2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canm çok gecmis olsun Rabbim korumuş şükür bisey yokmuş artık yüksekte tek asla birakmamamizZ gerekiyor hangi dakika ne yapacakları belli olmuyor biciriklarin eşim diyor hep bunları melekler koruyor diye baya badireler atlatıyorlar !! Kuzuyu öp yerime :))

hadi ya bi test al çaktırmadan yap bakalım doğumdan sonra benimde 2 gün atıyo gibi inşllh mevsimseldir gerçekten çok zor bebekler küçük ama millet hemen yap büyüsünler diyo annelerimiz yapmış nasıl yapmışlarsa..
ayy bizde kucağı çok seviyoruz bide saça asılmamız var adama çığlık attırıyo
ecrin zeynep acıktı geliyorum az sonraa

Ay yapamam kalbim dayanmaz ilaç kullanıyorum ya ondandir diyorum ?? Ay ben bu milleti anlamıyorum zaten nasıl canları var? Biz mı çok çıtkırıldığız ?? Annem bana sen başka yapma diyor :)) bide kocam anlasa!!!
Seninkide büyüdükte yaramAzlasicak olmasın :)) kuzu çağanda çok çekiyor yavrum ya emzirirken resmen savaşıyoruz :) afiyet olsun yavruya ..

eskiden olsa heycanla beklerdin dimi ben 2 yi düşünmüyorum ama kendiliğinden olıursa off bilmiyorum gerçekten çok zor bukadar istedik uğreştık şimdi ikinciyi istemiyrum demekte bi acaip geliyo allahtan hayırlısı bekle bakalım ama sanada baskı yapmaya başlarım haberin olsun gökçen benden bunalıp gece 12 de nöbetçi eczane bulup yaptırdı:))sonuç pozitiff:))bu durum çiftlenirmi bilmem:)))

oyy zeynep için herkezin dediği yürümeye başalyınca durmaz bu diyolar oturmuyo nasıl kasıyo kendini hep ayakta durmak istiyo bide şimdi uyudu bende evdeyim güzel hava ama çıkmak gelmedi zaten bizimkiler evde tekte napcam ..

ecrin bakalım pazartesi buluşabilicekmiyiz çok merak ediyorum haftaya gün bende :))

Burcu az sonra yalan oldu ne yaptın kız zeynosum doyurdun kayboldun disari çıktı dicem ama servis gelicek dedin ??,

ecrin geldi su pompası bozulmuş daha ayrıntılı 240 lira sıkışmışş((ev sahibiyle yarı yarıya ödeneicekmiş allahtan tamda zamanında bozuldu evde bş problem var herşey bozuluyo:))süpürgenn parçasını aldı şafak o yeni oldu..bulaşık makinasıda yuvar teker devam ediyo çalışıyo:))

vodofone 500 mb interbet 9 lira video falan izlemiycem zaten yetermi sence

ooh çok şükür bundan sonra çok daha dikkatli olmamız lazm hepimizin.
arada gir tabi meraklandırma

ecrin bende yaktım kombiyi bizde en düşük 45 malesef dünden beri yanmadı ya dedim yakıyım aslında çok sıcak ev bide bizim ev konumdan dolayı sıcak..

normalde şafak eskiden evden çıkıyosan kapa derdi daha bisürü bahanelerle:))şimdi o delirdi yak diyo sürekli ama yeni gelen zamlar bakalım neolcak bu kışı atlattık seneye neolcak bakalım.

Öle o yüzden kimseye hiçbirşey diyemiyorum ama icim çık huzursuz gelirse basım üstüne ama uff neyse ya bastılar bana yine (
Hi başladık huysuzluklara yerim onu ben. Ay evet süper hava insanın ici kıpır kıpır oluyor ama benim ki su anda Yusuf Yusuf valla :))
Hayır sen de değil :) sen 2. Ben 1 im sıra hala bende ay saka bir yana lütfen artık bisey çıkmasın :))

Yavrum var senin evde bisey kursun falan döktür herseyin sıra girmiş gibi bozuluyor
Valla bana Turkcel deki müşteri temsilcisi yetmez demişti 1 gb tin altı ben pek anlamam yoksa asarsın demişti bende o yüzden 1 GB lik yaptır evide kapaticam diyorsun çünkü .

:)he valla doğru..kuzum 3 aylık 9,5 liraymış zaten benim evde 3 ay sonra bitiyo ya şimdilik böyle bitince aveaya geçicem..

bende hiç anlamam eniştemi arardım bana hediye gelmiş na yaparssam biter ya da bitmez diye..

Evet evime geldim sonunda Çağanı yıkadık ve yatırdım umarım sabah kalktığında bugün ki huysuzluguna devam etmez burcu beklediğim olayı hala bekliyorum zaman geçtikçe daha çok korkuyorum çok gerginim her an birine dalabilirim :))

hay allah ne diycegimi bilemedim yasarin haberi varmi yoksa muhakkak bi test al icin rahat etsin bide gecikme olmazmi hic bak benim arkadas hamile ya hic gecmez gecikincede hamile 2 kere dusuk yapti 1gun gecti tamam dedik

ay ya bakalim eger yoksada korun bundan sonra ben simdiye kadar hic ilac kullnmadim bi kere aylik igne olmustum okafar bizde korunmuyoruz ama icraat yok ben acaip sogudum hersferinde binbir bahane bulamiyorumda artik olmadi gnc den bakicam takviyeigrencim ama durum bu:-(

Yok canm hbr i olsa kavga ederiz çünkü baslar bız ne kadar zor caganA kavuştuk Allah'a isyan ediyosun günaha giriyorsun diye sıralamaya bunuda ben kaldıramam su an da al sana kavga ..
Canm ben süt verdigim icin kendim korunmuyorum e yasarida ikna edemedimmm korunmuyor uf dur bakalım şu anda acayip belim kasık larım ağrıyorlar !! Benimki gecikmez genelde o gün olur bileme din ertesi gün ama mevsim değişikliklerinde oynayabiliyordu .. Ay heceden beri beynin ambele oldu ne yapıyım artık hayırlısı Rabb'imden ..
Ay bu kuzular çok yoruyor ya yavrum ınsanda hal istek mı kalıyor e biraz da sorun boğalarda sanırım :))

Burcuuuuuuuuu oldum :))
Ay 10 yıldır ilk defa o kirmiiziyi görünce bu kadar sevindim .)))))

ayy aman sevindim varya insan ne diyceğini bilemiyo okadar sene gelmesin diye bekle heycanla test sonrada olmasın diye dua et süt korurumu bilmem benim annem ablamı doğurmuş babam askere gidicem diye sanırım küt hamile aldırtmamışta aralarnda 13 ay var:))

Ay öle valla ama ne yapıyım kuzum çık küçük onada banda yazık istemediğimden değil bizim icin çık erken oldugundan korktum 2 gündür 5 karış geziyor düm valla yüzüm güldü :) burdan bunu paylaşmam normalde ama 2 mizden başka takılan yok diye yazdım canm süt adet görmeye başlayana kadar korur adet görmeye başladıysan süt artık korumuyor demektir ..
Ay nasıl Or olmuştur anne ne gerçi onlar bizim gibi çit kırıldım değillerimiss/))
Siz ne yapacaksınız bugün planlar ney? Zeynom ne yapıyor cagan huysuzlandi uyuttun valla alıştı kalabalığa oynamıyor tek (

hadi neyse bu ay atlttın haklısın şimdi meyve yedirdim onu düşünüyodum ikiz üçüz olsaydı nasıl olurdu bide aynı sevgiyi verebilirmiydim bölünmekten..

çok sıcak ev zeynepte uyumadı çıkarttık altlarıımızı çıplak bacak yattık sevindi garibim şimdi mama sandalyesinden bana bakıp ağlıyo bi uyutmayı deniyim çıkarım 1 2 saat dolaşırız gelirim napıyım hava güzel istifade edelim sen napıcaksın

ecrin annem adet olmadan kalmış bildiğim..

zeynep uyudu daha yastığa kafayı koyar koymaz..bende vei toparladım bi banyom kaldı cifliycem bide 2 odanın yerini moplıycam zeynep kalksın yemeğini yer çıkarız varya yakın olsak direk sana gelirdim kesin:))çıkıp..yonca kuyumcusu var bilirmisin köşede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…