Merhaba kızlar ..
Nasılsınız ?
Kızlar bişeyn soracağım , tetanoz aşısı vuruldunuz mu ?
Kaçıncı haftada vuruldunuz ?
2 hafta sonra vurulmam gerektiği söylendi yani 24. haftada ama kararsızım ..
canım tabiki kaydettim hatta bugün baktım biara gırmemişsin arıycaktım seni:))H bide numaramı kaydettin dimiiii canm sormayı unuttum ?
aman inşllh bana çeker canım ya demek sen benim ablam gibisi tam oda 50 mt ötede hasta biri olur kapar mikrobu günlerce sürer zencefil bal dedi ablam ama senin bala alerjin var dimi bide ben napıyorum hasta olucak gibiyken kendimi olmıycam diye empoze ediyorum boğazlarım içinse omuzlarımı ovuyorum kendim hemde acıyan yeri buluyorum şiş gibi olan yeri inanki geçiyo sabaha hiçbişeyim kalmıyo..Aman ben alıştım erkeklerin dengesizliklerini bosverdim gitti bile :)
Ay inanmıyorum burcu sen gercekmisin yavrum:) kız one kadar gezmek yavrum siz yorulmuyormusunu Z hiç ben hayatımda sizin kadar gezginini görmedim valla ben okadar gezsem tasarla papaz olurum cagan hasta olur diye iyi senin koca zeyno bu durumday ken bile bisey demiyor maaslah diyorum
Nediyim kıskanıyorum böyle bünyesi güçlü insanları ben bebeklikten itibaren iğneye büyümüsummnn çok alerjikkkk bir bünyem var hla da aynı her ay aynı terane( inşallah zeynoma sana çeker
Anladım canm kötü olsa okadar gezdirmessin eminim demek benin tahmin ettigim gibi değil kuzu aman iyi olsun
Burcu benim cuma anne gunüm 10 yıldır böyle başka program yapmam mecbur kalmadıkcaaaa Allah'ın izniyle Pazartesi buluşuyoruZ sin gidin bakalım yarın Pazartesi zeynoylami Gelicen ablanlarda gelicek mı ?
Ya bı cocuklar niye hergüm yenİ bir huy çıkarıyor cagan normalde gece uykusuna geçince emip kendi uyur dünden beri emip çığlığı basıyor salldanda susmuyor uf bide bu çıktı emZir salla gece bitti(
Ay burcu koptum şimdi yasar geliyor gidiyor elimde telefon bişeyler yazıyorum ya çevirdim artık bak merak etme nurcuya yakışıyorum dedim nefese beyenirsin :) telefonun yarı parasını senden alicakmisim bise çağından sonra sana en yakın burcu bu aalar desi kocam kıskandı seni hbr in olsun :))) alem bu adamlar ya
Yavrum carausel seldemiiii capacity demi buluşuruz?
cnm benim dr um gerek görmedi
nasılsın hastanede olacak doğumun dağda bayırda değil dedi
bende vurulmadım
gozdemcim bwn cok isterdim yazili kagdi okumayi yakin olsak ben yapardim seve seve ama herkese yuksek not verirdim haberin olsun
tabiki yazarim seve seve:)))
sabah yumurta sarisi peynir harnuo pekmezi cici bebe tereyag devam sutuyle kahvalti yapiyo
ara: meyve
ogken sebze corbasi tavuk yada et suyu sebzeli mercimek corbasi
3saat sonra kiymali sebze yemegi yada corbasi
3saat sonra mama veriyirum
ara yogurt
gece mama
arada 2kerede ihlamur sebze yada mercimegede tum sebzeleri katiyirum kerviz matematik zekasini arttirirmis hepsine wkliyorum.
atladigim bisey varmi bilmiyorum evde yaptigim yemekleride veriyorum gecirip rondodan..
sanirim kustugu zaman agir geliyo teyzem cok sqlca koymustu kustu bide kiyma hafif putur kalincada kusuyi malesef once suda pusirip oyle yapiyorum..
seni ozluyoruz pzts musaitsen gelsene sende
Gözdem canm çok sagol üsenmeyippp ayrıntılı yazmışinnn bizim icin çok sagol . Canm ıhlamura dediklerini kattım yemedi bizimkinin sorunu kasık değil tadları sevmiyor tatlı ve çikolataliiii seylere bayılıyor biberona ağzını dedirtmiyor ama bardağa saldırıyor ama diğer dediklerini denicem mutlaka Maasallah siz geçiş yaptınız sanırım artık canm sana zahmet müsayitttt oldugunda enginari nasıl yaptığını yazarmisinnnn bide onu deneyim
Buğra Efe'nin resimlerini gördüm Maasallah ona kellik bir bebeğe bu kadar yakışır yeni resimlerinide koy ama annesi ..
canım tabiki kaydettim hatta bugün baktım biara gırmemişsin arıycaktım seni:))
aman inşllh bana çeker canım ya demek sen benim ablam gibisi tam oda 50 mt ötede hasta biri olur kapar mikrobu günlerce sürer zencefil bal dedi ablam ama senin bala alerjin var dimi bide ben napıyorum hasta olucak gibiyken kendimi olmıycam diye empoze ediyorum boğazlarım içinse omuzlarımı ovuyorum kendim hemde acıyan yeri buluyorum şiş gibi olan yeri inanki geçiyo sabaha hiçbişeyim kalmıyo..
aman gerçeğim bak şafak ne dedi ben dedimki bebekleri pelk çıkarmıyolar soğuk ya ordan burdan konuşuyoruz bana ne dedi diyorum bak sen çıkar burnu ızarana kadar gezdir ohaa dedim bide istersen gecede gezelim gelmeyelim eve ben çıkarınca mutlu oluyo Seviyorum askım hemde çok ama Ömer'lerin yanında benden özür diliceksin
Yavrum sen enteresan formüller bulmuşunnnn sen inanarak yapıyorsun ya ise yarıyordurr ama ben inanmak yapmam ya ise yaramaz eminim
Senin este bir enteresan kız adamın basını çok mü ağrıtıyorsunuz da sizi yollamaya çalışıyor evden saka bı yana öylesi daha iyi biimki çok pipirikli insanı yoruyor
:)))))))ee valla bereber konuştuğumuz paylaştığımız kadar onlarla konuşmuyoruzz benimkide diyo yinemiikıskansınlar tabii:))demek biz yakın otursak hiç ayrılmazdık:))
bizdede gece uykusuna geçişte zorlanıyo ama ıhlamur ve tatlı uykucu sayesinde daha rahat uyuyoruzz..:)))
sen neresi dersen olur yanyana zaten eskiden tek gidiyoduk ya asansör falan bakmıyodum hangisi daha rahat:))yok biz kızımla gelicez:)))
Canım mnülerimiz benzer..Ama ben hiç salçalı bişey vermedim..Bi de kıymayı haşlayınca yemedi benim ki..Bende z.yağda kavuruyorum..Çiğ tadı gidiyo..Daha lezzetli oluyo..Bizde yoğurt die bi öğün yok..Bn gündüz yaptığım çorbaya katıyorum...Hem çabuk soğumuş oluyo,hemde yiyo...Meyveyle de aramız hoş değil...Püre yapıp,sütle sulandırıyorum öyle yiyo...Sanırım tatlıyı pek sevmiyo..Kereviz ve balkabağıda çok faydalıymış...Bende hemne hemen hepsine katıyorum..Karnıbaharı sevmedi benim ki bende brokoli katıyorum...
Bu arada bugünde sınav yaptım..Çantam doldu iyice..Ne verirsen razıyım,yeter ki biri şu kağıtlara baksın:)))
Canım işimiz zor..Benim,keltoş prensim:)),pek bi damağına düşkün.. oyüzden herşeyi karıştırmıyorum..Meselaenginarı kendimize yaparken ne koyuyosam onu kattım..Bu arada tam enginar mevsimi ve çok ama çok faydalı...Patates,havuç,pirinç ve yarım enginar koyup haşladım..Bezelye taze olsaydı onu da koyucaktım..Sonra ilik suyu,bi kaşık z.yağ,iki kaşık yoğurt koyp blendırladım..Mis gibi oldu..Bugünde yaptım..severek yedi...Akşamda kıymalı tarhana yapıyorum..Muhallebi kıvamında..Onu da seviyo...Yeni resim yükliyim...Sizlerde var mı yeni bişiler..Bakamıyorum ne zamandır
bilgem bende oldum 2 doz bence en iyi hast yapsan risk hep var hicbi zarari yok faydasi var..bebis nasil masallah buyudu cikti mi gobusun
cnm benim dr um gerek görmedi
nasılsın hastanede olacak doğumun dağda bayırda değil dedi
bende vurulmadım
Öle valla kıskansınlar yavrum No problem :) öle valla iyi anlaşırdik heralde ama sen çok gelmek zorunda kalır din ben birkaç gün üst üste çıksam ertesi gün beni kimse çıkaramaz evden :)) sen üsenmiyosunnnn nasıl olsa evden çıkmaya :)
Ay bende su uykuCuyu bit indiremedim
Biz bugün sabah 5 te kalktık uyumadı cagan öldürdü beni uykusuzluktan en son 9 da anneme geçtim Çağanı verdim onlara hemen yattım :)
Canm capacity de buluşuruz orası büyük ya daha ferah geliyor bana saat kaç ta servis Kacta orda oluyum?
Bugün gitmicem yazmışinnn ama gitmemişsinnnn dayanmayıppp gittin mı yoksa :)
Canım mnülerimiz benzer..Ama ben hiç salçalı bişey vermedim..Bi de kıymayı haşlayınca yemedi benim ki..Bende z.yağda kavuruyorum..Çiğ tadı gidiyo..Daha lezzetli oluyo..Bizde yoğurt die bi öğün yok..Bn gündüz yaptığım çorbaya katıyorum...Hem çabuk soğumuş oluyo,hemde yiyo...Meyveyle de aramız hoş değil...Püre yapıp,sütle sulandırıyorum öyle yiyo...Sanırım tatlıyı pek sevmiyo..Kereviz ve balkabağıda çok faydalıymış...Bende hemne hemen hepsine katıyorum..Karnıbaharı sevmedi benim ki bende brokoli katıyorum...
Bu arada bugünde sınav yaptım..Çantam doldu iyice..Ne verirsen razıyım,yeter ki biri şu kağıtlara baksın:)))
Canım işimiz zor..Benim,keltoş prensim:)),pek bi damağına düşkün.. oyüzden herşeyi karıştırmıyorum..Meselaenginarı kendimize yaparken ne koyuyosam onu kattım..Bu arada tam enginar mevsimi ve çok ama çok faydalı...Patates,havuç,pirinç ve yarım enginar koyup haşladım..Bezelye taze olsaydı onu da koyucaktım..Sonra ilik suyu,bi kaşık z.yağ,iki kaşık yoğurt koyp blendırladım..Mis gibi oldu..Bugünde yaptım..severek yedi...Akşamda kıymalı tarhana yapıyorum..Muhallebi kıvamında..Onu da seviyo...Yeni resim yükliyim...Sizlerde var mı yeni bişiler..Bakamıyorum ne zamandır
Kızlar çok sağolun cevaplarınız için ..
24. haftada vurulmaya karar verdim ama tek doz :)
Burcu , denizyeli çok sağolun kızlar ..
İyiyiz çok şükür ..
Oğluşumda büyüyor 22. haftamızı bitirdik 23. haftamıza girdik çok şükür..
Göbüşte çıktı çıkmaz mı ?
Yürüyüşüm bile değişti , paytaklaştı
Çok şükür Rabbim'e..
Gelincik diye bir arkadaşımız vardı hatırladınız mı?
Oda benim gibi kalp atışını göremediği için kürtaj olmuştu ..
İkizlerine hamile şimdi 12. haftasında ..
Sizler nasılsınız bebişler nasıl ?
Tam ısırmalık olmuşlardır ..
ecrin kuzumm:))hatlarda bı karışıklık oldu sanırımm:))
off erken kalkması geç yatmasından kötü geç yatsın ama kalkmasın allahtan seninde annen yakın dinleniyosun enazından..derdi neymişte sabah ezanıyla kalkmış yavrunun:))
bak ben evde durdummu geliyolar dışarda annemler ablamlar kalabalık ohh içim açılıyoo :))yakın olsak senide kendime benzetirdim :))ya da ben sana ::))
tamam capacity bizim burdan servisimiz 1,30 gibi orda oluyo malesef 4,30 kalkıyo bu seferlik böyle olur tabi benim aşağı inmem 1,45 de ordayımm:))
yok be gitmedim banu ayşeyi alıp gtti arkadaşlarıyla buluştu ebru bize geldi zeynoşa baktı ben çıktım alışveriş yaptım terziye pant vardı verdim oturduk şimdi eve gitti ebrucuk bende zeynep hanımı doyurdum uyuttum hemen yazıyım dedim inşllh şansımıza pazartesi yağmurlu olmaz
Tlf min kerameti hatların değil :))
Şükür hiçbir derdi yok ama nedense uyumak istemedi ay evet uzak olsa beyapardim şükür yakınız :)
Oh bulmuşunnnn sen kolayı bende diyorum annenlere keske atnı apartmanda olsaydık cagan büyüyene kadar burda ben bir emzirmeye akıyorum Çağanı onun dısında oh rahatım ama yinede her gün çıkamam evden :))
İyi yine yalnız kalmadın . Bende bı ara çıktım kas bıyık icin eve uğradım bur makine actım sabah misafirim var geç giderim eve diye ordan reele kuzunun eşortmanini değiştirdim ve tekrar annemlerle dondüm ..
Tamam canm bende o saate gore çıkarım ebeden canm yakama kırmızı Gül takiyim mı ??:)) inşallah canm ya gerçi kapalı yer ama senin icin biraz in bin de sorun olur umarım güzel olur hava ..
hahhayt benimde alıma geldi ama ben karanfil diye düşünmüştümm:))bide aklıma komik şeyler geliyo düşün ben ama dalga geçmek için değil valla kekemeymişim ben :))ya da acaip giyinip gelirmişim:))tuhaf tuhaf yapınırmışımm sen şook tabi :)) kendi çapımda eğleniyorumm galiba..:))
ooo sende çıkmışsın bende değişimim vardı yaptım lcw den bide zeylandan ama yine lcw değiştircem(42 beden pant aldım çok büyüdü üstümden düşüyo düğme açmadan 40 aldım oda dar geldi anlamadım sanırım acaipleştim ben:))
kim gelicek bana diyosun ama sende hiç boş durmuyosan valla...
aman annen yakın olsun bizim için n imet bulunmaz hemde..biz yeğenim ilk doğduğunda 2 ay zaten annemde kaldı ablam sonra bevlere döndü biz hemen hemen hergün ordaydık bi gidiyoduk sabahtan banu ayşeyi alıyodu altıydı mamasıydı ben evi süpürüyodum topluyoduk ebru anneside yemek yapıyodu annemde geliyodu oda yemeğe yardım ediyodu öyle büyüttük şimdi diyo zaten siz olmasaydınız ne yapardım diye ilkler herzaman daha şanslı oluyo ..bende ayşe doğduktan 2 ay sonra tüp denemiştim tutmamıştı malesef ozaman tutsaydı daha yakın olurdu yaşları ne güzel olurdu(
ayy konuşcak bişey bırakmıycam :))
aman ecrin ben neyaptım dün migrostan korse aldık şu göüsleri dışarda bırakan bütün paçalı:))))neyse giydim ama binbir zahmetle korkunççççç zayıfta göstermedi zaten bide preslenmişim gibi vakumlu yarın değiştircem eğer onu giyip gelseydim kesin benim manyak olduğumu düşünürdün okadar rahatsızki paçalı ya bacakları sıkıyo kan oturuyo diğer yerleri fırtlatıyo düzeltmen lazım bide dimdik oturmam gerek:)))))))))anotomik tuhaflık var gibi duruyoo:)zeynebi bile kaldıramıyorum düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?