Kızlar bişey sorucam hani bi yürüteç aldınız ya,arabalı..Ben onu pek bi beğenmiştim..Ama her beğendiğimide almıyım artık dedim ve almadım..Ama geçen gün birisi hediye getirdi:)) Temiz kalpliymişim:))) Benim böcek buna bindiğinde tek adım bile atmıyo..Önüdeki kornaları yalıyo..Dilinle çalıyo ..Durduğu erden kıpırdamıyo bile..Sizinkiler yürüyo mu? Bide o yaylanan kısmını ben bile zor yayltıyorum elimle bebişler nası yapsın...Sizinkiler zıplıyo mu?? Sorular bitti..Başarılar dilerimm...
Kızlar bişey sorucam hani bi yürüteç aldınız ya,arabalı..Ben onu pek bi beğenmiştim..Ama her beğendiğimide almıyım artık dedim ve almadım..Ama geçen gün birisi hediye getirdi:)) Temiz kalpliymişim:))) Benim böcek buna bindiğinde tek adım bile atmıyo..Önüdeki kornaları yalıyo..Dilinle çalıyo ..Durduğu erden kıpırdamıyo bile..Sizinkiler yürüyo mu? Bide o yaylanan kısmını ben bile zor yayltıyorum elimle bebişler nası yapsın...Sizinkiler zıplıyo mu?? Sorular bitti..Başarılar dilerimm...
BURCUU RESMENN KOPTUM GÜLMEKKTENNN:)) allahta seni güldürsün ne diyimm..
bu değişimler beni sini4r ediyor işin kötü yanı diğeri büyüktü buda küçk bidaha değişitiricemmnefret geldii:))
evett canmm ailee gibiisi yok ama biz sizin gibi kalabalık değiilizz maalesff ama kalabalık olmayo isterdimmm ama kafa dengi olucak tabiii yoksa nerde çokluk orda b....
bendede var ama öle durmuyor artık giiymiiyorum insann daraltıyprlarr valla ama benimki paçalı değil göbek bölgesi için sadece onlar daha rahatt.
valla son günler evet yoğıunum arkadaş şimdi gitti benim koca maça gittii çağan uyuyor uyansın babmı arıcam gelip alsın bzii yaşar geç gelicek arabada ondaaa..
bugün girmrmişinn nerelerdesinn allahh bilirrr:))
Mrb kizlarrrr nersesiniz ecrin Kuzum yoksun
Deniz bidahakinee hepberaber oluruz insllh gecmis olsun
Ecrin napiyosun CANIM biz şafakla yemegegittik zeyneple zor oldu. Cok kalabalık gittiği
İz yer mama sandalyesi bulamadık saf tuttu kucaginda yedik bide zeyno açıktı onu doyurduk derken evE geldik uyku modunda Safak düştü arabYi taşırken merdivene takılmış cok güldük insllh bisey ik
Az sonra düşmeler sonra çıkarıyor ya
Ay
Ecrincim hava cok yağmurlu olursa saliyami atsak servis beklerken sucuk olmayalım nedensin aya gök gurulduyo burda
Valla Yogunsun beni geçtin :)) ben sabah eniştem Zeyneb'i ALDI götürdü onlara bende çıktım terziye gittim öylesine alışveriş merk gezdim beni ordan aldılar anneme Zeyneb'i bıraktık normal alışveriş sonra Safak ALDI yemek ve evimizdeyiz
Yine hastalığım cok fena geliyo anlamadım doğumdan sonra Asiri fazla geliyo çift pet koyuyorum
Hmam bugun Aziz bebede normal yürüteclere baktım bizim kının yanında tüy gibi bu aldığımız ağır biraz büyümeleri lazı
Bence biz hep geri geri gidiyoruz çok komik oluyo.
Ne zor ve cok yazdım sen napiyosun cagan bebisim Napiyo
Zeyno ılık çorbasını beğendi bide dün 1dim kek yedi:))
yaaaaaaaaaaaaa hayırrrrrrrrrrrrrr ertelememmmmmm((((
canm ben hava durumuna baktım tüm hafta yağışlı gözüküyorrrr ama ne kadar yaağışlı olur muallakkk tabiii canmçok ıslanırız dersenn bişey diyemem tabikii ertelerizzz sen bişlirsinnn karar seninnn..
ohh afiyett plsun yavrum da biraz zor bir yeemmek olmuşş.. ee sen gülerkenn kızmadımı eşinn:))
bizde kahvaltıyı yaptık oyalandık 2 den sonra çıktık yaşarın benim ve .ağan paşanın değişimlerini yapmak üzüere foruma gittikk ay gitmez olsaydıkk burcuu iğrençç bir kalabalık vardıı resmen izdehamm cocuk arabalarınıı merdivenlerden çıkaramıyorsun asansörlerde 1 saat kuyruk varr bide gelenlerin yüzde otuzu yan kesici tipi birdaha üstüne para verseler birdaha pazar günü gitmem foruma bu sonnn..
valla evet yogun bir hafta geçti ama bu haftalıktıı..yok canmm senle yarışamam bu konuda:)
aa eşin hani konuşmuyorya eniştenle iyi kızzmıyor almasına falan..
evet ya bizimkiler çok ağır diğerlerii baya hafiff. yerim onu başta evet geri geri daha kolayy gidiyorlarrr.annem kuzenimin kızının yürütecini almışş olkadar hafif ki bide katlanıyor heryere sığıyor orda duruyor o yoksa cagan yemek yememize pek izin vermiyordda iyii olduuu..
amanınn hamur işlerinedemii geçti benim prensesimmm ohhh ne şanslısın bir bilsen ne güzell herşeyi yiyorr..
canm çağanı biraz önce banyo hyaptırdıkkk manınn o ne ağlamak sanki etinden et kopardıkkk bu kadarr olurr yaniiii şimdi emzirip uyuttuummm 1 saat uyur heralde..
hı bide bi kaka yapmıştı onasıl bir koku allahım odasını sardıııı yok böle bir koku yaşar yemeğini yerken onun sarımsaklı yogurdun dan az agzına verdik çağanın acaba ondan mı olduuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?