2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

sagol denizcimiyiyim sanırım hastalandım ya belime vurdu şükür iyiyimdir ecrin yarın buluşuyoruz kısmet olursa bidahakinee sende gelirsin insllh

Napiyosunuz kiZlar biz evimizdeyiz şafağın bı müşterisi var demiş iki tane bebek arabası varmış biri piste biri baston getirir ekmiş bize bakıcım olmazsa puseti vericem ihtiyacı olan birine etrafınızda varsa siz verirsiniz olmadı bende proton Ali ali aktım baby 2 go nun bakalım insllh hafiften baston:)cok az kullanmış mama sandalyesi fanda var dedi istemedim tabi:))Aslında 3 uz bekleyenler topiginde bı kiz var ihtiyacidaa vardı onamı söyleseydim bilemedim

gunaydin kizlarr bizim bulusmamiz bugunde kaldi ecrin ahatsizlandi atesi falanda cikmis aksam pazartesiye kaldi deniz haftaya sende gelirsin 8 gecmis olur hem.

gunaydin kizlarr bizim bulusmamiz bugunde kaldi ecrin ahatsizlandi atesi falanda cikmis aksam pazartesiye kaldi deniz haftaya sende gelirsin 8 gecmis olur hem.

Ay burcu olamaz böyle bisey valla var bundada bir hayır bu kadar aksilik üst üste gelirmi bir zeyno bir sen bir ben arkadaslar her gim diyor ne yaptınız burcuyla görüştünüZ mü ? Annem rüyasında seni gormuş dün ben de rüyamda seninleydim komik valla :) bizim saglık Ocağı'na gittim Dr izinliymis ananemlerinnn buradakinde tanıdık Dr var öğleden sonra ona gidicem gerçi ateşim düştü ağrılarım devam ediyor bide çok affedersiniz yogun balgam var
Sen nasıl oldun canm gectimiiii belin ve basın zeynom ne yapıyor ay bir sarılamadimmm yavruma

aaaa ecrin bu seferde sana geçmiş olsun cnm yaaaa
ne oluyo kız size böyle

Sagol canm ya bende anlamadım burcuyla diyorum görülmeyen güçler sanki buluşmamızı engelliyor traji komik haldeyiz diye :)
A evet sizin düğün ne zamandı p. Tesi buluşursak gelirmisin sende kuzuyla??

varya cok ilginc bende senin ablani goruyorum bana telefon aciyo dun galiba ruyalarda hepbereber bulusmusuz biz:))

canim simdi nasilsin demek havadan benimde hala agriyo basimallahtan zeynep uyuyoda bekliyirum gecsin diye .bide tel yazarken cok kucuk ya omu gozumu yoruyoanlamadim.

:)))
Bahar yaramadı bize ( Gittim dr a bronşit olmuşun dedi antibiyotikle nurofen verdi bakalım 2 güne kadar toparlarım heralde ..
Olabilir canm sen evdeyjen pc. ni ac yine dışlarda telf kullanırsın ..
A bu arada dün rezervasyonu yaptık Temmuz ortasına bodrum :))

canım geçmiş olsun şimdi iyi gelir ilçlar toparlarsın..daha önce yazmıştın çağana geçmiyo diye anne sütüde alıyo maşallah yavruya..bence sen sütte veriyosun meyve yemiyosun et yiyomusun bilmem güçsüzde kalıyo bünyen sen yinede gıda takviyesi yap kendine..millet emziriyorum diye kendine nası bakıyo sende bak canım.
ayy çok sevindimm darısı bize diycem ama ben zayıflamadan hiçbiyere gitmek istemiyorum off biz eniyisi en ücra bi deniz kenara bulup girelim:))kuzucum nereye karar verdiniz temmuz 20 ramazan başlıyo ya biz gidersek kesin haziranda gideriz zaten şafak marmaris diyo bugünde arkadaşları geldi ordan yeşil marmarisin sahipleriymiş bakalım olmadı marmaris yolcusu oluruz..zaten okadar çok tanıdığı varki orda herkez çağrıyo ama tanımadığım millete gitmek istemiyorum apart pansiyon işletiyodu orda şafak yada otel havuzu falan işletiyomuş
bizde zeynep yeni kalktı iyide oldu benimde başım ancak geçti çorbasını yedi süpürgem yok ya kafayı yiycem bugün gelicekti ama şafak geç gelir komşudan istesemmi acepp diyomm

aman kocaman yazmışsın bodrum diye:))ayy hadi şimdiden sarar heyecanı bende öyle oluyo :))bide motive oluyo insan diyet için..:))nerdesin..

dün konuştuk ya hiç yabancı gelmedi sesinn:))sanki böyle tanışıyomuşuz gibi:)ben telde bazen çok kırılırımm hatta dalga geçer ablamlarr:))

Sagol canm sukur şimdiye kadar geçmedi umarım bisey olmaz nurofen verdi Dr 7 ayımız dolduğu icin icebiyomusum tabi ben kanaat etmedim kendi Dr umuda aradım sordum onayladı :) valla ek bisey almiyor haklisin bünyem zayıf düşüyor ama benim bağışıklık sistemim çok zayıf zaten maalesef
Daha var azmet azıcık bak nasıl veriyorsun bende bu ayın ortasında spora başlıyorum tatile kadar devam edicim iyice toparlanmam lazım ..
Evet ya çok iyi tanımayıppp kafa dengi degilsen insan gitmek istemiyor Burak tatile ev oturmasına gıtmak istemiyorsun ..yeşil Marmaris ne yavrum otelimi öyleyse git ev degilse bedavaya gelir be güzel tatil bende baktım Marmaris'e Martı'ya baktık hatta ama geri Bodrum'a karar verdik umarimnemnun kalırız neden esın havuz sevmiyoru mü her gün deniz yoruyor aslında insanı ..
Oh ne güzel uyumuş yavru iyi bari sende rahatlamİsin ay iste ne olucakki gecen ben evi alırken bozuldu hemen ze basıp karsı komşunun kini aldım hayatta duramam Yada evi terkedicem benim ve toz yağıyor sanırım bu ara haftada 3 gün makine acıyorum yine toz yone toz çok sınır bozucu senin makineni me zaman getirecekler 1 hafta oldu heralde gideli ?

A ben yapmadım kız tlf buyutmustur hiç farkında değilim ben yo ben çok mida girmedim beni onceden yapılan planlar hep endiselendrir ya öle ya böyle olursa diye ama yasar dün bodrum bodrum diye şarkılara başlamıştı :)
Annemdeyim canm ben burda kalırım bugün büyük ihtimal burası benim kliniğim ;!
Yok kız hicre öle kirilmiyodun ama çok canlı sesin Maasallah enerji var yani :) benim sesim icin genelde sesin mü kısık falan derler kalın ya biraz hasta falan sanat bazıları :))

hadi bakalım başla spora sporsuz olmuyo sen başlasan bende gazlanırım belki benda evde yaparım ama daha rahat oluyo benim için..

neyse 7 ay enazından ilaçla daha kolay atlatıcaksın..
evet otel gittiğimiz insanlar marmarisin yerlisi aslında çok iyi insanlar tabi ben gittiğimde yaş 22 23 tü ozaman daha çok eller havaya modundaydım şimdi belki daha iyi olur..aslendea bizim arkadaşlar ayrıldı(ee eniştelerlede konuşmuyo şafak:))yoksa 2 kere grup gitmiştik tabi daha eğenceli oluyodu buseefer 3 kişiyle zaten zeyneple ilgilenmekten çabucak geçer zaman:))

aldım süpürgeyi tozx aldım banyoyu temizledim yerleri sildim temiz temzi otuyruyoruz şimdi püre yapıcam köftesi var akşama öyle oturuyoruz kzızımla zeynep bağrıyo yürüteçte ağlıyoo

ohh başlasın tabii tatil moduna girmiş
swnin seste pozitif ben çok etkilenirim sesten acaip düşürür negatif olursa

kızlar zeynebin kıyafetlerini ayırdımşimdi şok oldum okadar çok küçülmüş varki yok bidaha pahalı bişey almıycam ya aman büyüsün maşallah tabi ama aldıklarım resmen sepet havası olmuşlar:)))hele bazısına sokmayı çalıştım zeynebi ağladı garibim yookk artık çok kıyafet almıyorum büyüyene kadar nekadar doğru diyo aslında anneler " alma kızım bak çabuk büyüylolar onun yerine 1 küçük altın al at"

nerdesiniz ya ..

deniz sen iyice düğün moduna girdin sanırımm telaş bu hafta..

gözdem sen nerdesin buğranın foto koycam dedin baktım yok koymamışsın hadi bekliyorum ama:)

anlaşıldığı gibi bilgisayardan giriyorumm:))

ya bundan girince indirmediğim halde 55 gelmiş bide 18 nisan ödemeli 32 çokk bide tel için ödiycem 30 (

eğer evdekini kullnmazsam 10 lira ağustosa kadar sözleşme var hemen evi iptal edicem zaten.

Evet ben bı başlıyim sana gaz mi veririm yoksa 2 gün sonra devam etmen icin senmi bana gaz verirsin bilemem ay ben evde beceremiyorum bir mekik cekiy dedi. İnan 1 kere çektim 1 aydır benim gibi uyusuklr icin evde spor olmuyor
Ya bencede daha zevkli olur kalabalık ama çok iyi anlaşman gerekiyor ba7 istekler zıt düşerse o tatil rezil Dr olabilir çok uyumlu olması lazım yanındakilerin bizde 2 kere arkadaşlarla gittik şükür önemli bir sorun olmadı ama kafana buyrukta olamıyorsun dediğin gibi bu sene kuzularlaaa uğraşmalardan bakalım nasıl gecicek zaman yürüseler çok ir olmazdı ama böle kucakta baya yorulalar gibi yasar havu basına bile yürüteciiii götürmeyi düşünüyor :)
Oh temiz temiz otur ben evi temizleyince kendim temizlenmiş gibi rahatlıyorum valla :)

Bizdede cocuğun yediği haram giydiği helal derler :) doğru valla 2 ay giyiyorlar en fazla ama hepsini verme burcu 2 ki olursa kullanırsın yazık sil bastan okadar masrafa değişik olursalar takas yaparız olmazmı ? Tabi inşallah önce ablanın olur .

Canm kullansan limit asımı gelmeZku bir yalnıslik olmasın Yada hayrınıza biri falan girmesin araştır bence ben cebe 20 oduyorum seninki sınırsız mı 30 tl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…