kararsızım ..
Merhaba kızlar ..
Nasılsınız ?
Slm kızlar...Arada okuyoruma ama yazamıyorum valla..Tam sınav dönemi...Hazırla,oku...Ev işleri yetişemiyorum...
Burcu cum,zeynom kusuyomuş..Kıyamam ben ona ...Belki yedikleri ağır geliyodur...Bi de sıkılmazsan gündüz menünü yazar mısın?? Bi fikir olsun...
Ecrin! Oğluşun hala yemiyomuş ..Çok sinir bozucu bi durum ama geçici...Biz biraz biraz başladık yemeye..Hatta dün enginar yaptım çok sevdiim...Senin kinin hiç mi sevdiği bişey yok..?? Naçizane bikaç tavsiyem olucak..Bizde işe yaradı ..Umarım sizde de yarar...Bebişinin eline yemek yediği kaşıktan ver..Bütün gün oynasın...Boş kaşığı ağzına sür..Dişlerini kaşır gibi..Suyunu hatta aç olduğunda sütünü kaşıkla ver...6-7 kaşıktan sonra emzir..Balkabağını , bisküviyi sütünle ez...Ama çok sulu olsun...Muzlu süt yap mesela...Sonra milupanın muhalebilerinin kıvamları ii..Kaşığa alışana kadar bi kaç kaşık yedir...Onu da sütünle yap....Meyve sularını dene..Blendır kullan..Önce süt ağırlıklı yaptım hep...Kendim tadını beğenmediğim bişey yapmıyorum...İlik suyu lezzet katıyo..Bisküviyi tek sevmedi ama peynir,yumurta,ceviz,tahin ,pekmez karıştırınca bayılıyo...Buları meyve suyunda yemiyo ama ıhlamurla ıslatınca yiyo..Yani çok ama çok zor bi dönem..Ama geçici:))) Hepsi denenmiş ,çaresiz anne tavsiyeleri:)))
Bu arada burcucum günde bi köfte büyüklüğünde kıyma yeterliymiş...
bilgem bende oldum 2 doz bence en iyi hast yapsan risk hep var hicbi zarari yok faydasi var..bebis nasil masallah buyudu cikti mi gobusunMerhaba kızlar ..k
Nasılsınız ?
ecrincim varsin 1yasinda yesin dedigin gibi ..
haklisin hem gec gel hem git insan sinir olur ama napicaksin erkek ler hep ayni
cnm zzynep surekli oksurmuyo aralarda burnu dolu balgam yapiyo kusuyo valla yanimdaydi bEnim gibi oda yarim yamalak hasta oldu masallah ben 5y 6 yildir hastalanmadim bi antibiyotigi dogum sonrasi kullanmistim puturlu oluncada kusuyo bide kiymali yemegi kiyma suda haslanmamussa buldum nedenini.aman ne biliyim baktim olmuyo gotururum.yarinda cevahire gidicez kizlarla sen gwlebilurmisin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?