2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kızlar bişey sorucam hani bi yürüteç aldınız ya,arabalı..Ben onu pek bi beğenmiştim..Ama her beğendiğimide almıyım artık dedim ve almadım..Ama geçen gün birisi hediye getirdi:)) Temiz kalpliymişim:))) Benim böcek buna bindiğinde tek adım bile atmıyo..Önüdeki kornaları yalıyo..Dilinle çalıyo ..Durduğu erden kıpırdamıyo bile..Sizinkiler yürüyo mu? Bide o yaylanan kısmını ben bile zor yayltıyorum elimle bebişler nası yapsın...Sizinkiler zıplıyo mu?? Sorular bitti..Başarılar dilerimm...

Gözdemcim gördüm ya zmadan yatmıyorum
CANIM biz geri geri baya gidiyoruz ilk bizde gitmiyodukkk o direksiyonu bugun bulamazsam sasirmamhabire ağzı orda:))) biz 3 numarada yürütec pozisyonunda tutuyoruz hoppala olarak aslında cok zor değil belki birkaç ay sonra daharahat kullanırlar bide tekerleklerin altında beyaz tutucak vardı cikardik daharahat gitsin diye
Sen nassın resim ekledin i biz habire ekliyoruz

Bende basarılarının devamını dilerim telde sürekli yazdıklarımı imla düzeltmesi var bı kelimeyi 5 kere yazdığım oluyo Esi
İn telde

gözdemm bizimkide oda oda dolaşıyo
ilk mi bindiriyosunki ilerleedi
bizimkide ilk binince milim yer değişiyodu ona bile ne kadar mutlu olmuştuk
şimdi fırt fırt geziyo halılara takılmadığı sürece sorun yok

ooooo kızlar buluşuyonuz demek hayırlısı olsun beni mazur görün lütfen çok yoğunun üstünede grip oldum

Canm hayırlı olsun iyi günlerde kullanan pasa ay bu erkekler hep tembel gözdem alış bence :) bizimkide milim kimildamiyordu şükür 3. 5. Gündür yavaş yavaş gitmeye başladı ama halinin üzerinde gitmiyor halıyı kaldırıyoruz . hareket etmeye başladığından beri biraz sevmeye başladı yürüteciiii ama ben burcunun dediği beyaz yerin farkında değilim seninki direksiyonu yalıyor bizimki de aynali gibi donen bisey varya bı kuvvet uzanip onu ağzına sokuyor:)
Canm hoppala si çok sert çağanda zıplamiyorrr bence o özelliği Fuzuli zaten daha yumuşak olması gerekirdi .
Umarım yazılımı gecmisizdir:))

Mrb kizlarrrr nersesiniz ecrin Kuzum yoksun
Deniz bidahakinee hepberaber oluruz insllh gecmis olsun

Ecrin napiyosun CANIM biz şafakla yemegegittik zeyneple zor oldu. Cok kalabalık gittiği
İz yer mama sandalyesi bulamadık saf tuttu kucaginda yedik bide zeyno açıktı onu doyurduk derken evE geldik uyku modunda Safak düştü arabYi taşırken merdivene takılmış cok güldük insllh bisey ik
Az sonra düşmeler sonra çıkarıyor ya
Ay

Ecrincim hava cok yağmurlu olursa saliyami atsak servis beklerken sucuk olmayalım nedensin aya gök gurulduyo burda

Valla Yogunsun beni geçtin :)) ben sabah eniştem Zeyneb'i ALDI götürdü onlara bende çıktım terziye gittim öylesine alışveriş merk gezdim beni ordan aldılar anneme Zeyneb'i bıraktık normal alışveriş sonra Safak ALDI yemek ve evimizdeyiz
Yine hastalığım cok fena geliyo anlamadım doğumdan sonra Asiri fazla geliyo çift pet koyuyorum

Hmam bugun Aziz bebede normal yürüteclere baktım bizim kının yanında tüy gibi bu aldığımız ağır biraz büyümeleri lazı
Bence biz hep geri geri gidiyoruz çok komik oluyo.
Ne zor ve cok yazdım sen napiyosun cagan bebisim Napiyo

Zeyno ılık çorbasını beğendi bide dün 1dim kek yedi:))

Durun bi resim ekliyiveriyim...Tembel oğluşumun...Bizde bugün sarıyer böreği yemeğe gittik...Boğaz havası alalım deik ama temiz hava bizim kini bozdu heralde...Alışık değil ya evde mahvetti bizi..

yaaaaaaaaaaaaa hayırrrrrrrrrrrrrr ertelememmmmmm((((
canm ben hava durumuna baktım tüm hafta yağışlı gözüküyorrrr ama ne kadar yaağışlı olur muallakkk tabiii canmçok ıslanırız dersenn bişey diyemem tabikii ertelerizzz sen bişlirsinnn karar seninnn..
ohh afiyett plsun yavrum da biraz zor bir yeemmek olmuşş.. ee sen gülerkenn kızmadımı eşinn:))
bizde kahvaltıyı yaptık oyalandık 2 den sonra çıktık yaşarın benim ve .ağan paşanın değişimlerini yapmak üzüere foruma gittikk ay gitmez olsaydıkk burcuu iğrençç bir kalabalık vardıı resmen izdehamm cocuk arabalarınıı merdivenlerden çıkaramıyorsun asansörlerde 1 saat kuyruk varr bide gelenlerin yüzde otuzu yan kesici tipi birdaha üstüne para verseler birdaha pazar günü gitmem foruma bu sonnn..

valla evet yogun bir hafta geçti ama bu haftalıktıı..yok canmm senle yarışamam bu konuda:)
aa eşin hani konuşmuyorya eniştenle iyi kızzmıyor almasına falan..
evet ya bizimkiler çok ağır diğerlerii baya hafiff. yerim onu başta evet geri geri daha kolayy gidiyorlarrr.annem kuzenimin kızının yürütecini almışş olkadar hafif ki bide katlanıyor heryere sığıyor orda duruyor o yoksa cagan yemek yememize pek izin vermiyordda iyii olduuu..
amanınn hamur işlerinedemii geçti benim prensesimmm ohhh ne şanslısın bir bilsen ne güzell herşeyi yiyorr..
canm çağanı biraz önce banyo hyaptırdıkkk manınn o ne ağlamak sanki etinden et kopardıkkk bu kadarr olurr yaniiii şimdi emzirip uyuttuummm 1 saat uyur heralde..
hı bide bi kaka yapmıştı onasıl bir koku allahım odasını sardıııı yok böle bir koku yaşar yemeğini yerken onun sarımsaklı yogurdun dan az agzına verdik çağanın acaba ondan mı olduuu?

canım bende hiç istemiyorum ertlemek ama çok yağarsa yarın diye dedim:)
evet ya pazar günü bende hiç gitmekten hoşlanmıyorum herkez dışarda bıde yankesici ayy allah korusun bizim burdada 1 2 haftadır hırsızlık olmuş aşağı resimleri koymuşlar görsen küçükcükler ama inan ben onlardan daha korkuyorum küçük olanlardan..

kızmadı çünkü oda GÜLDÜ NEYSEKİ BİŞEY OK ALLAHTAN

zeynebe davu aldık vurunca çalışıyo yanıyo döndürünce sesler çıkarıyo çok sevdi oturrttum bayadır oyalandı:))

ecrinim kuzum yarın çok yağmur yağarsa iptal ederiz baktık normal devamm:))çünkü biz servis bekliyoruz sabahtan konuşuruz.

ecrincim ben ilik kaynattım ya birazönce kaka yaptı resmen kaynattığım gibi koktu şafak kaçtı düşün kesin ondandırr:)ohh miss çek içinee işte:))
ya sorma bizimde banyo yapmamız felaket çığlık çığlığa dediğin gibi etini koparıyoruz sanki demek bu aylarda bebkler böyle yapıyolar şimdi mis olmuştur uyuyodur biz mangal kokuyo olabilirz:))..

canım varya hemde nasıl sevdi resmen yırttı kendini yemek için sanırım şanslıyım bazen yemekte nazlanıyo geliyolar bana ki çok nadir oluyo allah sana sabır versin bide ben tahammülsüzümdür belki bu yüzden sinirleniyorum ye baskısı yapmıycam dedim aslında ilk baştan beri ama ne biliyimm..
inşllh seninki bugece uyur sende dinlenirsin bi güzel şimdi zeynep yürüteçte geri dönmüş gülerek bakıyo çok çapkın olcak sanırım öpücem dayanamadımm:)

ay ne güzell biraz oynasalrr keske umarım 2 günde sıkılmaz zeynoda hemen cecikk sıkılıyorlar ben bir elime kumandayı diğerine oyuncagı alıyorum cagan kumandaya uzanıyorrrr
evet yan keseciler çok fena kucuklerin gözü daha kara nediyiim rabbim korusunn.
:) ya ne cektim i,çime ilk defa kusucakım nerdeyseee heerşey tamam da su kokularr a katlanamıyorumm..
aa ebn ne yapıyım sen okadarcık naz yapmasına kzııyorsun kzıımın bende cok tahammullü sayılmam ama çağana karsıı sabrımıı zorluyorumm bu yaşlarda ama ilerde bu kadar anlayış ve sabır beklemesin bendenn..:)
uyuduu kzuda cok erken biraz önce emmye uyandı uyumasını istemedim ama agladıı gözlerini acmadı bende kıyamadım kaldırmadım gerii bakalım bu gecede sabah 4 te kalkarr artıkk(
ayy yerim onun gülüşlerinii ben benim yerimede öp annesiii..
canmm ozaman nasıl yapıcaz sen sabah tan msj at bana olurmu bende ona göre kendimii ayarlıyımmm.. ne kadar erken atarsan o kadar iyi olur ben cok cabuk evden çıkamıyorumda:))

ay ne güzell biraz oynasalrr keske umarım 2 günde sıkılmaz zeynoda hemen cecikk sıkılıyorlar ben bir elime kumandayı diğerine oyuncagı alıyorum cagan kumandaya uzanıyorrrr
evet yan keseciler çok fena kucuklerin gözü daha kara nediyiim rabbim korusunn.
:) ya ne cektim i,çime ilk defa kusucakım nerdeyseee heerşey tamam da su kokularr a katlanamıyorumm..
aa ebn ne yapıyım sen okadarcık naz yapmasına kzııyorsun kzıımın bende cok tahammullü sayılmam ama çağana karsıı sabrımıı zorluyorumm bu yaşlarda ama ilerde bu kadar anlayış ve sabır beklemesin bendenn..:)
uyuduu kzuda cok erken biraz önce emmye uyandı uyumasını istemedim ama agladıı gözlerini acmadı bende kıyamadım kaldırmadım gerii bakalım bu gecede sabah 4 te kalkarr artıkk(
ayy yerim onun gülüşlerinii ben benim yerimede öp annesiii..
canmm ozaman nasıl yapıcaz sen sabah tan msj at bana olurmu bende ona göre kendimii ayarlıyımmm.. ne kadar erken atarsan o kadar iyi olur ben cok cabuk evden çıkamıyorumda:))

oh ohh hava güzel bizim hatunlar buluşur bugün güzel kaynatın face te foto bekliyoz heee
bende 2 den sonra çarşıya çıkıp son hazırlıklarımı tamamlayacam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…