Ay burcu olamaz böyle bisey valla var bundada bir hayır bu kadar aksilik üst üste gelirmi bir zeyno bir sen bir ben arkadaslar her gim diyor ne yaptınız burcuyla görüştünüZ mü ? Annem rüyasında seni gormuş dün ben de rüyamda seninleydim komik valla :) bizim saglık Ocağı'na gittim Dr izinliymis ananemlerinnn buradakinde tanıdık Dr var öğleden sonra ona gidicem gerçi ateşim düştü ağrılarım devam ediyor bide çok affedersiniz yogun balgam var
Sen nasıl oldun canm gectimiiii belin ve basın zeynom ne yapıyor ay bir sarılamadimmm yavruma
Sagol canm ya bende anlamadım burcuyla diyorum görülmeyen güçler sanki buluşmamızı engelliyor traji komik haldeyiz diye :)
A evet sizin düğün ne zamandı p. Tesi buluşursak gelirmisin sende kuzuyla??
cnmlarım cuma kına pazar düğün bizimya hic skrma neoluyoruz olduk.haftaya hic plan yapma hepberaber bulusalim.
nerdesiniz ya ..
deniz sen iyice düğün moduna girdin sanırımm telaş bu hafta..
gözdem sen nerdesin buğranın foto koycam dedin baktım yok koymamışsın hadi bekliyorum ama:)
bakalım ben bi gaz bekiyorum bakalım bi başlasak devamı gelicek ama ..Evet ben bı başlıyim sana gaz mi veririm yoksa 2 gün sonra devam etmen icin senmi bana gaz verirsin bilemem ay ben evde beceremiyorum bir mekik cekiy dedi. İnan 1 kere çektim 1 aydır benim gibi uyusuklr icin evde spor olmuyor
Ya bencede daha zevkli olur kalabalık ama çok iyi anlaşman gerekiyor ba7 istekler zıt düşerse o tatil rezil Dr olabilir çok uyumlu olması lazım yanındakilerin bizde 2 kere arkadaşlarla gittik şükür önemli bir sorun olmadı ama kafana buyrukta olamıyorsun dediğin gibi bu sene kuzularlaaa uğraşmalardan bakalım nasıl gecicek zaman yürüseler çok ir olmazdı ama böle kucakta baya yorulalar gibi yasar havu basına bile yürüteciiii götürmeyi düşünüyor :)
Oh temiz temiz otur ben evi temizleyince kendim temizlenmiş gibi rahatlıyorum valla :)
Bizdede cocuğun yediği haram giydiği helal derler :) doğru valla 2 ay giyiyorlar en fazla ama hepsini verme burcu 2 ki olursa kullanırsın yazık sil bastan okadar masrafa değişik olursalar takas yaparız olmazmı ? Tabi inşallah önce ablanın olur .
haklısın ama ben 2 sanırım düşüğnmüyorum kısmet senin donmuşun varmı???inşllh ablamında olurr ..doğru söylüyosun brbirimize veririz:)
Canm kullansan limit asımı gelmeZku bir yalnıslik olmasın Yada hayrınıza biri falan girmesin araştır bence ben cebe 20 oduyorum seninki sınırsız mı 30 tl ?
cnmlarım cuma kına pazar düğün bizim
ptesi gelmem mümkün değil ayrıca ben daha ceydayla hiçbiyere gitmedim avm biliyosunuz önce 1 2 deneme yapmam lazım ondan sonra artık
ayrıca şu düğün çok bunalttı yaa telaş koşturma falan filan haftayada kocişle planlarımız var bakalım onun işlerinde aksilik çıkmazsa değişiklik yapmak istiyorum biraz o yüzden haftaaya aksatmayın benim için buluşmayı
bu seferlik beni mazur görün bi dahakine ben dahil olayım hee darılmaca gücenmece yok ama heee
cnm zorma yaaa bi insan 50 tane ayakkabı mağazası dolaşırda ayağına beğendiği bi modeli almadan geri dönermi
DÖNER. (BEN)
bakalım ben bi gaz bekiyorum bakalım bi başlasak devamı gelicek ama ..
canım biz 2 kere kendi arkadaşlarımızıa ablamlarda geldi çok güzel geçmişti daha yol güzeldi kalabalık zevkli diğer arkdaşımın kızı vardı 18 aylıktı ilk tatilde düşün ama benle şafağı çok seviyodu tamay bi ben bakıyodum bi şafak bi annesi babası derken güzel geçiyodu onlar içinde bizim olmamaız bulunmaz nimetti:)
ohh yürüteçler falan süper ama ben korkarım yürüteçten düşer diye ee ozamanlar daha fırtına hayri olucak bunlar en güzeli katlanr salıncak götürmek:))
varya bende ev temizken çok mutlu oluyorum dışardada olsam ev dağnıksa huzursuz olurumm..
şimdi avea 30 tl heryöne 500 dk 2000 sms sınırsız internett:))daha geçmedim bugün geçicem şimdi vodofone sınırsız kullanıyorum o 5 nisana kadar ücretsiz ya.
cnmlarım cuma kına pazar düğün bizim
ptesi gelmem mümkün değil ayrıca ben daha ceydayla hiçbiyere gitmedim avm biliyosunuz önce 1 2 deneme yapmam lazım ondan sonra artık
ayrıca şu düğün çok bunalttı yaa telaş koşturma falan filan haftayada kocişle planlarımız var bakalım onun işlerinde aksilik çıkmazsa değişiklik yapmak istiyorum biraz o yüzden haftaaya aksatmayın benim için buluşmayı
bu seferlik beni mazur görün bi dahakine ben dahil olayım hee darılmaca gücenmece yok ama heee
cnm zorma yaaa bi insan 50 tane ayakkabı mağazası dolaşırda ayağına beğendiği bi modeli almadan geri dönermi
DÖNER. (BEN)
canim ablamlarlayim ciktim zeyno uyudu simdi oylesine oturulyoruz aveaya gecemedim artik yarina kaldi.yarin foruma gidicez simdilik planimiz bakalim sen nadilsin
cok ilginc dwmek ayni syleri yasamisiz simi kendi conconlarimizla gidecek hep. hayalini kurardik
safakla :))soyle yapariz boyle yaparizdiye
Hayırdırr alışveriş mı yapacaksın ??
Evet ya :)) bende hep hayal ederdim o zamanlar sanki hiç olmuyacak gibiydi şükür Rabb'ime bugünleri gördük :)
Canm ben hiç iyi değilim eve bile gidedim iğne istemediğime pişman oldun şu kemiklerimin ağrısını anlatamam Van çekişiyorum resmen yarında aynı olursam başka dr giderim heralde hiç dayanılacak gibi değil iğne verir en azından(
Sen düzeldin dımı canm Eynom nasıl bitti dımı kusmalari ??
canım ya okadar mı kötüsün off inşllh düzelirsin en etkili iğne yarın engüzeli git yazdır yaptır başla biranevvel annedemisin nerde olucam desene..
ben iyiyim demek beni regl vurdu çok yoğun çünkü ama karın ağrısı yok busefer belime vurdu ama iyiyim şimdi..zeynepte maşallah kusmuyo bayadır bugün öğlen tavuklu yoğurt çorbası akşamda bol yoğurtlu ıspanak çorbası içti neyseki kusmamız yok:) şimdide uyuyo hanım bakalım yarım saat sonra kaldırıcam 12 de yatıyo sabaha kadar uyuyo ozaman..çağan napıyo zeynep artık arkamdaN AĞLIYO benim yastıkta yatırıyorum beraberken kalkıyo oturuyo bide ayşe ağladığı zaman oda başlıyo ağlamaya..
başka hmm artık oyuncaklaını 2 eliyle tutuyo emziğini kendi alıyo ağzına her yaptığı şeyde mucize yapmış gibi arıyorum ablamları şafağı annemi:))görmemişin çocuğu olmuş hesabı:))
yok alışveriş yapmak için değil ama gidildimi bişeyler alınıyo muhakkak ama busefer alırsam kendime alıcam valla herşey zeynoya olmuyo zaten ona almıycam kendime söz verdim.
bide arkadaşım var gökçen diye oda hamile kalmaya çalışıyodu 6 gün geçmiş adeti yarın test yapıcak beni sardı heycanı ikidebir aradım git al test diye ama kandıramadım kıl oldum:))
yaa sende düzel biranöcee inan içim daraldı inşallah hemen iyileşirsinn
Gece acile gidicektum serum taksınlar acım azalsın diye ama vazgeçirdiler adacayi ictim o kiraz ağrılarımı hafiflerinde uyudum şimdi sanki bir parçamın ama hala kendimi çok kötü hissediyorum bı gecede böle devam ederse kimse tutamaz beni :)
İyi olmanıza sevindim Maasallah kuzuya ay ne güzel yemesi öle oluyor valla çağanda her yaptıgı şeyi merasimle sunuyoruz:)
Cagan 1 kere babasının arkasından ağladı genelde bı yere bırakıp gidince değilde gelince bana bakıp ağlamaya başlıyor kopuyoruz nazına :) bizim ki daha desteksiz çok az süre dürüyor kalkmaya çabalıyor ama kalkamiyorum erkekler tembel yavrum normal hayatta da olduğu gibi :) cagan artık meyve piresi bile yemiyor burcuvalla bazen çok sinirleniyorum madılar gecicekmi bu cocuk ek gıdaya saglık ocağında tattırdım 9 700 olmuş Maasallah en azından kiloda sorun yok !!
Ben de son zamanlarda aldirmiyor um caganA yaz geldi idare etsin şimdi sil bastan yazlık alıcazzz:) çok zevkli :))
Ah canm o daral bana nasıl geldi bir bilsen evet annemdwyim :)
Oh Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de 1 gün gecti
canım ya hadi bugün daha iyiymişsin ..naptın şimdide iyisindir inşllh...
ecrin kilosunda sorun yoksa hiç üzme en güzel anne sütü alıyo çağan inan yoğurttan faydalı ben sadece süt versem ve yemese çok takılmazdım şuan için süt herşeyden faydalı bence elbet yiycekl 1 yaşına geldimi en geç seve seve yiycek hemde..
oyy ecrin bi sürpriz olmasın sana 2.bi oğlann:)))
keşke bugün iyi olsaydın gittik alışveriş yaptık ipin ucunu kaçırdım malesef :)))ama busefer kendime..
bide çok şişman çıkmışsın dedi şafak resimde moralimi bozdu çok((
amann ama keyfim iyi bugün zeynep 2 köfte yedi püreyle bende artık damla süt yok( kısmet..
sen nasılsın bugünde geçemedim aveaya ikamtgah lazımmış yarın muhtara gidicem off ne zor geliyo.
kızlar selam
uzun bi aradan sonra yazabiliorum size
3 gündür işe gelip biraz takılıp gidiorum
işyerinde berkonun fotolarına falan bakıolar soruolar
derken oğluma nazar değdiğini düşünüorum
dün kötü bişi oldu
oğlum benim yatağımdan düştü düşüşünü görmedim
kaşla göz arasında 2 dak,k amutfağa gittim
can hıraş ağlamasıyla koştum ki
sırt üstü parkede halıda yok
yüzüstü yatakta oynuodu etrafına yastıktan sette yaptım
sen ordan atla muhtelemen yüzüstü düştü aklıma geldikçe hala ürperiorum
burnunu ucunda azıcık bi kan vardı parmağımla lsıktım ve gitti hani devam etmedi allhtan
anlamadığım bi yerinde bi kızarıklık bi şiş yoktu kedi gibi elleriyle mi korudu kendini anlamadım
hemen dokoru aradım son derece rahattı normal hayata devam dedi zaten yan binada doktor
dedim hani burnunda zıck kan vardı falan normal hayata devam..
dedim kafa içinde bişi falan olurmu hastane falan götüreliimi yok dedi
kafayla ilgilibişi olsa kusardı ve dalgın durgun olurdu öle bişi olursa götür dedi
yarın bende bi bakiim dedi şimdi işteyim birazdan gidicem ki götüriiim biraz sanki burnu şişmiş
baklım ne dicek
ve ben hala endişeliym kafa iinde bişi olur mu die offff
tecrübemle sabit valla nazar oldu daha öncede düşme olmasa da farklı şeler oldu
ben ki nazara pek inanmazdım ama şimdi parçaları birleştirince naara yoruorum
kızlar biş olur mu ya
Canm şükür kilosu ayına gore güzel bu ayda 500 gr civarı almış bu aylarda gayet normal avuntumda o zaten ya bilsemkii 1 yasında zorlanmadan yicek hiç takmicammmm ama ne versek öğürüyor Buda beni korkutuyor
Ay deme öle burcu Rabb'i min zoruna gitmesinde yok ben kaldıramam su n bunu tamam Çağanı çok bekledik ama yok su anda Rabbim olmayanlara nasip etsin !!!
Ya neler aldın yazmamısinnn??
Maaslah kuzuya canm şükür her besinden yiyor gıdasını alıyor 6 ayıda gecti coktan üzülme o yüzden kısmeti bu kadarmış
Yarın sana gezmeye yeni fırsat desene :))
topiğinizi gördüm bi geliyim maşallah diyim dedim ben tüp bebekle olmadım anne ama bebeğim olmuyo diye testlere başlamıştım eşimin ilk testinde olumsuzluk yaşadık moralimiz sıfır kincsi için tarih beklerken mutlu haber geldi rabbime bnlerce kez şükürler olsun. allah bebeklerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. maşallah...
canım ya çok geçmiş olsun artık 1 dak ayrılmamak gerek diyolar yanlarından hemde yastıklarla set yapmışsı bende çok yapıyorum allah korumuş canım bizdede zeynep düştü ama o yeğenimden sebep oda yüzüstü düşmüş gittiğimde yerde yatıyodu sen çok iyi anlıyorum okadar korktumki anlatamam..inşllh bişey yoktur zaten allah korusun olsa belli olurdu ama için rahat edicekse götür bize doktorumuz yürüteç için demişti en çok yürüteçten düşüyolar boşuna tomografiler çekmek zorunda kalıyoruz diye..
off tabi bende inanaırım nazara sen oku onu bol bol allaha emanet hçibişey olmaz allahın izniyle allah kötü gözlerden korusun aslında nazar için annenin bile değer diyolar ayy allah korusunn..
bizide haberdar et kıyamam onun burnunasenin evde net var dimi evden gir arada .
canım ohh maşallah kilosuda güzel almış 1 öğürüür 2 kkusar öyle öyle yiycek bende hep rondodan geçiriyodum ya pütürde kusuyodu hemen dedim yandım şimdi kusmuyo pütürü alıştı demekki alışıyolar..
sen nasıl oldun bugün geceyi nası geçirdin bizimkilerde ailecek hastalandı banu ayşe ebru şuan bizde bişi yok bide kombi arızalandı onları bekliyorum su kaçırıyo allahtan hava güzelde ev sıcak..
çağan napıyo minik kurbağaa:))
aman yazmıyım aldıklarımı şafak yarısını gördü ooo dedi sapıttım gene :)ama şimdi dışarı çıkarken yine bulaam giyicek bişey öylede manyak bi durum bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?