2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

huhuu bacılar nasılsınız yavrucuklar nasııllaarr
ecrin korkulu bi dönem geçirmişin ama nihayet gelmiş kırmızılar gözünaydın
burcuu kız gene nereye gidecen
bizimde bebek arabamız arabanın bagajındaydı sabah dedim kocişe girişe bırak diye demin aradı diyo bıraktım çıkacakmısınız çıkarsanız yanıma gelin diye ama dışarda rüzgar var
dün klimalı ortamdaydı kınamız çarpılmış olabilir şuan gözle görünüzr bişi yok ama bugünde çıkarda dışarda rüzgar etkilerse diye korktum yarındada malum yine çıkıcaz bugün otursakmı gitsekmi bilemedim

canımm nasılsınn çıkıcaz şöyle bi tur atarız çıkın be canım hiçbişey olmaz hava güzel ohh gidin beyinin yanına:)))git odasına bide kahve söyle bool köpüklüü:))

deniz allah korusun hiçbişey olmaz biz arabada 1 de çalıştırıyoruz klimayı bu dönemlerde bile önmeli olan terlememesi ..sen neler yaptın anlat yarın düğün kıyafet ayakkabı tamam mı?

bana ayakkabı demmeeeeeeee
delirdim bu konuda çünkü
bi ayakkabı beğendim pir.. card... çanta ile takım anam hiçbi şubede bana uygun numarası olmazmı
sonra nefretim geldi almadım
sade çanta aldım geldim evdeki ruganlarımla tamamladım sonra..(ama hala o numarasının araştırması içindeyim..

slm kızlar nasılsınız
çokk uzun zaman oldu yazmayalı
elşimin işi sebebiyle başka bir ile taşındık
eşya toplamak taşınmak yerleşmek interneti baglatmak derken ancak vakit buldum yazıyorum size
ben şimdilik hayatımdan memnunum yeri biyer yeni insanlar inşallah iyi gelir bize.....

sizler nasılsınızz
kızlarrr ogluşlar nasıll bakalımmm

ay valla baya oldu nereye taşındın canım daha yeni taşınmıştın bide evine..özledik seni :)
bundan sonra girmeye çalış biz burdayız büyütüyoruz bebeleri senin kız nasıl neler veriyosun süte devammı??

:))yok kızım ararsın bulamazsın boşver evde varsa ne güzel kombinlemişsin işte daha günlük alırsın sende.
ya bu sene ayakkabılar süper ama topuklu malesefben bi tane arow dan aldım spor ama topuklu ama çok rahat ..

ya sizn düğün yarın dimi???

amanınn ben dün zeynoya meyveli yoğurt verdim muzlu tabiki çok sevdi tombalakk:))bugünde elmalı babymıx mı ne yoğurt arada mayalayamadığımda veririm dedimm:)))))

bende sistit olmuşum ya nerde üşüttüm anlamadım patilerimi:))evde sıcak ama işkenceye döndü tuvalete gitmek bide habire varmış gibi gidiyorum az (

Evet /) bilmiyorum ama yorgunluk tan ne derece ilgilenmeye oyun oynamaya şımartmaya zaman olur dü bilmem ben oldu bitti hep hayırlısıyla tek olsun diye dua ettim ikizin düşüncesi bile benim basımı donduruyor :)
Kombiyi açmıyorsun dımı biİmki dünden beri kapalıymis farkında olmadan ama yanıyor yasar da dün kıs kombiyi cocuk pişecek diyor bende bisey olmaz banyo yaptı diyorum sabah terlemisss uyandı cagan kisinin dedim bir baktım kapalı :) bide açık olsaydı gece isilik çıkartirdik heralde hepberaberrrr

Ay ne güzel olurdu valla şansımıza küselim ( evet canm 3 üst sokağımda ama onlar devrettiler :))

ecrin nerdesin kuzuu:))))))))

Canm öğleden sonra kocis geldi arkası da aldık Kadir hasın oralardaydik sonra yemek yemeye gittik geldik Çağanı yasara satıp 1 saat turladik arkadasla haznedarda 8 gibi eve geldik öle muhabbet falan gecti biraZ önce gitti arkadaslar mutfağı topladım Çağanı uyuttum 1 kahve yapıp kendime tlf aldım elime gün bitti siz neler yaptınız netelere gittiniz face e resim atmisin sanırım şimdi bakıcım :)

ne güzel yapmışsınız havada süperdi süper diyorum ama montu bi giydim bi çıkardım inşllh çarpılmamışımdır..ay bende özledim haznedarı biliyomusun bi geldiğimde beraber turlarız inşllh..sende yorulmuşsundur bugün bakasana saat kaç oldu bizde zeynep ayarları kaçırdı artık 1 de uyuyo bunuda şükür daha sarkmasında..

vala ben kola aldım ev çok sıcak zeyno alıştı ev sıcağına bide akşam üsütnü açtığı için kapamadık ama menepoza girmiş gibiyim..

aman biz havayı güzel buluncA yürüyelim dedik bizim olımpa da dolaştık anneme gittik annem indi migros derken şafak geldi evimiize döndükk klasik artık hergün yürüme kararı aldık bakalım laftamı kalıcak bizden bunlar..

senin arkadaşın kim sürekli görüştüğün arkadaşınmı gelenler

Denizyeli sagol. Canm atlattık bu sefer zambak hosgeldin canm hayırlı olsun yeni evin hayırlara vesile olsun sen nerede oturuyordun canm ?

Gel arkdadasim turlarız ayıp ettin :) evet gün geçirmiş olduk hava güzeldi ama esiyordu tam tehlike li havalar çok dikkat etmek lazım . Bu cocukların ayarları hep oymak zaten bizimkide bu aralar sabah 8 de kalkıyor uf ne sınır oluyorum (
Valla dikkat ey terlemesine cagan bu halde bile şimdiden yerliyor yaZin ne yapicam bilmem bizim ev bildigin ham âm :))
Ay ne güzel olur valla her gün yürüyüş gerçi sen gergin düzenli yürüyüş yapıyorsun :))
Evet canm burda semtte yakın arkadaslarımız aynı zamanda :)

ecrincim napıyoruz biz bu hafta görüşelim artık diyorum:))

canım ne güzel arkadaşların yakın ben burda kendime göre tam birini bulamadım var yan binada nurcan o da benden 2 ay sonra yaptı doğum çok iyi bi kız arıyo çağrıyo ama çok bayık bakıyo benim enerjimi çekiyo sırf bu sebepten gitmiyorumm napıyım..yok gelicem haznedara ya ne güzel geçen sene ablam için haftanın garanti 4 günü ordaydım yani garanti:))

sen napıyosun zeynep uyudu yemek yapmak lazım kalkamıyorum bi türlü çok sıcak bastı yine yarında yağmur varmış galiba..şu buluşmayı netletirelim artıkk

Evet canm Pazartesi dedik ya ondan bisey yazmadım yarın saat 1:45 te capacity de buluşuyoruz inşallah Tabiki benden yana bı sorun yok şükür umarım senden yanada bisey çıkmaz :))
Deli Nurcan duymasın çok mü baygin bakıyor :))) Hayırdırr yavrum gecen sene ablan burda ne yapıyordu ??
Ay utanmadan yap bari ay vu kendinize bı kuzulara senin mutfaktan çıkmaman lazım ee bugün evdesin Hayırdırr ?
Canm yarın tamam mı evet yağmurlu diyorlardı ama gecen hafta salında öle diyorlardı günlük güneşleslikti ne diyorsun ??

ya cidden bayık bayık bakıyo sanki uyuycak gibi...

ablam medicananın bi alt sokağında oturuodu evi kiraya verip buraya geldiler :))yoksa biz ordaydık malum yeğen tek olunca görmeden duramıyodukk:))

tamam benden yanada allah bi aksilik vermezse bişey çıkmaz biz zeyneple geliyoruz 1 45 te ordayız:))
aslında çatalcaya gidicektim ama dedim yemek yapıyım neyse yaptım yemeği ama sağolsun zeynep baştan sona kadar bağırdı en son üsütne atlamak geldi içimden düşün hiç durmadı..
sen neler yapıcaksın bugün var mı planın benim belli evdeyimm:111:

Aa tüh keske burda kalsaymis:))
O sen de son günler baya şikayet ediyorsun zeynoyu annesi :) bak sana söylüyorum benim oğlum uslanicak nen dinlenicem o zamanda zeyno coşacak ee sırayla bu isler :)) saka bı yana çık iyi biliyorum o anları
Ben malum şahısa çok kızdım bir durumdan dolayı o yüzden yogun ısrarı retdedip evden çıkmadın protesto bar anlayacağın sinirim yatışsın diyede eve giriştim temizlik yapıyorum Çağanı malum şahıs uyutuyor :))) aksamada arkadasım ameliyat olmuştu hafta bası ona gecicez böyle iste bizim günde
Ok yavrum yarın görüşüyoruz ozamannnn inşallah ben oraya ulaştığımda ararım seni :)) umarım kavuşuruz artık :)) çok öpüyorum sizi ...

ay ecrin deme zaten annemler ablamlar diyo bu bi yürüsün çok yaramaz olcak diye yerinde durmamaya başladı iyice oturtmaya çalışıyorum kasıyo ayakta durcakmış bakalım neolcak bari peşinde koşarken zayıflarımm:))

o malum şahıs ne yaptı sana aman takılma hepsi ayrı cins bunların en güzel terapi temizlik zaten şöyle söylene söylene yapılan temizlikte bi başka güzel oluyo neden kızdın inşllh eften püften bi sebeptir.hafta bası mı gitceksin anlamadımm..

tamam canım yarın inşllh görüşüyoruzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…